Stranica 37 od 78 PrviPrvi ... 27353637383947 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,801 do 1,850 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Što se tiče štoperice i pucanja folikula i ja sam bila cijelo vrijeme uvjerena da folikul ne može puknuti nakon šti primiš štopericu! Kako sam se prevarila
    Prošli mjesec u prirodnjaku pukao mi folikul par sati nakon štoperice ( štopericu dobila oko 9h a na punkciju došla sljedeći dan u 15h, i baš sam osjetila večer prije aspiracije probadanje u jajniku na kojem je folikul ).
    Došla sljedeći dan na uzv prije punkcije kao ono nema ništa , pitam dr. T kako je to moguće kada sam ptrimila štopericu a on kaže da štoperica samo pospješuje konačno sazrijevanje folikula ali ne spriječava pucanje!A bio mi je tek 9 d.c., folikul 20x16mm.
    Ne znam događa li se to samo u prirodnjacima ili i u stim., ali meni u 2 stim. nisu popucali a u ovom prirodnom je.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

drage moje,

evo i mene sa uzv...koliko nas je bilo danas.....ja čekala od 7 i 30 do 9 i 30 , nisam baš oduševljena ...na desnom imam samo jednu JS 18mm ( u petak sam ih imala tri , kud su nestale ne znam ) a na lijevom 3 od 15mm .....rekao mi je u srijedu opet i onda u petak inseminacija...tako se bojim da će mi ovaj na desnom puknuti ranije jer je već sada 18mm ....endić samo 8,3 ......nisam baš optimistična ...

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Misliš jedan folikul?
    Nemoj se sad predati očaju, nije dobro, samo polako, meni pucaju sa 21-23mm

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo i mene, koja gužva danas! Ja sam došla u 8.20 i bila gotova u 10. Upoznala sam Bebicu2009 i Gabi25 :D Ninu i Narniju nisam skužila, nažalost
    Ja imam 4-5 folikula na svakoj strani, na desnoj su malo veći. Kaže dr T.da je ok, večeras zadnji menopuri, sutra štoperica i u četvrtak punkcija!

Gabi ~~~~~~~ da se morulica primi!
    Bebica, javi kako je bilo.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

evo i mene...sad sam tek dosla doma...od 9 h cekala za AIH tek oko 10.15 h sam isla...ujutro me takva depra oprala i trema...tako da NARNIJA isprika sto se nismo druzile ali previse sam bila out da....ne prenesem na druge to....
    Sad cekanje 14 dana pa cemo vidjeti...
    Tko je danas bio sve gore za narniju znam a druge curke??
    gabi sam vidjela ona je bila na transferu....zgodna i u spavacici

Koliko nsa sada odbrojava Gabi, ja...i????

Dali vadite betu gore ili bilo gdje drugdje? Ja jos nisam dobila otpusno pismo pa su mi sestre rekle da dodemo kasnije....pa neznam daljnja uputstva??
    danas sam bila odusevljenja sa bilogom Deanom? i sa dr Tomićem skroz drukciji je nego na pregledu...Smijali smo se zezali...nisam osjetila nista...

CURE FIGE DRZIM a ja sada u krevet

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nina, da li TM ima dužu kosu? (pročitaj moj post ispred tvog)

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

draga ne moj ima kratku kosu..dali si ti imala crvenu vesticu, crni sos, i mrak cizme visoka peta? kosa do uha sa siskama?on je dosao malo kasnije jer je iso na svoj sistematski..

evo dobila povijest..kaze 15 dc.D 18mm L 19 mm 16 mmendom-10 mm. I to je neka info do sada mi nije htio reci koliko gdje i koji mm....

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

To nisam bila ja, nego Bebica2009 Ja sam bila u smeđim tonovima, smeđa suknja, crvene naočale. A kako ti izgledaš? sorry na pitanju, ali sve mi se pomiješalo: ti si imala AIH danas?

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

To sam bila ja. A koja si ti bila?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Već sam i ja odgovorila Reci, šta ti je rekao T?

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Uspijela sam uhvatiti onaj vlak u 11, zakon!
    Meni je sluznica jako tanka, pa ne zna dr. hocemo li preskociti ovaj mjesec da se ne razbacujemo j.s. ako uvijeti nisu dobri! Tako da me narucio u petak na UZV da vidimo jel se endic stogod udebljao!
    NinaB da nisi mozda u haljinici bila i sjedila u ćošku?
    A Narnija? Kada si ti zbrisala? Da nisi mozda sa repicem plave kose?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Držim ti fige za endometrij! U petak moraš s mužem doći?

Cure, ide li koja u četvrtak gore???

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ne. Nije mi to spomenuo. Mislim da ne. To ce mi biti 12 dc, pa ako odluci da ipak pokusamo mislim da muz treba doci oko ovulacije. Tako nekako!
    Bas mi je drago da smo se upoznale, sada mogu spojiti malo nick-ove i faces, pa je lakse za pratiti
    Gabi25 i NinaB drzite se sada kako znate i umijete

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bebica 2009 čizme su ti mrak...jesu tovje koliko sam sada skužila....Gabi sam isto skužila po čizmama...lijepa ko slika...ja sam vam jadna od pola osma sjedila u onom čošku kraj vješalice ...plava kosa do ramena i marama oko vrata ...to mi je bio znak raspoznavanja...Aurora jesi ti pričala sa bebicom i imala prekrasnu ogrlicu sa smeđim detaljima na njoj ?: ) ......Nina B vidiš kako je tebi na 18mm napravio već inseminaciju a meni tek u srijedu ide štoperrica a sad mi je već folikul 18mm kako oni znaju kada će kome puknuti.....pa da poludiš :?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Narnija, da, Bebica i ja smo pričale. Bile su 2 cure koje su sjedile pored vješalice i pričale (jedna plava i jedna crna, kraća kosa) i zajedno su otišle. Jesi li ti jedna od njih?
    Ja sam očekivala da će biti nas 5 gore i da ćemo se lako prepoznati, i baš sam se iznenadila kad sam zatekla krcatu čekaonicu.

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Narnija u petak cemo se onda druziti ti i ja. Znam da ti je tesko biti optimisticna, kada si sama sebe izbedirala (takva sam i ja) ali moras imati malo nade i vjere da ce ipak upaliti!
    A ja sam na pocetku bila leđima okrenuta, pa smo se tu vjerojatno profulale! Bas steta.
    Dogovoriti cemo se onda za petak bolje

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Curke,
    da li je moguće da sam ja od utrogestona (3x2, vaginalno) i normabela tako umorna (sad sam išla do dućana, 10 minuta hoda i 20 skala i sva sam se zadihala)?

Ne želim se ni nadati da sam trudna da se ne bi razočarala, ))

Opet sam danas depresivna!!!!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Normabel ti uspavljuje, odnosno umiruje. Može bit da se od njega tako osjećaš.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo i mene- cure vi onda niste ništa čekale koliko sam se ja načekala Naručili me u 9 a transfer obavljen 15 do 12, danas je bila strašna gužva.
    Vratili mi moju morulu 4. dan, kaže biolog da je ok za 4. dan poslije punkcije iako kasni par sati sa dijeljenjem... Ali morula 4. dan- ja zadovoljna. Sad neka se ugnjezdi kod mamice i to je to...
    Cure ispričavam se što vas nisam sve prepoznala ali sestra me odmah spremila u sobu a vas je bilo taaaaaaako puno...
    Jako mi je drago da sam upoznala bebicu i AuroruBlu Držim vam fige svima...
    Aha, betu vadim 12 dpt, u subotu 21.11. i ja nisam dobila normabele pa ću ipak moći funkcionirati

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

cure moje, dodjite u ponedjeljak ili subotu na VV da vidite sto je guzva! ma dodjite bilo koji dan desavalo mi se i cekanje od 5 sati, a nekima i vise... ali su svi tak divni da mi to uopce ne smeta 8)

nego, kak to da dobivate normabele? to je standardna terapija ili? za sto se koriste - cisto za smirenje zbog postupka ili imaju i neki drugi ucinak?

i sto dijeljenje stanice prate bas u sat? :shock: vidim da je gabi napisala da zaostaje par sati u dijeljenju...

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja sam bila ona plava i pričala sa sa curkom iz Dubrovnika ..koja mi je obećala (i ako čita neka se odmah registrira,)da će nam se pridružiti ovdje .... u petak se definitvno vidimo Bebica 2009 ...... nadam se da će još netko doći ...a da ja sam i u srijedu opet na UZV iako sam uvjerena da će mi do tada folikul desni već puknuti i prije štoperice ali dobro valjda doktor zna bolje ....kako mi vidimo detalje jedna na drugoj ....muškarci da nas slušaju ne bi mogli vjerovati ...ova ima lijepe čizme...ova suknju...ova naočale ....ma ludilo..ha...ha...

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj frka prvotno napisa
    nego, kak to da dobivate normabele? to je standardna terapija ili? za sto se koriste - cisto za smirenje zbog postupka ili imaju i neki drugi ucinak?
    bila sam par puta s mužem na vv ...živa katastrofa ...
    u vinogradskoj, kad sam ja krenula 03/09 je bilo idealno ... prva na redu, čekaonica prazna ... a sad , sve više liči na vv ...
    normabel izgleda nije standardna terapija , netko dobije, netko ne...
    ja sam prvi put dobila i služi vjerojatno (nisam čula od dr-a, nego negdje pročitala, više neznam gdje) kao za smirenje eventualnih kontrakcija maternice...

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj narnija prvotno napisa
    ....kako mi vidimo detalje jedna na drugoj ....muškarci da nas slušaju ne bi mogli vjerovati ...ova ima lijepe čizme...ova suknju...ova naočale ....ma ludilo..ha...ha...
    vi ste sve meni cure
    slijedeći put ja dolazim s nekim natpisom : ja sam nina1 s rode
    da nebude zabune

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

frka neki dobe normabel a neki ne, nemam pojma na temelju čega
    a za ovo zaostajanje od par sati sam i ja ostala :shock:
    valjda postoji ono školski a ovo moje i nije baš školski

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ma nek se onda "neskolski" i implantira

ja nisam ni saznala koliko stanicni je nas embrij... bilo je samo: "pravilna stanica, pravilno dijeljenje, sve ok i solidno, al ne moze se garantirati da ce se nastaviti razvijati". ali meni je transfer bio 2 dana nakon punkcije...

svima

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bebica, a jel ti dao estrofem za debljanje endometrija?

Imam 1 pitanje: ako sam naručena na punkciju u četvrtak u 8, da li da si sutra u 22h sata dam ovitrelle? (računam da sigurno neću imati punkciju u 8 nego ću čekati). Rekao mi je doc.samo u utrorak navečer štoperica, nije precizirao.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

cure baš ste mi zanimljive....

Zašto ne razmjenite preko PP-a info što će te imati na sebi toga dana i to je to....

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Dodirko,

jesmo... sve smo razmjenile na pp što ćemo obući...ali bilo nas je toliko puno da sam bar ja sve zaboravila i pomiješala....Ha..ha... ..

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

AuroraBlue meni je sestra napisala da si dam štopericu u 21h i ja sam tako napravila. Tko zna kad ću sutra doći na red.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

meni je dr. dao uputu za štopericu u 22h. Punkciju sam imala oko 9.15
    Mislim da ti je ok oko 22h

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj bebica2009 prvotno napisa
    To sam bila ja. A koja si ti bila?
    ja sam imala Aih danas ljubicasto siva haljina i sive cizme..i naocale crveni okviri...
    znaci bebica mrak cizme a ti draga isti sos ko ja...Hm samo moj tamno plavi...
    i meni je danas kasno Aih jer nas je bila hrpa stoperica bila u 21 h u subotu A IH danas oko 10.15 h jos sam dobro prosla....

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Curke,

6 dpt mi je danas i dobila sam temperaturu 37C :? ? Imate li vi takvih iskustava?

Kad ste najranije vadile betu?

Danas baš gnjavim s pitanjima!!!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

da nije neka prehlada?
    draga rado bi ti pomogla ali nazalost nemam iskusta i mene to zanima kada je najraniji datum vadenja bete meni pada na nedelju pa cu izvaditi u subot...a kada je najranije CURE!!!!!!!!!!????

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj arkica prvotno napisa
    Kad ste najranije vadile betu?
    11dpt

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

tako ste se detaljno opisale da će vas i sestre sada prozivati po nickovima
    Sigurna sam da virkaju!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pozdravljam sve cure! A nadam se da ću bar malo moći pomoći Arkici. Naime ja sam ti radila transfer u četvrtak, a u petak na večer sam uslijed mokrenja ispišala malo svježe crvene krvi :? , te me tu noć i dan kasnije počelo boljeti oko maternice ko da ću svaki čas dobiti M i tako sve do danas no manjeg intenziteta. Na wc-u sam podstanar. A danas popodne temperatura 37,5.
    Pa eto mislim da smo obje tu negdje.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

By the way Gaby25, držim nam fige da su nam spavaćice pomogle

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj jaja2 prvotno napisa
    Pozdravljam sve cure! A nadam se da ću bar malo moći pomoći Arkici. Naime ja sam ti radila transfer u četvrtak, a u petak na večer sam uslijed mokrenja ispišala malo svježe crvene krvi :? , te me tu noć i dan kasnije počelo boljeti oko maternice ko da ću svaki čas dobiti M i tako sve do danas no manjeg intenziteta. Na wc-u sam podstanar. A danas popodne temperatura 37,5.
    Pa eto mislim da smo obje tu negdje.
    Mislim i ja. Simtomi su jako,jako slični. Kad si imala postupak?!? Koja ti je terapija?!?

Pozdrav svim curama i sretno nam!!!!

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Jaja2,
    sorry, sad čitam da si imala postupak u četvrtak. Onda samo pitanje vezano za terapiju?

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Arkice da nije ovo naša cimerica

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

To je prvo što sam pomislila :D

Onda jaja2: jesi bila s dvije pričalice u sobi toga dana?!?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ola...
    koja je od Vas cura bila na transferu oko 10 h i pricala sa sestrama? Znam da je bila Gabi na transf. danas i jos 2 cure jesu tu ili???

CURKE VIBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...i fige....mene moji svi popljuvali ne deslovce ali kazu stri ljudi da to pomaze.....to Vam je tako kada 10 najblizih ovo sve prozivljava s nam i tako se nadaju za bratica/setricnu, necakinju/cecaka, kumce, unuka/unuku da....
    nadam se da se sve to negdje vidi...Malo baljezgam popila sam Utrogestan pa mao sam i omamljena od njega pa....

LAKU NOC

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pozdav svima :D
    Draga Narnia evo upravo sam se registrirala kao što sam ti jutros u čekaonici obečala i sad se kratko javljam. Drago mi je što sam te upoznala i stvarno mi je puno lakše prošlo vrijeme čekanja pregleda. U 21:00h sam primila završnu injekciju štopericu i u srijedu ujutro me čeka punkcija.Sutra je dan odmora,dan bez inekcija. Nadam se da će sve biti O.K. Pozdravljam i sve cure i želim vam puno sreće i pozitvnih vijesti

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sorry kaj se nisam prije javila, no zaspala ja ali eto mene ranom zorom. U četvrtak na transferu sam u sobi bila potpuno sama (od buljenja u zidove znam svaku točkicu u sobi, rasvjeti....). Meni su vraćeni 3 embrića sa dobrom prognozom, a za terapiju sam dobila 3x2 utrogestana vaginalno, 1+0+1 Normabel 2 mg, 1x Andol 100. E za umaranje nisam sigurna da primjećujem jer sam doma, ništa ne radim, te cijelo vrijeme odmaram, čak me strah izaći van :/ . No tako imam više vremena za silaženje s pameti od svih simptoma koje osjetim na sebi i onda brzo na googlanje. Od prije navedenih simptoma još jedino imam povećane grudi, tak da sam si ja za sad protumačila da je možda, eventualno, moglo doći do ...... one riječi na T koju me strah izgovoriti.
    Definitivno mi tijelo reagira drugačije nego prva dva puta (ja imala već 1 stimulirani i 1 prirodnjak).

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ive5, dobrodošla! :D Vidjele smo se jučer, ti si pričala s Narnijom (tada još nisam znala da je to Narnija). Ja sam se jučer upoznala s Gabi26 i Bebicom2009. Uglavnom, ja sam dan iza tebe u protokolu, jer večeras primam štopericu i u četvrtak punkcija.
    Sretno nam bilo! :D

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

A je ovo smijesno.
    Ive5 dobrodošla i ako si ti ona koja je zaboravila kljuceve ja sam ona koja ti je vrata otvorila.
    NinaB pa da vidjela sam te...koja steta da se nismo upoznale
    Aurora (na sve mislis ) nije mi dr. dao nista za debljanje sluznice, ali je bas i rekao da nece. Vjerojatno hoce da se sve prirodno vrati u normalu

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam štopericu u 21h primila, a punkciju sam imala negdje oko 09.30h

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jaja2 a ipak si tu!!!!!! naime jaja2 i ja smo se vidjela kratko u sobi kad sam ja imala punkciju a ona je došla na transfer kad sam ja već odlazila- i imale smo iste spavaćice
    pa se nadamo da će nam donijeti sreću

NinaB cura koja je bila sa mnom na transferu ne tipka ovdje, registrirana je ali baš ne piše- ali mi se obećala javiti sa rezultatima bete

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

onda znam sad i koja je jaja2
    plava kosa i bila sva u ljubičastom u četvrtak ...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Gabi sta vas nije bilo 3 na transferu??? ja sam onad nesto zbrkala....
    Bebica i meni je zao budemo idući put ja sam bila sva van sebe od jutra pa kako sam i Narni rekla nisam nikome htjela kvariti dan jer sam imala 100 upitnika iznad glave....

Meni 14 dan bete pada iducu nedelju...znaci nije bad ako izvadim u subotu?
    Ja sam odlucila ovaj tjedan ostati doma, a za iduci se premisljam...Koko vi cure bankarke moje dali ste oba 2 tjedna na BO ili...sto je kriticnije znam da su oba ali....

hvala
    FIGE DRZIM I DALJE SEBI I SVIMA NARAVNO GABI

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •