Stranica 49 od 78 PrviPrvi ... 39474849505159 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,401 do 2,450 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Draga NinaB, joj ne znam sta bih ti rekla osim drži se, mala!!! Mislim da je ova neizvjesnost stvarno grozna situacija, pogotovo sada kada bi trebala biti sretna, opuštena i uzivati u ovim prvim danima!

Svejedno se nadam najboljem ishodu. Necu ti govoriti kako i šta trebaš, svako zna najbolje za sebe, ali evo, pokusaj što smirenije dočekati potvrdu

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

NinaB ja se stvarno nadam da si na Normabelima, ovo tvoje je više nego igra živaca Pa mene je u prvi moment razveselilo što ti ß ipak raste, no da li si koga zvala?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

jaja razveselio me barem tvoj novi potpis TRUDNA juhuuuuu :D :D :D :D
    jesam zvala sam Kunu i za njego je to ok ali cekati naravno...opet petak i tako svaka dva dana vaditi betu dok vjerojatno ne dode do nekih postotaka sa 2-nule i onda ULZ
    neznam sta bi mislila sta bi radila a da ne mislim...evo upravo sam si poila normabelceka pola idem leci a popodne na posao...

sve ok samo se bojim biokemijska da nije...koliko sam citala i koliko sam informirana o biokemijskoj kod nje beta ne raste odnosno pocne naglo padati ili? Dali postoje neki nacin otkrivanja?

hvala cure NEZNMA STA BI BEZ VAS

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

jaja razveselio me barem tvoj novi potpis TRUDNA juhuuuuu :D :D :D :D
    jesam zvala sam Kunu i za njego je to ok ali cekati naravno...opet petak i tako svaka dva dana vaditi betu dok vjerojatno ne dode do nekih postotaka sa 2-nule i onda ULZ
    neznam sta bi mislila sta bi radila a da ne mislim...evo upravo sam si poila normabelceka pola idem leci a popodne na posao...

sve ok samo se bojim biokemijska da nije...koliko sam citala i koliko sam informirana o biokemijskoj kod nje beta ne raste odnosno pocne naglo padati ili? Dali postoje neki nacin otkrivanja?

hvala cure NEZNaM STA BI BEZ VAS

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nina, znam kako se osjećaš i ja sam tako nedavno, meni ti je 21 dan nakon transfera beta bila 24,2, nakon tjedan dana 40,2 i doktor mi je rekao da i dalje stavljam utrogestane da se i dalje borim, ali nakon tjedan dan beta mi je spala na 16 . Šta ti doktor kaže? Kaže da mi je to bila biokemijska. Drži se , sve je moguće, važno da ne dobiješ krvarenje.

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ajmo ne biti negativni...haloooo...polako, korak po korak...ionako ne možemo protiv prirode.... ...samo što ovdje uvijek haraju pozitivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Meni je tako super kad vidim ove naše dvije trudnice to mi vrati svaki optimizam :D
    nekak jedva čekam da se i ja počnem živcirati oko bete
    Curke samo bez stresa jer to je ono što vam može škoditi, osmijeh nalice i na čuvanje svojih bebica
    Ja sam danas dobila i slijedeći četvrtak prvi uzv i veselim mu se ko malo dijete, ali me opet brine zato što je to prirodni i to če biti 9.dan a onda slijedi vikend i tak mi se čini da bu sve zbog vikenda propalo jel zna netko da li oni rade uzv i vikendom?

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ninochka zasto te brine vikend? Pa ako ti je u cetvrtak 9dc, vikend ce ti biti 11. i 12.dc. Koliko ti inace traje ciklus i kada ti bude ovulacija?

Za subotu znam da budu jer sam zadnji put bila tada, a nedjelju bude tu i tamo jedan od dr. dezuran.

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Curke moje, budite hrabre i samo pozitivnim razmišljanjem idemo dalje.
    Jaja, lijepi ti je potpis :D
    Nina, mislim da je još prerano za neke pretpostavke što je i kak će se tvoja trudnoća dalje razvijati. Ponovno vadi betu pa ćeš onda znati kako dalje. A dotad samo pozitivno i hrabro dalje
    Aurorablue, ovaj iscjedak ti može biti samo posljedica utrića. Držim fige da sve bude super i da uskoro dođeš tu i objaviš lijepu betu
    Danas sam dogovorila sa Tomićem ponovno postupak, na UZV trebam doći 01.12. ili 02.12. Opet krećemo sa klomifenima. Valjda bude jednom uspješno. Držite fige

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

inače su mi ciklusi 28 dana tak da bi mi u pon bio 13.dan a meni se nekak do sada činilo da mi je ovulacija uvijek bila prije 14.dana

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

NinaB znam da ti je sad koma ali probaj izdržati uz normabele, to je sad igra živaca i jedino vrijeme će pokazati što i kako

Ja danas bila gore, idemo još jedan prirodnjak sa komifenima ovaj put 3-7 dc, prvi uzv 1.12.
    ALI mene je nešto drugo zabrinulo- dok sam sjedila u ordinaciji i dr. je pregledavao papire vidjela sam papirić na zidu na kojem piše da biologa nema od 9.12.-13.12. :shock: Doktor nije ništa spominjao, stavio me u postupak... Ne bi nikoga htjela uplašiti ali bilo bi dobro se raspitati- meni je bilo neugodno jer mi to nije on rekao nego sam špijunirala Pa si mislim ne bi me valjda stavio u postupak da me biolog ne stigne odraditi :?

E da, ako sad ne uspije krajem 1. mjeseca idemo u stimulirani :D :D

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ma i ja sam vidla jučer te papiriče ali mi se činilo da se to odnosilo na 11 mj.jer je bilo na rasporedu za studeni :? međutim nisam skužila o kome se radilo nego sam samo vidjela da piše datum i ˝nema me˝
    a valjda nas nebi naručivali ak ga nema, tko bu radio glavni posao onda :?

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

petra30 i Gabi25 želim vam odmah sreću na početku novog postupka! Eto opet će te zajedno, pa ce vam biti lakse!

Ninochka28, ma vidjeti ce dr. kako se razvijaju folikuli, a ti mu svakako jos i napomeni da ti je u prirodnom ciklusu tada ovulacija!
    I tebi zelim srecu u ovom postupku. Nadam se da cu vam se pridruziti i ja!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ninochka nije za studeni jer sam ja 9.11. imala transfer i biolog je bio tamo... a ne znam, vidjet ćemo sve, još da i o tom vodim brigu

bebice hvala ti, i ja tebi držim fige i nadam se da ćeš nam se pridružiti

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Neka nas je što više sada u 12 mj. i da se za Božić zajedno veselimo

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj bebica2009 prvotno napisa
    petra30 i Gabi25 želim vam odmah sreću na početku novog postupka! Eto opet će te zajedno, pa ce vam biti lakse!

Ninochka28, ma vidjeti ce dr. kako se razvijaju folikuli, a ti mu svakako jos i napomeni da ti je u prirodnom ciklusu tada ovulacija!
    I tebi zelim srecu u ovom postupku. Nadam se da cu vam se pridruziti i ja!
    Da, ovaj put idemo zajedno od početka i ovo će nam biti super

Hvala vam svima, divne ste i prekrasne

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Bebice, sretno i tebi i da nam ovo bude najljepši poklon pod bor

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I ja želim svima fresh početak ...sa puno živaca..

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

petra30
    sad sam skužila- mm-u je rođendan 23.12.- to bi mu bio najljepši poklon na svijetu

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

joj kad vas čitam tako mi je drago da ste tu ......ja sutra vadim betu i tako me hvata panika......ma bit će sve ok.....ako ne bude slijdeći ciklus je dobitni samo da uspijem uhvatiti vlakić ......pusa svima i Nina B samo hrabro naprijed i pozitiva tvoja se mrvica polako smještava i navikava na tebe....

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bas sam se pitala di si nam ti!?
    Koliko im vremena treba za rezultate, tamo gdje ces vaditi betu?

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Narnija sretno sutra i donesi nam dobre vijesti :D :D :D :D

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Narnija, sretno sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gabi, to bi fakat bil tvojem mužu najljepši poklon ikad

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Gabi25 super.... ne brini za biologa, oni moraju biti profesionalni, kad sam ja bila u postupku, vikend za Sve svete, po forumu je također šarala info. da za vikend nema biologa, pa ga je MM osobno nazvao i direktno ga pitao, a on je rekao da ako mora da on dolazi.... stoga ti sad sve napravi da pripremiš svoj organizam za prihvat novog bića (Prenatal, sok od anansa, sok od cikle - znam da njega posebno voliš)

NinaB pogledaj si u pp.

Ninochka, Petra, bebica.... ajde da vam Djed Božićnjak donese pod bor jednog , po svakoj naravno

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

e kad smo već kod cikle i ananasa može savjet kada i u kojim količinama bi se trebalo to piti da djeluje obzirom na prefini okus cikle

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Na uputi soka od cikle kojeg sam pila, pisalo je 2-2,5 dcl dnevno...Tako sam i pila...dobro mozda manje u pocetku dok se nisam naviknula na taj "divan" okus!
    Al sam zato ananas pila kad god sam se sjetila.
    Kada mi se podebljala sluznica, sada zadnji put, pitam ja dr. T. jel mi to cikla pomogla? Kaze on; naravno da nije. Pomoglo mi je sto su se pojavili folikuli! Ali da za opce zdravlje nije loše piti sok od cikle!
    Eto Gabi25! Sada imas i izliku

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Narnija, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra! :D :D :D

Dr.Radončić mi je odgovorio na forumu da spotting 7.dpt može značiti implantaciju, ali isto tako i može biti da je 1 zametak otišao... naravno, ima još opcija, ali rekao mi je nek svakako vadim betu već sad (što ipak neću).

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

HEJ curke hrabre!
    NInaB, drži se i budi strpljiva....sve će biti ok...
    Baš razmišljam o ovim nadolazećim blagdanima i kako bi predivno bilo da dobijemo takve poklone...bebu pod bor

Jel znate radi li se inseminacija nedjeljom?? meni se ini da bi mi taman mogla nedjelja biti u igri...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj ninochka28 prvotno napisa
    e kad smo već kod cikle i ananasa može savjet kada i u kojim količinama bi se trebalo to piti da djeluje obzirom na prefini okus cikle
    Čuj sok od ananasa sam ja pila kad god sam stigla i kad mi se htjelo, a sok od cikle ti pijem svako jutro na tašte 0,5 dcl.... meni je on baš ok
    Ja ti uzimam onaj od Biote

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

A ananas kupiš svjež ili baš u soku( ako da koji kupuješ jer ono u dučanima meni sve nekako umjetno ) sorry kaj te gnjavim ali odlučila sam ovaj put nešto učinit s organizmom prije samog postupka pa me sve to zanima :? pijem beta glukan za imunitet i možda bi još ove sokove
    Počela sam uzimati folnu, piti čaj od koprive za čišćenje i
    to bi trebalo biti dosta

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

bebice eto sad stvarno imam izliku
    ako šta ne mogu podnijeti to je sok od cikle- ali zato ću sve nadoknaditi svježim ananasom i sokom od ananasa

AuroraBlu a kad planiraš vaditi betu?? nemoj razbijati glavu mogućim scenarijima nego ipak prije izvadi tetu betu
    narnija za sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

jaja tog soka od biote bi trebalo biti u svim ljekarnama zar ne :?

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Nekad si mislim da bih i zmijskog znoja probala kad bi mi to pomoglo da zatrudnim
    Prenatal, sok od ananasa, sok od cikle, kaj još? Matična mliječ, propolis?

Sve ćemo napraviti samo da dobijemo te naše bebe

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj ninochka28 prvotno napisa
    jaja tog soka od biote bi trebalo biti u svim ljekarnama zar ne :?
    Imas i u Spar-u

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ma joj MM je jednom prokomentirao da sam već sve preparate iz ljekarne probala i da svaki put kad uđem u ljekarnu dovedem nas u financisku propast
    a kaj on zna

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Možda ne bi bilo loše, kad već i muževe kljukate, da probate čaj koji sam ja za MMa naručila...spermiogram mu se super popravio, ali ga je opet zeznuo sa opetacijom i antibioticima....ima tema na Prije Začeća...
    Inače ja sam protiv travara razvikanih i kojekavih mješavina skupih...ali ovo je čaj kojeg ima za 3 mj piti, a 150 kn je...

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Meni je, barem tako mislim , vrkuta recimo sredila cikluse....prije sam imala ciklus od 29-36 dana a sada mi je svakih 28 dana, ali sam je bogme pila 6 mj. po litru minimalno dnevno

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

eto mom je mm-u pomogla zgleda matican mlijec... a meni je vrkuta malo posemerila ciklus... tocnije lutealnu fazu mi je skratila za 3 dana, prije je bila 14 dana, a sad 11... :/
    sto i antibiotici zeznu spermiogram? sto ce biti ovom mom sad nakon 10 dana antibiotika... opet ce biti los s-gram... (a kao sad je dobar )

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sad čitam odgovor dr Radončića za moje hotmone štitne... :? ..nisu ni njemu jasni..kaže da je bila greška ili labosa ili...a znam da mi neće dr. dati da opet vadim...pa ja ću poludit...

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

zelimo_bebu, kaj je s hormonima stitne? kaj ne stima?

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pa ovako nekako....TSH ok, antitijela tj. antiTpo (do 12 normo) ja 122; a fT4 na granici nizak! I sad dr R kaže da je ta kombinacija nemoguća!!! A ja više ne znam šta da radim...anti TG ne rade ovdje u bolnicci
    Bebica2009...jesi ti uspjela sve horrmone izvaditi za štitnu kod vas?? Jesi ih uopće vadila...

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

a da ih probas vaditi negdje privatno? cak ja mislim da vadenje nije tako skupo kao spolni hormoni. ja sam TSH platila 60 kn.

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

U Beyeru sve vade jel? Onda će biti to najpametnije u petak odraditi!!!

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa
    Pa ovako nekako....TSH ok, antitijela tj. antiTpo (do 12 normo) ja 122; a fT4 na granici nizak! I sad dr R kaže da je ta kombinacija nemoguća!!! A ja više ne znam šta da radim...anti TG ne rade ovdje u bolnicci
    Bebica2009...jesi ti uspjela sve horrmone izvaditi za štitnu kod vas?? Jesi ih uopće vadila...
    Ovako ja imam TSH i Anti-TPO. Ovaj fT4 nemam.
    Ja sam sve nalaze vadila u SB-u. Isto, kao i ti, bez velikog cekanja.

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

sada sam skužila da meni na nalazu TSH nigdje nema tog antiTPO :?
    kaj je to uopće, jel se i to napravi privatno u tih 60 kn? i di ideš to privatno?

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sok od cikle sam kupovala u ljekarnama, pa Bipa. A da ja sam još 3 mj. prije postupka pila Tahitian Noni sok i kombinaciju čaja od vrkute i zdravca

No to je definitivno da je sve to skupa relativno i da ovisi od organizma do organizma....no uz ovu kombinaciju je do sad meni 5. Ja sam uvijek pristalica kombinacije sintetike i prirodnog ljekovitog.

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja sam vadila TSH, FT3, T3, FT4, T4 i antitijela u Breyeru, nalazi su mi bili isti dan gotovi, a možeš ih dobiti i na mail. Doduše, ne sjećam se koliko sam platila, ali ima cjenik na njihovim stranicama. Probaj tamo.

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

AntiTPO i antiTG su antitijela štitnjače i vrlo su bitna uz TSH...kao i T4...evo vam link na jednu privatnu polikliniku gdje je sve super objašnjeno-bar meni! http://www.poliklinika-stela.hr/
    Kod nas se vade i ta antitijela ali su meni samo antiTPO izvadili, a ne i ovaj drugi i sad saznam zašto-nije bilo reagensa a nisu mi rekli...
    Da opet žicam uputnicu doktora-neće ići jer sam ionako non stop kod njega i nešto tražim

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

taj zdravac sam tražila po ljekarnama i uvijek me svi gledaju u čudu kad to tražim :/
    Ma ja sam kupila blesavi beta glukan koji sam platila čudesnih 700 kn jer me navukla reklama i sada mi ih je žao baciti pa ih pijem u zamjenu za recimo noni i nadam se da barem nešto valjaju kad su već tako skupi...eto tu MM uvijek poludi jer kupujem ludosti

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Petra...ma gledala sam web- ali ne vidim nigdje cijene....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •