hvala arkice
hvala arkice
Mislim da znam koja si (ako je tvoj muz bio jedni muz tada i citao novine), ja sam sjedila kraj vjesalice. Odmah preko puta. U dva navrata sam pricala s jednom curom koja je vec bila smjestena u sobu. To je bila AuroraBlu.MAJONI974 prvotno napisa
Tebi je ovo drugi AIH. A suprugov spermiogram je granični ili?
Vidim da je dijagnoza kao i kod mog, ali nama je odmah indiciran ICSI.
I da, naravno, držim ti fige da postupak urodi plodom i da se ne vidimo vise gore![]()
NinaB i Gabi molim testiće na sunce ako ih već niste napravile.....sad bi sigurno imale plusić....ja sam ga svaki puta radila 4 dana prije očekivane menge i pokazao je plus ......razveselite me ajde......pusa i vibre
Ja zapravo ni sama ne mogu vjerovati ali nisam ga napravila a ni neću, vadit ću samo betu![]()
Tak sam se jučer dogovorila sama sa sobom- morat ćemo se strpiti do subote svi skupa
NinaB i ja idemo skupa vaditi betu pa ćemo negdje na kavici i čekati rezultate![]()
narnica moja![]()
draga nisam i necu imam sada poticaj da slatko iscekivanje mi bude sa Gabi :D :D :D :D
Kako se ti drzis???
naravano tko se hoce nama pridruziti na Jarunu u rano jutro na kavici slobodno.....mozda ce to utjecati na rezultat...ako do tada ne dobijem vješticu..uglavnom danas mi je MM rekao u kolika ti je guza i fakat sam dobila 3 cm :shock: :shock: tesko skinutih nema veze nadam se da se isplatilo...
Gabica veselim se druzenju s tobom :D :D :D :D :D
di nam je trudnica????
Pratim svaki dan.Čestitam našoj 1. trudnici, a vama čekalicama držim fige.
Naš pdf je najaktivniji. Ideeemo Vinogradska!
Ja sam danas bolje volje. Mislim da sam našla izvor zla. Svi hormoni koje sam dosad dobila su u redu, osim prolaktina . Povišen je! Gornja granica je 513, a ja imam 771.![]()
Zapravo sam vesela, jer sam kao otkrila što ne štima i sad živim u nadi da će dr. to potvrdit i dati čudesni napitak.
Famozni TSH mi je 1,788 (ref. vrijednost 0,27-4,2). Progesteron je 35,95( raspon 25-86). Jel zna netko jel i on prenizak, iako je u okvirima?
Jel zna tko koliko se čeka kad skupim sve nalaze na dogovor kod dr.T?
Pozdrav svima!![]()
Draga Reny, drago mi je da si otkrila gdje je kvarProgesteron 35 je sasvim ok, i moj je tu negdje i doktor je rekao da je to sasvim u redu, i dokaz da se ovulacija događa (a isto sam ga pitala da li bi trebao biti veći). TSH ne smije prijeći 2 - tako da si tu isto ok. Iako je referencijalna vrijednost do 4, za ostvarivanje trudnoće je poželjno da nije preko 2.
Nazovi odmah danas sestru i reci da imaš gotove nalaze koje je doktor tražio i dobit ćeš termin sljedeći tjedan sigurno.
Tu ti sve ide brzoSretno!
nema nikogaja sam danas pored 4 apoteke prosla i svaka me povukla da udem po testic ali NISAM :D :D
Sutra ce mi biti slada kavica sa Gabi,,,barem se necemu nadam.... :D :D :D :D
Nina i Gabi, vibbbbbrrrraaammmmm za sutraaaa![]()
![]()
:D
![]()
![]()
:D :D :D
NinaB i meni će biti slađa kavica s tobom :D
Moram se pohvaliti- ja imam doma 2 testića i nisam napravila ni jedan... Ajme koji je to strah, jednostavno nemam snage, mislim da ću lakše podnijeti negativnu betu nego još jedan negativni test![]()
A gdje nam je naša trudnica jaja??? Ništa se više ne javlja...
Ima koga gore next petak? Nekako izgleda da sam gore...sad i par pitanja..danas da nazovem sestre i kažem da bi petak? haha, malo nekako mislim da će to biti nemoguće dobiti...nisam iz ZG, a imam u petak još nešto obaviti u ZG..![]()
Ha, inace nije bio problem, jedino ako se sada zbog guzvi promijenilo! Ti mozes uvijek zamoliti sestre, ako ikako mogu one ce ti izaci u susret.
Bebica, a kad ćeš ti put Zagreba opet? Ovaj put s TM, jel tako?![]()
Bio je MM. Moram zvati, draga, da vidim...koji dan, al' javim!
Kako se ti osjecas? Ima li kakvih simptomane radis ovaj tjedan jel'?
Kada vadis betu?
Bebice2009, pa ti ides na svoje j.s. koje su ti zamrznuli :D :D :D :Dbebica2009 prvotno napisa
kad točno? Zar ne sutra? Jesu li se odmrznuli? Kako to sad funkcionira?
Ne radim, planiram u ponedjeljak na posao, a betu bi trebala vadit 29.11. ako je po onom: 12 dana nakon transfera, ali budući da su zameci peterodnevni mislim da komotno mogu isprobati i nekoliko dana ranije.
A kad je tebi transfer (bio)??? Zadnje je bilo u utorak da ti se endometrij nadebljao. :? :?
sad ja ko Mujo...ne mogu naći na svim ovim slinim stranicama broj od sestara.....ima li tko?
Broj od sestara: 01-3787 689
Ja jedva čekam da krenem u postupak .. brojim još 2-3 tjedna i onda prvi UZV za prirodni ICSI. Ne nadam se previše, ali obožavam to uzbuđenje koji izaziva postupak...
Curke za sutra, da budete obje sretne!!!
Hvala svima puno...evo rješeno...sestra ok, petak 10 h!!!! Ihaaaaaa...idemo!!:D
Funkcionira, ne znam ni sama kako točno, ali ću vjerojatno uskoro saznatiKadauna prvotno napisa
Kada ustanove da je ovulacija blizu, daju štopericu. Sutradan muz daje svoj doprinos i radi se oplodnja. E sada koliko traje samo odmrzavanje j.s. odnosno da li ih vade iz tekućeg dušika kada muz daje ejakulat ili ranije ili kasnije ne znam...te detalje cu pitati...ako bude prilike, naravno.
Za sada mi nije puno rekao preko telefona samo da dodem sutra ujutro, pa ce mi sve objasniti. Uglavnom 8 ih je odmrznuo, a 3 oplodio. Ni to ne znam, da li ih se od 8 samo dobro odmrznulo 3 ili ih se dobro odmrznulo vise a da su samo 3 oplodili...
Znam da su bile zamrznute u kombinaciji 5+4+4 i da će (ako bude ičega za vratiti) ET biti nakon 2,5 dana
Eto ni sama ne znam vise od ovoga, pa javim sve sto saznam!
NinaB i Gabi za sutra vam držim fige!
Dragoj Gabi i Nini želim sutra velike bete i da nam se dođu tu hvaliti sa prekrasnim brojkama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam bila na ET-u sa Gabi, vadila sam danas betu i meni nije bilo uspješno, nadam se da će curke imati više sreće.
I samo da kažem svim curama ovdje da ste predivna podrška i da ste stvarno prekrasne![]()
![]()
bebica2009 ti si pionirka na vinogradskoj ,držim ti fige i javi se da konačno znamo kako i ti postupci s smrznutim js funkcioniraju ....
NinaB i Gabi25 ~~~~~~~~~~ za sutra !
ostalim curkama također ~~~~~~~~~ i![]()
petra pa tebe nisam "ulovila" da si u postupku ?!?!?petra30 prvotno napisa
išla si na stimulirani ?
ajde, bit će bolje ... jedanput smo i mi na redu![]()
Nisam ništa rekla da idem, samo se nekako dogodilo. Bila sam na klomifenskom, imala sam jednu lijepu, dobru stanicu koja se lijepo oplodila i razvijala, ali nije ostala, nažalost.nina1 prvotno napisa
Da, jedamput smo i mi na redu![]()
Petra dragajako mi je žao...
Ali idemo dalje, šta nam drugo preostaje![]()
Hvala vam cure svima na podršci, stvarno ste prekrasne![]()
Ja se javim sutra kad doputujem iz Zg-a sa pozitivnom ili negativnom betom
Hvala cure! Nije lako biti pionir, ali netko mora i to
Petra30 drzi se, upaliti ce jednom!
Gabi i Nina B vibram za velike pozitivne bete ....![]()
da li imate kakvih simptoma? daj mi napišite... da se odmah pripremim za iščekivanje slijedeći tjedan...s obzirom da ste trudne da se odmah mjerim po vašim simptomima
![]()
![]()
želimo bebu super što si se naručila ..ja ću betu vaditi u četvrtak i vjerojatno odmah u petak s nalazom kod doktora ...da me što prije opet ubaci u postupak....pa se možda vidimo !
bebica držim fige za tvoje JS da se lijepo ugriju i spoje sa tvojim dečkičića ......svima velika pusa ....
Pa evo mene opet. Par dana nisam bila doma, pa nisam mogla na internetMožete si zamisliti kak mi je bilo
![]()
Malo prije sam došla doma i odmah sam došla provjeriti da li su se Gabi i Nina testirale..... cure svaka čast na karakteru
Vjerujte mi da ću biti s vama sutra tamo pa makar mislima
Cure od sveg
si želim od vas sutra čuti prekrasne vijesti.
A vama ostalim curama želim da se nabildate sa strpljenjem i živcima jer druge nema![]()
![]()
vaši
će doći kad tad....ja sam se osvjedočila na sebi jer kak bi rekao MM "Gdje ima volje, ima i načina."
narnija, jaja![]()
ja o svojim simptomima neću, jer i ima ih i nema i jednostavno više ne vjerujem ni sebi ni svom tijelu nego ću sutra samo vjerovati teti beti![]()
evo i mene...ježil sam se čitajući CURE MOJE NAJDRAZE na vasim zeljama i nadanjima HVALA VAM VELIKO OD SRCA
narnija draga nemoj tako razmisljati...ja idem u ponedeljak gore..oko 13.30 h sta mislite dr je gore??? zaboravila sam se naruciti danas i pitati pa da vidimo sta i kako dalje ako bude + ili - beta![]()
![]()
Danas sam par puta dosla u napast uci u ljekarnu i kupiti ali nisam...
bebica, aurora Vibraaaaaaa i vama kao i narniji![]()
![]()
koji je minimalni iznos bete koji bi nas veselio?????![]()
Cak me MM pitao kada idemo sutra...ja: zlato neidemo idem sama sa Gabi bio je samo :? :? ...inace (.)(.) ko baloni za 1 broj su mi povecane vec tjedan dana zdebljala sam se...nadam se da ce to sutra nesto znaciti...
PUSA SVIMA OGROMNA
molim vas da mi netko odgovori na slijedeca pitanja (da ne bauljam po 45 stranica teksta), ako je ikako moguce:
- koliko se ceka na postupak u vinogradskoj?
- koje su predradnje? (mogu li samo na prve konzultacije donijeti svoje dosadasnje nalaze ili moram gore vaditi hormone kao sto rade na vv, dakle- priznaju li nalaze iz drugih bolnica i muzev spermiogram iz druge bolnice)
- daju li anesteziju na punkciji?
nadam se da vas nisam puno utlacila i da ce netko odgovoriti.
ja sam se upravo pocela pikati menopurima za postupak u sloveniji, ali buduci da sam pesimist po vokaciji uvijek volim imati backup plan u slucaju da mi sada ne uspije
hvala!![]()
![]()
eh da jos jedno pitanje, kad vec nema edita:
- postoji li opcija lezanja dok dodjemo sebi nakon transfera ili punkcije?
NinaB kad sam ih ja telefonski obavještavala za ß, razgovarala sam sa sestrom, koja je reagirala na način kao što ste i sve vi ovdje, ona mi je rekla da ponovim ß za dva dana, te da dođem na pregled između 5-6 tjedna kako bi se vidjelo da li je plod smješten u maternici (mora biti!!!). Tak da ti preporučam da sutra nakon rezultata, koji će biti sigurno fenomenalni, pokušaš odmah telefonski nazvati gore.
Samo za ilustraciju, kad sam obavijestila svoju ginekologicu o prvoj ß, bila je reakcija ono "ß je pozitivna, no to ne mora još ništa značiti..."
:shock: :/ :shock: . Mislim, svjesna sam ja svega toga, no nakon tolko muke da je to njezina prva reakcija.... pa se ti sad opusti i veseli! No sestra iz Vinogradske je drugi dan to i više nego popravila... stvarno su mi super.
draga Pinky
-ne ceka se dugo nazovese gore i sestre te prakticki za iduci dan naruce
-u postupak mozes uci odmah ako si na karju/pocetku novoga ciklusa
-ja sam imala stare nalaze od pregleda i ulz i od muza spermiogram pa samo na temelju toga krenuli odmah sa postupkom.
-ne dajete se anestezija ako sam dobro shavtiala nego neka koktel injekcija koja te malo umrtvi...
Dobro nam dosla evo mi smo krenuli u 9 mjeseci i sutra idem na vadenje bete.....
SRETNO![]()
Pinky, anestezija je prava, ali kratka. Dvoje je anesteziologa kraj tebe na punkciji. Mene su onesvijestili čim sam legla na stol, a probudila sam se u sobi u krevetu 15 minuta poslije. Ništa nisam znala šta su mi radili. I naravno, ležiš još sat, sat i pol dok ne dođeš k sebi.![]()
Jaja, koliko su ti vratili zametaka, i koji dan nakon punkcije?
Svima hvala na lijepim riječima, stvarno ste divne![]()
Gabi, kao što sam ti već ranije rekla, želim i tebi i Nini da sutra dođete sa lijepim vijestima.
Evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
AuroraBlu ja sam imala oplođene 3 jajne stanice i osmostanični embriji su mi vraćeni nakon 3 dana.
Da, pred tobom je još tjedan dana, držim ti fige da mi se pridružiš![]()
Vađenje ß ti pada, ak se ne varam točno u nedjelju? A vidim da razmišljaš napraviti ranije, u subotu ili?
bebica2009 prvotno napisa
Je, čitao je novine, znam i ja sad koja si tiBob frizura, smeđi šos i čizme
MM definitivno ima smanjenu pokretljivost- a+b 28%, sa brojem nema problema, sad mi je biolog rekao da je spermiogram ok, ne sjajan, ali dovoljno dobar da bi AIH imao smisla. Ja sam nekako navijala za ICSI, jer me kod AIH frustrira mali postotak uspješnosti
ali eto preporučili su AIH u prirodnom ciklusu dok ne dođe novi spermiogram sa VV koji je jučer stigao, a ne znam ga niti pročitati kako treba ( drugačiji je od onih iz Petrove i Vilija), uglavnom dijagnoza ista,a ovdje samo navode koliko ima u kategoriji A i ima ih samo 8%.
Držim ti fige i želim ti sreću i naravno da se ne susretnemo više na tom odjelu![]()
Petra, žao mi je, ali glavu gore, sve ovo će se jednom zvati jučer ...Bitno je doći do cilja, sve je ovo borba protiv brojki i statistike, doći će jednom i na nas red...
Gabi i NinaB sretno!
hvala vam puno cure i vibram za velike vinogradske bete!!!
![]()
![]()
hvala svima curke VELIKA...idem se onesvjestiti ja u krevet da sto prije dode sutra :D :D
jaja tek sam sada skuzila tvoju betu kako je narasla :D :D
Nini B i Gabi25 želim velike bete i uredne trudnoće!!!!!
Jutros smo svi u iščekivanju![]()
Evo i ovdje jednadok čekamo pozitivne bete i testove....
Uh, nadala sam se da će već biti napisane super vijesti![]()
i dalje i vibram za ogromne bete i Nini i Gabi!!!!!!!!
Jaja, meni isto vraćene 3, ali 5.dan
evo me da se ne przite...
Gabi i ja samo bile danas na vadenju bete..i mislile smo da nista moj reazultata 10,4 IU/L anaravno poucene iskustvom brojka bi trebala prelaziti barem 00 nule...ali neda meni vrag mira idem ja odmah svoju dr pitati koja je bas dezurna a ona meni cestitam to je pozitivno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ami mislile nisat...ali u ponedeljka ce nam to potvrditi za 100% dali je ili nije tako da do tada molim nema slavlja
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gabica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nasa nazalost nista, ali po njenoj volji i nadanju ona JE SLJEDECA
naravno nazvala sam Kunu i cim sam mu procitala cestitam...isla sam naravno i test napraviti da imam za uspomenu prvo dugo---------------------
i onda blijedi plusic ali je plusic.....
CURKE OVO AKO USPIJE JE I VASA POBJEDA KAO I MOJA JER BEZ VAS OVO SVE NEBI BILO TAKO :D :D :D :D :D :D :D
i nisam zaboravila kolace i kavu![]()
NinaB, mala ali je pozitivna i bravo zeno :D :D :D
Gabi![]()