Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: najam ski opreme za djecu

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno najam ski opreme za djecu

Gdje je najpovoljnije unajmiti skije, pancerice i kacigu za djecu? Idemo u Austriju pa me zanima isplati li se više unajmiti tamo (zna li netko kakve su cijene?) ili unajmiti u Zg (gdje?) i nositi sa sobom?

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Pogledaj na stranci www.skijanje.hr, imaš više adresa pa se informiraj.
    Ja sam 2 godine iznajmljivala u servisu Kecerin, na Šestinama. Zadovoljna sam.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Evo moj tata neki dan unajmio za malog brata (12god) kompletnu opremu za tjedan dana za 300kn... negdje u Čučerju, čovjek ima punu garažu skija... ja ne skijam nemam pojma dal je to povoljno...

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ovi u Šestinama također za dječji komplet naplaćuju 300 kuna. Odnosno, tako je bilo prošle zime.

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

zumbulmama, lako je moguće da je u Austriji jeftinije unajmiti skijašku opremu jeftinije nego u Zagrebu. Najbolje da pogledaš na web stranici skijališta na koje idete, obično su tamo istaknute cijene iznajmljivanja.

Ja sam ove godine iznajmila skije za svoju sestru u jednom malom servisu baš blizu tebe doma, na Bukovačkoj. Mislim da su kod njega cijene nešto niže nego drugdje, samo skije za 7 dana sam platila 180 kuna, to je valjda cijena za dijete, ona ima 13 godina.

Ako još nisi nabavila skije (i ako, naravno, još niste otputovali) dati ću ti broj telefona.

mitri avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ima li tko novije informacije o najmu dječje ski opreme? Gdje, koliko košta, dostupnost? Zvala sam sport4you, ali oni ne iznajmljuju jer traje škola skijanja.
    Lucija, možeš li mi poslati broj od ovog ski servisa u Bukovačkoj? Ne mogu ga naći.

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mitri prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li tko novije informacije o najmu dječje ski opreme? Gdje, koliko košta, dostupnost? Zvala sam sport4you, ali oni ne iznajmljuju jer traje škola skijanja.
    Lucija, možeš li mi poslati broj od ovog ski servisa u Bukovačkoj? Ne mogu ga naći.
    Pitam sutra mamu, ja ga nemam. Nadam se da neće biti prekasno.

mitri avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nije kasno, hvala.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tijekom škole skijanja (5 dana) sport 4 you naplaćuje opremu 320 kn.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •