Stranica 40 od 78 PrviPrvi ... 30383940414250 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,951 do 2,000 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo i mene, bila sam jutros na punkciji i sve je išlo glatko. Zapravo sam oduševljena sa svime! Bilo nas je 3 za punkcije, a kasnije je došla još 1 cura na transfer. Uglavnom, u 8 sam došla, sestra me odvela u sobu, bila sam 3.po redu i ravno u 9 sam krenula na punkciju. Anestezija je mrak! Probudila sam se u krevetu u sobi kad je sve bilo gotovo. Dobila sam 5 j.s. - 2 su zamrznuli. Prije nego što sam odlazila sam pitala sestru tko mi je radio punkciju (uspavali su me prije nego što je doktor došao) i rekla je -Dr. Kuna.
    Bebica, hvala na sms-u, vidim da ti je tek sad isporučena moja poruka.

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Javit ce se sama, ali sve je ok proslo!

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jeste sutra se riješavam muka, il ima il nema..samo ne znam u koliko sati radi laboratorij?

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pa evo vidiš, inbox mi pun!
    Ej puna anestezija? Kako to? Jesi znala za to?

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bome moja anestezija nije pomogla ništa, mislim tek mi se počelo vrtiti kad je sve bilo gotovo i svaki ubod sam osjetila, mislim da mi se zavrtilo od bola

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mmaslacak gdje ćeš raditi betu na kraju?? evo malo ~~~~~~~~~~~~~~ da bude veeeeeeeelika

aurora baš mi je drago da je sve dobro prošlo, 5 komada-divan broj
    evo~~~~~~~~~~ za tulum u labu

bebice ti si sutra gore??
    curi koja je bila sa mnom su isto dali ful anesteziju a imala je 3 js, kaže da je zadnji put loše reagirala na onaj koktelčić pa su se dogovorili za anesteziju

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

A joj da je meni barem bila anestezija sa mojih 16 j.s. i duplo više folikula...Ajd onda ima sanse za sljedeci put, ako mi se ponovi...

Ma 5 za 5! Super! I kada je ET? Sutra zoves da vidis kakva je situacija?

Da ja sam sutra gore. Idemo vidjeti kakva je sluznica, jel ista deblja!

Stigao nam je i nalaz MM. Ima bakterije i u brisu i u ejakulatu i u urinu.
    Jupi!!!!!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ne razumijem to s anestezijom... kad i kome daju full??? Jutros je prva cura bila u prirodnjaku i imala 1 folikul - i dobila je isto u venu anesteziju ali bila je prisebna, samo ju je malo omamilo. Sljedeća cura je bila u stimuliranom protkolu i vratili su je nazad u sobu u dubokom snu -anesteziolog ju je 10 minuta budio. Ona je samo mrmljala da joj je super, i da bi ovako svaki dan. Onda sam bila ja na redu i isto tako su me "onesvijestili". Kad sam se probudila činilo mi se da sam satima spavala, a kad ono, prošlo je svega 15 minuta I da, bilo je 2 anesteziologa oko mene.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jako su različite vrste anesteziranja-po dubini, jačini..(tu moje znanje prestaje ), smatra se da kad zaspiš je opća (može biti plitka pa je buđenje nakon 10-tak min), ili lokalna, za 1 folikul daju blaže nego za 3, 5 ili više (ne znam detalje kako rade granicu).

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj mmaslacak prvotno napisa
    Jeste sutra se riješavam muka, il ima il nema..samo ne znam u koliko sati radi laboratorij?
    u koji ideš ? u vinogradsku ?
    endokrinološki ili obični?....
    endokrinološki ti počinje raditi u 8.30 i tamo dobijaš neke brojeve plave ili crvene ,po hitnosti, i treba se naručiti

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa
    jako su različite vrste anesteziranja-po dubini, jačini..(tu moje znanje prestaje ), smatra se da kad zaspiš je opća (može biti plitka pa je buđenje nakon 10-tak min), ili lokalna, za 1 folikul daju blaže nego za 3, 5 ili više (ne znam detalje kako rade granicu).
    ja za 10 oocita dobila lokalnu omamljujuću anesteziju, ne opću ...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bebica, ne uzrujavaj se previše oko njegovih bakterija. Neka TM popije antibiotik i bit će ok. Nije to presudno...
    Sutra u 9 zovem da vidimo jel se što dogodilo u laboratoriju.

Vezano za anesteziju, bitno je stvarno biti natašte - pitala me sestra nekoliko puta da li sigurno nisam ništa ni pila ni jela od sinoć. Možda se o tome radi???

A inače, uopće mi nisu rekli koliko su mi ih punktirali ukupno.

Gabi, Mmaslačak i ostale cure - nek vam što prije prođu dani čekanja, i nek se mrvice čvrsto uhvate!!!
    Svim curama

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nina, ako je lokalna onda se daje u vaginu. Ako su ti dali u venu, onda nije lokalna, nego opća, samo nije bila jaka.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Marnie prvotno napisa
    mislim da imamo pravo samo na obično bolovanje i to 7 dana prema osnovnoj šifri, a 14 dana za šifru koja definira komplikacije, a za više treba ići na liječničku komisiju.
    znaci nomalno oduzima poslodavac onako po kolektivnom konkretno nama dio prijevoza za tih 5 dana i dio prehrane nikakve povlastice....

Bebica sretno...
    Aurora drzimo fige i VIBRAAAAAAAAAAAAAAAAA

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj nina1 prvotno napisa
    Citiraj mare41 prvotno napisa
    ja za 10 oocita dobila lokalnu omamljujuću anesteziju, ne opću ...
    ok, ne znam detalje , super da djeluje

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ma cure ono što mi dobivamo u venu je koktelčić a ne anestezija, to je mješavina nečeg za smirenje i protiv bolova. Tako sam bar ja dobila... A opća anestezija je kad baš skroz zaspiš i obavezno je prisutan anesteziolog- ne može biti opća a da ostaneš budan samo oni doziraju koliko dati ovisno o zahvatu- ovo traje kratko pa i kratko spavaš, kad su u pitanju operacije onda i anestezija duže traje

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bok cure!

Mene danas pere posebna kriza I naravno napravila kućni test i jedno veliko ništa.....kao što vidite totalno sam prolupala :shock: i tako ja sva nabrijana došla malo vidit forum kad ono Arkica!!!!!!!! No uopće nisam više pozitiva, kak vi to sve skupa uspijevate?

Što se tiče bolovanja meni je jednom moja dr. rekla da mogu dobiti 20 dana, ali ne vjerujem da je 100%.

Ajoj, držim nam svima fige da što bolje izdržimo ovo čekanje , a svima vama kojima je sutra dan D ....... SRETNO!!!!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bok

sto se tice bolovanja mozes dobit 42 dana bez komisije i nije 100% nego 85%. Ja u 9 mjesecu kad sam imala biokemijsku dobila sam 60 dana bolovanja,al naravno nisam bila toliko

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj jaja2 prvotno napisa
    Bok cure!

Mene danas pere posebna kriza I naravno napravila kućni test i jedno veliko ništa.....kao što vidite totalno sam prolupala :shock: i tako ja sva nabrijana došla malo vidit forum kad ono Arkica!!!!!!!! No uopće nisam više pozitiva, kak vi to sve skupa uspijevate?

Što se tiče bolovanja meni je jednom moja dr. rekla da mogu dobiti 20 dana, ali ne vjerujem da je 100%.

Ajoj, držim nam svima fige da što bolje izdržimo ovo čekanje , a svima vama kojima je sutra dan D ....... SRETNO!!!!
    Draga,
    meni je trajalo taj jedan dan; hormoni pucaju pa nije ni čudno; ja sam si zabrijala da će biti slijedeći ako ne bude ovaj put; GLAVU GORE i VELIKA ; IMA I PUNO GORIH STVARI U ŽIVOTU ŠTO NAM SE MOGU DOGODITI...

Za velike bete, ako ne ovaj put, onda u slijedećim ciklusima!!!!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

arkice bravo za stav!!! a koje su to promjene raspoloženja sve smo takve, jedan dan dobro, a već drugi u totalnom ludilu

a ti jaja2 pa kud ćeš test 7dpt- voliš sama sebe traumatizirati?? ajde strpi se još malo

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure za podršku.
    Normabeli..... ma baš....ja sam od onih koje treba maljem po glavi ili u najmanju ruku i Haldoli bi dobro došli.
    Ma neću vas više ja bedirati da me ne izopčite iz ovog foruma
    Ovaj "Rat u kući" mi je pravi Normabel

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja ne bi u iducem ciklusu pozitivnu betu....radije bi da mogu zdrati i piti sto pozelim za Bozic i Novu
    Sigurna sam da se Bog nece tesko namuciti da udovolji mojoj zelji

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Tikica.... super ti je fora
    Ali oko Božića može biti samo dobitna kombinacija

Arkice, kad ti opet vdiš ß?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ola.....
    mislim da nam je ovdje nužno potreban jedan psiholog ili čak psihijatar..to nam je zato sto nismo niti jedan prošla ono savjetovanje prije postupka :D :D
    Glava gore pogledajte Tikicu i tako razmisljajte moci cemo barem jesti i piti na Božić i Novu a nekima ce to biti slatka muka nadam se.....
    Nisam dobila odg kada je najranije moguće napravititi test za trudnoću nakon Aih ili IVF
    Di nam je narnija????? sutra je njen dan D......mora da se psihički priprema

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nina ja ti jedino mogu preporučiti da mene ne slijediš ni slučajno

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja ću sutra 10dpt napraviti test, imam jedan, taman mu rok ističe ovaj mjesec, pa ne gubim ništa, jučer sam pročitala na Potp. na VV pisala jedna forumašica da joj se javila prijateljica koja je uradila test 10dpt i da je pozitivan.

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

da vam linkam tablicu bete za uspjesne jednoplodne trudnoce:
    http://betabase.info/showBasicChart.php?type=Single
    obican kucni test obicno testira oko 100IU (ali oni superosjetljivi idu do 25IU) - pise vam na testicu.
    Ali imajte na umu ove minimalne vrijednosti iz tablice - neke budu trudne ali im beta bude mala.

Ali vibram jako jako da vam svima bude bas najljepsa velika debela beta! SRETNO

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

maslacak, nemoj.....zbedirat ces se ak je negativan jer reagira na 25 jedinica....a tebi beta moze biti 20 koja je pozitivna.
    Sam bus se bezveze zbedirala...
    Ajde izdrzi do ponedjeljka...za moju ljubav..pljizzzzzzz....vidi me

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ali ističe mu rok ionako, baciću ga u smeće, a i biće mi lakše ići po betu..
    Danas cijeli dan imam sukrvicu, tako da sam na pola pripreljena..jedva čekam da se riješim muke, al ne da mi se raditi, joj kako mi se ne da natrag na posao.
    e da još nešto, već dva dana imam temperaturu 37,4-37,5C'
    jel to ima nešto il ne mora značiti?

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pino hvala ti od
    Sad se opet počinjem nadati

Ma mora sve ispasti OK...jednostavno mora.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Maslačkica ja ti kurim svaki dan tolko i naravno da mi je 100 :? nad glavom uz ostale simptome.
    Ja nam držim fige za jednu preslatku trudnoćicu.

Znam da buš sutra napravila test.....kolko god te odgovarali..... no javi rezultat

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

ali ističe mu rok ionako, baciću ga u smeće, a i biće mi lakše ići po betu..
    Danas cijeli dan imam sukrvicu, tako da sam na pola pripreljena..jedva čekam da se riješim muke, al ne da mi se raditi, joj kako mi se ne da natrag na posao.
    e da još nešto, već dva dana imam temperaturu 37,4-37,5C'
    jel to ima nešto il ne mora značiti?
    ako već moraš raditi test onda ga radi 5 minuta prije nego dobiš nalaz bete ... ne radi ga ujutro , jer ćeš do nalaza popiiiii.....

ah ni meni se nije dalo na posao ... joj što ja čekam svoje bolovanje

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

evi i mene curke moje....bolje da vam i ne pišem u kakvoj sam depri...danas me popodne sve prestalo boljeti i sigurna sam da je ovaj desno pukao .....i eto NinaB zato se ne javljam jer ćeš me sada špotati....inaće još uvijek vučem upalu mjehura i bojim se da će i to naškoditi....držite mi fige sutra....naći ću se sa bebicom 2009 pa čemo se jadati jedna drugoj...pusa svima i čujemo se sutra ...ne idem raditi p aću vjerojatno cijeli dan biti prisutna ovdje s vama....

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

maslačkica, ja taj mjesec kad sam ostala trudna, radila sam test 30 dc i test je bio negativan pa sam mislila da nisam trudna.... tek negdje 56 dc kad sam počela imati neke simtome trudnoće je test bio pozitivan... zato.... razmisli o testu...

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

narnija
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    da je folikul na mjestu !

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

pa ističe mu rok trajanja
    gle...bolje da me prizemlji, ako betu bude ok, još bolje, ako ne barem neću plakati, jel ću se isplakati već ujutro

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

gle...bolje da me prizemlji, ako betu bude ok, još bolje, ako ne barem neću plakati, jel ću se isplakati već ujutro
    ma nedamo mi tebi test ...
    ako mu ističe rok trajanja , odmah ga baci neotvorenog u koš

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, povišena temp. vam je od progesterona, odnosno utrogestana. Temp.će ostati povišena i u trudnoći, što vam svima želim!

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Aurora ~~~~~~~~~~~~~za tulum u labu !

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj NinaB prvotno napisa
    ola.....
    mislim da nam je ovdje nužno potreban jedan psiholog ili čak psihijatar..to nam je zato sto nismo niti jedan prošla ono savjetovanje prije postupka :D :D
    Glava gore pogledajte Tikicu i tako razmisljajte moci cemo barem jesti i piti na Božić i Novu a nekima ce to biti slatka muka nadam se.....
    Nisam dobila odg kada je najranije moguće napravititi test za trudnoću nakon Aih ili IVF
    Di nam je narnija????? sutra je njen dan D......mora da se psihički priprema
    Pogledaj moj prijašnji post; tamo ti navodi kad se HCG počinje pojavljivati u krvi....

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj jaja2 prvotno napisa
    Tikica.... super ti je fora
    Ali oko Božića može biti samo dobitna kombinacija

Arkice, kad ti opet vdiš ß?
    Meni je sutra 10dpt i ujutro ću vaditi pa što bude...

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Draga,
    a zašto ti ne odeš izvaditi sutra krv?!? Nemoj raditi taj test. Nemoj molim te!!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj narnija prvotno napisa
    evi i mene curke moje....bolje da vam i ne pišem u kakvoj sam depri...danas me popodne sve prestalo boljeti i sigurna sam da je ovaj desno pukao .....i eto NinaB zato se ne javljam jer ćeš me sada špotati....inaće još uvijek vučem upalu mjehura i bojim se da će i to naškoditi....držite mi fige sutra....naći ću se sa bebicom 2009 pa čemo se jadati jedna drugoj...pusa svima i čujemo se sutra ...ne idem raditi p aću vjerojatno cijeli dan biti prisutna ovdje s vama....
    ne špotam te samo te Vibrammmmmmmmm za suta.......
    I ja imam neku laganu upalu cijeli dan i noc barem 4 * sam an WC i to me ubija...mislilm da sam gore kada sam bial na AIh u onoj hladnoj sobi se prehladila jer sam jedva cekala da odem na wc i od tada ajoj Pijem brusnicu tablete neke skroz biljne to mi nemoze stetiti

BEBICA I NARNIJA sutra smo s vama gore mislima i javite nam se pusaaaaaaa

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

i svim curama bilo sa testovima ili betom zelim veliki +

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

narnija i ostale,

sretno, sretno sutra!!!

Aurora i ostale,

za tulum!!!

Maslačak,

tebi, meni i ostalima kojima je sutra dan "D", za velike bete!!!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mmaslačak i Arkica ~~~~~~~~~~~~~~~ za 2 solidne bete.

Bebica i Narnija, da vam bude sve super danas na 5.katu!

I sebi, ~~~~~ da nekako preživim još pola sata dok ne nazovem biologa
    Curke sve ostale

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa
    Mmaslačak i Arkica ~~~~~~~~~~~~~~~ za 2 solidne bete.

Bebica i Narnija, da vam bude sve super danas na 5.katu!

I sebi, ~~~~~ da nekako preživim još pola sata dok ne nazovem biologa
    Curke sve ostale
    X
    Aurora

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Uh, koji test za živce. Prvo se nitko nije javljao na telefon i sad sam ga konačno dobila i rekao je da nije još stigao pogledati, da ima sad 3 punkcije i neka ga zovem u 10.30

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Aurora.... čekamo Dejanov komentar

A Nina 1 jesmo li to mi Varaždinke

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa
    Uh, koji test za živce. Prvo se nitko nije javljao na telefon i sad sam ga konačno dobila i rekao je da nije još stigao pogledati, da ima sad 3 punkcije i neka ga zovem u 10.30
    ma sve bu 5.
    E ali koje mi sve stresove prolazimo: najprije da li se budu našle jajne stanice, onda da li bude kod muževa spermića, pa dali se bude to sve skupa spojilo, razvilo i došlo do transfera, a onda noćna mora - ČEKANJE ß... baš smo sirote

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •