Gdje vadite betu?
ja u suncu nalaz max 1 h su mi rekli da cekam odnosno mailom ce mi poslati ili faxom...
jaja![]()
![]()
sve smo u istoj kozi a cini mi se da moj optimizam isto lagao pada pocela leda boliti, hrudi natekle da me kuma danas pitala kaj sam u krizi da nemam za veci grudnjak
![]()
...sve simptomi vještice
![]()
![]()
Cure glavu gore ....NinaB nemoj molim te ....ne padaj u depru ...sve su to simptomi T...meni su bili identični kada sam bila T i kada sam trebala dobiti...leđa te bole od ugnježđivanja.....znam da vam je ovaj drugi tjedan koma ali ja sam ovaj super pa ću vas bodriti....pa ćete vi mene slijedeći....pusa![]()
![]()
Mislila sam na vađenje bete preko uputnice u Vinogradskoj....
Cure vidim da smo sve u nekakvom ludom raspoloženju![]()
Ja sam sad nekako smirenija nego prvih par dana, sad znam da ili se primilo ili nije, sutra idem raditi i znam da će mi tjedan proletjeti
A ako nije uspjelo idemo dalje...
jaja2 čekamo prvu forumsku trudnicu iz Vinogradske po novom zakonu![]()
Narnija molim te odgovori mi budući da si ti već bila trudna. Naime danas je meni po ciklusu trebala doći M, mada ß vadim u srijedu. Od jučer imam onakve bolove kakve inače znam imati pred menstruaciju, strašan pritisak koji popusti, a sad se trenutno osjećam točno onak ko kad mi procuri, no nije procurilo. Ujedno su mi i splasnule grudi. Da li mi to možda Utrogestani sprečavaju M, jer vjeruj mi da se uopće ne sjećam da mi je tak bilo prva dva puta. Osobno sam se već otpisala, no crvić nade je još uvijek na životu![]()
Jaja, ja ti držim fige da to bude trudnoća!!! I ja sam bila 2 puta trudna i isto sam u dane kad sam trebala dobit, imala osjećaj kao da ću procurit svaki čas. Samo ti stavljaj utrogestane i dalje. Ako trebaš procurit, procurit ćeš i s njima. Tako je meni rekao ginekolog.
Da sam na tvom mjestu vjerojatno bi kupila onaj testić za 30kn (odličan je!) i sutra se popiškila![]()
jaja molim te pogledaj najranije simptome trudnoće ovdje na ovom podforumu- većina trudnica imala je bolove kao pred mengu ili kao da je već krenula...(ja danas proučavala simptome iako mi je tek 6dpt) zato držim fige da je tako i kod tebe
![]()
Draga Aurorablue i Gabi25 od najvećeg zamislivogvam hvala na podršci. Čekanje je jedino kaj preostaje, a nadam se da će biti i nagrađeno kako meni tako i vama.
Sutra sam planirala na posao no ništa jer se i fizički i psihički osjećam katastrofalno, tak da bi najvjerojatnije mogao i sutra netko izvući kraći kraj, pa je najbolje za okolinu da se za sad iživljavam samo na svom mužiću![]()
Javim vam kak bu ovo sve završilo![]()
Ajoj ja sa nickovima nikak na zelenu granu![]()
sorry Aurorablu
jaja![]()
![]()
![]()
nadam se da je to to....
i ja sam psihicki malo otisla i mislim da cu se sutra spasiti jer idem na posao tako da sam hapy jer ce mi dan biti ispunjen..ja se nazalost ne MM nemogu iskaliti jer je jadan danas zakurio 39 pa....
meni je danas 7 dana nakon aih a taman trebam dobiti iducu nedelju dan za vadenje bete juhuuuu 8)
pitanje dr. Kuna nam je kod prvoga razgovora meni i MM rekao da idemo na 2 aih ako nista onda vec u 1 mjesecu na IVF. zanima me dali mi odam mozemo sa ovim novim ciklusom ovaj mjesec u postupak ili? Po meni bi trebalo biti odmor 1 mjesec pa onda..Sta vi curke mislite?
Jaja2 ja mislim da te boli zato što si trudna i mene je boljelo sva tri puta i to baš kao da ću svaki tren dobiti...ali nažalost to su i simpotmi menge isto me tako boli svaki put......ali vibram da je od trudnoće.... ...grudi su me malo boljele malo ne ..tako da tu nema pravila......pusa svima i NinaB mene isto zanima kakav mi ej plan za dalje , takođe je Kuna rekoa da ćemo probati par AIH-a pa me isto zanima nakon koliko ide pauza , jer se ovi kolmifenski ne računaju kao full stimulacija ...
Cure, ja sam sa Vinogradskom na neko duze vrijeme sigurno gotova.
Selim se na temu Slovenija jer odmaram organizam do tada.
Svima vam zelim puno srece i veselim se sa vama prvoj novozakonitoj Vin. trudnici![]()
NinaB ja ti želim da se i tvoje čekanje isplati.... a već si navela neke simptome...pa nikad se ne zna. Meni je upravo sve postalo ravnodušno jer mi se tolko poželjelo pivo, da sam kresnula jednu čašu..... a onda sam se vrlo brzo sjetila da sam na Normabelima....ak do sad nisam prolupala za dalje ne garantiram 8)
Ovo pitanje koje si ti postavila sam ja baš isto htjela postaviti, stoga isto tako dali netko zna kad se opet može na stimulirani (imali netko kakvo iskustvo).... i by the way svi ste pozvani na pivo u Varaždin![]()
narnija, jaja nitko nas ne ferma![]()
![]()
meni po nrkoj logici moglai bi odmah ovaj ciklus, ovaj mjesec... :? :? :?
čekat čemo da nam curke odgovore ako ne ja cu saznati iduc ponedeljka kada sam naručena gore....
jaja još malo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
narnija nadam se da neides raditi sutra![]()
pa kud ste požurile, prvo beta pa onda razmišljajte što dalje.
tikica želim ti svu sreću u mb-u, nemoj nas zaboraviti, posjeti nas nekad tu na forumu ....![]()
cure moje drage , podsjećate me na mene ...
ja poslije negativne bete u 05/09 sam bila odmah spremna odmah ići dalje... ali bio stimulirani, pa ljeto, pa novi zakon ... rekao mi dr. T. da se javim u 9 mjesecu ... i eto sad je već 11 mj. a ja obavila jedno veliko ništa ...
nemojte se razočarati ako ne uspijete odmah doći na red ... kako su sad već počele i gužve, ne bi me čudilo da milinović malo zatvori vreću s parama ...
Nina1, kad ti krećeš u sljedeći postupak?
Tikice, mi ćemo se i dalje susretati na forumu 39+a možda i uživo
Cure, ~~~~~~ svima, pogotovo onim curama koje će vadit betu ovih dana :D :D :D
Aurorablu , nadam se u 12 mjesecu ako ne odu na godišnji ...![]()
Aurora mi se vidimo sutra? Jesi zvala danas da vidis kako tvoje bebe?
Jel još tko sutra gore?
Ja sam popila sto sam imala soka od cikle, ananasa, ginka... LH ne pokazuje nikakve tragove da ce skoro ovulacija a danas je 15DC.
Ma ne nadam se uopce da cemo ovaj ciklus ista pokusati, ali eto nek barem izmjere taj endometrij!
Bebica, a još i putuješ... svaka ti častSamo tako nastavi!
Iza 13h ću danas zvati. Nadam se da je nedjelja dobro prošla... Mi se vidimo sutra. Napisat ću kad budem znala u koliko sati sam naručena.
Bebice, vidimo se sutra gore - u 9 sam naručena. Prošetat ću u spavaćici po hodnikuMoja 3 zametka su još uvijek ok, prebacio ih je biolog u drugi medij.
Joj zakon!!!
Ajd vidimo se onda, pa ću ti uživo zavibrati![]()
Cureeee!!! :D :D :D :D test mi je pokazao jedan predivan [size=18]+[/size] :D :D :D
Da li je to OK?
Ne znam kaj se dogodilo s mojim simbolima, no mislila sam na PLUS :D :D :D
Jaja2, pa to je fenomenalno! Ajd hvala Bogu da je netko i ovdje probio led!!!
Jaja2 jupiii!!!! Ti si prva novozakonska vinogradska trudnica, čini mi se :D :D![]()
![]()
Divno, divnoČestitam ti. Sad možeš mirno sutra vadit betu.
cestitam na pluseku! :D :D
ja vec jedva cekam da nesto cekam... osim nalaza...![]()
svimada me ne zaboravite... 8)
ajoj zbog ovoga sam se morala prijaviti i na poslu na f- ČESTITAM JAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ajme presretna sam zbog tebe...![]()
Sad se nadam da će naša spavaćica i meni donijeti sreću :D :D
Ja sam na poslu i moram priznati da mi je ok, ne razmišljam toliko, cijeli dan me bolucka trbuh ali ništa bitno...
AuroraBlu evo za sutra da se mrvice ugnijezde~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jaja čestitam pa jesam ti rekla da si trudna .....bravvooooooo...je......super....baš mi je drago .....sada kad se zaredamo u ovih desetak dana bit će ludilo....pusa
Drage moje cure, polako dolazim sebiNaime cijeli dan sam oklijevala napraviti test i onda sam samo sjela u auto, otišla u prvu ljekarnu, kupila ga, došla doma, popiškila se i drhtavim rukama gurnula štapić, MM je cijelo vrijeme stajao kraj mene. Čim je test pokazao da je ispravan, ja sam u stotinki sekunde vidjela gdje se pojavljuje PLUS i počela
![]()
![]()
, MM je uzeo štapić i gleda, gleda i tek onda vidi PLUS i onda :D :D :D :D
Eto to i ja vama od svegželim doživjeti.
Bebica, Narnija, Nina1 da čim prije i vi počnete čekati ß.
![]()
I narnija sjećam se da si mi ti prva prognozirala trudnoću
![]()
Gabi spavaćica je definitivno dobitna kombinacija, stoga navijam da se i tebi tako nešto pokaže na testiću....mene je isto probadalo cijelo vrijeme u trbuhu![]()
AuroraBlu, ti me nagovorila na test, stoga i tebi želim da ti se počev od sutra, pa negdje za 11 dana i tebi pojavi plusić![]()
No, ß vadim tek u srijedu, pa valjda neće nešto poći po zlu... NE SMIJE!!!
Ma neće, nemoj tako ni razmišljati...
Sad nas čekalice možeš počastiti sa par simptoma tek toliko da nam prođe vrijeme dok čekamo![]()
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
jaja![]()
![]()
![]()
![]()
ja plaćem od sreće...
i molim te ODMAH meni posalji spavacicu odmah........![]()
![]()
nema sta poci po zlu...
ajme SRETNA SAM kao da sam ja trudna :D :D :D :D :D :D :D![]()
![]()
Ja jedva cekam da mogu napraviti test...danas sam skoro usla u ljekarnu da ga kupim ali samo sam kupila nakraju aspirin...kad mi mozemo test napraviti??? tek kad i betu?
Ninuška moja draga ja ne znam zašto bi ti trebala moja spavaćica..... pa za par dana ćemo i mi tebi čestitati![]()
![]()
Ja sam se 1. put testirala 7 dpt i ništa, a danas mi je 11 dpt i JACK POT :D :D :D Ma ja sam još uvijek u nevjerici.
A Gabica, ovako, ja sam ti 2dpt na večer pomokrila i malo krvi (svježe) tad sam si ja to pokušala protumačiti da se radi o inplantacijskom krvarenju. Od tad sam par dana imala bolove u maternici (ko da ću dobiti M), pa mi je tax skočila na 37,5 ili 37,2 i to je trajalo nekoliko dana, naravno povećale su mi se i (.) (.), e da i često sam piškila, no pred dolazak M (koju sam u prirodnom ciklusu trebala dobiti jučer), sve je nestalo, samo sam imala jak pritisak u području maternice (ko da će mi svaki čas procuriti) no hvala Bogu nije. I danas me samo tu i tamo nekaj štipne u trbuhu i to je to.
To sam već prije pisala, no ovo je nekako sve na jednom mjestu. I još jednom znaj da jako mislim na tvoju ß...točno vidim kak je iz dana u dan sve veća![]()
Hvala ti draga![]()
Ja nekak imam osjećaj da me (.)(.) manje bole.. Ah vidjet ćemo
NinaB obzirom da si bila na inseminaciji ja bi na tvom mjestu za test pričekala barem 12-ti dan...
Neka nam je svima sa srećom![]()
jaja ok ali ja ni ipak tvoju spavacicu barem za srecu :D....
Hvala na ohrabrivanju jaja i Gabi...ako moje bude plus sve vas vodim na kolace i kavu OBECAJEM :D :D :D
i kazes nakon 7 dana bio minus na testu..bolje da nisam kupila meni danas 7 dan..u petak mi je 12 dan idem na betu to nije rano???ha???ili da odem u subotu na 13 dan?....
jaja :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D SUPAC![]()
![]()
![]()
![]()
Jaja2 i Gabi, u čemu je fora s vašim spavaćicama? Otkrijte mi na vrijeme: naime, ja idem sutra na transfer i imat ću istu spavaćicu kao i na uspješnoj punkcijiŠta da još poduzmem?
NinaB, unaprijed se zahvaljujem i veselim kavi i kolačima. Nadam se da si pozvala sve koji su pročitali tvoj post![]()
![]()
Aurora fora je u tome što imamo isteJa bila na punkciji a jaja došla na transfer i čim je ušla u sobu čudno me pogledala i kaže- imamo iste spavaćice
a ja na to kažem- pa neka i tebi donese sreću jer meni je donijela 1 js za koju sam sumnjala da ću ju imati- bar prema doktorovim prognozama
I tako mi sad imamo sretnu spavaćicu![]()
sutra je tvoj dan D- jesi odlučila koliko će ti ih vratiti- tj. koliko ćeš tražiti?
Ahaaa, ako se dobro sjećam, to je neka spavaćica na prugice, crno-bijele. Morat ćete mi reć gdje ste je nabavile, želim istu!![]()
Mislim da će mi ih vratiti sve, dosta sam gledala po forumu, čak i u današnjem večernjem u članku u kojem piše o tome kako parovi masovno iz Slo šalju razglednice ministru i Šimuniću - je bio primjer kako su curi vraćene 3 super kvalitetne blastociste i beta 0. u Mariboru doc. V.isto ženama u mojim godinama vraća po 3... to je sve iskustvo, pa mislim da ću poslušati iskusnije i mudrijeAli, razgovarat ću s Tomićem. Danas su embrijići još uvijek dobro, premješteni su u drugi medij.
Gabi, i tebi se bliži beta :D vibram!
Da, na crno bijele prugice- kaže mm zatvorska![]()
Ja bi isto odlučila da sam na tvom mjestu... Držim fige ondaZa 3 predivne blastice
Da, bliži se, a ja svakim danom sve luđaNe znam kako ću još 4 dana...
auror blu naravno draga![]()
![]()
Gabi zatvorska dobitna ti si iduca trudnica imam filing ah ta spavačica![]()
Draga ti isto u petak ides na betu?ja sam vec angazirala sve dr. sta znam i poliklinici da mi bude sto hitniji nalaz![]()
narnijakako si ti?? kako izdrzavas?
danas sam sretna zbog Jaje i mislim da s obzirom na činjenicu da sam joj prva prognozirala trudnoću spavačica ide meni...ne nadam se ništa previše nego se ponašam kao da se ništa nije dogodilo...naravno radim punom parom i tako mi je lakše ....ali slijedeći tjedan bi najrađe prespavala jer znam da slijedi osluhivanje tijela svake jeb.....minute.... sada nam je na redu Gabi0 i NinaB sa dobrim vijestima .....pusa
![]()
![]()
no, di ste kupile te spavaćice ? to su betijeve? hoću i jaaaaa
jaja2 + + + + + + + + + + + +!!!!!!!
:D :D :D :D
narnija :/ ovako cemo prvo meni onda tebi meni treba jos ovaj tjedan pa onda prosljedim tebi ok.....
curke koje idete sutra ŽELIM VAM SVU SRECU![]()
![]()
![]()
![]()
pusa i vibrAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Čestitam prvoj Vinogradskoj trudnjači :D :D ...ti si poticaj za sve sada...bravo za doktora i embriologa...cijelu ekipu... :D