jednamama prvotno napisa
ili kako već da nazovem ovi post..
naime, situacija je malo prekomplicirana, a ja neznam više u svemu tome šta prvo učinit............................u vezi, tj zajedničkom životu smo skoro 3godine, veljača 2006..prošle godine sam rodila malog anđela, a u vrijeme trudnoće sam neko vrijeme provela u sigurnoj kuči zbog njegovog nasilnog ponašanja, i pred kraj trudnoče sam mu se vratila.......jedno vrijeme je sve bilo o.k. a nedavno opet policija, problemi...socijalna radnica je u sve upućena, ali ni poštenog savjeta, ni riješenja, kao da su izgubljeni u svemu, niti nemam više volje kontaktirat ih, o policiji neću niti govorit, popiju oni još i čašicu s njim!.....
Moj problem je taj šta je on imučniji i manipulatorski tip je, a ja "samo" majka njegovog djeteta... nonstop mi prijeti da će mi uzet dijete, zatvorit me u ludaru (šta je najgore bivšu djevojku je i proglasija neuračunjivom, i bila je na ljećenju od ničeg!).. Ja nema ništa osim djeteta, a on ima sve, novac, moć, stan...ja ništa, otac me se odreka zbog njega, razbaštinija me, namam novac, 1600kn porodiljnog do veljače, nemam di stanovat, nemam nikoga jer me on od svih makao.......neznam kako da se maknem od njega, šta da radim..namam više volje okolo tražit savjete šta mogu učinit, a i pod njegovim nadzorom sam i kad spavam!....
Zato molim ako mi netko može reč šta bi triba bit moj prvi korak za maknit se od njega, možda sud?..kako se u mojoj situaciji bez materijalnih sredstava borit za dijete.....spremna sam na sve, samo neznam odakle poćet.