Stranica 34 od 78 PrviPrvi ... 24323334353644 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,651 do 1,700 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj narnija prvotno napisa
    Nina B kada si naručena u petak ..ja moram doći u osam ...curke da li znate da li bi me primili prvu da tražim , jer se moram vratiti na posao u Sisak, krećem ujutro u šest a trebala bi što prije nazad, jer ne mogu stalno dobiti Go .....pusa
    sta se mene tice mozes dodi ranije i zamoli sestre domeso coksicu i proci ces...Kod Kune ides???On dode malo iza 20 h Tomic danas oko 8.15 ha ali ko po trcai je islo svaka unutra max 5 min....

juhuuuuu zajedno smo :D :D :D

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj NinaB prvotno napisa
    Nina B kada si naručena u petak ..ja moram doći u osam ...curke da li znate da li bi me primili prvu da tražim , jer se moram vratiti na posao u Sisak, krećem ujutro u šest a trebala bi što prije nazad, jer ne mogu stalno dobiti Go .....pusa
    sta se mene tice mozes dodi ranije i zamoli sestre domeso coksicu i proci ces...Kod Kune ides???On dode malo iza 20 h Tomic danas oko 8.15 ha ali ko po trcai je islo svaka unutra max 5 min....

juhuuuuu zajedno smo :D :D :D

nemogu vjerovati sto sam napisala
    DR Kuna dolazi oko 8.20 ane 20 h...
    Donesi sestrama coksicu i iici ces sigurno...Ako zelis ja cu biti gore prije 8 h pa ima kazem za tebe ali mi javi na pp prezime...naravno ako hoces

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja sam jednom ili dvaput molila sestre isto i fakat su me prozvali prvu!!! Oko toga se stvarno ne moraš brinuti...

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ako to ide brzo .....onda neću ništa moliti...bolje da molim slijedeći tjedan jer ću vjerojatrno morati i u ponedjeljak i srijedu ako bog da...pa ću već vidjeti kako ću moći zgibati s posla . jedva čekam da vidim što se zbiva u mojim jajnicima nakon godine dana pauze.... :?

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Zašto ne uzmeš bolovanje? Mislim da po zakonu imaš dan free, ako ideš na specijalističi pregled!!! Provjeri, meni je dr. opće prakse dala doznake.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ako to ide brzo .....onda neću ništa moliti...bolje da molim slijedeći tjedan jer ću vjerojatrno morati i u ponedjeljak i srijedu ako bog da...pa ću već vidjeti kako ću moći zgibati s posla . jedva čekam da vidim što se zbiva u mojim jajnicima nakon godine dana pauze.... :?
    narnija ipak ti njima reci kada dode i zamoli ih..jer tko zna kaj tko ima u petak mozda nisu samo ulz...

DRZIM FIGE narni

Takoder se zelim svim curama ZAHVALITI danas na tjesenju nakon mog ULZ danas..nije mi bilo svejedno ( nije jos uvijek ali) ...ipka prvi put i odmau startu bad takav...
    Ja razumijem da me VI najbolje kuzite....

GABI sutra VIBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    drzim fige ( rekao mi je MM da su mi se prsti vec poceli frkati)

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

prvo i osnovno zene sretno vam u svim postupcima koje radite... ~~~~~~~~~~~~~~

da se ja malo javim... mi trenutno zganjamo sve pretrage, meni vec oduzeli krvi kolko nisam dala u zadnjih 20 godina i tako... meni je jos ostalo samo hormoni 3 dc koji pada sad u petak, a mm spermiogram. sad se oboruzavamo strpljenjem i cekanjem rezultata... jedino sto sam dobila rezultate progesterona 21 dc i bio je 43,8 (5-86) pa ja eto mislim da je to ok. slobodno me uputite ako nisam u pravu.

da, rekli su mi da nazovem kad budemo s nalazima gotovi, ja se nadam da necu morati dugo cekati da vidim doktora, tj da ce me naruciti brzo. i jos se nadam posto trebam slijedecu m dobiti 1.12 da cemo stici jos ove godine u postupak... i tu me uputite ako nisam u pravu.

ps. za sad vas vecinom citam, jer nemam kaj pametnog za prijavljivati a bome ni davati neke savijete posto sam nova u svemu ovome, ali veselim se kad cu vas moci poceti daviti s 1001 pitanjem...

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Zeena prvotno napisa
    prvo i osnovno zene sretno vam u svim postupcima koje radite... ~~~~~~~~~~~~~~

da se ja malo javim... mi trenutno zganjamo sve pretrage, meni vec oduzeli krvi kolko nisam dala u zadnjih 20 godina i tako... meni je jos ostalo samo hormoni 3 dc koji pada sad u petak, a mm spermiogram. sad se oboruzavamo strpljenjem i cekanjem rezultata... jedino sto sam dobila rezultate progesterona 21 dc i bio je 43,8 (5-86) pa ja eto mislim da je to ok. slobodno me uputite ako nisam u pravu.

da, rekli su mi da nazovem kad budemo s nalazima gotovi, ja se nadam da necu morati dugo cekati da vidim doktora, tj da ce me naruciti brzo. i jos se nadam posto trebam slijedecu m dobiti 1.12 da cemo stici jos ove godine u postupak... i tu me uputite ako nisam u pravu.

ps. za sad vas vecinom citam, jer nemam kaj pametnog za prijavljivati a bome ni davati neke savijete posto sam nova u svemu ovome, ali veselim se kad cu vas moci poceti daviti s 1001 pitanjem...
    Draga Zeena,
    dobro došla na forum!!!

Sve si dobro navela; )))

Slobodno pitaj sve što te mući....

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, trebam savjet.
    Danas (srijeda) sam dobila menstruaciju u večernjim satima. Trebam vaditi hormone između 2 i 5 dana ciklusa. Da li je bolje to uraditi u petak ili ponedjeljak, budući preko vikenda ne rade. Mada mislim da bi idealno bilo u subotu ili nedjelju. Koji peh! :?

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

reny ja bi vadila u petak.

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

reny i ja sam isto mislim da je bolje petak. 8) (a imala sam isto pitanje spremno da je zakasnila dan... )

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hvala,cure.
    Zeena, u istoj smo fazi. Isto prikupljam nalaze, još samo ove hormone izvadit. A kao što vidim, i menstruacije su nam dan razlike!

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

bome jesmo... i ti se nadas postupku u 12 mj? ili sam to samo ja prevec optimisticna?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Reny i Zeena, dobrodošle!
    Ako uspijete skupit sve nalaze do 25.d.c. onda ste na prvom pregledu i uzv tada, i dr će vam napisati protokol i od sljedećeg ciklusa, dakle početak 12.mj. ste u postupku.

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

joj, super... 8) ja se samo nadam da ce i nalazi biti brzo gotovi od ovih hormona koje vadim u petak. pa ne bi trebalo biti dulje od 20 dana cekanja... :/

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja sam nalaze hormona u Vinogradskoj čekala 2 tjedna!!!

Cure sretno i da krenete u prvi postupak već u 12. mjesecu!!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

pozzzz novim curkama...
    Na pravom ste mjestu sto se tice savjeta i pitanja...
    I ja sam relativno nova od 9 mjeseca i ovdje su mi SVE cure ko....
    neznam kako bi to rijecima opisala...
    Svaku nedelju se zhvalim na ovom forumu....

GABI......javi nam se....fige i vibraaaaaaaaaaaaaaaa

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ja homone radim u petrovoj... jer su me u vinogradskoj (kad sam ih konacno dobila na telefon ) rekli da se mogu naruciti za 30.12. a u petrovoj su mi rekli da smo dodem...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

joj, super... 8) ja se samo nadam da ce i nalazi biti brzo gotovi od ovih hormona koje vadim u petak. pa ne bi trebalo biti dulje od 20 dana cekanja... :/
    moj savjet Sunce osiguranje nalazi odmah drugi dana i cijene prihvatljive...
    Ja imam njihovu policu koju sam platila mislim 1000 kn a kada sam isla zbrajati participcaije i sve ostalo sto se placa dodatno na istom sam ali sam sve imala u 7 dana max muz i ja....

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ma ja bi najradje sve privatno vadila, ali jel recesija i slicno pa se nema jos za to kad sve mogu u bolnicama i jos uvijek sve stigne na vrijeme... :/ valjda.

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Prave ste! Taman kad se malo uljuljam i usporim, nađe se neka da me motivira.
    Zeena, u 12 mj. veliš? Moguće da će nam nalazi bit gotovi.
    AuroraBlu, fala na informacijama.
    Briseve sam radila 23.10.2009. u bolnici izvan Zg, rekli da će bit gotovi za 3-4 tjedna. Hormone čekamo 2 tjedna. Mislim da će me kad dođem sa svim nalazima još uputit na snimanje prohodnosti jajovoda, obzirom da je spermiogram MM u redu.

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Meni su u Petrovoj izvadili nekih 9, ako uzmeš da je privatno svaki hormon cca 100 njak kn, huh to much!
    Ja sam čekala nalaze 6 tjedana, nadam se da sad to rade brže, držim vam fige!

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

a eto sad te odma moram spustiti.... imamo drugaciju situaciju... kod nas je problem (za sad :/ ) los spermiogram, a posto nam je dok T rekao da je to za icsi, meni mislim da nece biti potreban pregled prohodnosti jajovoda.

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

mmaslacak, nemoj me zezat 6 tjedana???? :?
    da ja njih ponovo zovem pa pitam za kolko su gotovi nalazi?

pitala sam i privatno je 120 kn po hormonu. sad bi najradje otisla privatno... :/ barem su isti dan gotovi nalazi...

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pa da, i meni bilo vječnost...nazovi i pitaj, možda se nešto promijenilo, ja sam to davno..

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ja homone radim u petrovoj... jer su me u vinogradskoj (kad sam ih konacno dobila na telefon ) rekli da se mogu naruciti za 30.12. a u petrovoj su mi rekli da smo dodem...
    Žao mi je što ti je tako ispalo. Ja nisam ni znala da se treba naručiti. Rekla sam da me dr. T. poslao (što i je) i izvadili su mi to jutro.

Cure, ako imate vremena, odite u Vinogradsku, inzistirajte i pravite se lude! SRETNO!!!

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

arkica, razmisljala sam i o tome, ali koje sam ja srece nebudu me primili. :/

mmaslacak, arkica kolko jos brojite dana do bete?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

U Vinogradskoj su užasno zakomplicirali stvari na endokrinološkom laboratoriju. Više se ne može muljati, nego se stvarno treba rezervirati termin za onda kad ti kažu da ima mjesta, a onda kad ti taj mjesec bude 1.d.c.onda ih nazoveš i zapišu te za određeni dan između 2.-i 5.d.c. Navodno mjesečno imaju kvotu iznad koje ne mogu naručivati.

Ali zato je netko ovdje pisao kako se na Sv.Duh samo dođe bez naručivanja unaprijed. I čisto sumnjam da čekanje nalaza traje duže od 2 tjedna.
    A što se tiče raznih briseva i kulture ejakulata - provjereno najbrže je u HZZJZ, Mirogojska 16 - za 3-4 dana ako je negativno.

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Meni je rečeno da betu vadim onaj dan kad trebam dobiti..
    A ja bi onda rađe čekala da taj dan prođe..ako dobijem da ni ne vadim..A koliko se najranije može?

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

hvala cure a info!
    zvala sam ja lab u petrovoj... vele ako su spolni hormoni samo da se ceka kojih 7 dana. dakle, vrlo prihvatljivo.

mmaslacak
    AuroraBlu, kaj nije to u Rockfellerovoj? ja sam jucer nosila muzev ponos na bakteriolosku obradu... i gotovi su za 8 radnih dana... sto u biti ispadne 12 dana. 8)

a oni hivovi i hepatitisi i krvne grupe su gotovi za 8 dana. osim kaj su tamo tete krvopije koje ostavljaju podljeve po rukama.

danas sam bas brbljava... sto ce tek biti kad krenem u postupak... :/

e, da i trebati ce mi opet uputnica za vinogradsku kad idemo gore sa nalazima, jel da?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

U Rockfellerovoj su gotovi za 10 radnih dana (barem je tako bilo do prije mjesec dana) - i to nikad dočekati! To je državni zavod, a u Mirogojskoj 16 je gradski HZZJZ (Hrv.zavod za javno zdravstvo) - ali moraš uvijek napomenuti svom doktoru da ti u uputnicu napiše Mirogojska.

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj mmaslacak prvotno napisa
    Meni je rečeno da betu vadim onaj dan kad trebam dobiti..
    A ja bi onda rađe čekala da taj dan prođe..ako dobijem da ni ne vadim..A koliko se najranije može?
    Na odbrojavanju sam vidila da vadiš betu 17.11, a meni 18.11 rođendan pa aj ti lipo vadi na moj rođendan, da bude sretnije.

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pa mogla bi, onda bi se načastile! sokićima
    A kad se može najranije?

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

kolko sam ja citala 12 dpt.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo mene sa moje prve punkcije- dobili smo jednu jajnu stanicu- praktički ispada kao čisti prirodnjak. Obzirom da je doktor rekao da nije baš optimističan u vezi dobijanja js ja sam presretna što smo dobili barem jednu. Sutra u 9 zovem gore da vidim da li će biti tuluma u labu ili ne
    Nadam se da će mi vratiti tu jednu moju malu mrvicu

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

~~~~~~~~~~ za tulum u labu! ~~~~~~~~~~

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja sam upravo pročitala u knjizi IVF poliklinike da se BETA vadi na 14 dan od inseminacije ili aspiracije!

Dakle, maslačak nama 12.11. mora biti SRETAN!!!

Nek nas čuvaju .....

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ma Gabi to je to ......super što si dobila i tu jednu...s obzirom da smo svi na tom klomifenu i nije nam uspješnost neka, mislim da bi trebali ubaciti bar još koji gonal uz klomifen...tako sam ja u prošlom posputpku uzimala i dobila sam samo dvije JS od sigurno šest koje su bile prazne .....tako da tulum u labu i počeo jejjjjjjeeeeeeeee tko ti jr radio punkciju i da li znaš da li su dežurni ovaj vikend

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj arkica prvotno napisa
    Ja sam upravo pročitala u knjizi IVF poliklinike da se BETA vadi na 14 dan od inseminacije ili aspiracije!

Nek nas čuvaju .....
    Čekaj, al to je onda 5 dana prije? :?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

punkciju mi radio dr. Tomić
    nemam pojma da li je tko dežuran za vikend ali ja i još jedna cura bi trebale imate transfer za vikend ako sve bude ok tako da će netko morati biti dežuran
    narnija ti si sutra gore?? sretno
    zeena

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa
    punkciju mi radio dr. Tomić
    nemam pojma da li je tko dežuran za vikend ali ja i još jedna cura bi trebale imate transfer za vikend ako sve bude ok tako da će netko morati biti dežuran
    narnija ti si sutra gore?? sretno
    zeena
    di nam je Kuna???? nije ga bilo jucer, danas...koliko vidim....
    narni mozda smo ti i ja za vikend mislim ja se nadam iz sveg srca da me nece otpiliti za iduci ciklus jelda da nece?????Danas imam i iscjedak znaci ovulacija u punom tijeku....a sutra jedva cekam...nadam se Kuni sutra...

Gabi vibra..............tulum ajmo...dajte jednu trudnicu da ostale mozemo malo biti optimističnije.... Gabi.....

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Gabi25 drago mi je zbog te jedne male, a tebi NinaB sutra drzim fige!
    Nek ti dragi bude spreman
    Ma tko god bude, napravit ce ti najbolje, ne brini!

Ja danas dobila nalaze hormona i LH mi 1,8 (2,4-12,6) na 3 DC. Jedino on ne stima nakon HS-a. Ne znam sta to znaci, valjda se nece sada kod mene stvari poremetiti.
    A i nalaz MM stigao jos gori. Sada je normalnih 0%.
    Ne kuzim da li ti morfoloski nenormalni spermici mogu uoće oploditi j.s.?

Zna li tko?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bebica, da li znaš možda, da li će u idućem postupku koristiti tvoje smrznute stanice, ili ćeš morati proizvoditi svježe? Ako neće koristiti smrznute, u koju svrhu se zamrzavaju?

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hoce. Koristiti ce ih. Zato me sada i muci ovaj najnoviji spermiogram. Ako mi stanice budu jadne i nikakve kada ih odmrznu ( odn. ako prezive odmrzavanje), a onda jos i loši spermici... Kakav ce to biti tulum u lab-u!?
    Nikakav!

Kako tvoje pikanje?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dobro ide pikanje, ulovila sam grif
    Baš me zanima kako će ići to s odmrzavanjem stanica, zapravo još nismo imali takav slučaj, ti si naš pionir :D
    Ja baš nemam nekakvih velikih očekivanja u vezi toga, ali daj bože da se ugodno iznenadim!
    Ali ti možeš idući ciklus pokušati i prirodnjak. Šteta da se tvoja svježa j.s. ne iskoristi, jel tako?!

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pa da. Tako i idem sada.
    Šteta za svježu jajnu stanicu, ali pitati cu ja dr.-a da li mozemo i nju usput uhvatiti!?

Pioniri maleni...

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Draga bebica2009,

mogu se naci normalni i sa 0%, samo treba malo duze traziti (npr. ako je 1 od 300 spermica normalan, to ce ispasti kao 0% normalnih jer je 0.3%). Ali nadam se prvo, da ce spermiogram ipak biti malo bolji, a drugo, da ce se super ekstra potruditi oko tebe jer si prva sa smznutim j.s. a njima je u interesu da dokazu kako su smrznute j.s. dobra tehnologija. A tebi nisu oplodili 3 pa zamrznuli ta 3 zametka, nego samo zamrznuli j.s.? Svakako nas obavjestavaj kako ide dalje sa smrznutim stanicama, mislim da to sve interesira... puno ti hvala, i puno, puno srece zelim!!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj bebica2009 prvotno napisa
    Gabi25 drago mi je zbog te jedne male, a tebi NinaB sutra drzim fige!
    Nek ti dragi bude spreman
    Ma tko god bude, napravit ce ti najbolje, ne brini!

Ja danas dobila nalaze hormona i LH mi 1,8 (2,4-12,6) na 3 DC. Jedino on ne stima nakon HS-a. Ne znam sta to znaci, valjda se nece sada kod mene stvari poremetiti.
    A i nalaz MM stigao jos gori. Sada je normalnih 0%.
    Ne kuzim da li ti morfoloski nenormalni spermici mogu uoće oploditi j.s.?

Zna li tko?
    Hvala bebica...MM je uvijek spreman ali ne vjerujem da ce biti sutra..jer nisam niti stopericu uzela niti nista...ali kako je krenulao nebi se cudila...

pusa svima javim se sutra nad se sa SUPER vijestima a ne opet :? :? :? :?

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj mmaslacak prvotno napisa
    Citiraj arkica prvotno napisa

Nek nas čuvaju .....
    Čekaj, al to je onda 5 dana prije? :?
    Da, da; 5 dana prije nego su nam napisali na povijesti bolesti!!!

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

bila i ja danas ....
    dr mi je odgodio postupak radi ciste ....
    jako sam .................

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •