Stranica 47 od 78 PrviPrvi ... 37454647484957 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,301 do 2,350 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj ninochka28 prvotno napisa
    jel zna netko da li mi treba uputnica za sutra ako mu idem odnijeti nove nalaze i da mi kaže kada ću u postupak?
    Ej Nina samo polako, sigurno će biti sve u redu,ali evo stvarno mislim da dr.Tomić nije mislio ništa loše. Ja sam jako zadovoljna s njim kao s liječnikom mada realno niti on niti dr.Kuna nisu u našoj koži i mislim da ne razumiju kako je nama i najmanji znak veliko veselje :/
    Ma i ako triba, sestre će ti reći da im doneseš drugi put!!! Ja u takvim slučajevima nisam nosila uputnicu!!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hvala vam drage moje
    jaja hvala na odgovoru...ti imas u drukcijim jedinicama nego ja!!!!!sad mi je kao lakše
    Ma ja obožavam Tomića ipak nas je on doveo do ovog svega sto nitko do sada nije i ja sam mu vječni dužnik
    Sve je meni jasno da smo mi njima samo brojke...ali ipak barem osmjeh i pola riječi nada i utjehe :/ :/
    narnija draga moja ti si mi bila neka vodij i sada neka skeptičnost u tvome postu ...
    moji znakovi trudnoće jedan broj veće (.)(.) i to je to...niša draugo...
    netko je pitao koji dan sam vadila bezu 12 nakon AIH-a nikao prije nemoj draga
    e da dobila sam i ja sada uterice vaginalno :D :D :D

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

NinaB ti se veseliš utrićima vaginalno
    meni je to bila jedina sreća nakon negativne bete, izluđivali me

narnija uskoro je tvoj dan D pa evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeeeliku betu

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

dobro jutro svima . NinaB samo hrabro, mislim da će sve biti ok ako se ß dupla :D . A dr. T. je uvijek malo rezerviran, mislim da nas on uvijek skulira kada smo u prevelikoj euforiji, jer nas želi spasiti od tuge i prevelikog razočarenja ako nešto ne ispadne doboro. Ipak daje nadu, jer je meni kada sam došla sva ukomirana sa AMH rezultatom 11 i mislila da će reći da je sve gotovo, rekao pa ima tu još rezervi j.s., ma to je sve dobro .

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ovo mi je novost da BetaHcg mjere u različitim jedinicama :?
    Meni se jutros u 6h pojavila sukrvica, 7.dpt, sada ništa više. Na poslu sam i svakih pola sata idem na zahod gledati, za poludit... I napetost kao da ću svaki čas procurit... :shock:

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

NinaB, čestitke!
    AuroraBlu, da nije možda implantacija?
    Zvala sam sestre vezano uz savjetovanja. S pravnikom su se dogovorili, s psihologom/psihijatrom još nisu. Ne naručuju dok ne dogovore, pa će se oba savjetovanja obavljat odjednom. Za pravnika neće trebat uputnica, za psihologa/psihijatra još ne znaju.
    Javljajte kad nešto saznate.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Dobro jutreko cure

AuroraBlu to MORA biti implantacijsko krvarenje, mora i mora.... no onda po tome bi bilo dobro da ß vadiš tek u ponedjeljak ili???? Kaj ti misliš?

Ninuška vjeruj mi da znam kak ti je bilo nakon doktorovog komentara, ak se sjećaš slično je i skomentirala moja soc. gin. ... ja onak sva naivna, jer se ne mogu šćekati drugog dana kad budu u Vinogradskoj radili, nazovem nju, a ona meni da tu još može biti svašta..... umjesto da mi doprinese ovome :D :D :D doprinijela je ovome :? :? :? :? :? i tak na kvadrat....ma bumo mi njima pokazale

A Gabica

kak si ti meni????

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

drage moje...hvala na vibrama ...poludit ću do četvrtka uopće ne mogu spavati po noći od razmišljanja...Aururra to ti je sigurno implatacija he..he.. i ja sam se uvjerila da mi je spotting od implatacije ...a to što ga svaki mjesec dobijem prije menge nema veze..... vibram svima za sve što čekaju...za sve što se treba poduplati ....za sve što se treba transferirati itd....pusa

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hello....
    gabica da veselim se utericima prvo jer su tako efikasnije, drugo i najbitniji razlog veselja je da ne hodam ko zombi jer jako omamljuju. Zo mi je i T jucer rekao evo oslobadam Vas zombia i pospanosti stavljajte ih vaginalno :D :D :D
    Hvala cure za vibre i duplanje narnija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

da i ja nisam znala da ima razlicite vrijednosti bete zato sam jucer i jaju pitala...meni su vadili u IU/L i mlIU/L...tako da kada sam ja bila dobila nalaz ja sam mislila da je naravno negativan

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Čekaj, po tome ti sad imaš ß 350,40....ak sam ja dobro shvatila?

Citiraj NinaB prvotno napisa
    hello....
    gabica da veselim se utericima prvo jer su tako efikasnije, drugo i najbitniji razlog veselja je da ne hodam ko zombi jer jako omamljuju. Zo mi je i T jucer rekao evo oslobadam Vas zombia i pospanosti stavljajte ih vaginalno :D :D :D
    Hvala cure za vibre i duplanje narnija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

da i ja nisam znala da ima razlicite vrijednosti bete zato sam jucer i jaju pitala...meni su vadili u IU/L i mlIU/L...tako da kada sam ja bila dobila nalaz ja sam mislila da je naravno negativan

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nina, a da ti sutra izvadiš krv i negdje drugdje, npr.Vinogradskoj - čisto zato jer je ljepše vidjeti veliku znamenku. Sad znam da nikad neću ići u Sunce vadit krv

Jaja da, sigurna sam i ja da je bilo implantacijsko... hm, unatoč tome što mi je transfer bio 5.dan od punkcije. Oni su sad stari, dakle, 5+7=12 dana... a možda je koji otpao...

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Narnija, ma prezivjeti ces do cetvrtka, draga, ali isto, molim da mi budes skulirana, pa kad bude plus bit ćemo još, još, još :D :D :D .
    I za tebe AuroraBlu ovo vrijedi! Jasno, curke!?!?!?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj jaja2 prvotno napisa
    Čekaj, po tome ti sad imaš ß 350,40....ak sam ja dobro shvatila?

Ajme! Pa ako je tako onda T.uopće nije ni shvatio da se radi o drugim mjerama :D
    Nina, jupiiii!!!!

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj Marnie prvotno napisa
    A dr. T. je uvijek malo rezerviran, mislim da nas on uvijek skulira kada smo u prevelikoj euforiji, jer nas želi spasiti od tuge i prevelikog razočarenja ako nešto ne ispadne doboro.
    potpisujem

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ovo i ja prvi put čujem da se mjeri u različitim jedinicama :?
    Možda i za mene još ima nade Ja još nisam procurila

AuroraBlu to stvarno može biti implantacijsko~~~~~~~~~~~~~~~~
    jaja dobro sam ja, već sam se pomirila sa daljnim pohođenjem Vinogradske

Svima

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Narnija....ono tvoje je isto bilo implantacijsko i ti si trudna.....možda pomogne, znaš onako kak si ti meni Evo ti za tvoju ß u četvrtak.

A Gabi da ih probaš žicati za slijedeći stimulirani?

Ujedno pozdrav mojoj Varaždinki (daj nas malo podsjeti u kojoj si ti fazi?)

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jaja ma ja bi sad odmah u stimulirani najrađe ali ne stignem naručiti pikice pa ću se dogovoriti sa dr. da sad idemo u prirodnjak još jedan i onda iza nove godine u stimulirani

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

pozdrav sugrađanko , mislila sam da se nećeš više družiti s nama sad kad si trudnica 8)
    ja sam u fazi gubljenja ono malo živaca što mi je ostalo
    u 11 mj odgodili stimulirani radi ciste a u 12 najvjerojatnije neću uspasti radi godišnjih

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa
    jaja ma ja bi sad odmah u stimulirani najrađe ali ne stignem naručiti pikice pa ću se dogovoriti sa dr. da sad idemo u prirodnjak još jedan i onda iza nove godine u stimulirani
    Ma super...dobar ti je plan.... a i 12. mjesec je uvijek čaroban.... kad bi bar dobila jednog malog pod bor..... budem i ja žicala u božićnim željama za to

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

upravo sam zvala vinogradsku

uzimaju zadnje u postupak s 04.-05.12.2009.
    cure koje dobijate m kasnije da znate na čemu ste

ja ću najvjerojatnije i ovaj mjesec izvisiti

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj nina1 prvotno napisa
    pozdrav sugrađanko , mislila sam da se nećeš više družiti s nama sad kad si trudnica 8)
    ja sam u fazi gubljenja ono malo živaca što mi je ostalo
    u 11 mj odgodili stimulirani radi ciste a u 12 najvjerojatnije neću uspasti radi godišnjih
    Joj grozno... kak si to mogla pomisliti ...samo ne bi htjela previše stršati radi vas ostalih sa" pogrešnim" rezultatima ... no vjeruj mi da imam i ja svoje brige... jer strahovi nisu nestali, samo su se promijenili

A baš mi je žao zbog tvoje situacije.... no usredotoči se na ono što možeš mijenjati, ti se fino oporavi i pripremi svoje tijelo na slijedeći postupak - tak da bude dobitan

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

jaja2

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

jaja pa tako si i ja tumacim da je to 354 neznam zna li netko????? Cujte da idem danas vaditi krv pa sutra i u petak ko narkomanka bi bila vec sam sada
    Al dali ste mi za razmiljati jer netko zna za one Epruveta? kakvi su? Jel ima koji loboratorij osim Brayera za takvo hitno vadenje krvi?

vibra svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

A zašto ne odeš na uputnicu negdje? Breyer ima, mislim, ove veće znamenke

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ako sam ja imala zadnju ß (15dpt) --- 959,99 mIU/mL
    a ti imaš --- 35,4 IU/L
    meni je to logičan zaključak (čekaj dok se netko javi pa nam veli da baljezgamo )

No ja sam ß vadila na uputnicu u OB Varaždin, u biokemijskom laboratoriju i nalazi su mi bili gotovi iza 15 h (no uvijek je to ranije).

A da nazoveš stručnjake, pa da provjeriš? Npr. Sunce - već te sigurno poznaju

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj jaja2 prvotno napisa
    Ako sam ja imala zadnju ß (15dpt) --- 959,99 mIU/mL
    a ti imaš --- 35,4 IU/L
    meni je to logičan zaključak (čekaj dok se netko javi pa nam veli da baljezgamo )

No ja sam ß vadila na uputnicu u OB Varaždin, u biokemijskom laboratoriju i nalazi su mi bili gotovi iza 15 h (no uvijek je to ranije).

A da nazoveš stručnjake, pa da provjeriš? Npr. Sunce - već te sigurno poznaju
    Cure,
    mislim da su to iste mjerne jedinice mIU/mL=IU/L (samo se m i m s obje strane razlomka križaju)!!!

Svako tijelo je drukčije i da ne treba se uspoređivati s drugima. Smiri se i beta će se duplati; . Šaljem pozitivne vibre.....

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Arkica znala sam da se bu netko javio i napisao da baljezgamo!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

NinaB čula se ja sa svojim frendicama koje su te branše i one vele da je Arkica u pravu, da iznos mora biti isti jer je mIU/mL=IU/L.

Oko toga se više nemoj opterećivati...sad se obje možemo početi opterećivati oko daljnjih stvari

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ovo mi bas i nije utjesno sto ste napisale....ovo moje je kao jedna velika NULA O nasprem jajinog ....jel zna netko za neki laboratorij u centru Zagreb koji ima normalne vrijednosti????

hvala

anaea40 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nina B, a zašto ne odeš na uputnicu u endokrinološki lab. u Vinogradskoj, nalaz gotov u 13 h i možeš odmah otić k dr.Kuni pokazati.
    AuroraBlue meni je danas 11 dpt (3 dan transfer) i od jučer imam spoting-(nešto zamrljano zajedno s Utrićima), ali nemam druge nikakve simptome, sutra vadim betu. Ne nadam se ničem, kad sam bila trudna u V mj o.g. nekako sam imala taj osjećaj i nije bilo spotinga.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

odmah sam isla istrazivati i nije istina da je isto u ml IU/L i IU/L u ml je obradena krv a u Iu/L je kao koncentrat koji se nicim ne miješa pravo stanje je vidljivo kroz IU/L jer na to dr i preracunavanju kada ime se donese nalaz u mlIU/ml L tjedni se vide itd.....

Zvala dva laboratorija jedan B i drugi neki privatni...sad mi lakse....

ako oni mene lazu ja Vas

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj NinaB prvotno napisa
    odmah sam isla istrazivati i nije istina da je isto u ml IU/L i IU/L u ml je obradena krv a u Iu/L je kao koncentrat koji se nicim ne miješa pravo stanje je vidljivo kroz IU/L jer na to dr i preracunavanju kada ime se donese nalaz u mlIU/ml L tjedni se vide itd.....

Zvala dva laboratorija jedan B i drugi neki privatni...sad mi lakse....

ako oni mene lazu ja Vas
    NinaB,
    sorry, ja sam inženjerka pa mi je to bilo logično, ali čim su ti ljudi u labosima tako rekli onda je to to!!!

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

evo još jedna informacija, danas sam bila gore na dogovoru kod dr.Tomića i sada u 12 mj. idem na prirodni IVF a onda ništa do 2 mj. jer su oni na godišnjem do 11.01.
    Ima li netko ko mi malo može objasniti taj prirodni IVF, malo me buni jer mi je sestra rekla danas da mi ne smije doći do ovulacije :? ja sam uvijek nekak mislila da je u tome poanta?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ninochka da li idete u čisti prirodni nez ikakve stimulacije ili sa klomifenom?
    radi se o tome da u čistom prirodnom imaš jedan folikul i ne smije doći do ovulacije prije punkcije jer ti onda nemaju šta ispunktirati. dolazit ćeš na folikulometrije i dr će pratiti rast tog jedng folikula te kada dostigne određenu veličinu dobit ćeš štopericu za sazrijevanje folikula i nakon 36 sati je punkcija.
    Ne znam da li sam dobro objasnila, ako ti nešto nije jasno pitaj

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

evo još jedna informacija, danas sam bila gore na dogovoru kod dr.Tomića i sada u 12 mj. idem na prirodni IVF a onda ništa do 2 mj. jer su oni na godišnjem do 11.01.
    Ima li netko ko mi malo može objasniti taj prirodni IVF, malo me buni jer mi je sestra rekla danas da mi ne smije doći do ovulacije :? ja sam uvijek nekak mislila da je u tome poanta?
    Evo ja bila na jednom.... pa naravno da ti ne smije doći do ovulacije, jer to onda znači da je pobjegla jajna stanica i da nemaju s čim raditi IVF. Nego oni ti po folikulometriji mjere folikul i po tome predvide kad bi moglo doći do aspiracije j.s. kako bi je mogli oploditi.

A NinaB to je sve u redu što si ti napisala, no daj se vrati gore da vidiš o čemu sam ja govorila.... pozorno pogledaj vrijednosti i onda usporedi sa ovim što si ti napisala...čuj moguće da sam ja nekaj krivo skontala....ma ja sam ti isto sva u oblacima A za tebe je bitno da tvoja ß raste i nemoj je uspoređivati sa mojom

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

jesi hvala ti, idemo na potpuno čisti, znači bez klomifena
    malo sam skeptična prema tome, izgleda mi kao prilično nemoguče da dobro ispadne :? :? :? :?

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ninochka28,
    i ja sam danas bila gore (u crnoj haljini; s mužem); i ja imam prirodni IVF ovaj mjesec;

Koji ti je danas dan?

Doktori će ti pratiti rast folikula i onda ćeš u jednom trenutku (cca 2 dana prije ovulacije/aspiracija jajnika) dobiti štopericu koja će ti "štopati" ovulaciju.....

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

arkica ti si taman prije mene bila, a što si ti radila, ja sam mislila da si ti išla danas na inseminaciju?
    Ma ja čekam tek da dobim pa onda 9 dan na UZV

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

jaja arkica
    jaja ma en usporedujem se sa tobom nego mi je bilo cudno zato sam te ako se sjecas molila da mi sa nalaza procitas jedinice koje su bila razlicite od mojih.....sve 5 ja evo vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

za tvoje 5* bete......

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

arkica ti si taman prije mene bila, a što si ti radila, ja sam mislila da si ti išla danas na inseminaciju?
    Ma ja čekam tek da dobim pa onda 9 dan na UZV
    Ja sam bila na folikulometriji. Danas mi je 12 dan ciklusa pa smo u očekivanju VELIKOG FOLIKULA....

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

malo sam skeptična prema tome, izgleda mi kao prilično nemoguče da dobro ispadne :? :? :? :?
    Iskreno i ja sam skeptična, ali bitno je da se nešto događa; zar ne?

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ma istina...meni treba biti početkom drugog stimulirani pa ću ga barem lakše dočekati :D
    ajd možda se dogodi i nama čudo pa uspije i ovako

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ninochka28 ništa se ti ne brini, prirodni IVF je sasvim uobičajena stvari i dr. T. je čak ekspert za prirodnjake. Ja sam zbog svoje situacije do sada imala samo prirodne IVF-ove i u potpisu možeš vidjeti da sam sva 4 puta došla do ET. Prirodnjak je malo rizičniji, jer ti može pobjeći js ako dođe do ovulacije prije dogovorenog termina za IVF, ali i može sve proći ok .

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

pozitiva i nema mi druge :D :D

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

arkica kad moraš ponovo na uzv?
    ajd baš me zanima kak bu ...nadam se da ćeš me moći razveselit nekom dobrom vješću :D :D :D

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Curke jel koja sutra gore??
    Ja ću se nacrtati prije 8 da budem prva na redu

i ja sam čula da je dr.T stručnjak za prirodnjake

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

arkica kad moraš ponovo na uzv?
    ajd baš me zanima kak bu ...nadam se da ćeš me moći razveselit nekom dobrom vješću :D :D :D
    ...u četvrtak; javim; !!!

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

pozitiva i nema mi druge :D :D
    Pozitiva!!!! :D :D :D :D :D :D

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

curke ja ne mogu vjerovati da ako mi sada beta bude negativna i dođem slijedeći tjedan na kontrolu da ću morati pauzirati do 2 mjeseca zato što su oni dva tjedna na GO. Nisam skužila ono da primaju u postupak do 4.-5. 12. da li mi koji slijedeći tjedan dobijemo mengu i dođemo na kontrolu bar uđemo u još jedan u 12-tom mjesecu. šmrc...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Narnija, vibrala sam ti na pogrešnom forumu jutos. Evo sada i ovdje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D :D :D :D :D
    Kad vadiš betu?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •