-
S učiteljicom naravno ne razgovara, ali ne želi čitati tekst iz udžbenika na glas niti izači na ploču riješiti neki zadatak iz matematike. Učiteljica se strašno trudi oko nje, ali su još uvijek na klimanju glavom, ona je ne proziva direktno na ploču ili čitati nego idu redom po razredu, znači i tu se pokušava izbječi stres kod prozivanja, ali...
Iz vrtića je došla s dijagnozom s.m. tako da su u školi odmah je stavili na opservaciju, koja je završetkom polugodišta završila, i sad se traži riješenje (šk. pedagog) u individualiziranom programu. :? Što on nosi? Ja mislim da na to pitanje ne zna odgovor ni sam Primorac.Po meni (prosvjetar po struci) redovni školski program prilagođen mojoj curici, a u praksi (kako to kod nas ide
) sve ovisi o učiteljici i njezinoj mogućnosti transformacije i prilagođavanju djetetu s ovakvom poteškoćom.
Linkovi su izuzetno korisni, premda ne baratam baš tako dobro engleskim, ali sam uspjela pohvatati smisao i naučiti o s.m. više u ova dva dana nego u zadnje 2 godine. Hvala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma