Baš loš dan! Tri folikula na jednom, dva na drugom jajniku.........
Da, znam da je dovoljan samo jedan pravi, ali u prošlom su od 11 js oplođene samo 2, što li će tek biti ovaj put?
U pon. ponovo uzv, pa da vidimo!
Baš loš dan! Tri folikula na jednom, dva na drugom jajniku.........
Da, znam da je dovoljan samo jedan pravi, ali u prošlom su od 11 js oplođene samo 2, što li će tek biti ovaj put?
U pon. ponovo uzv, pa da vidimo!
eto da i ja dam svoj izvještaj s svoje prve (nadamo se i zadnje) punkcije....
dobila sam 10 js ,punkcija nije bila jako bolna, kratko je trajala, možda kakvih 10-15 minuta sveukupno, neznam da li je tak bilo svima , ali danas me dolje sve rastura, teško mi je sjesti i na stolicu ....
uglavnom,danas zovem biologa da čujem koliko je od tih 10 zrelo i kako se sve odvija....
neznam zašto ali imam neki ogroman predosjećaj strah da neće nešto biti u redu....![]()
tikica_69 i kofer ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za vaše folikuliće....
biti će sve ok za punkciju ....![]()
nina1 odbaci sve loše predosjećaje i glavu gore! 10js je odlično!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~za nezaboravan tulum u lab.
nina1, sretno i javi nam kako je proslo :D
Sve ok tinaka...no kod nas pivo bas ne budi romanitku, a MM kad piva osamuti, onda dva dana ko mrgud tetura po stanu, pa ako su mu i plivaci takvi, onda smo najozilitinaka prvotno napisa
![]()
A vidjet cemo u ponedjeljak....do tada se mogu ubiti razmisljanjem, al necu. Sto bude bit ce. Ako bude stogod mirovat cemo, ako ne bude krecemo na turu rolanja, orbitreka i jogurtica s muslima![]()
evo ja zvala...od 10 js imam 7 zrelih js i svih 7 se oplodilo
rađen je isci ...
sutra opet zovem da čujem kako se dijele i kad će biti transfer....
nina1 :D super! Jesam ti rekla da bu sve ok! Budi vesela!
tikica69 kako se osjećaš (fizički)?
Nemoj se jako ljutiti na M, ja se nekak nadam da ovo što popiju danas opije spermiće tek za tri mjeseca![]()
(to se ja tješim - i moj si dao jučer oduška s pivom)
kofer ,tikica malo me bila uhvatila nervoza ali sad je sve ok ... hvala na podršci
valjda će nešto i biti iz ovih sedam bubica....![]()
nina, naravno da ce biti...uopce ne sumnjam u to :D
kofer, ne ljutim se vise....i ja sam jucer popila jednu pivu i to crnu i bas me briga![]()
Kad sam danas trazila poslije rucka da mi jednu otvori, rekao mi je da ne smijem jer cuvam mjehurice. Kad sam ga osinula pogledom, mam je rekao - ok, evo sad cu. Naravno, salila sam se....ipak ne bi bilo ok da ih jos i ja sad utopim![]()
cure s vinogradske, da li nakon transfera na vinogradskoj daju štopericu, ako da, u kojim slučajevima i kada ?
Meni do sada nikad nisu savjetovali da je uzmem i nakon transfera.....
ajme tvoj post me je podsjetio na ovaj smisni filmictinaka prvotno napisa
http://www.youtube.com/watch?v=qVmJKK3E41w
filmić je mrak![]()
čitala sam da na vv daju štoperice nakon transfera pa zato pitamtikica_69 prvotno napisa
nina, jednom su meni i na Svetom duhu rekli da uzmem stopericu 3 dan i 6 dan nakon trasfera kao podrska zutom tijelu, tako da ako su ti tako savjetovali to je ok
ja sam jednu dobila odmah nakon transfera a drugu 4 dana nakon transfera
ova tema je od danas stickana na početak stranice pod VAŽNO kao i ostale klinike, molim vas da ne potičete chateve te da budete što informativnijeg karaktera.
sretno!
![]()
marči
:D za smještaj teme pod Važno!!
Vratila se ja sa uzv 10dc =sve skupa bolje nego prošli put, imam 9 folikula podjednake veličine (15-14mm), u srijedu novi uzv pa aspiracija vjerojatno u petak!
tikica69~~~~~~~~~~za transfer!
moderatorice, velika![]()
zna li netko točno do kada radi odjel? nešto su naime spominjali kako ih neće biti 7. i 8. mjesec
Tikice ... javi se .... kako je prošla punkcija? Čekamo![]()
Imamo dvije jajne stanice :D
Sutra iza 11 vam javim je li bilo udvaranja![]()
Konačno Vinogradska na vrhu liste, jeeeeee :D :D :D
Jedino prijedlog moderatoricama da izbrišu onaj upitnik na kraju, ipak je sad zaživio MPO u punom sjaju
:D :D :D :D za smještaj teme pod važno...
naviknuta gledati dolje, jedno vrijeme sam ju tražila![]()
danas sam došla doma s tri male bubice.....
nadam se da će im kod mame biti lijepo ....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za sve cure s vinogradske koje čekaju punkciju, transfer i bete...![]()
nina1kod mame je najljepše!
Mazi bušu i opusti se,uživaj sa svojim bubicama![]()
cure molim vas vibrajte na odbrojavanju, a ne na ovoj temi! vodite ovu temu molim vas u što informativnijem obliku!
![]()
sretno u postupcima!
![]()
marčineću više,časna riječ![]()
Molim cure koje su prošle punkciju i transfer da
napišu sve od početka do kraja - kako to izgleda,
kada počne, kolko traje, što treba donijeti.......
jako sam znatiželjna (čitaj: uplašena)
pa me zanimaju svi detalji....
Puno hvala!![]()
Ides u prirodnom ili stimuliranom ciklusu?
Stimulirani - 1dc Suprefact 3x1
2,3,4 dc -3x Menopur
5,6,7,8,9,10,11 dc -2x Menopur
I ti si imala takvu stimulaciju,ako se ne varam?
Jel to svi imaju isto ili mi se to samo čini? :/
Ni jedna se nije oplodila....nisu bile dovoljno zrele. Idem sad umrijet negdje pa se javim kad me vrate iz mrtvih
ja sam imala 1dc do 12 dc Suprefact 3x1kofer prvotno napisa
2 dc -3x Gonal F
3-11 dc -2x Gonal F
i 12 dc Ovitrel... i ja mislim da je više cura u postupku imalo Menopur, neznam u čemu je razlika, zašto netko dobija Gonale a netko Menopure .... :?
ja sam također imala menopure u prvom pokušaju i choragon štopericu, također i u drugom su mi prepisali da si nabavim menopure i tako sad čekam da mi dođe M pa da počnem a nadam se da ću imati dovoljno suprefacta jer mi je ostalo cca pola bočice od prošli puta pa da ne kupujem..
prvi sam put dobro reagirala,pa se nadam da ni sad neće biti nekih nuspojava.
Jel u Vinogradskoj rade spermiogram za one 'izvana', mislim koji nisu u postupku tamo?!
mene su poslali na spermiogram u vv , a imala sam prije spermiograme od petrovetinaka prvotno napisa
tikica69drži se !!
tuklaci5 meni je od prošlog IVF-a ostalo 2/3 bočice Suprefacta, sada ga koristim od 1dc - 10dc 3x1 i nemam više niti kapljice, bojim se da ti pola bočice neće biti dovoljno...
Danas u 22 h primam Ovitrelle, u petak ujutro aspiracija![]()
tuklaci5 = tlukaci5 sorry![]()
tog sam se i bojala ali ne znam da li ima neka ljekarna u zg gdje ga se može nabaviti uvijek ili se mora čekati da oni naruče? :?
Ja ti imam za jedno 4-5 usmrkavanja....valjda je toliko ostalo, pa ako ti to pomaze, dam ti gatlukaci5 prvotno napisa