Stranica 39 od 78 PrviPrvi ... 29373839404149 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,901 do 1,950 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Draga tikica_69,
    upravo ti pišem mail da navijam za tebe kad ono.

Život je fakat nepravedan!!!

Jako, jako, jako mi je žao!!!

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sve smo se smrzle. Tu smo, draga. Idemo dalje, sve skupa.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

tikice ajoj...idemo dalje Maribor za njih sam cula da one nemogih rade cuda iz vlasttog iskustva pricam imamo par parova cija broja Tikicinu prmsuje i za duplo pa evo ih sada sa kolicima ali sladu dijecu nisam vidjela od te..ljubavim im se vidi u očima..za Tikice glava gore...

Drage pitanje tek sam danas skuzila kada sam slala MM po doznake za BO da mi pise Utrogestan na usta 3*1,14 dana kontrola. Sto sam ja povezala da ga pijem 14 dana ili KRIVO???? :? ne pise koliko dana...sta mislite cure???
    plavusa prikrivena

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ma vjerovatno su mislili napisati za 14 dana, s nalazom bete, pregled!!!

Uglavnom trošiš utrogestan do bete (ako je pozitivna nastavljaš, a ako je negativna prekidaš).

Za tvog , šaljem veliku pusu!!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hvala...znaci pijem do bete...uf vec sam mislila da sam nesto.....zaribala...

hvala arkice

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

tikice

maribor te čeka....

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tikice, zao mi je

Aurora ja mislim da ti muz mora svakako gore potpisati neke papire, pa bolje provjeri prije nego ga otpraviš!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Tikice od srca mi je jako žao. Ali glavu gore i u nove pobjede.

Ovaj jučerašnji dan je stvarno bio koma, više me strah pogledati na forum

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

dobro jutro cure!
    ja baš često ne pišem na forumu iako ga već uredno pratim par godina . Evo, nakon 4 neuspješna prirodnjaka konačno sam se odlučila za stimulirani, a i dr. mi je preporučio, iako sam prošle godine imala jako visoki FSH (ove godine je normalan, tko će ga znati zašto hehe), a niti AMH baš ne pokazuje da sam nešto super plodna . Imam pitanjce, budući da mi je ovo prvi stimulirani, da li netko zna u kojoj ljekarni u Zg je najbolje i najpovoljnije kupti Suprefact spray? Ja inače imam jako osjetljive kapilare u nosnicama koje čim sam prehlađena i malo više pušem nos pucaju, pa me zanima da li sprejanje Suprefacta ima kakvo loše djelovanje s obzirom na to?
    unaprijed hvala na odgovoru .

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tikice baš mi je žao, užasno
    Ali Maribor te čeka
    Marnie ja ti ne znam za suprefact ali već će ti cure odgovoriti. Sretno i da prvi stimulirani bude dobitan!~~~~~~~~~~~~~~~~

Meni danas tek 2dpt i probudila sam se sa nekakvim lošim predosjećajem, ajme kako ću izdržati još tjedan i pol

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Aurora dali si uzela bocicu za muza? ja sam odmah rekla da ćemo nositi od doma pa sa dobila papire koje muz je morao potpisati sa nekim podacima...datum...vrijeme ejakulata tako da ako nisi uzela papire morat ce gore to potpisati kod sestri...

Kakava je ovo tmurna atmosfera AJMO glava gore SVE DO JEDNE....tu smo da budemo potpora jedna drugoj Tikica je nasa vodilja :D :D i sve trebamo biti na nju..sta je sve prosla...A nada umire zadnja a nju ceka uskoro Maribor kao sto sam u prethodnom postu rekla znam x parova koji su brojkom iznad nje i duplo i da ih sada vidite idu po drugo dijete u Maribor :D :D :D
    nama posto je prva a nadm se i uspjesna a ako nije( ipak smo dali sansu nasem zdarvstvu) isto idemo van granice nazalost iako mi to bas i nije drago ali statistike su pokazale 8)

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Marnie, mislim da nemaš jeftinije od ljkarne Frebel na Dolcu (kad se ide gore po desnim stepenicama), dođe 409 kn, inače ga ima i po 500kn. ja sam ga tamo kupila u 10. mj.

Tikice

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Marnie prvotno napisa
    dobro jutro cure!
    ja baš često ne pišem na forumu iako ga već uredno pratim par godina . Evo, nakon 4 neuspješna prirodnjaka konačno sam se odlučila za stimulirani, a i dr. mi je preporučio, iako sam prošle godine imala jako visoki FSH (ove godine je normalan, tko će ga znati zašto hehe), a niti AMH baš ne pokazuje da sam nešto super plodna . Imam pitanjce, budući da mi je ovo prvi stimulirani, da li netko zna u kojoj ljekarni u Zg je najbolje i najpovoljnije kupti Suprefact spray? Ja inače imam jako osjetljive kapilare u nosnicama koje čim sam prehlađena i malo više pušem nos pucaju, pa me zanima da li sprejanje Suprefacta ima kakvo loše djelovanje s obzirom na to?
    unaprijed hvala na odgovoru .
    Marnie ja sam ti kupovala spray u ljekarni Pokornoga 7, 10000 Zagreb, broj telefona ti je 01/2300-587, no zaboravila sam kolika je cijena, pa ako hoćeš možeš provjeriti.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa
    Tikice baš mi je žao, užasno
    Ali Maribor te čeka
    Marnie ja ti ne znam za suprefact ali već će ti cure odgovoriti. Sretno i da prvi stimulirani bude dobitan!~~~~~~~~~~~~~~~~

Meni danas tek 2dpt i probudila sam se sa nekakvim lošim predosjećajem, ajme kako ću izdržati još tjedan i pol
    gabi, znam kak je... ja se svaki dan tak budim i da budem iskrena - gotovo sam sigurna da nis od toga... a meni je transfer bio u subotu, a beta tek 23.11. ne mogu se natjerati na optimizam nikako ma sta bude, bit ce!

tikica, bas mi je zao sto je put tezi, to je vrednija nagrada

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

frka tako i ja mislim, ali opet se ne prestajem nadati što je najgore... sad mi je žao što mi dok nije prepisao normabele da jedan popijem i da mi bude svejedno
    može li se normabel kupiti bez recepta??

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nina svaka čast tvojem optimizmu.
    A Gabi točno znam kak ti je.... meni je 7dpt a već sam u popriličnoj napasti da se popiškim na štapić :/ (možda da si obučemo spavaćice?)

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Tikica Ali Maribor je pred tobom, kao što i Nina kaže! Oni tamo rade čuda. A ovo sad je ionako bilo kiki-riki, koštice ono, usput, dok čekaš Maribor A i Novu godinu ćeš dočekati uz kriglu koktela, a ne uz bljutavi multivitaminski. Jel tak?! Zato za Uskrs nećeš smijeti ništa

Marnie, Suprefact - platila sam ga 498 kn :shock: na Vuk Vrhovcu. Što se tiče nadražljivosti, ne bih ti znala reći, ja nisam imala nikakvih problema.

Bebica, dala mi je sestra i bočicu i papire za ispuniti. Ja sam bila uvjerena da čak i ako uzorak doma stavimo u čašicu da se MM mora pojaviti i osobno to predati, ali ne treba.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

frka tako i ja mislim, ali opet se ne prestajem nadati što je najgore... sad mi je žao što mi dok nije prepisao normabele da jedan popijem i da mi bude svejedno
    Normabel sam ja kupila bez recepta, no tražili su da vide da mi je dr. to ordinirao.
    A čudim se kak ti dr. nije napisao Normabel, jer sam ga ja svaki put dobila. Još sam ga zezala, kaj tak izgledam da mi treba Normabel, a on mi je na to rakao da ga je bolje uzeti u ovaj stresni period iščekivanja M nego ga ne uzeti, meni definitivno treba

A da probaš provjeriti telefonski?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jaja2 ta spavaćica je samo bolnička ali ima da nam donese sreću inače ću ju baciti u smeće i na drugi postupak idem u drugoj evo pukla sam

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ja ih imam doma i izgledaju mi sve primamljiviji mada mi nisu propisani

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ma i meni je bilo čudno kad mi ga nije prepisao pa nam ga je sestra pozvala u sobu, bila je još jedna cura sa mnom kojoj je prepisao normabel pa sam ga ja pitala šta ja ne moram i on je rekao ne :? Valjda ne izgledam nervozno
    ma pokušat ću ga se domoći ovako bez recepta, znam da ne može štetiti a bit će mi lakše

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ma i meni je bilo čudno kad mi ga nije prepisao pa nam ga je sestra pozvala u sobu, bila je još jedna cura sa mnom kojoj je prepisao normabel pa sam ga ja pitala šta ja ne moram i on je rekao ne :? Valjda ne izgledam nervozno
    ma pokušat ću ga se domoći ovako bez recepta, znam da ne može štetiti a bit će mi lakše
    Hej!!!! A tebi djeluje da je meni lakše?????? Pijem 2 na dan pa sam ionako u komi, a moja kolegica koja je na mom biznisu gl.med.sestra mi je rekla da on čak može izazvati potištenost i sl., prvenstveno je on za opuštanje mišića, a ne mijenjanje pameti . Dakle kao što vidiš meni nema pomoći..... trpi i broji dane do jedne predivne, preslatke ß....sad joj već tepam možda ju šarmiram pa izraste u trudnoću

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

znas sta?! i meni je palo na pamet da ga pijem, a s druge strane valjda znaju kome se daje a kome ne :? mene su jos svi ovi hormoni supili i iznimno sam nervozna i neraspolozena pa se brinem da i zbog toga ne bi uspjelo :/ sva sam nekako u grcu... ja ih imam od sestre, ali mislim da ih ne izdaju bez recepta... a i ne znam da li je sad vec prekasno za poceti piti ako je 3-5 dan odlucujuci... bar meni jer je ET bio u subotu... majko mila - milijun pitanja i 500 milijuna odgovora!! izludit cu
    postajem tutti frutti!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jaja, frka, ma nemam pojma... sad sam se čula sa frendicom, nabavit će mi pa ću probati... pa vam javim da li sam još više prolupala ili sam ok

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nego cure moje kaj ću ja sa svakidašnjom temperaturom 37.2, prištićima, povećanim grudima, te povremenim tiskanjem ko da ću dobiti M? Ima li koja slične simptome, znam da je Arkica imala slične, ali ima li tko drugi ili da li je netko imao slične simptome i kamo su ga odveli?

Googlajući mi sve ukazuje na -------- mkmkmk.....no bojim se da mi to ne rade Utrogestani
    :?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

vecina ima takve simptome od utrica... ali moze biti i T
    ja temperaturu ne mjerim, jajnik me boli i pritisak mi je na njega, a cecke su tek sinoc kao malo nabubrile i malo bole... ali nista osobito...

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

puno hvala na informacijama ! Doalc mi je najblizi, pa cu tamo skoknuti iza posla.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Drage moje,

evo i mene sa trećeg uzv-a , danas nije bila tolika gužva...uglavnom folukil na desnom 21mm kaže doktor da je skroz zreo i većeras štoperica, u petak AIH...uh samo da ne pukne do petka ....stalno me kopka što je rekoa da je skroz zreo ...ako je nešto zrelo onda će odmah puknuti ili ? :/
    Tikica....glava gore....arkica..također..svim čekalicama bete ...želim da se što manje nerviraju ....pusa velika .

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Zaboravih vas pitati gdje se pikam coragonom u guzu ili može u ruku ?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

u guzu... al to je drugacije od drugih injekcija tak da bolje da te neki medicinar pikne...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

narnija opet ti nalupat cu te kad te vidim KAKVO pucanje....POZITIVAAAAAAAAAA MOLIM nemojet da se moram ponavljati..cure ako zelimo nesto MORAMO biti optimitične jer pesimizam i same znate kamo vodi...zato glava gore SVE DO JEDNE jeste me čula?????????
    ono sto nas ne ubije to nas ojača..ja imam normabel doma pa ako nekome treba ja sam ga samo prvi dan popila..a ako Vam nedaju normabele kupite nesto na biljnoj bazi persen...npr on je meni po potrosni materjal na poslu
    Ja vise nemrem lezati..vi cure lezite ili se normalno krecete...???
    Gabica znas da sam uvijek znaci suprotno, s i bioprognoza je danas losa stoga....

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj narnija prvotno napisa
    Zaboravih vas pitati gdje se pikam coragonom u guzu ili može u ruku ?
    mene je muz piknuo bolje od bilo kojeg doktora

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Cure,
    veliko hvala na jučerašnjoj podršci!!! Danas sam puno, puno bolje!!!

Mene su lupali hormoni, a vi ste sve bile i više nego divne....

Ići ću vaditi ponovno pa što bude.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

NinaB
    Ja sam sad bila u laganoj šetnjici sa mm jer me ležanje ubija, leđa me već sad bole a i sad se puno bolje osjećam, udahnula sam svježeg zraka i sad sam ko nova
    narnija svi imamo istu brigu- da folikuli ne puknu prije vremena- ne brini, sve će biti ok
    arkice

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nina B svečano te proglašavam MOTIVATORICOM dana...prštiš pozitivom :D ..i ja sam sada sigurna da će mi puknuti baš na dan AIH-a....hvala !

pusa ...ode ja do hitne večeras da me piknu...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

opt ti i pucanje grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a ja mislila da sam panicarka 8) ....Ništa neće puknuti samo se nemoj previše naprezati..ja izbjegavam nošenje teških predmeta danas sam čak bila u dućanu sa svojim osobnim nosačem tatom ali sve ostalo radim kuham..bas i ne spremama ali vecinu odmaram ako se primi primi ako ne upoznat cu se drugi puta sa ostalim curama gore na postupku ajmo tako gledati družit ćemo se :D :D :D
    Idući tjedan idem raditi jedva ćekam da mi misli barem malo skrenu na drugu stranu...slusam Gabi Dr rekao 3- 5 dana je nejkritičnije da se primi jel tako Gabi???
    sad idem u carstvo snova sa svojim Utrogestanom koji me jako smiruje moram priznati

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Da, tako je dr. T rekao pa se ja držim toga... Dakle ovaj tjedan ili će se primiti ili neće a ja odo raditi u ponedjeljak
    bit će mi lakše, ovako cijeli dan buljim u komp i proučavam gluposti

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

također više neznam kud bi sa sobom :/ :/ ...još cu otici popodne raditi tako da mi nikoga nema....uf nisam se niakada toliko poslu veselila....
    Jel ima nas na faceu???

pusa svima..vise me ni ove tabele ne uspavljuju

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

[quote="Jeja2"]Marnie, mislim da nemaš jeftinije od ljkarne Frebel na Dolcu (kad se ide gore po desnim stepenicama), dođe 409 kn, inače ga ima i po 500kn. ja sam ga tamo kupila u 10. mj.

evo, danas kupila Suprefact spray u ljekarni Frebel. Hvala za informaciju, jer je zbilja najpovoljnije. Ja sam platila 410 kn, jer u stvari kosta EUR 56, pa je razlika u kunama s obzirom na tečaj. Sad još da mi ginekolog naruči menopure, pa sam spremna .

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

jel neko vadio betu u Vinogradskoj?
    Ako da, od kad do kad i kad su gotovi rezultati?

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam tamo vadila jednom prilikom, a rezultati su bili gotovi oko 13 sati!
    Sretno!!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

pozdrav svima...
    danas nas je malo ili su svi zaoklupljeni nečim drugim
    danas me jedna moja poznata pitala kada se najranije moze napraviti test u nasem slucaju? malo sam ostala zatecena za betu znam pa sam joj odgovorila nakon 14 dana moze test :? ili ? zna netko?

Narni sutra VIBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i da te nisam čula o pucanju ni riječi
    moje 4 kg dobivene sa klomifenom i est....su otisle danas ujutro na staroj kilazi mozda 0,5 kg u + ali manje sam napuhnuta...cijeli dan danas neka tua bol u trbuhu...ma to je normalno sigurno mozda se nesto desava, uf koje ćemo mi biti trudnice kada se sjetim ljetnih vrućina

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Vaša control freekuša je našla jedan zadimljivi isječak s nekog foruma koji će najbolje odgovoriti kada se već može vaditi HCG (naravno da sve varira od osobe do osobe i od terapije do terapije):

This is what happens in a 5dt:

0dpt... Embryo is now a blastocyst
    1dpt....Blastocyst hatches out of shell on this day
    2dpt.. Blastocyst attaches to a site on the uterine lining
    3dpt.. Implantation begins,as the blastocyst begins to bury in the lining
    4dpt.. Implantation process continues and morula buries deeper in the lining
    5dpt.. Morula is completely implanted in the lining and has placenta cells & fetal cells
    6dpt...Placenta cells begin to secret HCG in the blood
    7dpt...More HCG is produced as fetus develops
    8dpt...More HCG is produced as fetus develops
    9dpt...HCG levels are now high enough to be immediately detected on HPT (cca 25 HCG)

this is what happens in a 3dt :

1dpt ..embryo is growing and developing
    2dpt... Embryo is now a blastocyst
    3dpt....Blastocyst hatches out of shell on this day
    4dpt.. Blastocyst attaches to a site on the uterine lining
    5dpt.. Implantation begins as the blastocyst begins to bury in the lining
    6dpt.. Implantation process continues and morula buries deeper in the lining
    7dpt.. Morula is completely implanted in the lining and has placenta cells &
    fetal cells
    8dpt...Placenta cells begin to secret HCG in the blood
    9dpt...More HCG is produced as fetus develops
    10dpt...More HCG is produced as fetus develops
    11dpt...HCG levels are now high enough to be immediately detected on
    HPT (cca 25 HCG)

Pusa svima!!!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

meni je dr. rekao da napravim betu 12. DT kad sam zadnji put bila na prirodnjaku. E, sad kada može najranije nisam sigurna .
    Da li je možda netko od vas pitao sestre ili dr.-e kada planiraju godišnji u 12. mjesecu. Muči me što bi mi idući ciklus kada je planiran stimulirani postupak taman pao negdje oko 6. 12. što znači da bi eventualni transfer bio negdje 17. 12. :/ . Ne znam da li i Vinogradska ima te "zimske praznike" kao neke klinike, pa da ne rade postupke oko Božića i Nove.

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pitati ću ja sutra!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj bebica2009 prvotno napisa
    Pitati ću ja sutra!
    super! pa obavezno javi na forum

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Marnie koliko sam ja cula rade normalno...ali nazovi i pitaj...
    Pitanje Cure mi koje smo bila na Aih ili na IVF dali imamo pravo na BO i inosu od 100 % ili kao normalno bolovanje??? Nesto sam citala pa me bas zanima????

hvala

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj Marnie prvotno napisa
    Citiraj bebica2009 prvotno napisa
    Pitati ću ja sutra!
    super! pa obavezno javi na forum
    pitaj obavezno to i mene interesira .. ja pitala Kunu i rekao da rade cijelo vrijeme osim možda za sam Božić .... ali rekao onako usput da me se riješi jer je bila gužva....

hvala

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

mislim da imamo pravo samo na obično bolovanje i to 7 dana prema osnovnoj šifri, a 14 dana za šifru koja definira komplikacije, a za više treba ići na liječničku komisiju.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Aurora nam se još nije javila- jeli se netko čuo s njom?? Kako je prošla punkcija...
    Ja dobila 5 dana bolovanja jer sam toliko i tražila a dr. je rekla da mi piše koliko hoću
    narnija za sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    mmaslacak ti sutra vadiš betu??

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •