Stranica 45 od 78 PrviPrvi ... 35434445464755 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,201 do 2,250 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

NinaB, ako želiš javi na Odbrojavanju
    Gabi25~~~~za slijedeći bingo

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gabi, bit će sljedeći put, nema

Nina, vibram za 20 preksutra :D :D :D

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Eto NinaB vam je već rekla- moja beta 0
    I ja zvala Kunu i rekao mi u utorak doći da se dogovorimo šta ćemo dalje

Danas ću se malo isplakati a onda sutra idemo dalje... Hvala vam na podršci svima

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

NinaB čestitke, čestitke.... :D :D :D :D :D čuj kolko ja znam testići su baždareni na 20 - 25....pa ak ti je on pokazao +....onda mora da je i ß veća...no u svakom slučaju Kuna je rekao svoje, a on zna.... stoga smirite se i uživati.....

A Gabica.... sve smo mi to već prošle, ali kod tebe mi je famozno što si tako pametno i rano počela, jer je meni trebalo nekoliko godina da se odlučim.... imaš tako pozitivan duh da će se to sigurno nagraditi 100%.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

gabi

nina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se podupla

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj jaja2 prvotno napisa
    NinaB čestitke, čestitke.... :D :D :D :D :D čuj kolko ja znam testići su baždareni na 20 - 25....pa ak ti je on pokazao +....onda mora da je i ß veća...no u svakom slučaju Kuna je rekao svoje, a on zna.... stoga smirite se i uživati.....

A Gabica.... sve smo mi to već prošle, ali kod tebe mi je famozno što si tako pametno i rano počela, jer je meni trebalo nekoliko godina da se odlučim.... imaš tako pozitivan duh da će se to sigurno nagraditi 100%.
    testovi su na 25. ja sam prvi puta imala betu 14, drugi puta 20 i oba puta sam imala blijedu crticu na testu.
    nikada vise testove necu raditi, a i sa betom cu cekati do 16 dpt. ili da bude za onesvistit se velika ili ne zelim znati da je opet bila biokemijska...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

gabi - u istom smo sosu - meni na testicu veeeeliki minus

nina :D :D :D :D :D cestitke!!!

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Gabi25...drž se draga ....

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Cure danas ujutro sam stavila zadnje utrogestane- kad bi trebala procuriti??

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam procurila točno na dan kad mi trebala biti M...nekima utrići produže ciklus, nekima ne...ovisi od osobe do osobe...ja sam sa negativnom betom, prestala stavljati utriće-2 dana poslije eto M

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hm, ja bi trebala baš danas dobiti... A vidjet ćemo...
    zelimo bebu hvala ti

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ajde ajde...dalje ćemo zajedno

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Drage moje...Gabi samo hrabro naprijed ...nažalost znam kako ti je ....Nina B ne zamaraj se s malom betom to je to .....bravo ....

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

NinaB ~~~~~~~~~~ za duplanje

Gabi i frka

Pinky welcome na vinogradsku, u nježnim si rukama

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Draga moja Gabica....hm nemoj misliti da si me se rijesila...ja ako treba idem s tobom u Vinogradsku svaki put zajedno smo jače...ja ipka mislim da si TI meni donjela srecu tako da sam ti dužnik......
    i samnom nije jos gotova stvar sve cemo vidjeti u ponedeljak..rekla mi je odmah dr koje je teski OPTIMISTA da se nada da nije biokemijska ...jer je ona cesta u postupcima...u svakom slucaju idemo dalje....
    ha da ste nas danas vidjele da nas je netko snimao rekao bi ove nisu normalne
    GABI ne plakati onako krasna glavice molim te i ja sam odmah tužna jako

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

zaboravih svim curama hvala na figama i vibrama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~jos malo me vibrajte i ja vas...
    hvala DIVNE STE...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Zna li tko što se s vašom/našom pionirkom - bebicom2009, je li ona danas trebala imati transer s odmrznutim j.s.? Je li netko danas bio gore u Vinogradskoj?

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

NinaB, vibriram za duplanje!!! :D

Gabi i frka, nažalost znam kako vam je!!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj nina1 prvotno napisa
    NinaB ~~~~~~~~~~ za duplanje

Gabi i frka

Pinky welcome na vinogradsku, u nježnim si rukama
    nina

ako bog da, necu nikada saznati di je vinogradska vec cu se vratiti trbusasta iz slovenije

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hvala curke moje

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa
    nina

ako bog da, necu nikada saznati di je vinogradska vec cu se vratiti trbusasta iz slovenije
    onda~~~~~~ da ne nađeš vinogradsku

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

NinaB cestitam draga i drzim fige da se beta poveca.
    Gabi25

Evo mene, napokon! Nazalost nemam dobrih vijesti, kako sam i očekivala, doduše. Prvo odmrzavanje jajnih stanica nije uspijelo. Jutros sam bila gore, ali od 8 koliko je u prvoj turi odmrznuto samo dvije su se oplodile, ali su se prestale dijeliti, pa nije bas imalo smisla raditi ET.

Jos imam 5 za "potrositi", a to cemo u sljedecem ciklusu, ali usput cemo pokusati i zivu uhvatiti (sto sam ja htjela i ovaj put, ali dr. je smatrao nepotrebnim), tako da ako ikakve sanse bude za sljedeci ciklus to ce biti zbog zive j.s. ako ju uhvatimo.

Vjerojatno je za neuspijeh zasluzna i hiperstimulacija, mozda nezrelost i velik broj jajnih stanica...uz, naravno, sam proces odmrzavanja

U biti nema nekakve razlike u samom postupku, samo sto umjesto punkcije, biolog odmrzava stanice...ostalo je sve isto kao u klasičnom postupku IVF-a

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

zao mi je, bebice

meni se cini da je ovo samo dokaz "uspjesnosti" metode zamrzavanja jajnih stanica i sad sam na ministra i druge doticne pojedince i skupine!

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Zao mi je zbog tvog minusa, frka!

A sto se ovog tice svjesna sam bila da su sanse minimalne. E sad sto bi bilo da se mojih 16 j.s. odmah svih oplodilo ( dok su bile svjeze) nikada necemo saznati, zahvaljujući našem ministru. Ovako odose sve do jedne!

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

bebica2009

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

bebica2009

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

bebice baš mi je žao
    danas sam tako ljuta na dotičnog Milinovića i naše zdravstvo da točno znam kako se osjećaš katastrofa

ja sam, obzirom na ovaj idiotski zakon, odlučila sljedeći tjedan poslati papire u Maribor da me stave na listu čekanja jer sam totalno razočarana cijelom ovom situacijom

mm i ja smo se danas isplakali i sad idemo dalje...

NinaB draga evo za tebe puno puno~~~~~~~~~ da se beta lijepo dupla

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gabi, pametna odluka! Maribor ćeš dočekati za godinu dana, a do tada ti neće ni trebati jer ćeš sljedeći put dobiti pravu stimulaciju i imati više j.s.i sve će završiti t. Ali Maribor je dobra utjeha i nada do tada.

Bebice, što reći, osim za debilinovića! Zakon će za godinu dana sigurno pasti! Ne može ovako dugo trajati. I ti i Gabi ste još cvjetići pa vas i to može tješiti, za razliku od nas malo starijih kojima je upravo ova godina dana odlučujuća.
    Nemojte me krivo shvatiti, nisam ja htjela kukati nego vam naglasiti da, za razliku od debilinovića, vrijeme je na vašoj strani.

Sve će biti OK

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

curke moje hvala još jednom ali ni ja još nisam 100% sve ćemo vidjeti malo sam skeptična i zbog vrijednost i zbog onog blijedog minusa na testiću ( kojega sam radila za usppomenu ali...)...
    Ja da vidim DEBILINOVIĆA na cesti neznam sta bi mu napravila...možda nam sa novim predsjednikom dode nesto novo bolje za nas....
    Gabica moja draga vidim da naša kavica je danas imala efekta i moja ponuda još uvijek za M vrijedi tako da mi se javiš......

laku noć

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Gabi, kao što sam ti već prije napisala, žao mi je, iskreno i duboko žao zbog nule. Ta brojka tako prokleto pika u oči na tim nalazima. Nadam se da će ti sljedeći put biti uspješno.

Nina, sretno sa duplanjem bete

Ja još uvijek nisam procurila, čekam da ova vještica dođe i da me riješi muka. Mislila sam na prirodnjak odmah sljedeći ciklus i dogovoriti stimulirani ako ovaj ne bude uspješan. Kaj velite, jel to malo nadobudno?

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Bebica 2009, žao mi je kaj odmrzavanje nije uspjelo

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

petra30 ja zapravo imam isti plan kao i ti, a mislim da mi je tako nešto i dr.K. predložio- dva prirodnjaka sa klomifenom, pa ako ne uspiju onda stimulirani... bit ću malo pokusni kunić ali nema veze
    Mislim da nije prenadobudno, trebamo iskoristi sve što možemo dok se u Vinogradskoj nije stvorila gužva i redovi čekanja

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

bebica2009 , !!!

Zajedno idemo dalje.....

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Pozdrav cure.

Molila bi ako ima koja dobra duša da mi na privat pošalje neke osnovne crtice o Vinogradsko - kako funkcionira, kakvi su doktori i sestre, dali se čeka dugo za postupka, šta se plaća, jesu li gužve svako jutro i slično.

Sad sam skužila po postu od Bebice da se zamrzacaju jane stanice i to mi se sviđa(mislim sviđa mi se da postoji ta opcija bar).

Naime ja sam duuugo na VukV. i imam još nešto smrzlića (iz starog zakona) za jedan postupak koji ću obaviti odma iza nove godine..ali se bojim šta dalje. Ja jako reagiram na stimulaciju i ne isplati mi se ići više tamo gdje nema nikakvog smrzavanja pa moram tražiti druge opcije.

Maribor je izvan mog cjenovnog ranga a Petrovu želim zaobići u širokom luku.

Malo čitam sve pohvale o Vinogradskoj pa mislim da bi to bio najbolji izbor (osim kaj mi je baš daleko ali šta je tu je)...

Eto..malo sam razdužila..

Unaprijed hvala na pomoći.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Imamo sreće što smo u Vinogradskoj. Na VV su obustavili postupke do iza Nove godine - jer su ispunili kvotu!? Dakle, to ne važi samo za nove pacinetice koje se sad prvi put javljaju nego i za stare koji su imali dogovoren postupak za 12.mj. Pa zar to nije grozno?! Uglavnom, kad ispune limitiranu kvotu pacijenata za tekući mjesec - stop. Kao vađenje hormona na endokrinologiji u Vinogradskoj.
    Ako ovaj ministar ostane živ, imat će sreće.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Aurora potpisujem te od riječi do riječi...
    Ja spremam pismo debilinoviću i jaci koje će biti sve samo ne lijepo

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ajme kak ste brze - dobila sam osnovne informacije ( Gabi )..

Sretno svima...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gabi draga, mislim da imaju predebelu kožu da bi ih dotaknulo tvoje pismo. A ministar će ionako u novinama izjaviti da dobiva zahvale od parova... Ali, treba se boriti, treba slati pisma, treba snimati emisije, slažem se Pobijedit ćemo na kraju, jer za godinu dana će se analizirati rezultati, a to se neće moći samo tako zanemariti.
    I ja se spremam pisati pismo, kakav god bio rezultat mog testa...

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

drage moje, ne zelim vas demoralizirati, ali oni vec sada manipuliraju rezultatima i milinovic je vec sad izjavio da je uspjesnost u 10.mj. 2009. veca od uspjesnosti u 10.mj.2008!!! naravno da se opet poziva na petrovu, ali vec sad je jasno dao do znanja da su postupci po ovom zakonu uspjesniji!!! sto mislite kakvi ce biti rezultati za godinu dana?!
    ne preostaje nam nista osim stvarno se udruziti i boriti protiv svega toga!

sto se VV-a tice - cure, vi ne mozete zamisliti kolika je tamo guzva... oni tokom godine obave puno,puno vise postupaka od drugih klinika i zato ispune kvotu prije kraja godine. ali sad je vec 22.11. tako da i nisu bas rano obustavili postupke posto su praznici za prakticki 3 tjedna... zalosno sto kvote uopce i postoje, ali sto se moze... jako mi je zao tih cura

draga, ja osobno ne vidim svrhu zamrzavanja js - to je jos uvijek u SF sferi (sto je pokazao i bebicin primjer). i sram ih bilo sto su nam to dali kao jedinu opciju!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Aurora ma znam ja sve to ali moram negdje ispucati svoj bijes...
    A što se tiče analize rezultata pa vidiš da se sad već razbacuje brojkama kako je uspješnost veća ove godine nego lani pa se ni za to ne mogu uhvatiti. Eventaulno još za odluku ustavnog suda- ali obzirom kako je prošlo ovo sa kriznim porezom- šta reći država u kojoj živimo je sramotna

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

mi ne zivimo u drzavi nego u svinjcu ako se tako mogu izraziti a da nekoga ne vrijedam.... ali te zivotinje imaju vise prava nego mi nazalost citala sam negdje da se Vesna Pusić protivi jako zakonu i da je obećala ako bude predsjednica da ga odmah ukida....ali to su sve obećanja..dali znate da je DEBILINOVIĆ ginekolog pa barem bi ona nas trebao razumjeti ali...sta je tu je...za sada nemožemo nisša napraviti a sa novim izborima vidjet čemo...
    Bravo Gabi sav bjes izbaci van

dali netko ide sutra u Vinogradsku??? ja idem oko 11 h vaditi betu pa me zanima dali je gore Kuna ili Tomic oko 13 h???zna li netko???

pusa curke moje
    Gabi

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nina, sigurno su ti obojica gore u to vrijeme. A kako to da ideš u 11 vadit krv? Do kad uopće radi laboratorij? Ja sam na redu sljedeći ponedjeljak za vađenje krvi 8)

Vrlo sam zahvalna Vesni Pusić, nažalost, među rijetkima je po svojim razmišljanjima i stavovima.
    A svima koji su za zakon želim da se nađu u našoj situaciji! Ne zato jer im želim zlo, nego da ih prosvijetli, da konačno shvate o čem se radi. I da ih vidim kako bi se borili s frustracijama neuspješnog odmrzavanja j.stanica, ograničenja oplodnje na 3, zabrane zamrzavanja, vraćanja 3 zametka, itd... Tek tada bi shvatili zbog čega je zakon okrutan kad bi se našli u našoj koži.

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hvala vam cure, stvarno ste podrska!
    Ali nece nas to omesti u nasem planu. AuroraBlu u potpunosti se slazem s tobom. Tek sam pocela i treba gledati pozitivnu stvar, a to je sto imam priliku odmah u sljedecem ciklusu ponovo u postupak (kakav god on bio). Petra30 nisi nadobudna, sto vise akcije, vise je i sanse da se uspije!
    Zao mi je svih cura na VV. E to je frustrirajuca situacija. Tek sto su poceli postupci nakon ljeta i nakon onih otezanja zbog Zakona, opet moraju cekati.
    A Vesna je i moj izbor.

U subotu je bilo dosta parova gore.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Aurora idem u sunce vaditi krv, isla bi odamh ujutro ali morama biti ne jednom sastanku pa...zvat cu sestre ujutro da vidim dali ima koga gore ako ne u utorak sa Gabicom sam gore onda

kako nam je narnija????

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Cure moje..uvijek , ali uvijek političari okrenu vijesti ili informacije u svoju korist! Mislim da naša borba protiv njih apsolutno ne pomaže, nego nas samo iscrpljuje... ...to mi je trenutni feeling..
    Ali opet... pisati im i dalje, boriti se i dalje - ZAJEDNO -vrijedi - jer svaka od nas kad primi (jednom) svoj smotuljak - znati ćemo da smo dale sve od sebe....

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

NinaB...sutra držim palce...zapravo počinjem večeras
    narniijaaa....... :?
    Rano je za pitati hoće li koja biti gore u petak oko 10... ...ali eto, nek znate da sam ja pa...čveger ili beljenje jezika-da se prepoznamo...morati ćemo imati lozinku neku...

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

tu sam drage moje....čitam vas ..imala sam neke rođendane pa sam se skroz isključila i mogu vam reći da mi je tako puno lakše...od sutra počinje moja strepnja i razmišljanje o simptomima....užaš .....Nina B držim fige draga da ti se beta dupla...ja sam uvjerena da će biti sve dobro....Bebica 2009 tako mi je žao ....želim ti da što prije kreneš u novi postupak.....Želimo bebu jedva čekam da obaviš prve konzutacije da vidim kada krečeš u akciju...nadam se odmah......ja sam tako napuhana od ovih utrogestana katastrofa...cicke su mi ionako velike a sada ....isto užas...ali tako mi je bilo svaki puta pa tako nećemo predviđati.....u četvrtak 13DPI idem vaditi betu....pusa curke

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nina, :D :D :D :D :D za dvadeset danas

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Narnija, ti si 3 dana prije mene na redu za betu, dakle, :D :D :D :D :D za četvrtak! Imala si aih ili je bio ivf?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •