ljekarna na Vuk Vrhovcu ima uvijek
A valjda imaju kolektivni sto je dobro....bolje da ih mjesec dana nema svih nego da cijelo ljeto jednog po jednog nema jer nam svi trebajutlukaci5 prvotno napisa
![]()
tima nema od 29.06.-05.07., idu na nekakav simpozij. Naravno da meni bi baš tada upao postupak![]()
kasnije ih nema od 27.07. pa cijeli 8. mjesec.
Ja ako cu i zavrtiti prirodnjak iduci ciklus to ce biti sve prije 20. jer mi M dolazi oko 05.06. tako da stignem....a 7. i 8. mjesec ionako mislim samo uzivati bez MPO stresova![]()
i ja sam htjela malo odahnut od svega, a sad mi je ipak žao kad vidim da će mi pauza trajati sve do rujna..![]()
Koliko god mi naricale, mislim da ce nam jajnici biti zahvalni![]()
ovo stvarno potpisujem, mislim da nije lako našim jajnicima da ih bodu svaki mjesec, ma i cijelom tijelu treba dati vremena da se oporavi od lijekova, a i stresa koji nužno prati svaki postupak. I prošlo ljeto bila je duža pauza, a nakon toga odmah u prirodnjaku prekrasan embrijotikica_69 prvotno napisa
![]()
i ja se mislim odmoriti preko ljeta, napraviti još neke pretrage i onda u jesen u akciju. Samo me strah da onda ne bude prevelika gužva,ako svi navalimo![]()
U ponedjeljak nas je bilo 9 samo na punkciji.....
:shock: :shock:tikica_69 prvotno napisa
usput, ako netko treba raditi hormone, na Vinogradskoj se treba naručiti na broj 01/ 3787 163 (endokrinološki). Ja zvala neki dan i dobila termin tek iza 24.06. :shock:
Pa kako...ja vadila PRL bez narucivanja :?
pa sad sam i ja :? nazvala sam, pitala za vađenje spolnih hormona i kažu da se mora naručiti.. prvi slobodan termin za mjesec i pol..
mislim da postoji neki centralni registar naručivanja.
Ja dosla gore na drugi kat, predala uputnicu, za 15ak minuta me zvali u neku sobu da me zapisu i za jos 10ak vaditi krv i za 2 tjedna na prvom katu digla nalaz.....
Ja sam u ponedjeljak došla vaditi TSH i antitijela štitnjače ... otkantali me i rekli da se moram naručiti za vađenje (ponudili mi termin 02.07.) - naravno da sam otišla na Sveti Duh i tamo to obavila bez čekanja i nalaz mi je bio gotov drugi dan!
Vratila se ja sa punkcije, dobili 5 js i sada.......... Bože pomozi!
Dobila sam neku pikicu u ruku koja me nije baš nešto ošamutila i, vjerojatno, da je sve bilo na svom mjestu nebi ništa osjetila, ali tri su se folikula sakrila na dno jajnika i bilo je strašno!
Ali prošlo je i sada TULUM!!!
hay...jel mi moze netko dati broj gdje se mogu u vinogradskoj naruciti za icsi??iz Osijeka sam,i jel mi mozete reci koliko se ceka?hvala vam unaprijed![]()
hvala ti puno!!jel znas mozda koliko se ceka?![]()
kofer, neka tulum bude "do jaja"![]()
MM je jutros isao gore po moje otpusno pismo i dr. Tomic mu je rekao da ce iduci ciklus nacrtam 9dc za prirodnjak....bitno da mene nitko nista ne pita![]()
Bila danas samnom jedna cura koja je došla po svoje smrzliće, međutim punktirali joj js, pokušat će je oploditi i vratiti 5.dan zajedno sa smrzlićima. Sve smo se čudile jer nismo do sada čule za tu kombinaciju. U svakom slučaju, odlična stvar!!!
Ne ceka se...ako imas briseve i spolne hormone koji nisu stariji od 6 mjeseci, mozes odah iduci ciklus u postupakadriana_d prvotno napisa
S ponosom otvaram sezonu forumskih trudnoća u Vinogradskoj.
Moja beta 14dpt iznosi 285![]()
![]()
![]()
Aleluja...imamo prvu trudnicu :D :D :D
CESTITAM!!!![]()
ČESTITKE :D :D :D :D [/b]
na vv se dr i sestre vesele kad imaju manje od 15 punkcija.Neki dam je bilo 24. Ne moram vam ni pričati kakav je kaos bio gore, a svejedno su svi dragi,ljubazni i bez nervozetikica_69 prvotno napisa
pinkbunny :D :D :D čestitam
hvala ti..imam sve nalaze i stari su mjesec dana.trenutno sam u postupku u osijeku i prije 3 dana sam trebala dobiti ali nisam.sad pretpostavljam da je to od utrica,bila sam na aihu 09.05.a test sam radila jucer ujutro i bio je negativan![]()
Od mojih 5 js zrele su samo 3... Oplođene su injekcijom, transfer u pon, 3.dan :/
kofer, cemu tuga....ja bi skakala do plafona da mogu imati takvu situaciju :D :D :D
pinkbunny, moram ti ovdje čestitati, ipak si ti prva trudnica Rodica s Vinogradske :D :D :D čestitam od srca!
pinkbunny,
moram te pitati kakva ti je bila terapija,sorry što gnjavim ali vidim da si i ti iz slavonije pa me zanima da li ti je možda ostalo suprefact-a da mi preprodaš jer mislim da mi neće trebati cijeli da kupujem..
još jednom čestitam od srca! :D
Hvala na čestitkama, nadam se da ću izgurati do kraja, svako malo neka krvaruckanja, ali tako mi je bilo i u prvoj trudnoći, pa mi je to skoro pod normalno.
tlukacsi joj rado bih ti pomogla, ali ja ti imam dvije šogorice koje su baš sad u postupcima, jednoj sam upravo dala suprefakt.
Probaj pitati druge cure, sigurno netko ima viška, sretno!
Da vam javim novosti: u buši imam 3 mrvice - 1 x 8 - stanični, i 2 x 4 - stanični!! :D
kofer, ako se ne varam, isto je imala i pinkbunny i vidi sadaželim ti identičan razvoj situacije
![]()
Bitno sa smo si malo zabrijali na crnjakkofer prvotno napisa
![]()
Bravo! I sad...kaj uopce radis tu....brisi u horizontalu da bebe mogu naci mjesto gdje ce se smjestiti u miru :D :D :D
Jupiiiii kofer :D , tako sam i ja.
Sad ćeš ti sa mnom ruku pod ruku :D :D
za cure koje se spremaju u postupak mali info - navodno uzimaju u postupke cure koje do 07.06. dobiju m. Nakon toga ljetna pauza.
Ja dogovorila odmaranje do jeseni, uz kontracepciju![]()
ja sam danas zvala.u ponedjeljak ili utorak mi je rekla da dodjem.inace sam iz osijeka. imamo preporuku za icsi.sad pretpostavljam da ce ici prirodnja,bez stimuliranog jer je prekasno posto 8dc tek rekla da dodjem.
Jel ima ijedna ovde da je po drugi put u stimuliranom u Vinogradskoj? Kako to ide, ponovim sve nalaze a s tim dođem Tomiću u 9. misec i onda on odredi novu terapiju za 10. misec, ili mi može prek telefona reć koje lijekove da naručim :?
drage moje,
ponovno molim da čestitanja i vibrice odradite na ODBROJAVANJU, morat ćemo inače sve postove s vibranjima i sličnim brisati s ove teme, ok?
puse i sretno!
![]()
adrijana, da, ici ces u prirodni ICSI
kinki, mislim da neces trebati ponoviti nalaze, samo se dogovori sa sestrama, one se ti reci sve sto treba
:Drage moje stalno kasnim..gledajte danas 28.05 počinjem sa klomifenom - 4 dana dvije na dan i onda u ponedeljak uzv.
Idem na icsi konačno i još nisam svjesna toga- presretna sam ,presretna..
E imam jedno važno pitanje- kada bi otprilike bila punkcija folikula? To mi bitno zbog spermiograma- dal mi netko može reći sa sličnim iskustvima jer mi jako bitno .![]()
Inače sa mojim nalazima sve u redu, m.m spermiji su malo stidljivi
![]()
![]()
Hvala na odgovoru...![]()
Punkcija ovisi o danu ciklusa, velicini folikula i debljini endometrija...ako imas redovite cikluse od 26- 30 dana, punkcija obicno bude 12. - 14. dan ciklusa