Stranica 43 od 78 PrviPrvi ... 33414243444553 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,101 do 2,150 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

nećete se valjda tući za spavaćicu??? ...neka jaja2 izrecka spavaćicu na 10000 komadića da svi stignu po svoj dio

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Drage moje cure još jedanput vam svima hvala na čestitkama

Jedva čekam koja će slijedeća osvanuti s takvim vjestima :D :D

Dodirko, kak ti je uspjelo napisati tolke PLUSEVE....ja sam pokušala, no sve ste se osvjedočile kak je ispal

E da.... spavaćica je kupljena u MTČ-ovom dućanu

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Jaja, čestitam od srca!!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

jaja ok...a da promijenis potpis sada malo...MOLIM LIJEPO

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

jaja, moje iskrene cestitke :D :D :D

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ovih dana samo čitkam, ali morala sam "uživo" čestitati našoj prvoj Vinogradskoj trudnici.
    Jaja čestitke!!!
    Ostalim curama u postupku, osobito čekalicama bete ~~~~~~~~ , da Jaja bude prva u nizu trudnica s Vinogradske.

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo, i ja se pridružujem čestitkama. Jaja čestitam :D . Nadam se da si ti otvorila jednu plodnu sezonu u Vinogradskoj :D .

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure moje sve vas

NinaB.... sutra se vadi ß, pa nek još malo bude, a do sutra sam stavila u potpis još neke pojedinosti, tako da vidite u kakvoj smo BILI situaciji, ovo je tako dobro napisati BILI.

NinaB i Gabi 25 s nestrpljenjem čekam vaše javljanje u petak i šaljem bezbroj za vaše bete.

A di nam je AuroraBlu sa svojim trojčekima

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Naravno da sam nekaj zaribala, no da ne ostane nedorečeno, trebalo je pisati

sa mnom sve OK (1977.)
    MM (1977) azoospermia - biolozi su "oduševljeni" kad im dođe na spermiogram
    1. stimulirani (IVF poliklinika) = 0 bodova
    1 prirodnjak (IVF poliklinika) = 0 bodova
    2. stimulirani (Vinogradska) = test +, u iščekivanju ß

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo i mene Vratili mi sva 3 zametka. Sve je prošlo ok, vidjela sam i Bebicu čiji endometrij se konačno podebljao pa će prva isprobati zamrznute j.stanice. Naša pionirka
    Inače, cijelo jutro sam u sobi s brbljala s dragim curama koje su bile na punkciji i transferu. Tek u 11 smo došle na red mi za transfer, tako da smo do 12 ležale.
    Odoh u horizontalu; Jaja, baš si nas sve razveselila :D
    Gabi i Nina, izdržite još 3 dana... a možda sutra ujutro jedno piškenje?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

AuroraBlu bravo za 3 mrvice :D :D jesu se razvile do blastica?? šta kaže biolog?

Ja betu radim u subotu a ne u petak...
    A piškenje pokušavam izbjeći ali ne znam do kad ću izdržati

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Biolog je prvo rekao morule. Onda sam ja pitala: zar ne bi trebale bit blastice 5.dan? A onda je on rekao, ma sigurno sad već i jesu, odnosno, bit će popodne - jer u četvrtak popodne je on radio s njima tu oplodnju.
    E da, i skužila sam da su radili icsi, i curi koja je jutros bila sa mnom na transferu čiji muž ima normozoo..., dakle, svima rade icsi, ili???

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Aurora i nama su radili icsi iako nam je nalaz normo- dobro, mi smo imali jednu stanicu pa valjda zato, ali zašto rade i na 3???
    Onda evo :D :D :D za tvoje blastice da se lijepo ugnjezde kod mamice

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

pozdrav svima :D :D
    ja na poslu tako da nisam u mislima i iskreno da sam ostala doma neznam sta bi....
    spasavam se...
    Gabi ti ces u subotu vaditi betu ne u petak? a ja mislil u petak ja brojim od dana od ponedeljka danas mi 9 dan a 12 mi pada na petak da rade cekam subot 13 dan ajoj...
    i nemoj slucajno test napraviti vidis jaju da joj je bio negativan 7 dan a kasnije +

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

NinaB ja ne brojim dan transfera pa mi je danas 8 dpt a 12 dpt pada u subotu...
    A i ne bi htjela sad izostajati s posla zbog vađenje bete pa ću to obaviti u subotu.
    A za testić ne garantiram...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Najprije čestitke Jaji i puno sreće Bebici i AuroriBlu . Možda sam vas danas čak i vidjela, bila sam do 10 i 15 u čekaoni, danas sam naime bila na drugoj inseminaciji kod Dr Kune. Ovo mi je prvi postupak u Vinogradskoj i jako sam zadovoljna. Činjenica je da se za sve ( folikulometrije, postupak) čeka dulje nego u privatnoj klinici, ali opet nije tako strašno... Još me drži uzbuđenje, zapravo euforija nakon postupka, nadam se da će me to raspoloženje držati što dulje...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa
    NinaB ja ne brojim dan transfera pa mi je danas 8 dpt a 12 dpt pada u subotu...
    A i ne bi htjela sad izostajati s posla zbog vađenje bete pa ću to obaviti u subotu.
    A za testić ne garantiram...
    aha....ja sam brojala i ponedeljak :? onda da budemo u istim mukama idem i ja u subotu nadam se da cu izdrzati,. mada mislim da bas se nista drasticno nebi promijenilo u taj 1 dan? ha? Mene bode cijeli dan u trbuhu ali sa lijeve strane (.)(.) ispadaju iz grudnjaka sve me sram..upucuje ne vjesticu....ali vidjet cemo--a test bi mogla onda u petak napraviti 11 dan ha?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gabi, dan transfera je nulti dan, 1.dpt je dakle dan nakon transfera, tako da dobro računaš.

Majoni, dobro došla! Pa jesi li ležala nakon inseminacije? Mi koje smo ujutro bile na programu, išle smo doma u 12. Možda si tada ležala u sobi u kojoj smo i mi bile?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

aurora pardon vibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i fige na rukama i nogama kao i narniji

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nina, hvala

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Aurora, ležala sam sama u sobi od pola 11 do 11. Sad treba dočekati dva tjedna

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

majoni dobro dosla :D sa nama u iscekivanje takoder saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    vibru i fige naravno

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa
    Nina, hvala
    zakaj ovakav smajlić :?

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo i mene. Kao sto je vec AuroraBlu prenijela moj se endić podebljao u 4 dana i idemo na odmrzavanje mojih jajnih stanica. Pa cemo vidjeti, ako koja prezivi odmrzavanje, oplodit ce ju, ako se oplode ET ce biti ili sub. ili nedj. ili pon. a to sve ovisi o misljenju naseg dragog biologa.

Jucer sam dobila stopericu poslije pregleda, a dr. mi je propisao uzimanje Estrofema (2X1) od dana stoperice, pa Utrice i andol od danas, a onda Normabel (to ovisi o ET).

Zanima me ako koja od vas zna koja je uloga estradiola (Estrofem) u ovom slucaju?

Majoni gdje si sjedila u cekaoni?
    Narnija, NinaB, Gabi drzim vam ogromne fige! Strasne ste mi s tim odbrojavanjem

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

bebice estrofem služi za podebljanje endometrija, ja ga pijem od 11 dc jer mi je tada endić bio samo 6mm, a sad nemam pojma koliki je. Kako je meni dr.T rekao na transferu to je hrana za endometrij kako bi se bebica što lakše ugnijezdila. Ne znam da li ima još koju ulogu :?
    Evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješno odmrzavanje js

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj jaja2 prvotno napisa
    Dodirko, kak ti je uspjelo napisati tolke PLUSEVE....ja sam pokušala, no sve ste se osvjedočile kak je ispal
    Jednostavno više puta +

Ma glavno da ti imaš svoj jedinstven +

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hvala na odgovoru Gabi25, vec sam se pitala gdje su moje brojalice sa Vinogradske! Prave spavalice

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Gabi radi nije spavalica
    Brojimo sitno

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Da, ti si sljedeća!!!
    Broj 2

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bebica, koliko imaš smrznutih j.s? I koliko će ih sad pokušati odmrznuti? (pretpostavljam da to ne znaš)

Ja sam mislila da su mi 2 zamrzli, jer mi je tako rekao biolog nakon punkcije, ali jučer je rekao da su bile nezrele tak da su propale (to se valjda dogodilo na dan punkcije popodne kad ih je išao "obrađivati" za oplodnju), a ove 3 su se održale do 5.dana. Inače, ne znam jesam li to već napisala, izgleda da baš kao i na VV - rade isključivo icsi - da bude sigurnije za te 3 jedine koe smiju oploditi (divan naš zakon!)
    Majoni, tebe smo vidjele mi iz sobe, kako su te odveli onu sobu preko puta naše

Svima puno :D :D :D :D :D

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

bebica2009 vibram za tvoje JS da se što brže odmrznu i oplode... i da od ponedjeljka odbrojavaš sa nama , supić ......."Gabi25 i NinaB da li ste svjesne da ste trudne "( upalila je rečenica kod Jaje) pa vibram da će i vama ......vibre svima ...Aurora ...Majoni......vibreeeeee.....sve vas molim i jedva čekam da nam se pridruži moja čekalima želimo bebu

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Odlučila sam! Pridružujem vam se ..čim prije, a to bi mogao biti idući tjedan!
    Prvo konzultacije, pa dalje....
    narnija

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pozdrav Slavonko

želimo_bebu super za odluku jer na Vinogradskoj su i doktori i sestre super i vjerujem da ćeš ovdje iskusiti svoj dobitni postupak! A i ekipa cura je zakoooooooon ( u to si se mogla uvjeriti i sama

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zna li netko što trudnice rade u našoj čekaonici? Naime, jučer kad sam odlazila doma s transfera, u 12 sati, u čekaonici su bile 3 trudnice pred porodom Ili su vjerojatno višeplodne trudnoće, kao rezultat mpo, uglavnom, jaaaako su bile velike. Da li to znači da kad i mi ostanemo trudne, da ćemo i mi tamo na kontrole, ili?!???? Meni bi to baš bilo drago, baš se dobro osjećam na tom odjelu

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa
    Zna li netko što trudnice rade u našoj čekaonici? Naime, jučer kad sam odlazila doma s transfera, u 12 sati, u čekaonici su bile 3 trudnice pred porodom Ili su vjerojatno višeplodne trudnoće, kao rezultat mpo, uglavnom, jaaaako su bile velike. Da li to znači da kad i mi ostanemo trudne, da ćemo i mi tamo na kontrole, ili?!???? Meni bi to baš bilo drago, baš se dobro osjećam na tom odjelu
    dr. kuna (a i dr. tomić) radi i na odjelu ginekologije pa je moje mišljenje da vjerojatno po toj liniji dolaze trudnice na pregled na odjel humane

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Želim dobrodošlicu novim curama

A vi čekalice ß.... ajoj sva sam na iglama da čujem dobre vijesti, moram svima vratiti čestitke Znači u subotu čekamo Gabi i NinuB

Samo da vam javim da sam danas vadila ß i ona iznosi 13 dpt 345,65

Baš me zanima kaj će mi sutra reći u Vinogradskoj kad ih obavijestim.... svakak vam javim!!!!

MM si jaaaakkoooo želi blizance

[/img]

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

NinaB obećala sam promjeniti potpis...a ja svoja obećanja ispunjavam

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jaja ajme predivna beta uživaj samo draga

narnija hvala ti na onim riječima ja nisam još svjesna ničega, mučim se još ova dva dana, taman kad pomislim da bi to moglo biti to, onda me zdrav razum vraća natrag u realnost pa mislim da ipak nije uspjelo- živčeki su mi trenutno na veeeelikom testu

AuroraBlu i ja sam vidjela jednu trudnicu gore kad sam odlazila sa transfera, imala je veliki trbuh, izgleda da im netko od naših doktora vodi trudnoće

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj bebica2009 prvotno napisa
    Evo i mene. Kao sto je vec AuroraBlu prenijela moj se endić podebljao u 4 dana i idemo na odmrzavanje mojih jajnih stanica. Pa cemo vidjeti, ako koja prezivi odmrzavanje, oplodit ce ju, ako se oplode ET ce biti ili sub. ili nedj. ili pon. a to sve ovisi o misljenju naseg dragog biologa.

Jucer sam dobila stopericu poslije pregleda, a dr. mi je propisao uzimanje Estrofema (2X1) od dana stoperice, pa Utrice i andol od danas, a onda Normabel (to ovisi o ET).

Zanima me ako koja od vas zna koja je uloga estradiola (Estrofem) u ovom slucaju?

Majoni gdje si sjedila u cekaoni?
    Narnija, NinaB, Gabi drzim vam ogromne fige! Strasne ste mi s tim odbrojavanjem
    Sjedila sam do toaleta, okrenuta licem prema sobama. Imala sam traper šos i vestu mornarskog uzorka ( pored mene je jedno vrijeme sjedio muž)

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

evo i mene...narnija malo mi je oko zasulio i najezila sam se kada sam citala tvoj post ali naravno pozitivno...
    osjecaji me peru iz plusa i minus i obratno....i jedva cekam subotu...mislila sam u petak ali ajde dajem jos jednu šansu pa kao subot ujutro sam u 7 h na jarunu u suncu i onda kava i cekanje.... :? :? :? :?

jaja za tvoju betu i potpis hvala....
    tko ide samnom u subotu????Gabi ajmo na pola puta se naci pa zajedno ..
    ja sutra moram po drugu kutiju utrogestana jer mi fali do 14 dana postoji neko vece pakiranje ili samo ovo od 30 komada?

Aurora~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Narnija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    nisam nikoga zaboravila :?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

NinaB i ja idem u subotu u sunce vadit betu :D :D
    Hoćemo se naći onda?? Pa skupa čekati nalaze?
    E da, jel se trebam naručiti za to ili samo dođem? Nisam još nikad u suncu vadila betu :?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

držim vam fige drage moje ....za velike bete....
    Jaja ovo stvarno miriši na blizančeke.....
    meni danas standardni spoting kao i svaki mejsec pa se stvarno ne nadam više.......ali zato je sliejdeći ciklus moj......želimo bebu jedva čekam da nam se pridružiš .....puse svima ....na poslu mi je frka pa vam se ne stignem redovito javiti ....

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

zelimo_bebu GO GO GO!!!!

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dodirko...draga..nedostaješ mi!!!

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Tu sam... stalno... čak i gore u Vinogradskoj

Al malo sam umorna.... nemam što reći.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ne znam jeste li vidjele....

http://www.kbsm.hr/ivf/obavijest.htm

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

To vrijedi za nove parove. Ali moram reći da uopće ne inzistiraju na detaljima. Ja sam sad prvi put bila u postupku (doduše, 15.07.sam se prvi put javila za dogovor pa me računaju pod stare pacijente) i ništa me nisu tražili od toga, ma jedva da je doktor pogledao i one nalaze hiv, hepatitis... krvnu grupu MM nije ni vidio - htjela sam mu pokazati njegovu pomorsku knjižicu gdje mu je upisana k.g.i rh, ali nije htio pogledati. Nisu me ni vjenčani list tražili

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa
    NinaB i ja idem u subotu u sunce vadit betu :D :D
    Hoćemo se naći onda?? Pa skupa čekati nalaze?
    E da, jel se trebam naručiti za to ili samo dođem? Nisam još nikad u suncu vadila betu :?
    Draga,
    u Suncu se ne trebaš naručivati; samo se dođi....

Želim vam VELIKE BETE!!!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

arkice hvala ti od srca

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Gabi...u koje sunce ides ja na Jurun...????
    nemoras se nista narucivati.....jos malo i dan odluke

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •