Stranica 48 od 78 PrviPrvi ... 38464748495058 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,351 do 2,400 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

A gledaj ja idem u prirodni u 12 mj. treba mi doći menga negdje krajem tjedna tako da izgleda da ipak možda stigneš i u 12 mj. i stignemo za Božić ostati trudne i veselit se kak spada :D :D :D

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Narnija, mislim da nisi u frci za sljedeći postupak. Jer ako do kraja sljedećeg tjedna ne dobiješ m, :D :D :D :D nećeš je ni dobit idućih 9 mjeseci!

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa
    Narnija, mislim da nisi u frci za sljedeći postupak. Jer ako do kraja sljedećeg tjedna ne dobiješ m, :D :D :D :D nećeš je ni dobit idućih 9 mjeseci!
    Evo ti odgovora, Narnija! :D

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ma daaa baš vas briga ...vi ste uvjerene da sam ja trudna ....kao i ja da ste vi....a ja već u drugom postupku.. curke nemam simptoma i zato se ne nadam ...inaće mi je znalo odmah biti mučnina..slinjenje...metalni okus...sada samo cicke bole već tjedan dana od utrića...temperatura 36.3. bezveze ........ali trudna sam naravno ako vi kažete

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Draga moja

ej nadam se da cu i ja dobiti mengu do 5.12.
    A ti, ako ne bude +, onda ces svakako dobiti do tog datuma, jel'?

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

veća vjerojatnost da si trudna ako nemaš simptoma nego ako ih imaš brdo, vjeruj uvijek je to pozitivan znak, ako nemaš simptoma ziher si trudna

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

narnija pa primit će u postupak sve koje dobiju mengu do najkasnije 4. ili 5.12. Pa ti bi u to trebala upasti ako u četvrtak vadiš betu...
    Ali ja mislim da ne moraš razbijati glavu sa time- jer si ti naša trudnica

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj narnija prvotno napisa
    Nisam skužila ono da primaju u postupak do 4.-5. 12. da li mi koji slijedeći tjedan dobijemo mengu i dođemo na kontrolu bar uđemo u još jedan u 12-tom mjesecu. šmrc...
    ako ti 1 dc pada do 5.12.2009. ulaziš u postupak a ako ti 1dc pada nakon 05.12.2009. ništa od postupka ....

a ako su godišnji do 11.01. onda do 02/10 ne mogu u postupak

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

nina1 baš mi je žao stvarno te krenulo ove jeseni
    zaboravila sam reći da sam ja konačno procurila, već sam se zabrinula- u subotu sam prestala s utrićima pa sam već bila :?

mislim da ćemo sve morati pauzirati barem 1 mjesec zbog ovih praznika gledajmo to s vedrije strane-barem ćemo se moći napiti za novu godinu

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Gabi25 . I kod mene se može dogoditi slična stvar, jer baš moram dobiti m. 06.12. tako da se sad molim da dobijem malo ranije, ali naravno kak to već ide vjerojatno će kasniti . Ipak ću ja njih zvati ako dobijem 6. možda me ipak prime da mi ne propadne 2 mjeseca zgob jednog dana.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, nemojte unaprijed :shock: :shock: :shock: . Korak po korak, udahnite... prvo ćemo čekati da vidimo je li koja trudna. Kad taj dio riješimo vidjet ćemo što nam predstoji dalje.
    (to vam kaže žena na rubu živčanog sloma radi te glupe sukrvice... jedva čekam da dođem doma s posla i da se nadrogiram normabelima)

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa
    zaboravila sam reći da sam ja konačno procurila, već sam se zabrinula- u subotu sam prestala s utrićima pa sam već bila :?

mislim da ćemo sve morati pauzirati barem 1 mjesec zbog ovih praznika gledajmo to s vedrije strane-barem ćemo se moći napiti za novu godinu
    Pa, Gabi25 ako si procurila zasto mislis pauzirati?

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ej drage moje...
    Vidim ja svašta nešto se događa ovdje...
    Narnija....daj se curo sredi...T si i prihvati to!
    Svim novim curama dobrodošlica :D
    Neka mi gužva pa samo čitam a niš pametno ne pišem...
    Ko pokvarena ploča sam za petak...ima tko da zna da je gore tada???
    Malo me frka, grlo me boli..aaaaaaaaaa

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Gabi...znaš da je nekad pijanka poticaj na prirodnjake ...tako da je ok za pauzu....ja sam bar naučila da ne vrijedi forzati previše, nekako ne uspijemo nadoći toliko brzo koliko bi trebali...
    Što se tiče full prirodnjaka...baš me zanima hoće li me uzeti u obzir...a tama sam za onu skupino-procuriti ili ne do 5.12.-pitanje je sad!!! Ja u prirodnom ciklusu ponekad imala 2 vodeća folikula, pa...ne bi bilo loše zavrtiti jedan prirodni...

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hej cure!
    Evo da se i ja javim s obzirom da vas pratim jako dugo....i strepim zajedno s vama....
    ocekujem prvi AIH u Vinog, danas 11 DC...

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

zedra...pozdrav!!!
    Ja sam ex plavuša (druge nek mi ne zamjere)..jel to ideš u ovom ciklusu ili čekaš slijedeći?? Kakva su tvoja iskustva sa liječnicima gore?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

bebice ne pauziram ovaj mjesec, danas sam dobila i idem u postupak ali će sljedeća m doći za Božić (a možda i neće ) pa ću taj mjesec sigurno pauzirati. Pa onda krajem prvog u nove pobjede :D

AuroraBlu mene je ovaj neuspjeh spustio jako na zemlju tako da sad već računam da će mi trebati nekoliko pokušaja da uspijemo... Tebi u svakom slučaju držim fige da je krvarenje implantacijsko~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Gabi

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Gabi25 treba misliti pozitivno i vjerovati da može uspjet, mislim da je najgori prvi neuspjeh jer su i najveća očekivanja
    Samo treba imati strpljenja i ne gubiti nadu i sve će se dogoditi u pravom trenutku
    sada sam zvučala ko svi moji prijatelji koji me svaki put tješe istim rječima kad ja plačem

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

zelimo_bebu, već sam u postupku...
    klomifen 5-9 DC, po 2 tbl.
    od jucer Estrofem 3x1 tbl. radi tankog endometrija...
    upoznala prof. Kunu, sve najbolje o njemu...

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

zedra..koliko ti dug ciklus? Ti bi skoro mogla na svoj AIHić ha?

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa
    ... ali će sljedeća m doći za Božić (a možda i neće )

...zbog toga sam i pitala

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

inace oko 35 dana...
    danas folikuli 12, 11, 11 mm...i još manjih...endometrij 6.2 mm
    ovaj tjedan bi trebalo biti..nadam se.. :D

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ovo dobro zvuči... ...vidimo se onda možda

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

super...u dvoje smo jaci..ili u cetvero...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

i ja sam s vama mene ste vec otpisale .....

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

U petak?

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

sad kad sam vas sve uspjela procitati da vam posaljem malo carobnih vibri za sve vas cekalice svega... ~~~~~~~~~~~~~
    gabi, ajde dobro da si procurila, sad idemo dalje...
    ninaB, cestitam na beti i neka i dalje raste ko luda... :D

eto mi jos cekamo samo moje nalaze hormona... pitala sam danas i nisu jos gotovi (vadila sam 6.11)
    mm mi je obavio novi s-gram... i ja sretna, poboljsanje je veeeliko! od pocetnih 5% brzica smo dosli do 16% :D a onih sporica od 9% do 22%, cak se i morfologija poboljsala sa 7% na 11%. samo je dijagnoza i dalje ista...
    i da, on citao da folna i cink u kominaciji cuda rade pa ce se sad kljukat i tableticama... a kad sam mu ja to predlagala odmahivao rukom...
    do sad je bio samo na maticnoj mlijeci.

sto mislite jel ako nazovem bolnicu i pitam da me naruce za cca tjedan dana kad bi svi nalazi trebali biti tu? ili sam opet prevec optimisticna? jer ja bi trebala dobiti 1.12, pa da mozda upadnemo na bu...

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dosta često se čudim čekanju vaših nalaza....znam da je ZG velik, ali čovječe za neke nalaze tipa hormona štitne ili spolne hormone-mjesec dana :? :?
    Nemoguće da sve ide u jedan lab ili da su toliko velike gužve...jer ionako rade na uzorcima vjerojatno odmah...a nalaz za 30 dana...
    Ok, ja sam iz male sredine, ali nikada više od 3 dana nisam čekala nalaz hormona...zato vam se divim na strpljenju...

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

zelimo_bebu tako mi zenska kaze... ja sam sve u petrovoj radila, a posto se kod njih ne narucuje pa je guzva... :/
    a iskreno bilo mi je malo previse dati preko 1000 kn za to kad vec imam uputnicu... a u Vinogradskoj sam se mogla naruciti za 30.12...

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ma kužm ja tebe...ne kažem ja ništa za pacijente..nego inače...čekanje mjesec dana da netko očita nalaze...ne čudim se onda kad se zabune pa daju krivi...
    Bila sma ja u Petrovoj i vidjela koja je gužveljača...ali mi opet nije jasno...

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ja ostala sokirana... jer sam dan ranije zvala pa su mi rekli ma tjedan dana se ceka... :shock: a kad meni zenska nakon vadenja krvi veli 1.12.

ma iskreno mene nista vise ne cudi kaj se zdravstva tice... ja zadovoljna ako su ljubazni prema meni... a i to cesto ne dozivim...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hej cure.... samo vam podnosim izvještaj...naime ja par dana imam glupe bolove oko području maternice, mokraćnog mjehura (pa pomislila da nisam možda pokupila kakvu upalu), stoga nazovem ja danas svoju soc. ginekologicu i dogovorim za pregled.... e sad dalje slijedi.... napravljen mi je UZV i vidi se jedna gestacijska vrećica cca 7,5 mm, ali nije sigurna da vidi žumanjčanu....i krene ona mene "tješiti" ...."da vidi se da tu nešto ima, no morate biti svjesni da to ne mora ništa značiti, da se tu čak ne mora razviti plod, još je prerano..." (a ona me pozvala na pregled)
    I da, veli da imam povećane jajnike i da imam slobodne tekućine oko maternice da su mi od tud bolovi, da to nije ništa zabrinjavajuće... i opet
    Budući da je ona slično tako i mene "tješila" za ß.... molim vas da mi netko pomogne kaj da mislim....please, enybody

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

jaja2, pa koji je tebi dan nakon transfera?? pa zar nije prerano da se vidi?? pa jel uopće moguće da se već vidi?? svašta....

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zedra... danas mi je 19 dpt.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ma Jaja pošalji ti tu doktoricu u rodni kraj...pa kako ti to može reći...beta super savršeno i sve pet....nemoj se brinuti ....
    .a curke što ste me uhvatile tješiti i uvjeravati da sam trudna ...pa svaka vam čast ......sada mi je lakše čekati četvrtak jer ste mi utuvile pozitivnu betu u glavicu
    NinaB sutra odmah prvo nama javi rezultat bete jer ja svaki puta kada ju ti vadiš visim na kompu svakih pet minuta ...
    ..želimo bebu baš me zanima na kojeg češ doktora naletiti...ali ustvari svejedno je....
    .aurora je isto trudna kao i ja i ima implatacijsko kao i ja da se zna.....
    pusa svima velllllika

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

jaja2, nemoj se nista brinuti... to je sve najnormalnije da se i ne vidi... a doktori ko doktori... uvijek nas pokusavaju spustiti na zemlju valjda da se previse ne razocaramo... :/ a pritom nas nazalost samo zabrinu...

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj jaja2 prvotno napisa
    Zedra... danas mi je 19 dpt.
    nema šanse da ti je danas mogla nešto vidjet,meni je danas 21dpt i dr mi je na svom svemirskom uzv vidio plod 2,4mm i srceko ,kasnije sam isla svom primarnom ginu po uputnice i on se čudom čudio kako mi se plod vec vidi u 5+2tj.
    Nemaju ti oni dobre ultrazvuke i zato ne brini,još je jako rano

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

jajica moja znam kako ti je jer sam i sama slično dozivjela jucer ali samo rijećima od T...tako da...ne razumijem uopce dr. do sada su me svi podupirali i isli na ruku a sada kada je MOŽDA došlo do toga...ni jedne rijeći utjehe osim moje giničke
    koja je skakala od sreće kada je prva beta bila pozitivna a ja na stolcu i gledam u nju jer sam uvjerena da nije nista Ja ubuduće kada idem u Vinogradsku idem kod Kune i kod mikog drugog ...
    Jaja sta se ti brines pogledaj moju betu a pogledaj svoju meni je danas 15 dpt i kada su mi u drugome laboratoriju racunali onaj moj Iu/L u mIU/L ispada manje od 100 ne smrdi mi na dobro bojim se da nije biokemijska ...dali se ona moze kako otkriti prije???

hvala curke

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ej zeena samo da ti kažem da sam i ja hormone vadila u petrovoj i rekla mi je da će biti gotovi za mjesec dana međutim nakon dva tjedna sam išla vadit krv za nešto drugo i bezveze pitala da li su možda gotovi nalazi i bili su tako da si provjeriš jer ti oni tak samo kažu da se čeka a bude prije gotovo :/

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

jaja niš se ne brini, prerano ti je da bi se išta vidjelo. Meni je doktor kada sam mu javila betu rekao da dođem tek 6 tj na pregled, jer sve prije toga je prerano tako da se ne brineš. I mene je isto boljelo kao i tebe i to ti je od povećanih jajnika i slobodne tekućine. Joj kako me živcira to što se ne možemo opustiti u trudnoći, a toliko je čekale...Bude draga to sve ok.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

narnijica draga hvala ti idem sutra prije 7 h ujutro pa javim oko 9 h rezultate mi pošalju mailom....hvala draga a imam feling da si i ti među nama

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ninochka28, hvala... ma bila sam ja danas pitat, pa jos nisu... budem se jos recimo u petak zaletila...
    i jos jedna stvar zenske... nema negativnih misli, samo pozitiva... i sve ce biti dobro...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ovolko mi je od vas....sve vas ljubim neću vas pobrojavati da koju ne izostavim.

Vjerujem da vaše vibre, želje i ostalo, kako je pomoglo mojoj ß, tako će pomoći i mojoj mrvici

Ajojjjj ti strahovi, kad li će nestati??????

NinaB za triplanje ß sutra u svim mogućim mjernim jedinicama

Narnija i AuroraBlu, već je vrijeme da i vi promijenite strahove, da budu bliži mojima

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

jaja, sad cu te opet utjesiti... strahovi ne nestaju... samo se pojavljuju u drugim oblicima... prvo trudnoca, pa porod, pa to malo bice koje nam je sve na svijetu... 8)

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

pozdrav...evo moj nalaz upravo stigao u utorak bio 35,3 danas 57,1...dali da me brine sto se nije duplao ili? mislim da sam sada luđa nego kada sam ju cekala za vaditi...... 8)

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nina, super jake ~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnju betu!!!

Jaja, iskreno mislim da te bezveze isprepadala tvoja ginićka. Beta ti je fenomenalna i rano je da se još vidi nešto na socijalnom uzv. Uzmi normabel i opusti se...
    Ja vam mogu reći da sam jučer popila 2 normabela kad sam došla s posla doma i da je bilo puno manje sukrvice, Jutros, nema više napetosti i nadustosti ali je sukrvica i dalje tu. Nije to ništa jako, imam onaj mali dnevni uložak (radi utrogestana i inače). Negdje sam pročitala da 2-3 dana sukrvice nije strašno tak da se nadam da mi neće trajati dulje od sutra.

Sve curice koje se spremaju na akcije do 4.12. - puuuuno, puuuno sreće!!! :D :D :D :D

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nina, vibramo dalje za petak! Ovo iščekivanje i odgađanje je nešto najgore, ali drži se! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nastoji se opustiti...

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jutro cure...
    NinaB...samo ti ~~~~~~~~~~~~~ jer ne znam kako beta treba ići da bude sve kako treba...
    Jaja2...moja frendica je isto T koliko i ti i isto tako ima free tekućine, povećani jajnici i sve ostalo, ali to je normalno od stimulacije bilo kakve...ne se sekirat od svakakvih nestručnih ginića...pa kad ih stvarno ima za popizdit...evo recimo moja dr. op. prakse: Vama je sve od stresa-i mokrenje krvi ponekad, povišeni hormoni, PCOS... ...nasmije me do suza uvijek i razpiz..pa sam ju odlučila napokon promjeniti...a primarijus je ona kao!
    AuroraBlu...
    Negdje sam pročitala da 2-3 dana sukrvice nije strašno tak da se nadam da mi neće trajati dulje od sutra.
    -slažem se!
    narnija...vjeruj mi da mi je svejedno kod koga ću dopasti, samo da upadnem u shemu..i meni nije forca da upadnem ove godine u postupak, tj. do 5.12. jer mi možda učeti novi posao koji će biti manje stresan i bolji...a taman ne sve treba odigravati oko 5.12.
    Zeena...s tobom se slažem 1000% za strahove! Naši nikada neće nestati, pogotovo u trudnoći-a i nekad se nađem da što više čitam i znam-to se više sekiram...pa..
    Ostali komadi...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hvla curke lakše mi je odmah

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •