-
brisanje sline
Ponovno mi sa našim problemom! Naš sin unazad pola godine briše konstantno slinu u rukave, ne guta slinu nego pljuje i to tako jako da ima fleke crvene oko ustiju koliko si je iziritirao kožu... Stvarno mi je to grozno i kaj god da mu velim ne prestaje s tim. Nismo išli nikud s njim kod doktora osim kod pedijatra a on kao što sam i prije navela kaže da je to njegova navika! Mislim meni je to već postalo prebolesno!!!! HELP
-
Na vašem mjestu potražila bih pomoć dječjeg psihologa. Sigurno neće škoditi. To već dugo traje. Možda dijete nešto muči i ne zna reći što.
Jel se dogodila kakva veća promjena (kretanje u vrtić, selidba, rođenje drugog djeteta možda, itd.) u vrijeme kad je počeo s tim?
Ja sam kao mala imala problema s negutanjem sline. Ne sjećam se svega, bila sam jako malena. Mama mi je pričala kako me je vodila doktorima i kod psihologa, čak su mi davali i neke lijekove, na kraju sam prestala s tim i počela gutati slinu. Kaže da vjeruje kako sam se ja uplašila nečega što sam vidjela u jednom filmu na televiziji, jer sam ponovno gledajući taj film bila jako uplašena. Ja se sjećam da sam to radila, ali ne znam zašto :?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma