da znači to je sigurno ma mislila sam ono da možda nekad daju nekad ne....sad mi je opet na pameti samo punkcija moja rak rana heheheh...sretno cure svima, ja sad još hormone izvadit imam nadam se da će sve biti ok...
da znači to je sigurno ma mislila sam ono da možda nekad daju nekad ne....sad mi je opet na pameti samo punkcija moja rak rana heheheh...sretno cure svima, ja sad još hormone izvadit imam nadam se da će sve biti ok...
nisam te dobro skužila, ti si u postupku, a tek sad ideš vaditi hormone, pa kaj ti to nije dao prije svega da napraviš?
u ponedeljak vadim ali test je sutra :/
nisam te dobro skužila, ti si u postupku, a tek sad ideš vaditi hormone, pa kaj ti to nije dao prije svega da napraviš?[/quote]
Ja planiram postupak za 6mj a ovaj 5 mj vadim sve pretrage...i btw nije mi on dao da vadim ništa ja to sve na svoju ruku, bolje se tako osjećam...
[b]Hej cure i dalje tražim sobu blizu Vinogradske ako netko šta zna.....
bila danas na ultrazvuku .....
danas je baš bila gužva m bio dr. K i nisam baš sve stigla pitati ....
danas na 7 dc imam 5 folikula na lijevom jajniku i 4 na desnom, a imam još i jednu cistu na desnom jajniku ....ednometrij je 4 mm
čini mi je da je endometrij pretanak za 7 dc , kaj vi mislite?
da li će cista smetati za cijeli postupak ?
Moj ET je obavljen. Vraćeni su 8,4,4-stanični, moje raspoloženje je ovakvo :/.
Ipak, sve pohvale ekipi, dr.T je na moje raspoloženje rekao da mi za 12 mj. cijela ekipa dolazi na feštu (krstitke). E da je barem u pravu.
kome treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
thegirl 25, ne bih te htjela davit, ali i ja sam htjela ići u postupak, ali kad sam došla, dr. T. je pogledao moje papire i dao mi onaj papir sa dugačkom listom svih živih zahtjeva za provjeriti, od hormona spolnih, štitnjače, hiva 1 i 2, hepatitisa b i c, sifilisa... i za mm isto tak. Pa sam mislila da to dobije svaka žena koja dođe tamo prvi puta...ili se varam, kak ste vi ostale???
[/quote]
nina1 meni ti je 8 dc bio endometrij 8,2 a danas 10 dc 8,3 doktorica kaže da je to jako lijep endometrij...
tisa razveseli nas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za +
na žalost javljam na testu jedan veliki minus![]()
Ajoj tisa![]()
No, odi izvaditi betu da ne bi slucajno bilo zabune....ja se jos nadam za tebe![]()
tisa![]()
tisa...
nemoj biti još žalosna... meni je isto jedanput test pokazao - a bila sam trudna.....
radije provjeri betu...
Uh, a baš sam u tebe polagala sve nade![]()
![]()
tisa žao mi je draga![]()
![]()
![]()
a možda da ti ipak uradiš betu?
Zasto ovaj topic ne stave gdje su i ostale potpomognute....stvarno ne kuzim :?
veliko XZasto ovaj topic ne stave gdje su i ostale potpomognute....stvarno ne kuzim
Vinalina nedaviš uopće...meni Tomić nije tražio ništa da vadim, jer sam već donijela hrpu nalaza od prijašnjeg postupka...pa vjerojatno tako...ali ja sam na svoju ruku izvadila briseve i hormone..čiji rezultat sada čekam...
A Tisa tebi puno![]()
užasno mi je žao što je minus s obzirom kako si dobro reagirala...ah šta da kažem ...
Cure jel znate na kraju koga da mu je uspjelo na Vinogradskoj u zadnje vrijem???
tisa![]()
ajde, možda beta pokaže drugačije ~~~~~~~~~~
na žalost ß negativna
Ajoj tisa, bas mi je zao![]()
Ja sam evo smrkalica i pikalica pa cemo vidjeti kako reagiram na ovu vrstu stimulacije....u petak idem na prvu folikulimetriju
puno~~~~~~~~~~~~~~~~za petak
curke ~~~~~~~~~~![]()
Tisa, koliko smrzlica imate i da li se krio gore posebno placa?
tikica imamo dva eskimića ,a dali se plaća krio osobno nisam ništa platila za sada osim ako se odmrzavanje plaća, a to ću valjda znati sutra
Super :D ....sto odmah ides dalje na transfer ili ces odmoriti malo?
tisa... žao mi je![]()
bila danas opet na ultrazvuku ...
endometrij još uvijek ,po meni pretanak, 11 dc 5 mm![]()
tisa![]()
nina1 ma ne brini zbog endometrija, narast će on, a ako će biti potrebno dat će ti doktor nešto za podebljanje endometrija. U kućnoj radinosti pij puno soka od cikle i jedi puno ananasa, oni su ti jako dobri za endometrij.![]()
svim curkama u postupku brdo ~~~~~~~~~~~~~
tikica idem nadok me ne prođe "banana"raspoloženje
tebi puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za petak
curicama puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
I ja sam u petak na prvom uzv! Čitam ovo o capki (26 js) i oblijeva me znoj. Nije mi palo na pamet da je moguće imati toliko js na samo dva jajnika....
ja ih vjerovatno nemam više toliko ni u jajnicimakofer prvotno napisa
![]()
![]()
kofer i ja sam u petak gore pa se vidimo![]()
ja samo htjedoh pohvaliti dr.T.
ova spavalica u avataru... e pa ja sam mu jako zahvalna![]()
bio je to prirodnjak nakon neuspjelog stimuliranog, mali folikulić je na dan punkcije imao samo 16 mm, endo nešto veći od 5mm, ali on nije odustao![]()
naravno, tu je i divna ekipa ivf poliklinike, ali on je taj koji nije odustao kad je vidio kako stvari stoje - i zbog toga je moj život ljepši no ikad![]()
taman sam htjela zamoliti modetatora da i ovaj topic prebaci u vazne...Ginger prvotno napisa
svim curama u vinogradskoj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
@ ginger - ta tvoja spavalica je nesto najsladje sto sam vidjela![]()
Joooj došli su mi nalazi hormona koji nisu dobri...Prolaktin mi je povišen...a TSH skoro 4...Tomić mi je stalno bussy nemogu ga dobit, vjerojatno ništa od IVF za 6mj..baš sam![]()
Ja sutra idem na folikulimetriju pa vam javim kakvo je stanje na Suprefactu i Menopuru...nadam se bar dva - tri folikulica.....puna naravno![]()
za prolaktin neznam ali za tsh , uzimaš kakvu terapiju ?thegirl25 prvotno napisa
možda ne bi bilo loše da ti endokrinolog odmah poveća dozu ....
cure moje, ja sam sutra na punkciji... :/
nina1 držim figice da punkcija sutra bude uspješna i želim ti puno lijepih stanica. Bolit te sigurno neće jer daju anesteziju u stimulaciji![]()
tikice ~~~~~~~~~~~~ za brojne pune folikuliće
thegirl TSH 4 je u granicama normale, ali kako sam našla u dosta članaka preporučljivo je da bude do 2. Našla sam na netu (a svojedobno sam proučavala TSH) da kod ovakvih blagih "poremećaja" pomaže alga Kelp. Imaš za kupiti u ljekarnama, kao dodatak prehrani, baš se zove Kelp i s dodatkom je joda. Nadam se da ćeš brzo izregulirati prolaktin i biti spremna za svoj dobitni postupak![]()
Hej sretno svima..pa evo vidit ću napisala sam dva maila doktorima (Šparcu i Radončići)...jer do Tomića nisam mogla doć navodno je too much bussy pa da zovem ujutro...vidit ćemo šta on kaže... mislim mogu ja ovaj mjesec probat i pit te tablete bromergen kako li se zovu pa sve prebacit za 7 mj...a mislim čak da je najveći problem taj stalno prisutni stres...
thegirl 25 ja sam ti zadnji tjedan skoro svaki drugi dan u vinogradskoj i počele su baš velike gužve, definitivno ti se ne stignu javiti doktori na telefone,a pogotovo oko 8 h...
možda da probaš malo kasnije... oko 10-11 h ?
ja sam ti isto imala jedanput povećan prolaktin ali i tsh pa mi je rekla moja gin. da kad tsh poraste zna povući i prolaktin....
meni čim sam spustila tsh, pao je i prolaktin...bez terapije za prolaktin
Nemam dobre vijesti....kao i obicno.
Samo 5 vodecih folikula i kaze doktor da rastu prebrzo, da se boji da su prazni. No u ponedjeljak je punkcija pa cemo vidjeti. Folikuli su danas 7 dc na lijevom 15/15 i na desnom 15/15/12/9/9. Sutra stoperica.
Da jos pohvalim i MM.
Tri dana prije postupka, on se sinoc oblije ko krava. Valjda zato da unisti jos ova tri koja vide gdje i kako moraju plivati![]()
u mom zadnjem postupku meni su folikuli sa 9dc na 10dc narasli 4 mm i dr nije bio zadovoljan, skužila sam da je i on sumnjao da su folikuli prazni. Na kraju su i bili. No, isto tako ne mora to značiti, možda su ti jednostavno rano se počeli izdvajati ovi dominantni i rastu kako treba. Ja držim figice srećice da sve bude u redu i da dobijete dobre stanice.tikica_69 prvotno napisa
Btw, folikuli su ti ujednačene veličine i brojčica od 5 komada mi se čini sasvim pristojnom.
![]()
A kaj se tiče tm.. mislim da mala alkoholna epizodica neće utjecati na njegov spermiogram..
Tikica, pa ti naši muški su stvarno ... MM isto svako malo dolazi "joj, nisam se mislio napit, ali..." i to baš po pivi, što je strogo zabranjeno. Ali, on je već odustao, pa kao, sad može grrr. Što mi je rekla jedna forumašica, on je napravio izlaznu strategiju. Ali ja ne odustajem. Svaki dan šaka tabletica pa da vidimo tko će duže
![]()
Baš loš dan! Tri folikula na jednom, dva na drugom jajniku.........
Da, znam da je dovoljan samo jedan pravi, ali u prošlom su od 11 js oplođene samo 2, što li će tek biti ovaj put?
U pon. ponovo uzv, pa da vidimo!