Stranica 23 od 78 PrviPrvi ... 1321222324253373 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,101 do 1,150 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

evo da vam se i ja priključim.
    bila sam prvo kod dr. Tomića negdje u srpnju, obavili smo sve pretrage i sada prije 10ak dana me primio dr. Kuna. Rekao je da dođem 12.10. da mi prepiše Klomifen i sa 20.10. kada trebam dobiti m. krećemo u akciju. nije spominjao ništa drugo, samo da idemo po seku za Petra!
    nazvat ću sad u petak pa ćemo vidjeti što će reći...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj nina1 prvotno napisa
    Citiraj tikica_69 prvotno napisa
    Evo od 8 do sad je MM bio gore u Vinogradskoj. Dr. Kuna je pogledao snimke HSG-a i ovak odokativno i isao je i dole na radiologiju sa radiologom gledati. Jajovodi su prohodni i sve izgleda ok. Kakvi su bili prije, naravno ne moze znati. Dao mi je uputu za iduci ciklus: Klomifen pa AIH, a ako ne bi taj uspio, onda ponovno lagano stimulirani IVF sa Menopurom ili Gonalom. Cak je htio da sutra dodjem (s obzirom da mi LH trakica jos nije pozitivna) na folikulimetriju pa da probamo cisto prirodni AIH, ali se predomislio jer je dole na radiologiji vidio da mi se puno kontrasta izlilo posvuda.
    super za prohodne jajovode :D
    1. ako ti je predložio aih znači počeli su raditi ???
    2. mm isto ima dijagnozu kao tm , zašto meni nije nikad nitko predložio aih ?
    ( možda zato jer je čolak rekao da su katastrofalno spori )

da i mene to jako zanima...mm isto ashtenozoospermija i nikad nam nisu dali da idemo na AIH a ja sam jako to htjela.....zasto ne znam....kazu gubljenje vremena

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cure ima li koja da je sad,, ovih dana,, prvi put bila na konzultacijama .ali bas prvi put..? sta su joj rekli koliko ce cekati za prvi postupak...koliko se to ceka...neke cure cekaju po godinu i vise a neke svega 2-3-4 mj..imam 32 god...mislim sada samo na bolnicu u Vinogradskoj.......

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

crvenkapica,
    mi smo došli u srpnju i dr. je rekao da se kod njih u Vinogradskoj ne čeka jer su još novi i nemaju, kao druge bolnice, ograničen broj postupaka od strane ministarstva. zato kod njih to sve ide brzo. mi smo već trebali ovaj mjesec biti u postupku ali embriolog je na seminaru pa smo odgodili za deseti mjesec!

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Anana1 prvotno napisa
    evo da vam se i ja priključim.
    bila sam prvo kod dr. Tomića negdje u srpnju, obavili smo sve pretrage i sada prije 10ak dana me primio dr. Kuna. Rekao je da dođem 12.10. da mi prepiše Klomifen i sa 20.10. kada trebam dobiti m. krećemo u akciju. nije spominjao ništa drugo, samo da idemo po seku za Petra!
    nazvat ću sad u petak pa ćemo vidjeti što će reći...
    divno...
    a kako je dosao petar? isto ivf? gdje? sve reci...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja sam ovaj čas razgovarala sa sestrom i rekla mi je da još ne rade postupke. A inače, isto sam prvi put bila u 7.mj.na dogovoru. Isto mi je doktor rekao da bi me zapisao za 9.ali da im nema embriologa. Sad se sve prolongira, mislim da ćemo bit sretni ako ulovimo 11.mj.svi skupa... sudeći po današnjim vijestima po kojima je sutrašnje glasanje na saboru odgođeno za 2 tjedna.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

pa...
    trebao je, ICSI -jem u listopadu 2006, Petrova. tada smo bili naručeni za postupak.
    međutim, istovremeno sa pretragama smo u sječnju 2006 predali molbe za posvojenje.
    pa nam je Petar Pan uletio jedno ljetno jutro u srpnju, sa samo 8 dana života, ravno iz rodilišta u naše naručje...
    i tako je nastala bajka koja sada traži nastavak u Vinogradskoj...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Aurora,
    meni je dr. Kuna rekao da idemo u postupak sad u desetom mjesecu...
    ma ni ja više nisam pametna, kaj se tu događa...
    mislim da ću se i dalje raditi blesava i pustiti njih da me vode. do sada je dobro išlo, bez obzira na sve... :/

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Joj, predivno!!! Inače je teško dobit malu bebu.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Anana1 prvotno napisa
    pa...
    trebao je, ICSI -jem u listopadu 2006, Petrova. tada smo bili naručeni za postupak.
    međutim, istovremeno sa pretragama smo u sječnju 2006 predali molbe za posvojenje.
    pa nam je Petar Pan uletio jedno ljetno jutro u srpnju, sa samo 8 dana života, ravno iz rodilišta u naše naručje...
    i tako je nastala bajka koja sada traži nastavak u Vinogradskoj...

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Koliko uspjevam poloviti po postovima, izgleda da stare pacijentice uzimaju u postupak....

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nije, danas kad sam nazvala sestra sigurno nije znala jesam li nova ili stara pacijentica, samo mi je rekla da se postupci još ne rade. Ali oni se nadaju da će početi negdje tokom 10.mj. Kako bi meni ciklus trebao početi 2.10.mislim da je to prerano da počnem s terapijom. Ali rekla mi je da dođem na dogovor 8.10. u 9 ujutro.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa
    Nije, danas kad sam nazvala sestra sigurno nije znala jesam li nova ili stara pacijentica, samo mi je rekla da se postupci još ne rade. Ali oni se nadaju da će početi negdje tokom 10.mj. Kako bi meni ciklus trebao početi 2.10.mislim da je to prerano da počnem s terapijom. Ali rekla mi je da dođem na dogovor 8.10. u 9 ujutro.
    8.10. je državni praznik :/ . Mislim stvarno.

Ajd ja ću sutra nazvat da vidim šta mi imaju za reć. Nisam baš optimistična.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Cure, sretno!

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Koliko uspjevam poloviti po postovima, izgleda da stare pacijentice uzimaju u postupak....
    ne bi baš rekla .. ja sam "stara" pa nisam u postupku

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

[quote 8.10. je državni praznik :/ . Mislim stvarno.

sorry, 9.10.me naručila.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa
    tikice Pa to je dobra vijest da su prohodni, znaš da su forumu učestale i prirodne trudnoće, i s težim dijagnozama. Držim palčeve da te iznenadi ovako ili onako.
    tikice

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Stvarno bezveze da ne rade postupke, izgleda da se postupci rade samo u bolnicama čiji su doktori potpisali koncenzus na Brijunima
    Mislim, Petrova, Sv.Duh itd.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj mmaslacak prvotno napisa
    Stvarno bezveze da ne rade postupke, izgleda da se postupci rade samo u bolnicama čiji su doktori potpisali koncenzus na Brijunima
    Šta onaj Kuna sa popisa nije Kuna iz Vinogradske?

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj Bebel prvotno napisa
    Šta onaj Kuna sa popisa nije Kuna iz Vinogradske?
    je

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bila danas, kaže da dođemo u 11 mjesecu, promijenio mi je protokol, ja imam Gonale, a on sada napisao Menopur, žao mi moje doktorice, moraću je pitati može li zamijeniti da se ne troši previše.
    Postupaka nema dok ministar ne pošalje pravilnike.

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Bila danas, kaže da dođemo u 11 mjesecu, promijenio mi je protokol, ja imam Gonale, a on sada napisao Menopur, žao mi moje doktorice, moraću je pitati može li zamijeniti da se ne troši previše.
    Postupaka nema dok ministar ne pošalje pravilnike.
    a kad si dobila protokol s gonalima? koliko kom je napisao ?

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ovaj protokol sa Gonalima sam dobila kod dr.Baumana, a dr.Tomić je sad napisao Menopur, Superfact i mislim Choragon, ostalo mi u autu

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I još nešto..sad mi nije jasno zašto mi dr.Bauman nije u protokol stavio nikakvu štopericu samo Gonale :?
    Sigurno da me vrati još tri mjeseca da odgodi postupak..

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

I još nešto..sad mi nije jasno zašto mi dr.Bauman nije u protokol stavio nikakvu štopericu samo Gonale :?
    Sigurno da me vrati još tri mjeseca da odgodi postupak..
    e neznam... ja sam koristila ovitrelle a on nije na listi hzzo-a , možda zato ?? nemam pojima :?

a koliko komada ti je propisao?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

dr.Tomić je sad napisao Menopur, Superfact
    to je bila i moja terapija kod tomica u ivf-u

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mislim da sam trebala 15kom da primim, 30 sam naručila, sad me ubij ne mogu se sjetiti, a nisu mi priruci nalazi.
    A jesu li ovi na listi ovaj sprej za šmrkanje Superfact i ova štoperica Choragon?
    Ako nisu da ga odmah zovem..nemam kinte..

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Suprefakt si sigurno nije na listi, njega moraš sama kupiti. Za choragon neznam, možda ga dobiješ kod njih prije postupka, tako sam ja dobila ovitrelle u Petrovoj.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

oprostite što uletavam ali upravo sam razgovarala sa dr. Kunom, rekao mi je da dođem 13.10. i da krećemo sa stimulacijom klomifenima pa u postupak sa menstruacijom oko 20.10.!!!
    jel to ok informacija???
    :D :D :D

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A na koji postupak ideš? Insemenacija ili?

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mene uzasno zbunjuju ovdje informacije. Naime, ja trebam 2 dc krenuti sa Klomifenom (sto je za cca 12ak dana) pa doci 8-9 dc na folikulimetriju. Tesko da bi me doktor stavio na Klomifen da mi ne namjerava raditi AIH. Znaci, ipak ima postupaka prije 11. mjeseca.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Mislim da sam trebala 15kom da primim, 30 sam naručila, sad me ubij ne mogu se sjetiti, a nisu mi priruci nalazi.
    A jesu li ovi na listi ovaj sprej za šmrkanje Superfact i ova štoperica Choragon?
    Ako nisu da ga odmah zovem..nemam kinte..
    Ja sam kupovala i Suprefact i Choragon i Ovitrelle. Tomić bi to samo tako napisao a moj socijalni ginić bi mi rekao da to moram sama. On bi mi pribavio samo Menopur i GonalF.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Tikica, možda se i vidimo! to bi bilo super, možemo se držati za ruke..! 8)
    šala, naravno.
    mmaslačak, u povjesti bolesti piše klomifeni pa ICSI. taj postupak smo trebali imati i 2006, očito se ništa nije promjenilo od onda...

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Mene uzasno zbunjuju ovdje informacije. Naime, ja trebam 2 dc krenuti sa Klomifenom (sto je za cca 12ak dana) pa doci 8-9 dc na folikulimetriju. Tesko da bi me doktor stavio na Klomifen da mi ne namjerava raditi AIH. Znaci, ipak ima postupaka prije 11. mjeseca.
    ...mene sve zbunjuje...

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pa ja onda sutra idem da nabavim sve sa popisa i ugurati se sa vama koje idete na postupak
    Čuj ICSI?
    Pa i ja bi na to
    Sretno!
    Javite mi na PM koliko to sve košta?
    Nisam sa parama baš na ti? Sad ću u depru pasti, neće me valjda to sad kočiti..

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ne bi trebalo ništa koštati...
    tak su mi barem rekli...
    ja samo kad god zovem ne spominjem zakon ni ništa, nego se pravim plavuša i pitam kad krećemo. i tako dobivam odgovore i datume...
    misliš da će me koštati???
    pa... sa jednom plaćom i tri kredita... teško... 8)

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

To je kao ništa jer Menopuri i Gonali koštaju po par tisuća kuna za jedan postupak.

Suprefact je 450-500kn, štoperice Choragon i ovitrelle 200 i nešto, 300, tu negdje... imam račune doma.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Meni stvarno više ništa nije jasno...
    Sestre govore da ne rade postupke, doktori naručuju i propisuju protokole, druge klinike rade :? Dugo dugo nisam bila ovako zbunjena...

Ja sam sutra gore pa se nadam da ću dobiti neke odgovore jer me ovo izluđuje

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Imam malu molbu za nekog tko uskoro ide kod doktora.

Naime, potaknuli smo raspravu da li postupak s klomifenima ulazi (po novom) u onih 6 besplatnih postupaka.

Do sad nije pa vas molim da netko pita doktora da li po novom ipak ulazi u zbroj 6 besplatnih postupaka.
    Klomifen je puno jeftiniji od Gonala i Menopura pa mi baš nije jasno što je to po novom: besplatni postupak.

Prije su ulazili samo Gonali i Menopuri + postupak. Kod FET-a sa plaćalo odmrzavanje i kateter, a kod stimulacija sa Gonalom i Menopurom ništa (ako smo po HZZO-u).
    Možda se kod Klomifena po novom još nešto dodaje u trošak.
    Unaprijed HVALA

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja cu ici za cca 2 tjedna, pa ako ti nitko ne javi prije, ja cu

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja cu ici za cca 2 tjedna, pa ako ti nitko ne javi prije, ja cu
    Hvala ti draga. Jedva čekam dan kad će tvoj avatar postati veseliji (evo sad i cmizdrim) uvijek me rastuži.

Inače, prenijela sam informaciju koje su napisale cure koje su bile na VV-u. Doktori nisu znali reći da li Klomifen spada u tih 6 postupak ili ne.
    Ja sam bila uvjerena da je sve kao prije pa me sad to iznenadilo.
    Tebi VELIKA

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kosta 40-ak kuna i sama cu si ga kupiti ako nekome padne na pamet da mi ga uracuna u jedan postupak

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa
    cure ima li koja da je sad,, ovih dana,, prvi put bila na konzultacijama .ali bas prvi put..? sta su joj rekli koliko ce cekati za prvi postupak...koliko se to ceka...neke cure cekaju po godinu i vise a neke svega 2-3-4 mj..imam 32 god...mislim sada samo na bolnicu u Vinogradskoj.......
    ej draga moja...
    mi smo prvi puta bili u Vinogradskoj prosli tjedan i evo sutra idem na Hsg...cure su me utjesile da je to bezbolno...ali ovisi o priraslicama...a fala na pitanju ja ih imam...nema veze pretpila bi i bombu da mi stave sve za bebicu...
    Mi sa 1 mjesecom odnosno sa iducim ciklusom krecemo sa inseminacijom i onda pauza :shock: koje se nadam da ce potrajati barem 2 god do druge bebe ...odnosno da ce se primiti...
    JAKO velika ste mi cure potpora samo citajuci Vas...nista pit cemo kavu na 5 katu Vinogradske...Ide koja sutra????
    Pusa...javim se sa novim info i nadam se prohodnim svime

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

NinaB, sretno!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hvala ti draga puno....
    javim se....

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

NinaB ja idem danas...

Bebel pitat ću ja danas ako stigem, imam već listu svojih pitanja pa ako me doktor prije ne izbaci van od svih pitanja
    Šalim se malo, ali sigurna sam da ću pola toga zaboraviti...

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo napokon malo sunca!
    Upravo sam se narucila u Vinogradsku za ponedjeljak. Sestra mi je rekla da su počeli raditi i na moje pitanje hocu li uspjeti odmah u postupak ako mi je danas 17/28dne rekla je da ovisi koliko ce mi moj ginic brzo naruciti lijekove! Tako sam sretna sto je napokon nesto pocelo i stvarno sam se mislila hocu li nazvati ili ne (jer dobivamo stalno iste odgovore).
    Koliko inace ginicima treba da naruce lijekove?
    I rekla mi je da ce me primiti dr. Kuna jer je dr. Tomic odsutan, ali da to nema veze.
    Prvi mi je postupak, pa me zanima jel tko bio kod dr. Kune na stimulaciji i koje on inace lijekove u protokolu daje?

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A meni rekli da ne rade postupke, da se javim u 11mj :?

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kada? Danas?
    Ja sam zvala i u ponedjeljak pa tada isto nisu znali.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

bebica2009 hvala za info!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •