Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: igre na otvorenom

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno igre na otvorenom

Koliko vaša djeca provode vremena na otvorenom? Koliko smatrate da je to dobro za njihovo zdravlje? Ja sam primjetila da kada smo više vani ona bude zdravija, zadovoljnija, zaigranija...Zima nam je najproblematičnij, pogotovo ovakvabez snijega. Šetnje su joj dosadne, za igralište je prehladno, u parku joj je već dosadno, pa se bojim da smo premalo vremena vani.napišite vaša iskustva i prijedloge!

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Provodimo napolju koliko god možemo. Pešice do vrtića, pešice od vrtića (cca 25min u jednom pravcu), popodne do biblioteke i jedan krug kroz centar...Ne vodim ih u park već jednostavno pešačimo razgledajući izloge pola sata-sat, kako kad.

Da im prija - prija im. Unutra podivljaju (kao npr juče kad nisu promolili nos napolje jer je vreme bilo odvratno - klizavo od snega koji je napadao u četvrtak, vetrina i upadljivi minus). Jutros smo prošetali do pijace, nosići i obraščići pocrveneli, oni se provetrili i ogladneli, ne čuju se celog dana - čak preskočili i spavanje i sad imaju odmor uz crtiće.

ja iskreno nalazim na žestoku kritiku od okoline jer ih pored 3 auta u kući vodim prešice do vrtića i jer šetamo popodne ali ja radim po svome. jakne, skafander ako je potrebno, dobre čizme, kape, rukavice, šalovi...ne osete zimu a vazduh im prija. Tako sam radila od prvog dana. Čak šta više, ovim debelo pobijamo onu 'zdravlje na usta ulazi' jer su obojica nejedači a nisu slinavili nijednom od početka hladnih dana za razliku od komšinice koja jede sve i sedi unutra - ta je slinava od septembra do aprila :/

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Re: igre na otvorenom

Citiraj igralište prvotno napisa
    Koliko vaša djeca provode vremena na otvorenom?
    Premalo.
    Po povratku iz vrtića jednostavno neće ni čuti da idemo nekamo van - stalno bi bio doma.
    Nastojimo to kompenzirati vikendom, pa često idemo na planinarske izlete i sl. Ali to su samo vikendi, a preko tjedna je uglavnom u zatvorenom prostoru :/

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Premalo. Otkad je zima, moja malena (5) uopće ne želi van. A imamo dvorište, šetnju, polje... Sad je dobijem van na klizanje, snijeg je palio samo 1 dan, a prije toga je izlazila samo uz ucjenu, seka i ja idemo a ti ne moraš, ostani s bakom u kući. Eventualno na rolanje. Onda ipak ide, ali se oblači pola sata uz stalno jamranje, ne valjaju hlače, majica, predugačko, preslaba guma,...
    Uglavnom, dok se ona spremi i dok obučem bebu koja mrzi skafander, više se ni meni nikud ne ide i ljuta sam kao furija. U stanju je cijeli dan gledati crtiće, osim što ja ne dam . Stalno sam kao mama-zmaj. A sad kad završi porodiljni i tako će biti sve po njezinom u baka-deda servisu.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Nažalost premalo.Dok je A bila manja bile smo vani ko napušteni psi,bilo ljeto,bilo zima.Smanjili smo od kad je navukla astmu,koliko joj dobro dođe toliko ju kašalj ubije u pojam pa ju moram zabundati ko njinđu(samo se oči vide) pa joj nije ugodno tako hodat.A tek od kad se S rodio,po ljeti smo non-stop bili vani a sad je koma jer malo-malo pa je bronhitičan,pa upala grla... Ko za prokleto nikak da nam se poklopi da su oboje zdravi a kad jesu onda je vrijeme koma.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Zaboravih napisat,kad smo vani to nekak iskombiniramo. A ide u vrtić (cca 20ak min pješice) nemamo auto pa nemamo ni izbora.Kad se vraćamo iz vrtića,skoknemo do dućana,pa opet van,2 dana na trening pa laganijeg hodamo do tamo,pa se tamo izdivlja pa lagano natrag,ponekad do dućana.Složim nekak da malo više moramo hodat,npr.danas joj je trening,prije idemo do dućana,pa do sveki odvest bracu,pa na trening,pa opet do sveki (možda do dućana),pa doma.Sve u svemu cca 1h po vani.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

U ovim hladnijim danima smo manje vani, ali kad nije ovak hladno i za toplije dane smo vječito vani pred kučom u parku u šetnji gdje god.
    Ali i ovih dana uglavnom izađemo bar na kratko, a kad imamo više vremena i na 30-1 vremena.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

U ovim hladnijim danima smo manje vani, ali kad nije ovak hladno i za toplije dane smo vječito vani pred kučom u parku u šetnji gdje god.
    Ali i ovih dana uglavnom izađemo bar na kratko, a kad imamo više vremena i na 30-1 vremena.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •