mlisec prvotno napisa
Pozdrav,evo ja imam friške informacije iz rodilišta Podobnik.Rodila sam 04.08. carskim rezom,elektivnim,imala sam dogovoren termin.S obzirom da sam imala već jedan carski u Vinogradskoj od prvog dana trudnoće znala sam da u državnu bolnicu više ne idem.Fala Bogu da se otvorilo privatno rodilište i kod nas.Ja nemam dovoljno riječi hvale za svo kompletno osoblje koje radi u rodilištu.Od samog dolaska do zadnje minute,sve je bilo više od mojih očekivanja koja su bila velika.Sve je ko po špagi,sve je savršeno organizirano,maze vas i paze kao kap vode na dlanu.Otvoreni su apsolutno za sve mogućnosti i po pitanju poroda i po pitanju dojenja.Možete biti sa bebom koliko vas volja,možete je kupati i hraniti ili prematati kad vi to želite ako želite.Smještaj je tipa hotela sa 4 zvjezdice,dakle imate udoban krevet,trosjed za vaše posjetitelje ili muža ako ostaje noćiti,prekrasnu mirišljavu kupaonicu,klimu naravno,tv ako imate želju na propustiti omiljenu seriju.. Ono što sam se ja najviše iznenadila je to da nisam trebala nositi apsolutno ništa osim četkice za zube.Dobijete sve kod njih,od papuča,spavačica,gačica,uložaka,šampona svih vrsta,ručnika..ma sve što vam treba.Čak i izdajalicu.Sam prof. Podobnik je predivan,jako se brine za svoje rodilje,obilazi vas nekoliko puta na dan,sve vam objasni,pun je pozitivnog duha i sve pomalo okreće na zafrkanciju što je meni osobno mrak.Ja sam se tamo osjećala bolje nego doma.Sa svima uspostavite jedan prijateljski odnos i imate osjećaj kao da ih već dugo poznajete.Sestre su sve od reda prekrasne,puno im hvala jer su toliko ljubazne i susretljive.Pedijatrica je također jedna krasna i topla osoba.Ja sam s obzirom na carski otpuštena kući peti dan a inače poslije vaginalnog otpuštaju treći dan,pod uvjetom da je sve u redu.
Meni se čak dogodilo da sam zadnja tri dana ostala jedina rodilja,i moja Katja jedina beba,tak se slučajno potrefilo da su imali zatišje.Evo,nahvalila sam ih sve u šesnaest jer stvarno to zaslužuju a meni nije žao ni jedne jedine kune od tih 26.000 koliko sam platila.Za takav tretman bi platila i više.Poželim biti i treći put trudna.Pozdrav svim budućim mamama i bez imalo sumnje priuštite si porod iz snova!