-
postoji li AS s isofixom koja se može i vezati pojasevima?
Sve je rečeno u naslovu.
Budući da ćemo vjerojatno iduće godine kupiti auto s isofixom, htjeli bi sjedalicu koju možemo koristiti i sada, u autu bez isofixa.
-
Osoblje foruma
-
Znam na što mislim, ali ne znam zove li se to booster
Trebam kupiti novu AS (od 18kg) i tražim onu koja udovoljava gornjem uvjetu - da je mogu koristiti i u autu s isofixom i u autu bez isofixa.
-
da, tebi treba booster. booster se ne vezuje posebno pojasom ZA auto. u njemu se dijete vezuje pojasom od auta, a osnovna svrha boostera je podignuti dijete i namjestiti pojas da prolazi gdje treba.
da ne filozofiram - svaki isofix booster se može staviti ( i koristiti ) u autu bez isofixa.
-
-
pa da, ja sam je tako i shvatila. ona bi kupila booster s isofixom, ali ne zna može li ga koristiti i u autu bez isofixa. može.
-
općenito svaka sjedalica s isofixom se može učvrstiti i pojasevima s tri točke vezanja (barem ja još nisam čul za neku koja je isključivo isofix i ne smije se pričvrstiti pojasevima)
-
Po vazecoj regulaciji svaka se isofix sjedalica mora se moci vezati i pojasom (ne istovremeno).
-
Osoblje foruma
naravno da da. Ja imam romer kidfix, kod nas je na isofixu, kad ide baki i didi samo je vezan pojasom.
-
Hvala, romericu sam i planirala!
-
Navodno ima rabljenih Roemera na oglasniku, čak sam vidjela jednu na aukcije.hr
-
-
Administrator foruma
Lutonjica prvotno napisa
a mozda je i tvoja, ha?

down girl
na navedenim stranicama ne nalazi se sjedalica koju MP traži
Pravila pisanja postova