Hvala vam drage moje![]()
Tikice,bravo! Nek ovaj vikend bude sretan i uvertira u Valentinovo![]()
jupiii jee tikice, ~~~~~~~~~~~~~ za nedjeljni transfer! :D
:D :D :D :D :D super,bravo puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za nedjelju![]()
tikice sretno ti sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Vratili mi jednu 4-stanicnu, 4. dan nakon punkcije....katastrofa. Vec racunam 22.02. menga, 02.03. sam gore na folikulimteriji. Nije ni to tak daleko.......
Uopce ne znam dal da se kljukam Normabelima,Utrogestanima i Andolom...ima li to uopce ikakvog smisla ili da naprosto sacekam iduci ciklus sa svim aktivnostima,pa u prirodnjak. Ovi simulirani mi nikak ne leze....
tikice, ne gubi nadu, znaš da je uvijek sve moguće..fino uredno stavljaj utriće, pij andol, malo miruj prva tri četiri dana i uživaj
i evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrvica primi![]()
Ha, sa mnom je bila jedna zena kojoj se oplodila jedna stanica, nju su joj vratili i primila se trudnoca. Zelim ti isti takav scenarij. Jedna je dovoljna. Uostalom, mozda procvjeta i pocne se fino razmnozavati u tvojoj busi.tikica_69 prvotno napisa
tikica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za 4-staničnu
tikice nemoj unaprijed otpisivati svoju mrvu, pusti nek priroda odradi svoje.![]()
Tikica ne tuguj! sve je moguće, ipak je sada u svom prirodnom okruženju. Malo se ženska stiltala na hladnoći :D . Naravno da se šalim, ali ako je bilo situacija da nekome dijegnosticiraju blighted ovum (znači posteljice ima a ploda nema) pa nakon tjedan dva se zametak ipak pojavi zašto i u tvom slučaju nebi bilo moguće. Iznimka potvrđuje pravilo. Znam da je psihički teško ali treba se uvijek nadati. NADA UMIRE ZADNJA. Lijepo naka ti ovih par dan utrogestančići budu najbolji prijatelji, uzmi si i andolčeke za bolju cirkulaciju, a normabeliće kako hoćeš. Oni su više za opuštanje mišića, kod prvog pokušaja ja sam ih pila kod drugoga nisam. Tih 2 tj samo pripazi da ništa teško ne radiš (najbolje bi bilo bolovanje, ionako dobiješ 100% plaćeno) i pozitivno razmišljaj.
Nemoj sa već u startu mučiti da neće biti ništa. Čuda se ipak dešavaju i to nama.
U prvi ICSI sam ušla kao i ti pa i nija bilo ništa. Drugi postupak je bio drugačiji. Znala sam šta me čeka, to je sad to, na poslu razriješila sve jer se ne vraćam i tako je u početku bilo. Transfer je bio 14.10 a 24. 10 je bata bila 121,30. U 9 tj je sve moralo ići van i to je to. U trećem mj idemo ponovo i to je sad to, ostat ćemo trudni, uopće nema drugog razmišljanja.
Zato i tebi držim fige da uspije!
tikice, ako se ne varam, primin četveromjesečni dečkić je bio četverostanični embrij na dan et![]()
Tikice ja ću ti još samo jednom napomenuti PROLAKTIN!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se primi, bilo bi to stvarno divno izenađenje, ali u svakom slučaju kako bilo, mislim da moraš istražiti zašto ta dioba stanica ide tako sporo.
A sto se prolaktina tice, na bromergonu sam vec mjesec i pol :/
A ni zadnji put na stimulaciji moje stanice nisu bas reagirale![]()
Ovo je bio klomifenski postupak jel tak, kasniji si samo dodala menopure? Klomifen je onaj koji je trebao potaknuti folikulostimulirajući hormon, a menopuri ih samo "čuvati do punkcije" i pomoći sazrijevanju. Imala si 4 folikula, dobila 2 stanice - za tvoje godine i ovakvu terapiju to nije loša reakcija. A i sjećam se da su ti folikuli bili podjednaki, pa znači da su i stanice bile jednako zrele, što je super, do oplodnje je došlo, isto super, jedino ima neka kvaka kod te diobe, presporo ide. Tu treba istraživati i kopkati, ja bi se na tvom mjestu javila Radončiću, on mi je nekako najkompetentniji za te stvari.
Trenutno uz kredit za stan, auto i dva teenagera nemam para za privatnika pa sam prisiljena veseliti i ovim bolnickim postupcima. Bila sam kod njega na konzultacijama u prosincu i sugerirao mi je da izvadim B vitamin koji je vazan faktor u diobi stanica, medjutim to je sve OK. Idem sad 16.02. u MB (za to i skupljam pare), pa cu cuti sto ce mi tamo reci vezano uz tu diobu stanica. Ipak mi nismo do sada nikad dosli dalje od 6 stanica![]()
Već nekoliko puta pokušavam se naručiti u Vinogradsku i sve mi se više čini da je to nemoguća misija. Šta god tražim uvijek me nekud krivo spoje. Pa vas molim ako neka od vas ima provjerenu shemu, direktan broj od dr. Tomića ili što slično . Help![]()
Vinogradska ima krio. :D :D :D
Ajme super...znaci ipak nisu cekali blagoslovella roo prvotno napisa
![]()
Da, upravo sam čula.
Razlog više da ih imam u pripremi.
znači, taj krio radi i zamrzavaju? ako da, to je presuper vijest :D
odlično za krio :D
zovem u ponedjeljak za naruciti se. ako imaju i krio to je to.
u ocekivanju prve vinogradske trudnice!!
Ja isto nakon et smrzlića sljedeći mjesec se naručujem .... već sam zvala jučer biolog mi se javio i kao da odma ulazim u protokol, recite mi samo jel se i kod njih nedeljom nerade punkcije? meni je prošli put padala štoperica na nedelju tako da znam da bi mi sve propalo da nisam bila private...
Ja cu mjesto prve Vinogradske trudnice nesebicno prepustiti nekoj drugoj![]()
ps. možeš mi reć koje bi nalaze bilo dobro donijet na konzultacije sa dr? mislim pomalo već izvadit papu briseve...
Najbitniji su im brisevi i spolni hormoni.....thegirl25 prvotno napisa
I ja se pridružujem pohvalama za dr. Tomića.
Žao mi je kaj više nije na IVF poliklinici jer smo se opet spremali tamo kod njega.
Tikice,![]()
Sretno svim curama u postupku.
Ajme, nadam se poplavi trudnica U Vinogradskoj... Baš je to super bolnica !! Mogla bih ja tamo sljedeće godine.... Puno sreće svima, cure!! Tikica![]()
već sam jednom pisala ovaj post, ali nije prošao, zato ispočetka:
o MPO u Vinogradskoj u Poslovnom Dnevniku:
http://www.poslovni.hr/109194.aspx
p.s. i ja razmišljam o tome da odem u Vinogradsku, vidjet ćemo kako će se stvari odvrtiti
darci, hvala na linku![]()
mogućnost zamrzavanja je stvarno dovoljno jak argument za razmišljanje o promjeni klinike..
U potpunosti se slažemthaia28 prvotno napisa
slijedeći postupak ću probati kod njih.
Drage buduće mame, drago mi čuti da se otvorio MPO odjel u Vinogradskoj.
Ja sam danas presretna mama blizanaca začetih na VV-u kod dr.L, ali trudnoću mi je pratio dr. Kuna i na tada, neuređenom MPO odjelu u Vinogradskoj sam ležala 2 mjeseca.
Želim vam svu sreću u vašim postupcima, iz mog iskustva, u dobrim ste rukama i na VV i u Vinogradskoj.
zašto više nitko ne piše na ovoj temi?? jel uspjelo kome na vinogradarskoj dsaj cure pleaseee pišite...
Ja idem iduci ciklus opet, ali ovaj put u cisti prirodnjak, pa cemo vidjeti kako i sto![]()
tikica_69tikica_69 prvotno napisa
čarobne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i neka ovaj bude dobitni.
![]()
tikica_69 ~~~~~~~~~~~~~~~ da dobijemo čisto prirodnu Lauru
Hvala cure...ak ne bude ovaj put, iduci ce sigurno![]()
Tako i ja mislim. Taj put mora jednom doći, nekom prije nekom kasnije. Netko se za taj put pomući a nekome se taj put desi .
Koja filozofija ...![]()
tikice drži fige, ja ako ovaj FET na Citu bude neuspješan sljedeći mjesec idem na Vinogradarsku, ovaj mjesec počinjem već pomalo sa vađenjem nalaza...javljate pleaseee ako saznate da je kome gore uspjelo, jako me zanima koja će im uspješnost bit...
navodno već imaju trudnica![]()
tikice kada krećeš? sretno!![]()
Tak me vuče ta Vinogradska da sam već počela i doma piliti o njoj!![]()