Što se tiče štoperice i pucanja folikula i ja sam bila cijelo vrijeme uvjerena da folikul ne može puknuti nakon šti primiš štopericu! Kako sam se prevarila![]()
Prošli mjesec u prirodnjaku pukao mi folikul par sati nakon štoperice ( štopericu dobila oko 9h a na punkciju došla sljedeći dan u 15h, i baš sam osjetila večer prije aspiracije probadanje u jajniku na kojem je folikul ).
Došla sljedeći dan na uzv prije punkcije kao ono nema ništa, pitam dr. T kako je to moguće kada sam ptrimila štopericu a on kaže da štoperica samo pospješuje konačno sazrijevanje folikula ali ne spriječava pucanje!A bio mi je tek 9 d.c., folikul 20x16mm.
Ne znam događa li se to samo u prirodnjacima ili i u stim., ali meni u 2 stim. nisu popucali a u ovom prirodnom je.

, pitam dr. T kako je to moguće kada sam ptrimila štopericu a on kaže da štoperica samo pospješuje konačno sazrijevanje folikula ali ne spriječava pucanje!A bio mi je tek 9 d.c., folikul 20x16mm.
:D Ninu i Narniju nisam skužila, nažalost
Naručili me u 9 a transfer obavljen 15 do 12, danas je bila strašna gužva.
sve smo razmjenile na pp što ćemo obući...ali bilo nas je toliko puno da sam bar ja sve zaboravila i pomiješala....Ha..ha... ..
ali eto mene ranom zorom. U četvrtak na transferu sam u sobi bila potpuno sama (od buljenja u zidove znam svaku točkicu u sobi, rasvjeti....). Meni su vraćeni 3 embrića sa dobrom prognozom, a za terapiju sam dobila 3x2 utrogestana vaginalno, 1+0+1 Normabel 2 mg, 1x Andol 100. E za umaranje nisam sigurna da primjećujem jer sam doma, ništa ne radim, te cijelo vrijeme odmaram, čak me strah izaći van :/ . No tako imam više vremena za silaženje s pameti od svih simptoma koje osjetim na sebi i onda brzo na googlanje. Od prije navedenih simptoma još jedino imam povećane grudi, tak da sam si ja za sad protumačila da je možda, eventualno, moglo doći do ...... one riječi na T koju me strah izgovoriti.