Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: kako zastititi obitelj u slucaju nesrece/katastrofe - letak

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno kako zastititi obitelj u slucaju nesrece/katastrofe - letak

grad zg je tiskao letak o tome kako se pripremiti na eventualne opasnosti i, ako do njih dodje, kako reagirati i organizirati se

http://www.zagreb.hr/UserDocsImages/...-%20fiinal.pdf

sjecam se da je maria71 imala topik o ruksaku, ali ga ne nalazim.

sto mislite o ovakvom letku, jel nepotrebno uznemirava gradjane ili dobro dodje proci u glavi unaprijed ove situacije, pa cak nesto i pipremiti unaprijed

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne mogu komentirati letak jer ga ne mogu otvoriti :? Imam novi komp, možda mi nedostaje neki program.
    U svakom slučaju, mislim da je dobro pripremiti se. Ja sam vrlo staložena u "kriznim" situacijama, tim više što je MM paničar, a netko ipak mora biti pri sebi. Meni ne smetaju obavijesti ovog tipa, ne stvaraju mi nervozu, ali znam da MM uvijek poludi kad se priča o tako nečemu, čini se da ga sam spomen dodatno uspaniči.

Mislim da ne treba imati spreman ruksak, barem ga ja nemam, živcirao bi me da mi se vuče po kući. Da je rat ili kakvo drugo krizno razdoblje sigurno bi ga imala. Ono što uvijek imam spremno i na svom mjestu jesu dokumenti, gotovina i nekakve skupocjenosti. Kada bi bilo neko s.. to bi prvo zgrabila.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Stvarno ne znam gdje bih ja to drzala spremnu zalihu hrane i vode za 3 dana... Ja shvacam takve letke i tu potrebu ljudi da se organiziraju i pokusaju kontrolirati i ono sto se kontrolirati ne moze. Al omjesto da brijem da filmove katastrofe koje novatv toliko cesto pusta, odlucila sam se za onog tipa sto prezivljava svogdje s nozem i malo konopa. S tim da sam si kupila svicarca kojeg furam u torbici.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je takav letak ok. Ko da mi citas misli, sinoc sam bas razmisljala koji je postupak kod nas u slucaju pozara i kako to da nema nikakvih vjezbi.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

No, da dodam, ne bih se pridrzavala svega, poput zaliha...To mi je zivot u ocekivanju katastrofe a nemam ni toliko mjesta za skladistenje deka i namirnica
    ali gdje se naci i kome se javiti mi se cini kao dobra uputa.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mislim, meni je to sve uskladišteno u kući ne znam gdje bih to sve stavila, dakle dodatno.

a najbolje mi je vježbanje. već nas vidim kako vježbamo. i ja ću ko marta kupit nožić i štapiće za uši i od njih napravit šoping centar kako anne heche kaže h. fordu.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ne znam zašto, al meni je u ovom trenu to smiješno :/
    Držati hrpetinu stvari i robe spremne za "nedaj Bože".

Ne znam kud bi dospjeli kad bi SVE to planirali i pripremali - mislim u Vrapče najprije.
    A ima toga ohoho kaj se može dogoditi....
    Što bi samo u autu sve trebalo imati ak slučajno negdje ostanem - to mi se čini logičnijim, ovo mi je malo previše :/
    Hvala nebi.

Polako radimo SAD od ove male državice

Živim iz dana u dan, pa kako bude bude.

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ja cu procitati letak, malo da osvjezim stvari u glavi, ali nemam namjeru spremati sve tako jer mi je to malo previse opterecenja za moj ionako hipohondarski nastrojen mozak

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam jednom davno zakljucila da ti je jedino sto je zapravo jako potrebno, u slucaju neke katastrofe, imat dovoljno novaca

ak imas love u dzepu - sve ces moc kupit, pa cak i vodu
    al dobro dodje i svicarac, ofkors

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja nikad nemam keša
    ali bi se sjetila valjda uzeti ivarovu kasicu prasicu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke