Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Djeca dijabeticari

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Djeca dijabeticari

slusam jucer parlament sou i pita jedan tata da zasto ledo nema ni jedan jedini dijabeticarski sladoled i da kako on da svom klincu objasni da sva djeca mogu lizat slatkac samo on ne moze

kaze da imaju samo neke kilske i da se jako rijetko nadju

i fakat - skuzim kako nas koji imamo djecu koja mogu sve jest uopce ne muce neke takve stvari i kako je fakat koma sto ta djeca uz sve, ne mogu ni sladoled pojest

i padne mi na pamet da nisam bas primjetila da se ovdje pise o obiteljima koje zive s djecom dijabeticarima

ja imam bliske frendove cija je kcer dijabeticarka od sedme godine i znam da je to jedan posve drugaciji nacin zivota, za cijelu obitelj - ne samo za to dijete

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Evo da se i ja nadovezem na tu temu.Moj MM ima šecer melitus tip 1,pošto u familiji ima i njegov otac i djed,nije isključeno da i naša djeca naslijede(nedaj bože).Zato mi je ta tema zapela za oko i zaista nema nikoga sa takvim problemom na forumu .Možda se tko javi.....a sigurno ih ima.

D 1998.
    I 2007.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

U obitelji mog pokojnog prijatelja djeca (njih cetvero) imaju dijabetes. On je prosle godine umro u 40.-toj godini od leukemije, a 20-tak godina je takodjer imao istu bolest. Lijecenja leukemije bilo je otezano upravo zbog dijabetesa.
    Moram priznati da se divim njihovoj majci koja svakodnevno (i po noci) vodi brigu u stanju njihovog secera. Opcenito imati bolesnika u kuci je veliko opterecenje, a mozete zamisliti kako je kad je cetvero djece bolesno i znas da im je to zauvijek.
    Kad pomislim da mi je tesko sjetim se te zene i odmah me prodje zalopojka. Za mene je ona vec godinama zena godine.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

evo da izvucem ja ovaj topic...

pred novu godinu je 2,5-godisnjem sinu moje kume dijagnosticiran dijabetes pa dođoh vidjet mogu li saznat nešto korisno za nju ovdi, vidit kako ljudi zive s tim... i ustvari sam iznenađena što je ovo jedini topic o dijabetesu u djece... naravno da mi je drago što nema puno malih dijabetičara ali ako ima tko, javite se malo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •