Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Dopust za njegu u slucaju preosjetljivosti na hranu

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Dopust za njegu u slucaju preosjetljivosti na hranu

Bok! Molim moderatore da me premjeste na drugi podforum ako sam fulala mjesto.

Evo mi smo gore navedeni... preosjetljivi na mnogu hranu... iskljucivo dojena do 6.mj onda sam pocela nuditi dohranu ali tek s 8 mj pocela pomalo prihvacati... Sad smo na 2.5 manja obroka na dan uz dosta cicanja po danu i puno cijele noci. Zbog preosjetljivosti joj je jelovnik jako suzen, a i meni jer sve sto joj smeta smeta joj preko mog mlijeka. Imamo i problema s imunitetom, tj imunoglobulinima. Bili smo na komisiji i unatoc preporukama specijalista i njihovog uvjeravanja da nema problema za dopust za njegu ipak na nase veliko i neugodno iznenadjenje nismo dobili.

Zanima me ima li ikoga osim nas da je ikada trazio dopust iz tog razloga, kako je teklo to sve i jeste li dobili pozitivno misljenje komisije?

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

bas nitko???

beba mi ima uskoro rodjendan a ja ne znam sto cu... morat cu prvo na bolovanje a onda na neplaceni ako nije praksa da preosjetljiva/alergicna djeca imaju zbog posebne prehrane pravo na njegu...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Od moje kolegica malecka je alergičar, još ni ne zna na što sve i dobila je produljenje podoriljnog do djetetove druge godine života.
    Detalje ne znam.

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

I ja znam za slučaj produljenja na temelju djetetovih brojnih alergija na hranu i AD-a.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •