Gdje je najpovoljnije unajmiti skije, pancerice i kacigu za djecu? Idemo u Austriju pa me zanima isplati li se više unajmiti tamo (zna li netko kakve su cijene?) ili unajmiti u Zg (gdje?) i nositi sa sobom?
Gdje je najpovoljnije unajmiti skije, pancerice i kacigu za djecu? Idemo u Austriju pa me zanima isplati li se više unajmiti tamo (zna li netko kakve su cijene?) ili unajmiti u Zg (gdje?) i nositi sa sobom?
Pogledaj na stranci www.skijanje.hr, imaš više adresa pa se informiraj.
Ja sam 2 godine iznajmljivala u servisu Kecerin, na Šestinama. Zadovoljna sam.
Evo moj tata neki dan unajmio za malog brata (12god) kompletnu opremu za tjedan dana za 300kn... negdje u Čučerju, čovjek ima punu garažu skija... ja ne skijam nemam pojma dal je to povoljno...
Ovi u Šestinama također za dječji komplet naplaćuju 300 kuna. Odnosno, tako je bilo prošle zime.
zumbulmama, lako je moguće da je u Austriji jeftinije unajmiti skijašku opremu jeftinije nego u Zagrebu. Najbolje da pogledaš na web stranici skijališta na koje idete, obično su tamo istaknute cijene iznajmljivanja.
Ja sam ove godine iznajmila skije za svoju sestru u jednom malom servisu baš blizu tebe doma, na Bukovačkoj. Mislim da su kod njega cijene nešto niže nego drugdje, samo skije za 7 dana sam platila 180 kuna, to je valjda cijena za dijete, ona ima 13 godina.
Ako još nisi nabavila skije (i ako, naravno, još niste otputovali) dati ću ti broj telefona.
Ima li tko novije informacije o najmu dječje ski opreme? Gdje, koliko košta, dostupnost? Zvala sam sport4you, ali oni ne iznajmljuju jer traje škola skijanja.
Lucija, možeš li mi poslati broj od ovog ski servisa u Bukovačkoj? Ne mogu ga naći.
Tijekom škole skijanja (5 dana) sport 4 you naplaćuje opremu 320 kn.