-
jajovodi i ivf
Drage moje!Danima i mjesecima pratim sve vaše postove,i mogu vam samo priznati da ste me natjerale da se pomaknem s mrtve točke.Naručena već kod prof.Šimunića,i privatno i u Petrovoj,novac prikupila,uradila briseve i hormone(koji su mi doduše nešto povišeni-takoFSH 7,6;a prolaktin 520,pa ako netko zna jel to loše za moj 1.ivf nek mi piše).Primjetila sam da se najmanji broj pitanja odnosi na zakrčenost jajovoda.MM ima dobar spermiogram,ali stanje mojih jajovoda katastrofa!
Jel bio netko na ivf s dosta priraslica na jajovodima?Znam da oni i nemaju neke direktne veze s ivf,ali me interesira jel to ipak nekako utječe,jel tko prošao ivf s groznim jajovodima i uspio?
Javite se....tks
-
Dok ti se ne jave iskusnije curke...uspijeva se i sa katastrofalnim jajovodima i bez ikakvih. Uostalom, takvo stanje i indicira IVF. Između ostalih. Sretno!
-
Upravo tako.
Mozes i nemati jajovode... to nema nikakve veze sa IVF-om.
Sretno!!
-
Ja nemam jajovode, ali nema još niti bebice, a sigurna sam da će biti i ja je čekammmm
-
Prolaktin treba sniziti, terapija bromergonom, ali i detaljnije konzultacije sa endokrinologom ne na svoju ruku.
Za ostalo nisam upućena pa ne bih o tome, ali svakako je dobro da si krenula. Nikad nije kasno.
-
-
Hvala drage moje!Javiim vam detaljčiće s postupka!Pa da vidimo....
Sve ste tako hrabre....
-
evo draga samo da znas moji jajovodi katastrofa, zapravo desni je odstranjen, a lijevi totalno neprohodan, napravila 1ivf u ovom mjesecu i sinoc na testicu +, jutros na testicu +, treba li jos sto reci? samo hrabro naprijed, samo pozitivno razmisljanje i bit ce.
-
čestitam Nellyxy!razveselila sa me :D :D :D !
-
Vidiš Nellyxy da sam s pravom bila sigurna da ćeš uspjeti,nekako sam znala......
-
ia30 hvala na cestitkama i podrsci.
saljem ti veliki kiss i zelim ti puno uspjeha
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma