Dada tvoja je priča zbilja onako tres u glavu svima koji ne znaju u kakvim sve uvjetima ljudi rade. Osobno sam iskusila rad na zimi (poluzatvoreni štand) i samo sam se nasmješila na nabrajanje slojeva odjeće jer zbog toga nisam htjela ići niti na wc (ko bi to sve skidao ). Možemo se samo nadati da će jednog dana biti bolje za sve radnike, ali na žalost trebalo bi državu dobro preokrenuti jer sve dolazi iz vrha tj. nema sankcija i to poslodavci iskorištavaju.
Osobno me ne brine kupanje u lavoru (kod bake na selu nije bilo kupaone pa je to bio uobičajen način kupanja prije više od 20 godina), a sjećam se da je rođakinja iz ZD za vrijeme rata naučila okupati se u flaši vode.
Uopće ne sumnjam da će se plin na kraju pustiti, zalihe ipak postoje kakve-takve, u usporedbi sa susjednim zemljama možemo biti sretni. Mene više zabrinuo jučerašnji članak iz Jutarnjeg gdje čovjek objašnjava da Hrvatska izvozi količinu plina koja zadovoljava gotovo u potpunosti naše potrebe u Italiju po puno manjoj cijeni od one koju plaćamo Rusima za uvoz. E to mi fakat u stilu naše države :shock: Zbilja imamo "stručnjake" na vlasti (stručnjaci su za svoje vlastite interese tj. kako se obogatiti u kratkom roku).