Stranica 16 od 78 PrviPrvi ... 614151617182666 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure molim vas da mi napišete br. MPO odjela u Vinogradskoj na koji mogu nazvati da se dogovorim za postupak. Bila sam u Petrovoj ali nisam baš zadovoljna, mislim probati sreću negdje drugdje sljedeći put
    A i dr. T mi je bio doktor na IVF poliklinici.
    Hvala!

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

maca2, imas PP

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa
    Cure molim vas da mi napišete br. MPO odjela u Vinogradskoj na koji mogu nazvati da se dogovorim za postupak. Bila sam u Petrovoj ali nisam baš zadovoljna, mislim probati sreću negdje drugdje sljedeći put
    Hvala!
    drago mi je da si tako odlučila.
    dr.T je dobar doktor.
    i naravno nema tolike procedure kao u Petrovoj.
    sretno!!!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj maca2 prvotno napisa
    Hvala!
    drago mi je da si tako odlučila.
    dr.T je dobar doktor.
    i naravno nema tolike procedure kao u Petrovoj.
    sretno!!!

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Upravo sam se vratila sa prvog UZV. Vidjela se GV od 9 mm i ŽM od 5 mm pravilnog oblika i na dobrom mjestu :D
    Dr. Trudnoću vodi prema ZM pa sam po tome 5+2 (mada je po mojoj računici ... tj prema punkciji 6+0, ali nema veze, računat ću kao i oni)!
    Kontrola je za 3 tjedna!

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

rikikiki ma :D :D :D za malenu gv i pripadajuću žv
    a Dr Trudnoća neka vodi po svome, najvažnije je da malena mrvica raste

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

rikikiki

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

rikikiki

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Nikako da vam se javim........ bila sam u srijedu na prvom uzv - sve ok, 5+4 tj gestacijska vreća pravilnog odlika i veličine 13,5 mm. Srčeka za sada nema.... novi uzv za dva i pol tjedna!

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

kofer

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno hello

prvo čestitke koferu, rikikikici i svima ostalim :D ! baš sam se smješkala čitajući vaše postove, a moj muž preko mog ramena marljivo čita - inače još imam problema sa silnim kraticama (koje na forumu nikako ne mogu naći :? )

moj (prvi) ICSI nije bio uspješan, beta je bila 0,6 - otplakala sam svoje na klupici ispred vinogradske (bemti hormone ) i pošla na 5. kat, uhvatila sam dr. T na odlasku koji mi je za utjehu pjevao i dogovorili smo se čuti kada dobijem menstruaciju...

sada je situacija ovakva...bila sam u subotu na UZV kod doktora Kune (8 d.c.) i ovaj put radi lijevi jajnik (što je super jer mi je lijeva strana odlično prohodna,a desna pinkicu sužena), endometrij je 8 mm i piše 11 (valjda folikul), sutra sam rano ujutro opet na UZV, pa ćemo vidjeti što dalje.... Je li to dobro šta mi je endometrij toliki? (zaboravila sam to pitati dokotra - zbunjena ja :/ )

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno Re: hello

Citiraj Ogla prvotno napisa
    sada je situacija ovakva...bila sam u subotu na UZV kod doktora Kune (8 d.c.) i ovaj put radi lijevi jajnik (što je super jer mi je lijeva strana odlično prohodna,a desna pinkicu sužena), endometrij je 8 mm i piše 11 (valjda folikul), sutra sam rano ujutro opet na UZV, pa ćemo vidjeti što dalje.... Je li to dobro šta mi je endometrij toliki? (zaboravila sam to pitati dokotra - zbunjena ja :/ )
    endometrij ti je super ...
    meni je na 8 dc bio 4-5 mm a to je premalo, morala sam piti estrofem ...
    i folikul 11mm na 8 dc ti je isto ok ....
    držim fige da je taj dobitni

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Re: hello

Citiraj nina1 prvotno napisa
    endometrij ti je super ...
    meni je na 8 dc bio 4-5 mm a to je premalo, morala sam piti estrofem ...
    i folikul 11mm na 8 dc ti je isto ok ....
    držim fige da je taj dobitni
    .... joj nina1 baš ti hvala, nemam ja još sa svim tim tako iskustva, a da bi znala je li ok ili nije (iako čitam, čitam, čitam)... isto tako još ne znam na koju metodu ćemo ići ovaj put, dr. T je spominjao inducirani coitus...

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Pozdrav svim curkama!
    Nova sam na forumu pa se javljam ovdje s obzirom da sam trenutno kod dr. T na Vinogradskoj i oduševljena sam njime.
    Vratili su mi 2 morule 4. dan, po njihovim procjenama jako dobre.
    Betu vadim 26.06. iako ništa ne očekujem jer nemam gotovo pa nikakvih simptoma, tek zanemariva bol cica kao pred M.
    Ipak, nada umire posljednja!

Pusa svima

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

olga žao mi je zbog neuspjeha i super je šta si već u akciji endometrij mi se čini skroz dobar za 8dc, kao i folikul. sretno i neka ti ovaj prirodnjak bude bingo! endo uvijek možeš malo pojačati prirodnim pripravcima - sokom od cikle i svježim ananasom

kofer da :D za tvoju pravilnu gv i malenu mrvicu

karla1980 dobrodošla nam i želim ti uspjeh otprve!

joj cure, sad kad čitam o vašim akcijama ne mogu dočekati jesen

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kofer super za nalaz UZV-a, za maleno je još rano, sigurno ćeš ga vidjeti na slijedećem pregledu

karla1980 želim ti uspijeh od prve

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Hvala vam drage moje... sretna35,thaia28, zaista mi puno znači vaša podrška i dobre želje.

Svu sreću vam želim od !

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

karla 1980 i ja ti želim svu sreću i da bebe budu lijepe na tebe!

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno hello

dobrodošle nove forumašice.. :D nadam se da ćemo sve kadtad hodat s trbuhom do zuba

thaia baš ti hvala

danas sam bila na UZV (11 d.c.) endometrij 9,2mm, a folukul 16,3 mm - također sam dobila uobičajenu dozu choragona i sada se osjećam kao 'bova'
    Sutra odo na punkciju i samo se nadam da me neće rasturit kao prošli put, a valjda će i biolog štagod isčeprkat

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno p.s.

.... zaboravih reći kako je odlućeno da idem opet na ICSI....

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Olga sretno danas na punkciji i neka ti biolog nađe najbolju stanicu
    rekao mi biolog da u slučaju ICSIja veelike su šanse da se stanica oplodi tako da je moja pretpostavka da zato idu na ICSI u prirodnjacima.
    javi nam kako je prošlo!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Drage moja ja sam vam trudnica i sve pohvale našem Embriologu , i svima dr.t, dr.k i milim sestrama - svaka im čast

Išla sam na icsi , 12 nakon transfera beta mi je 259.6-eto a u petak ponovno vadimo Betu pa onda u našu Vinog. na ultrazvuk kada se dogovorimo...

eto drage moje..pisala sam na temi poslije transfera sve detaljnije i jako sam vam sretna i svima želim od srca trocifrenu beticu i volim našu Vinog.bolnicu i cijelu ekipu tamo..

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ajvica, moram ti još jednom reći koliko mi je drago zbog vas, što čekate vašu bebicu. Kao "azooženskinja" (kako bi draga rikikiki rekla ) shvaćam koliko je negdje čudesno napokon spoznati da ste uspjeli..
    sve mi se čini da je Vinogradska započela pravu "proizvodnju" trudnica

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno evo mene

.... taman se vratila s punkcije... imamo jajnu stanicu, folikul bio velik 19,3mm... sutra ću znati je li imamo mali zametak

Ajvica jako mi je drago da si trudna, emocije pršte na sve strane

Thaia naći će se jedan ninja

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Vinalina hvala ti na komplimentu! pišem ti na pp

Ogla sretno i da bude lijepi zametak, ajvica čestitam od !

Za sve ostale ~~~~~~~~~~~ do neba!!!

philipa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Molila bih nekoga da mi preporuči dobrog dr.u Vinogradskoj,obzirom da sam iz Osijeka.
    Navodno da se manje čeka nego na VV,a rezultati isti...

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno imamo ga

... sutra idem na ET :D odlučila sam ovaj vikend 'odležat' a u ponedjeljak idem na posao - neću kao prošli put biti tjedan dana doma i grist se jesam li smijela ovo ili ono, pa oš neš razmišljaš i usput izluđujem muža da 'već jednom usisa te mrvice' kako ste vi prolazili to? odležali doma 'od petka do petka' ili?

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj philipa prvotno napisa
    Molila bih nekoga da mi preporuči dobrog dr.u Vinogradskoj,obzirom da sam iz Osijeka.
    Navodno da se manje čeka nego na VV,a rezultati isti...
    Draga Philipa, u Vinogradskoj rade dva liječnika dr. Tomić i dr. Kuna koji zajedno sa dvijema sestrama i biologom dr. Ljiljak čine tim na odjelu za humanu reprodukciju, odnosno potpomognutu oplodnju. I jedan i drugi doktor su super i zapravo nije važno kod kojeg ćeš jer rade zajedno. Evo i nekoliko linkova:

http://www.kbsm.hr/ivf/

http://www.poslovni.hr/109194.aspx

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno još jednom

... prvi link http://www.kbsm.hr/ivf/

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

nadodala bi broj telefona za naručiti se 3787 689; za prvi put ne bi bilo loše donijeti uputnicu za pregled i uzv (najčešće ga naprave)

Olga ~~~~~~~~~ za današnji transfer . Ja sam ti prvi put ležala tri dana, onda laganini (bez kućanskih poslova, bez nošenja teškog, bez težih fizičkih napora) na bolovanju 2tjedna. I drugi put 2 tjedna bolovanja, ali s manje opreza (obavljala razne kućanske poslove) i imala neku malu beticu
    Teško je reći "ovo smiješ, ovo ne smiješ", zapravo bi trebalo sve kao i prije, ali umjereno barem šta se fizičkog opterećenja tiče. Psihički ionako nitko nije normalan ta 2 tjedna čekanja

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Potpisujem thaiu sto se tice mirovanja....covjek inace poludi u iscekivanju....sve se moze samo laganini i umjereno.
    Sretno ogla!

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Samo da i ovdje prijavim da ništa od T. ß = 4.
    Nadam se da ću preživjeti ovoliku količinu tuge!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Joj baš mi je žao, jaaako. Otuguj koliko ti treba i glavu gore.
    Jednom ćeš uspjeti.

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno SCOTTY BEAM ME UP

... mala zigota je započela svoj space odissey 8)
    ... jučer sam bila na ET, nakon dva dana vratili su mi četverostanični zametak - tj srijeda punkcija, petak ET... bit će šta bude...

.. pitanjce malo: jeste koristili normabele 3x na dan ili? jesu oni zaista neophodni?

Karla... glavu gore, važno je da si u 'postupku' mora biti jednom i ta beta pozitivna.

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno Re: SCOTTY BEAM ME UP

... jučer sam bila na ET, nakon dva dana vratili su mi četverostanični zametak - tj srijeda punkcija, petak ET... bit će šta bude...

.. pitanjce malo: jeste koristili normabele 3x na dan ili? jesu oni zaista neophodni?

Karla... glavu gore, važno je da si u 'postupku' mora biti jednom i ta beta pozitivna.
    normabeli su ti za spriječavanje kontrakcija maternice, sad da li su neophodni ili ne , sigurno da nebi davali da nisu ....
    meni da su rekli i mišomor i to bi pila samo da ostanem trudna a kamoli normabel ....

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Re: SCOTTY BEAM ME UP

Ogla, hvala ti za podršku.

Ja pitala dr. T da li treba Normabel 3 x 1 (jer sam pila i Estrofem i Andol i stavljala Utriće 3 x 2), a još pijem i vitamine i bilo mi je dosta svih tih tableta a on kaže možete i 2 x dnevno ili čak i 1 prije spavanja.
    Uzimala sam ga 2 x 1.
    Evo to mi je odgovorio, nadam se da sam barem malo pomogla.

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno ...

... hvala ti Karla ... nastavila sam o ovome pisati u temi nakon transfera da ne spamamo ovu temu

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Jel tko zna ima koga gore u vinogradskoj. Poak nitko se ne javlja od jutra do 3 već 2 dana?!

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno ima li koga u vinogradskoj

Milsim da bi trebale biti sestre i dr. Kuna, dr. Tomić ide čini mi se ovaj ili idući tjedan na konveciju u inozemstvo - ne znam koliko dugo. Idući tjedan je tu dr.Kuna, jer sam ja pitala je li mogu svratiti s nalazom bete (koji je u srijedu/čet).

Ljetni praznici im počinju od 27.7. do negdje sredinom, krajem 8 (mislim da je netko napisao i točno razdoblje), ali biolog je tek od 9. mjeseca u klinici... eto cure moje... sretno

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ni meni se nitko nije javio jucer cijeli dan...samo sam ih htjela javiti negativnu betu...izgleda da ih nema

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Kada sam bila na zadnjem uzv, dr.Tomić mi je rekao da ne mogu doći prije 06.07. na novu kontrolu jer njih nema tjedan prije.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa
    Ogla dobrodosla i sretno!
    Iskreno, ja od biologa Ljiljaka vec imam traume, bas sam ga jutros sanjala, njega i onu meni poznatu recenicu - nema jajne stanice
    CARICE!!!

Kolko vas je majko mila!!! I kolko trudnica ludilooooooooo!!!
    A ko će od vas više doć tamo na red jadna ti sam, reko mi T a dođem u 9. valjda neću morat čekat mjesecima red..

Dajte recite vi koje idete drugi put, koje ste hormone trebale vadit i jesu li vam bili ok s obzirom na stimulaciju iz prvog pokušaja???

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

adrijana, da, ici ces u prirodni ICSI
    kinki, mislim da neces trebati ponoviti nalaze, samo se dogovori sa sestrama, one se ti reci sve sto treba
    Nemoguće, pa ipak sam bila u stimuliranom, moram vadit hormone opet-možda su mi se poremetili...Ma izvadit ću ih ja na svoju ruku, i briseve isto...Ovakav je moj plan-u 9. mjesecu počet sa Femarom i doći Tomiću 8. dan ciklusa na jedan polu-prirodnjak. Kontam od Femare ću dobiti bar 4 folikula, možda budu bolje js nego u stimuliranom...Plus šta mi se to ne računa pod drugi pokušaj šta se tiče HZZO-a
    Ako ne upali taman stignem naručit lijekove za 10. misec i nikom ništa....Šta mislite??? Naravno, moram vidit šta Tomić kaže na moj ratni plan haha!

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno vinogradska

[quote="kinki"]
    Naravno, moram vidit šta Tomić kaže na moj ratni plan haha!
    ...moja preporuka ti je da nazoveš 1. dan menzisa dr.Tomića i porazgovaraš s njim o svemu, nemoj na svoju ruku... što se tiče 'reda' mislim da ćeš najnormalnije doći na red...

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno soory

.. ostalo mi je 'tikica_69'

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

cure moje meni je moj doktore rekao da su blizančeki,,,...joj jako se radujem

jedva čekam uzv..i da vidim svoje doktore i sestre..od srca im želim svu sreću

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj ajvica prvotno napisa
    cure moje meni je moj doktore rekao da su blizančeki,,,...joj jako se radujem

jedva čekam uzv..i da vidim svoje doktore i sestre..od srca im želim svu sreću

Ajvica uživaj, uživaj, uživaj!

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ajvica super obožavam blizance :D :D :D
    Ja bila prošli tjedan na pregledu kod doc.T i on mi je rekao da dođem na IVF u 9 mjesecu i dao mi je protokol. Rekao je da ih nema od 27.07 do 28.08. Eto sada slijedi odmor a onda u nove pobjede ( valjda...)

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ajvice, ma koja sreća da su prekrasno

vidim da će jesen biti radna, baš se veselim svim našim postupcima nadam se da ćem nam jesen biti ovako plodna kao i ovaj mjesec lipanj

kinki, meni su rekli ponoviti hormone, ali vjerovatno zato što sam zadnje radila prošle godine u travnju. Zadnju sam stimulaciju imala prije dva mjeseca i baš sam jučer dobila friške nalaze hormona - sve uredno (osim šta se povećao THS, e sad jel zbog postupka, vrućina ili nečeg trećeg nemam pojma :/ ).
    Šta se tiče plana - možda ne bi bilo loše otići sljedeći tjedan na konzultacije (ili nazvati, tamo će biti), čisto da baš ne uzimaš Femaru na svoju ruku (a i vole doktori provjeriti desetak dana prije početka postupka da nema cisti).

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Čeatitam ajvice!
    Može li mi netko reći gdje je smješten odjel MPO u Vinogradskoj, naručena sam u pon. kod dr.T a ne znam gdje trebam ići?
    Je li to u istoj zgradi gdje je i rodilište?
    Nakon neuspješnog ICSI- ja u Petrovoj odlučila se prebaciti u Vinogradsku, baš imam neki osjećaj da ću ovdje doći do svog malog ...
    Nadam da će me uzeti u postupak u 9.mj, ne mogu u stimulirani sljedećih nekoliko mjeseci pa se nadam da će me što brže uzeti u prirodnjak.
    Sretno svima, drage moje!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •