Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: izbor doktora / pedijatra - Kerestinac ili Sv. nedjelje

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno izbor doktora / pedijatra - Kerestinac ili Sv. nedjelje

Dakle, molim, svoje uskoro nove susjede u Kerestincu (od ove subote :D, čim preselimo ) da mi pomognu s par informacija. Možda bih ovo trebala staviti pod zdravlje, ali mi se ne otvara dva topika. Naime, zanima me gdje je dobar pedijatar (za moj dječicu), dobar ginekolog (za mene, of kors) i dobar liječnik opće prakse za mene i mm. Pa, ako netko zna, pliz, pliz, pliiiiiiiiz, pomagajte (plaćam kavicom ).

mamma san editirala naslov

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bok! Ja sam iz Bestovja to je sve selo do sela ! Pedijatar i ginekolog sve u Samoboru! Ja sam kod dr. Šmigovca i zadovoljna sam frajer je OK, što se tiće pedijatra dr.Rudelić i dr.Artuković su meni fenomenalne, a od Matović bježi glavom bez obzira!!! Trust me!
    Liječnik hmm.. ovak ja idem tu u svoje selo, ambulanta radi kakve 3-4 godine i ja sam presretna sa doktoricom, naručiš se, sve ide po špagi, uvijek ima vremena za tebe i nije škrta na bolovanju ! Eto!
    Nemoraš me poslušat u nicem osim pliiiiiiiiiiiiiiiz bjež od Matovićke!!!

BTW WELKAM!

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

BAŠBAŠ, kad si zadnji put bila kod dr. Šmigovca? Već je neko vrijeme u penziji. A zamjena je

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj zumbulmama prvotno napisa
    BAŠBAŠ, kad si zadnji put bila kod dr. Šmigovca? Već je neko vrijeme u penziji. A zamjena je

baš sam htjela napisati.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

basbas ja vesela sto je jos neko iz bestovja osim mene :D

da... smigovca nema vec neko vrijeme, a ja sam uvijek imala traume od njegovih prekratkih majici i oridinacije s limenim lavorom s pocetka stoljeca

inace mozes ili u DZ sveta nedelja ili u DZ samobor ili cak u strmec
    ja sam u smb kod cvetkovica, a klinci su mi kod matovicke - ja jos nisam pobjegla od nje, previse sam lijena za to, a i klinci su mi dovoljno rijetko bolesni

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hm, ja sam iz bregane inace, a uskoro selimo u samobor

lijecnica opce prakse mi je bila i ostala u bregani, ona mi je ok
    ginekologu sam oduvijek isla u zagreb, a tako ce i ostati (bila sam igrom slucaja par puta u dz samobor i ne želim s vraćati. eventualno bih mogla ići privatno u polikliniku škvorc u samoboru)
    pedijatri - ja sam kao mala išla u dz samobor kod super liječnice dr gašpar, ali nje više nema. koliko cujem o ostalima, vjerojatno cu djecu ostaviti tamo gdje trenutno i jesu - u zagrebu. ako ništa drugo, nema nikad gužve, a meni su ostale traume od višesatnih čučanja na podu samoborske čekaonice :/

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja sam tu vec dvije godine ali mi je za dijete lijecnicka logistika ostala u zagrebu i to necu mjenjati. ginekolog za mene isto tako. jedino sam kod lijecnika opce prakse u samoboru i to mislim da se zove cvjetkovic.

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Joj upucajte me... umor radi svoje dr. Pecić je odičan!

Ooooo Mukica suseda! Heh ja sam se udala u Rakitje Daaaalekooo!

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lu prvotno napisa
    ...mislim da se zove cvjetkovic.
    ne
    zove se cvetkovic

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni zubar ostaje u Maksimiru, privatnica, predivna je. Mislim da ću i gin zadržati tu još nek ovrijeme, ali ako (kad ) opet zatrudnim tražit ću nekog bliže (možda i prije).
    Naša pedica je ok, ali ne toliko da bi potegnuli preko cijelog grada kad god mi se djeca razbole (nadam se da neće prečesto, ali nikad se ne zna, naročito s Lukom koji je jako rano rođen).
    Hvala, ženske, kavica vas čeka kad se smjestimo - tko god želi doći u našu novu kućicu 8)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

[quote="BAŠBAŠ.."]Joj upucajte me... umor radi svoje dr. Pecić je odičan! quote]

Bašbaš, a koje je spec. taj dr Pecić?
    Mislim da ću djecu upisat kod Artuković, moram vidit tko od njih (ona ili Rudelić) ima više mjesta i tko prima nove pacijente.

A Sv. ned? Koliko kužim ovi su svi u Samoboru, ili?
    Jooooj, dok se ja tamo snađem... ko magare u magli

Ali jedva čekam da pobjegnem iz grada, grozno u šta se pretvara (gužve, prljavo,...)

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Za Pecića nemam pojma, znam samo da je prije toga radio u Vinogradskoj tam ga svi poznaju!

U Sv.Nedelji imaš samo doktore opće prakse i ljekarnu!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa
    basbas ja vesela sto je jos neko iz bestovja osim mene :D
    nismo vam ni mi daleko!

i ja bila kod Šmigovca, od kako je u penziji kod Pecića nisam bila tak da nemam iskustva.

Dr. opće prakse Sv. Nedjelja ( i stomatolog),
    pedijatar Zemljić-Vukelić (ALI UOPĆE JU NE PREPORUČAM! )

Dobrodošla Cicos macos u naš mali grad!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

htjela sam pitati; jel zna netko kad bi trebao biti gotov i započeti s radom onaj veliki DZ u Rakitju koji se radi negdje kod OŠ i vrtića? Navodno će u njemu biti apsolutno sve (od spec. doktora do laboratorija i sl) :? :D

nellyxy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno pecic

Ja za Pecica imam samo pohvale, ukoliko se radi o nekim redovnim pregledima, uzv-u i sl.
    A i dao je uvijek uputnice za sve sto sam trazila(sama ili moj privatni ginekolog).

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj pahuljičica prvotno napisa
    htjela sam pitati; jel zna netko kad bi trebao biti gotov i započeti s radom onaj veliki DZ u Rakitju koji se radi negdje kod OŠ i vrtića? Navodno će u njemu biti apsolutno sve (od spec. doktora do laboratorija i sl) :? :D
    Dobro pitanje, pa niš ne rade već mjesecima...

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Vidim da je tema par mjeseci stara - no ipak.... idem kod dr Pecića (izvrstan), dr. Posavec - kod nje smo ja, mm i kćer - no takoreći sam je samo vidjela jer smo hvala Bogu zdravi, stomatolog Hrupec - izvrsna, a ped. Matović - neko je prije spomenuo da nije dobra, nama je izvrsna, sve 5, jedino što neće olako davati antibiotike ano nama je to vrlina a ne mana - i sve hoće i želi objasniti kad je se pita, priča jako brzo pa ju je malo teže pratiti, no nama se svima svidja i nemamo primjedbe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •