zaborvaih..isla sam odmah kupiti estrofem kad ono 28 tableta pakiranje ko antibaby...a muz i ja se samo pogledamo..ili nam je teta dala krivo????
zaborvaih..isla sam odmah kupiti estrofem kad ono 28 tableta pakiranje ko antibaby...a muz i ja se samo pogledamo..ili nam je teta dala krivo????
Nije...okrugla je kutijica sa malim roskastim ili narancastim tableticama....koliko se sjecam![]()
sa plavim je moja okruglo pakiranje...sad sam malo cackala to uzimaju zene u menopauzi..al ok valjda dr. Kuna zna i jasno mi je zasto me je teta u ljekarni onako gledalatikica_69 prvotno napisa
![]()
![]()
Onda valjda dobijas jacu dozu...moje su roze![]()
....još malo, samo malo i znati ćemo rezultate!!!!mmaslacak prvotno napisa
Pojela sam dvije čokolade od živčanoće....
Ja generalku po stanu, danas me ne boli.Kad pomislim na poziv, sve me grči u stomaku![]()
Kad ti je rekao da ga nazoveš?
maslacak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fige drzim......
javi nam odmah![]()
isto fige drzim dragaarkica prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve ...
javite stanje...
Kako vrijeme sporo tece....tik-tak, tik-tak, tik-tak![]()
NinaB da, bio je čudan danas, ni meni nije puno htio reći, sve sam sama pročitala sa onog njegovog papiraTo mi se baš ne sviđa... I da, ja sam bila prva unutra sva u crnom
![]()
I ja sam se začudila plavim tableticamaI kutijici u krug sa danima.
mmaslacak i arkica~~~~~~~~~~~~~~~
čekamo...
Joj ako te ja otkucam![]()
Ja se fino okupala da se opustim, ne pomaže
Al svrbi me lijevi dlan, a to mi uvijek dobitak.
Samo sam htjela stvoriti malo Hitchcock ugodjaja![]()
ubit će me moderatori, ali daj zovi već jednom ...
moram se ići depilirat !![]()
Kad spomenu Hitchcocka, jadan biolog osjećat će se ko u njegovom filmu Ptice kad ga mi krenemo nazivati
Ajde ti šumicu sredi, taman kad se vratiš biće izvještaj.
Pazi na kokicu
Pazi da ti ruka ne zadrhti pa ces imati scareface na sljedecoj punkcijimmaslacak prvotno napisa
![]()
mmaslacak prvotno napisa
u 19:20h; još malo!!!
... i cure fala na podršci!!! Puno, puno znaći!!!![]()
![]()
![]()
Javim rezultate!!!
eno sad prilog na RTL vijesima, Vinogradska ima opremu za zamrzavanje JS.
Sad su dr. Kuna i Ljiljak i dr. Bauman bili na RTL-ovim vjestima, ali nisam uspjela cuti sto su pricali![]()
A ništa uglavnom kažu kako postupci idu punom parom,Bauman priča kako je danas imao 5 ili 7 postupaka sutra isto, kako oni imaju dva biologa, Kuna priča kako imaju P&P savjetovalište, kupili su opremu za zamrzavanje JS, biće na netu pa pogledaj.
Još 6 min![]()
Pricali o opremi i kako su postupci u tijeku.
Došla sam zbog tebe. Ajde zovi, mmaslačak!
Bravo :D :D :D
Bas sam sretna zbog tebe![]()
Znala sam!
Ajd bravo! Bas mi je drago zbog tebe!
mmaslačk i arkica šaljem dobre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prođe super!
...prijavljujem svoju situaciju: od 3 jajne stanice, 1 je ok!!!
Vidjeti ćemo što će biti u utorak kad bi mi trebao biti transfer;![]()
Maslačak baš mi je drago zbog tebe....
Arkica draga, držim figa da ova jedna bude baš ta, tvoja beba!
skoro je i bio scarface jer se mm zaderao : AJDE , NA TV -U VINOGRADSKA !!! malo je nedostajalo da ruka pobjegne previšetikica_69 prvotno napisa
![]()
uspjela sam malo i virnuti kunu i ljiljaka ....
mmaslacak JJJJJJJJJEEEEEEEEE :D :D :D
arkice, nemoj biti tužna, možda baš ta, jedna ali vrijedna, ti je dovoljna za bebicu![]()
Da, arkice jedan ali vrijedan! Bit ce to ok, ja vjerujem!![]()
ma bravo curke za dobar tulum u labu ....vibreeee....
joj NinaB i Gabi ništa se ne brinite ovaj tjedan je vaš dobitni ...
.a Arkica i Mmaslačak također da se vaše bebice ovaj tjedan priljube uz vas i ne puštaju vas devet mjeseci....![]()
![]()
NinaB da li ti je rekao da li imaš ovulaciju na lijevoj ili desnoj ili oba dvije , jer znam da imaš koliko se sjećam isto problem sa lijevim jajovodom( ja ga nemam) pa mi je ovaj tjedan samo bitno da mi ovalacija bude na desnoj strani ako je nema đaba sve...![]()
Draga nista ali NISTA mi nije rekao..nasa komunikacija gleda papire aha..ulz aha ovo je lijevo to nista moramo gledati desno aha ( kaze Kuna) ja: i Dr jel ima sta?? ON nista ne odgovara, gleda ja opet ON nista ne odgovara gleda u monitor.....narnija prvotno napisa
Na nalzu mi je napisao ULZ u srijedu, i uputnica za tablete....
Reko mi MM da sam izasla sa takvim upitniom iznad glave :? :? :?
Al sta je tu je...kada sam pocela klomifene piti rsturala me lijeva strana 2 dana a jucer sena i danas desna ujutro....
NARNIJA DRZIM FIGE![]()
![]()
![]()
za desno..kada ides???
mmasalacak bravo za tulum u labu :D :D
arkice i za tebe :D - jedna ali vrijedna- i nadam se da će biti dobitna
ja se spremam nazvati i naručiti za uzv ..danas mi je šesti dan tek drugi dan klomifena ...vjerojatno će me narućiti u petak 10dc , meni bi više odgovaralo preko vikenda ..da ne uzimam slobodan dan ..jer putujem iz SK pa mi cijelo jutro ode za pet minuta folikolumetrije......ali sve za bebača![]()
Da li imate pregled prije postupka? Recimo 21 DC u ciklusu prije postupka?
Naručena sam u ponedjeljak na 1.folikulometriju, to će mi biti 9.d.c. Danas popodne prvo pikanje.
da , trebala sam 7-10 dana prije očekivane m doći na uzv , to meni nije baš 21 dc , imam zbrkane cikluseDodirko prvotno napisa
Ja nisam išla na uzv prije postupka... Ne znam o čemu to ovisi :?
I ja sam bila 7 dana prije M na UZV-u, to doktor gleda prije stimuliranog postupka jel sve u redu, da nema cisti i sl.
Aha, ja sam u klomifenskom, poluprirodnom pa onda valjda zato nisam morala...
mmasalacak kad je transfer?![]()
Joj cure sad me uhvatila panika- danas me cijeli dan probadaju janici- pa neće mi valjda puknuti folikuli prije sutra ujutro![]()
Pa ako su jučer bili 16mm ne bi smjeli još puknuti, jel tako??