moze skupa s mojim odnosno samnom mi smo u 8 h gore-nosimo ejakulat od domaGabi25 prvotno napisa
pa onda pauza 1 h jel sam dobro shvatila???
moze skupa s mojim odnosno samnom mi smo u 8 h gore-nosimo ejakulat od domaGabi25 prvotno napisa
pa onda pauza 1 h jel sam dobro shvatila???
NinaB pa ja mislim da i ti moraš uzeti spavaćicu jer ćeš morati odležati sat, sat i pol gore- nisam sigurna, možda se javi još neka od cura koja je bila baš na inseminaciji... bila je tikica ovaj mjesec- pitaj ju na pp
Ne trebas nositi spavacicu...samo suknjicu...lezis 15 minuta i to odmah tamo na gin. stolu, samo te fino namjeste i pokriju.
Sretno!
curke,
a kada uopće daju taj estrofem... da li mislite da mi neće biti kasno da mi ga daju dan dva prije AIh ...da li uopće može djelovati tako brzo....
NinaB ti si cijelo vrijeme bila kraj mene ..kratko ošišana smeđa slatka zar ne ? da li znaš koliko imaš foliukla na desnom...ja sam pitala sestru jer mi dok. ništa nije rekao.....
laku noć curke...sutra se čujemo ...![]()
uf...sva sreca da sam si kupila samostojece za savdbu jos su mi neraspakirane inace bi bila u 100 problema![]()
![]()
![]()
narnija da to sam ja, valjda nemogu za sebe reci da sam slatka![]()
i kosa je do ramena siske...
idem i j spavati...laku noc...
hvala tkikice koliko jos do tvoje bete??![]()
![]()
![]()
![]()
narnija, ne brini, estrofem brzo djeluje
ninaB, 11.11. je beta, no ja sam vec mislima u MB![]()
Kako možete pitati kad je Tikici beta!? Pa zna se da je njena beta 11.11. kako god to neki shvatili![]()
Baš se veselim prepoznavanju i druženju preksutra. :D
ja se duboko ispricavam od danas vodim kalendarAuroraBlu prvotno napisa
![]()
i koji su znakovi prepoznavanja???
Crveni karanfil u zapucku i politika ispod ruke....ko gospon Fulir![]()
tikica_69 prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
ja sam ovak i onak luda tako da meni bas i nebi ovo bio problem...![]()
![]()
![]()
Moram objasniti ovo za Tikicinu betu: naime, na podforumu 39+ (čije članice smo, između ostalih cijenjenih curica, i Tikica i ja) je došlo do nesporazuma jer su neke cure shvatile da 11.11 iznosi Tikicina beta 3 dana nakon AIH i krenule s čestitanjem - dok nije Tikica objasnila da je to datum kad vadi betu, a ne visina![]()
Ako sve budemo imale karanfile preksutra opet nećemo znat tko je tko. Predlažem bedževe :D
haloooo a ja se ubial od printanja politike i trazenja bedževaAuroraBlu prvotno napisa
![]()
![]()
ja u 21 h se pikam odnosno muz me pika..idem traziti filmic....
Pitanje: pitala sam dr. za mirovanje nakon AIH dali je potrebo ( ok taj dan ali i za kasnije barem do kraja tjedna) reko mi je da sama odlucim :? :?
dali Vi imate kakvu info o tome??j sam mislila do kraja tjedna ostati...jer moj posao je rad sa ljudima banka...financije i jako VELIKI stres pa slusam Vase preporuke![]()
opet ja dosadna...sad sam bas isla gledati svoje injekcije dobila sam 2 epruvetice...obje stavljam u spricu jednu za drugom? jel bitno kaoj prva koja druga ili?
nema nigdje filmica za Choragon injekcije...
Znam da sam dosadna ali :? :? :? :?
hvala curke moje![]()
Ko prvo koliko Choragona trebaš primiti 5000 ili 10000J?
Ona bijela ti je voda, a smeđa Choragon, ne znam jel bitno, al ja bi prvo vodu pa onda Choragon.
hvala dragammaslacak prvotno napisa
![]()
evo dragi me MM piknuo uz asistenciju ( nadgleda) moje majke
![]()
Posto mu je prvi put u zivotu nisam niti osjetila da me je piknuo svaka mu cast![]()
inace choragon od 5000J sam primila....
pusa i laku noc svima![]()
ja ti nemogu dati preporuku, ali te potpuno razumijem...ja radim u istom sektoru kao i ti i iako je kao "lagan sjedeći posao" odlučila sam da ću biti na bolovanju ...NinaB prvotno napisa
dosta mi je "stres" čekanje bete , ne treba mi još dodatan stres koji može, u sekundi, prouzročiti posao .... radije ću lagano šetati po svježem zraku...
što god odlučiš, sretno!
Nina B ako radiš u banci onda ostani doma..tamo te nanervira svaka stranka jer su svi ljuti na svoje financije pa se iskaljuju na vama bankarima......( imam puno bankara oko sebe pa razumijem ) inaće ja sam bila dva dana doma...ako možeš ostani cijeli tjedan ....tako i tako ti je to prvi i zadnji AIH jer baš imam dobar fealing da ćeš iz prve uspjeti...da li te bole jajnici ...mene su rasturali dan prije ...
ajmo se stvarno dogovoriti oko raspoznavanja .....sutra ćemo ko tuke gledati jedna u drugu i misliti koja je koja......jedva čekamHa..ha..ha..![]()
![]()
Ja sam se sa svojima dogovorila na PP, jedan detalj je dovoljan da presudi.
Ja sam došla da prijavim da piškim puno jedno 9-12 puta na dan, pa vidjećemo je to to.
o kolegicenina1 prvotno napisa
...nemam ja izravan pristup sa strankama HVALA BOGU jer bi vec bila u ludari....ali imam svojih 12 ljudi koji sve razumiju ali nisu mi bili u kozi pa...necu ja rsikirati ostat cu ja cijeli tjedan domeka i uzivati...danas sam imala generalno pospremanje opet
MM je reako ako ovako nastavim a on ode na put da mozda i fula adresu...
![]()
mmaslacak![]()
![]()
![]()
to je to.... :D :D
jos nesto...mi smo uzeli za muza doma bocicu za ejakulat i dobili smo upitnik...pisu dani apstinencije koliko prije? Dali ima kakve veze ako je 1 dan ili? Preporuka....iskustvo...
ako se nevaram 3-5 dana apstinencije
MM uvijek apstinira 3 dana prije postupka. U toj opciji su nam bili najbolji spermiogrami.![]()
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :Dmmaslacak prvotno napisa
Draga, držim fige !!!!
ajme vidim da je tu sve puno bankarai ja radim u banci, ne sa strankama ali svejedno je stresno. tako da- kolegice razumijem vas
mmaslacak to je jako dobar znak![]()
NinaB i meni su rekli apstinencija 3-5 dana
ja ću vam sad za raspoznavanje poslati pp![]()
mmaslacak prvotno napisa
to bi moglo biti to.... pogotovo ako pišaš i po noći...
da zato i jesmo tu gdje jesmoGabi25 prvotno napisa
moja kolegica godinama nije mogla ostati trudna ..imala je problema ...nakon sto je dala otkaz ostala je trudna i to prirodnim putem za 4 mjeseca...mislim da je bila na 4-5 IVF i evo je sada...
Rijetko tko si to moze priustiti ali....dalo bi se diskutirati![]()
hvala za odgovore![]()
drage moje,
ako sve bude po planu mislim da će mi doktor sutra reći koju štopericu da kupim...već sam zaboravila...koja je ono cijena i gdje ih ima za kupiti da li znate ?
Mora biti . Držim fige!!!!narnija prvotno napisa
![]()
![]()
Choragon od 5000J (2 ampule ili 1, ovisno da li će ti zahvati biti ujutro ili popodne).
Možeš ga kupiti u ljekarni Kuharić (Grahorova 15, tel. 3737000) blizu naše bolnice. 1 ampula je oko 165kn!!!
Arkica,
hvala na odgovoru....imam jedan drugi problem ...jučer me počelo peckati kao da imam neku upalicu..bojim se i reći doktoru da mi ne prekine postupak...da li bi mogla uzeti vaginalete na svoju ruku što kažete...imam doma medazol....?
Curke, ja sam na punkciji u Vinogradskoj u utorak. Bojim se da će mi do tada svi folikuli puknuti. Između dvije folikulometrije mi je jedan puknuo. Šmrkala sam Suprefact, doduše od prošlog postupka, rok trajanja uredan. Da li je nekoj puknuo folikul pred punkciju u stimuliranom postupku?
kako je i meni ostao suprefact iz prošlog postupka pitala sam tomića da li je ok za korištenje iako nije cijelo vrijeme (cca ona 2 tjedna šmrkanja) bio u frižideru pa je rekao da je suprefact još ok ...anaea40 prvotno napisa
imala sam samo 1 stimulirani ali nije mi ni jedan pukao do punkcije...
koji dan "šmrkanja" ti je ?
Suprefact šmrkam 11 dana, 1 d.c. šmrknula sam samo navečer jer mi je M došla oko 18 h. Između 6 i 8 d.c. jedan od tri folikula je puknuo, ali se pojavio novi, tako da ih opet imam sveukupno 3. Večeras mi je štoperica, pika me u jajnicima pa se bojim kolko će ih biti na dan punkcije. Radije bih drugi put uzimala injekcije za supresiju, sigurno je sigurno.
anaea ako večeras primiš štopericu, do punkcije ti ne bi smio puknuti više ni jedan folikul- jer štoperica osim što pomaže sazrijevanju js blokira ovulaciju u sljedećih 36 sati
I ja sam imala veliki strah da će puknuti jer me sve boljelo ali ipak nije
Sretno u utorak!!!
da tako je samo sam ja kupila u Kuharcicu u B.Adzije i evo gledam racun sa injekcijama i spricom 155 kn...pa ako tamo nema u grahorovoj...arkica prvotno napisa
CURE SVIMA SUTRA ZELIM VELIKU SRECU STO NA IVF STO NA PREGLEDU A STO NA AIH....![]()
![]()
![]()
![]()
jel ima jos netko sutra Aih ili samo ja? :?
uvijek nesto zaboravim...vagala sam se prije klomifena i estrofema i danas kada sam stala na vagu mislil sam da je pokvarena u +4 kg :? :? :? :? :?
jedem normalno mozda malo vise ali malo...
vi curke????????
NinaB meni je još od klomifena bilo ok, ali od ovih utrogestana mislim da ću natući 10 kila samo takoja sam od njih užasno gladna stalno- nisam se doduše vagala ali morala bi
![]()
Evo cure moje da se i ja malo javim! Nesto mi ovaj mobilni internet spor kod kuce, a danas sam slavila 1. godisnjicu braka, pa se nikako spojiti i napisati koju. Bas mi je drago da smo se potrefile u ponedjeljak i da cemo se mozda i upoznati.
Ja cu sutra vlakom, pa cu vjerojatno oko 9 doci, a do tada ce te Gabi25 i Nina biti u sobi, pa cemo se profulati.
Kako bilo svakako vam zelim uspjesan transfer i AIH.
S AuroromBlu i s Narnijom se mozda i vidim, ako i one ne zavrse dok ja dodem.
mmaslacak, sreco, pa nadam se da je to to! Drzim ti fige i mislim na tebe.
Ajde hvala na utjesi, nekako mi cijela ova stimulacija ide naopako. Nemam puno j.stanica, pa se bojim da mi i ove ne puknu prije vremena. Da li se sutra (dan pred punciju) šmrka Suprefact. U Mb se dan pred punkciju pika sa Decapeptylom.
Pino, hvala ti na informacijama, nadam se da ce tako biti kod nas. Zvala sam i biologa i on me malo utjesio, kaze ne postoji slucaj da je neki ejakulat 100% "morfološki abnormalan" i da se dosta spermatozoida unisti i kod tih postupaka bojanja, rastezanja...pino prvotno napisa
Sto se zametaka tice na 5. dan vise nisu bili za zamrzavanje. Tako su mi rekli. Jajne stanice su odmah zamrznuli.
Sutra mi je 8dc koji bi trebali odraditi prirodno. Bilog je rekao da ce pokusati odmrznuti 5 jer se vjerojatno nece sve odmrznuti kako treba, tako da... Nemam bas pozitivan feeling, ali i nemam bas izbora, jel!?
ja sam tako navikla jer vise cura se nadovezuje ne vise pitanja-i odgovora...mmaslacak prvotno napisa
Dali je to problem? Ako je ok....
bebice samo pozitivno razmišljaj, ja se stvarno nadam da će ipak sve biti ok![]()
ja sam se prošli puta jako udebljala...ali mislim da su utrogestani još gori...dobila sam isto 4 kg taj mjesec kada sam bila na IVF ...skidala sam to poslije tri mjeseca......ali šta ćeš za bebu ako treba budem kao miss Piggy ...ha..ha...svima puno sreče sutra i cijeli tjedan...bitno da se mi ovdje svi podržavano i....svi imamo isti cilj
![]()
i ja jedem ko prasica i stalno sam gladna... iskreno, to mi skroz pase jer sam totalni zgoljo i jos sam smrsavila na klomifnima i gonalima jer mi je stalno bilo muka... znaci, utrici za bucanjeuopce to nisam povezala...
Cure koje ste danas gore - SRETNO! :D
maslacak, ti laganini i neka ti je pisanje jedini napor![]()
anaea40,
prije punkcije ti ne ide sprej!!!! Meni je dr. T. rekao da dan prije punkcije si dam štopericu, u 12h se pošprcam i onda cijeli dan niš...
SRETNO!!!!!!
narnija,
ja bi isto na svoju ruku stavila vaginaletu. Samo pazi da nije baš noć prije postupka da se doktori ne bi čudom načudili što je to dole bijelo;![]()
![]()
.
Možda su urosal tablete bolja opcija za dan prije postupka!
Cure, nemojte nista na svoju ruku. Pa gore su sestre bar super. Nazovite, konzultirajte se.
Pitala sam gore, dan pred punkciju ništa.
Sretno curama koje su danas na punkciji ili transferu.
Dovoljne bi mi bile 3 dobre j.s. koje bi se oplodile, bila bi sretna s tim s obzirom na zakon.