Stranica 53 od 78 PrviPrvi ... 343515253545563 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,601 do 2,650 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

curke,

ja upadam u božićni vlakić pod uvjetom da ponovim sutra betu , bez obzira na mengu dok kaže da mora biti 0 jer bi mogla biti i vanmaterićna ...nadam se da nije nego samo biokemijska , uglavnom kaže da zaostatak od štoperice sigurno nije bio....nadam se da će sutra beta biti 0 ( ne mogu vjerovati da sam izgovorila ovu rečenicu) pa da krenemo hrabro dale.....pusa svima ...Nina B držim fige da što prije dobiješ mengu ....mislim nažalost koje su ovo želje , meni da beta bude 0, Nini B da procuri.....ah šta čemo kad je tako.....

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

evo i mene....
    danas smo se narnija i ja druzile juhuuuu :D :D
    Drage moje ja preskacem ovaj vlakic da mi se tijelo oporavi i u 1 mjesecu sam gore na novome Aih za koji bas i nisam ali koliko sam skuzila zakonski tako mora ici
    biologa nema 9-13 u Vinogradskoj za info ako netko treba...
    moja beta danas pala na 51,8 i u ocekivanju sam menge nadam joj se do petka ako ne onda opet gore i vidjet cemo dali ce biti čiš...( nemogu to do kraja niti izgovoriti ) Uglavnom tko je samnom u vlakicu za 1 mjesec???
    Jel jos netko bio gore danas osim narnije i mene da povezem lica...?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nina, a kad počinju raditi nakon Božića? I kad nema biologa? Nisam shvatila ovo 9-13.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Aurora to je ono što sam i ja pisala neki dan, biologa nema od 09.12. do 13.12. Mene samo muči šta ako mi u tom periodu bude transfer?
    Punkcija bi trebala upasti prije ali me brine...

NinaB za 01/2010 :D :D
    narnija da beta bude 0 sutra ~~~~~~~~~~~~~~~
    o Bože koje su ovo želje

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Aha, zaboravila sam napisati da počinju raditi 11.01. a zadnji radni dan im je Badnjak- tako su mi sestre rekle zadnji puta

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

U tom slučaju meni otpadaju i 12. i 1. mjesec Mislim da neću ni ići na te prirodnjake, nego ću onda pričekati sljedeći stimulirani. Pitat ću jel bi mogla nakon 4 mjeseca, pa da to bude u 3.mj.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa
    Aha, zaboravila sam napisati da počinju raditi 11.01. a zadnji radni dan im je Badnjak- tako su mi sestre rekle zadnji puta
    da tako negdje ja bi trebala dobiti oko 1.01 ili 02.01 vjesšticu i 9 dan doci na ulz znaci 10 ili 11.01....taman....
    I ja vaditi moram betu jos ovaj tjedan samo da mi vidite ruke ko narkomancina izgledam ipak od prosle subote 5* sam vadila krv :/
    Aurora nazovi ih i nesto cete skombinirati...vidsi da smo narnija i ja u istome sosu pa ja tek za 1 mjesec a ona moze odmah....nazovi i pitaj ih....

Curke sutra sretno.....

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ma ja idem sutra gore jer mi je 7.dan, tako da bi do 8.12.eventualno i stigla na punkciju, ali na transfer sigurno ne. A isto tako bi mi se punkcija i transfer trebali događati u siječnju taman negdje prvih 10 dana. Tako da i taj ciklus propuštam... ma baš sam razočarana...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Aurora ali ja sam u istom sosu kao i ti pa me dr.K stavio u postupak- pa ne bi mi valjda dao da pijem klomifene a da me ne uspiju riješiti :?
    Vidimo se sutra gore pa ćemo sve vidjeti

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

AuroraBlu stigneš na transfer. Pa ne treba 15 dana od punkcije do transfera.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Dodirko prvotno napisa
    AuroraBlu stigneš na transfer. Pa ne treba 15 dana od punkcije do transfera.

Misliš? Ali ovo je prirodni ciklus, nije mi nikad ovulacija prije 12-13.dana. A zadnji dan kad će biolog biti tamo je 8.12 - to će mi biti 14.dc. A možda stignem na knap, eventualno da mi transfer bude 2 dana kasnije.

Ma vidjet ću sutra, što je tu je...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Aurora meni je bila Aih 17 dan ciklusa...znam da nije bas usporedba ali mi je ciklus 30 dana tako da.....
    ne brini se sve ces sutra znati....

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nina, pa to mi je nevjerojatno kako inzistriraju na AIH kod tebe, a imate i ti i TM dijagnozu...
    Nadam se stvarno da će nam 2010 svima bit bolja, i da će ukinuti zakon!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Evo da i ja prijavim da niti od mene ništa ovog puta. I uz utrogestane sam dobila, a da stvar bude gora moram propustiti i prosinac jer biologa nema onda kada bi meni trebao ( baš u razdoblju kad ga nema meni će biti 11 do 14. dan ciklusa) , a osim toga isti se slučaj ponavlja i za siječanj jer počinju raditi 11. što je meni opet prekasno... To me je više razočaralo od ove neuspješne inseminacije u prirodnom ciklusu kojoj ni sama nisam davala previše šanse... Pitam se da li ću ikad dogurati uopće do toga da vadim betu

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Sada mi stvarno ništa nije jasno!

Rekli su mi da ako dobijem M do 5.12 da mogu u postupak.

Kakav bi to bio postupak bez biologa i koja im je svrha raditi ako nema biologa??? :?

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

MAJONI974,

žao mi je, ali neka te tiješi da smo svi zajedno u tome.

Isplaći se danas i u nove pobjede!!!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Hvala ti Arkice! Naravno da me to tješi, jutros me je držala prije svega ljutnja ( valjda mi je to neki obrambeni mehanizam da me u ovakvim situacijama baca na agresivu ) jer moram propustiti dva ciklusa, ali prošlo me je sada...Našla sam već u međuvremenu i neke pozitivne stvari u svemu, pa guram dalje...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa
    Nina, pa to mi je nevjerojatno kako inzistriraju na AIH kod tebe, a imate i ti i TM dijagnozu...
    Nadam se stvarno da će nam 2010 svima bit bolja, i da će ukinuti zakon!
    ne znam draga ali evo ja sam bas razgovarala bez da sam svojoj ginicki rekla moje laicko razmisljanje o tome i sama mi je rekla da po njoj inseminacija pod bilo kakvom stimulacijom nema smisla...Ici cu na par konzultacija pa cu bas cuti i druga misljenja, sav sreca da mi je mama u zdravstvu pa moze do nekih strucnjaka iz Petrove i VV doci..Pa Vam javim misljenje...
    Narnija draga? dali si ti isto na Aih ili? zaboravila sam to pitati te...
    Dodirko tebi bi po svemu transfer ili Aih neznam na sta ides trebao biti iza 13 kada nema biologa zato ne brini

Majoni samnom u vlakic ajmo 2010

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Nina, ajmo, 2010. je naša
    Mene te inseminacije frustriraju beskrajno... Spermiogram MM-a nije baš tako dobar, ali eto izgleda da nije ni tako loš pa sam i u Viliju i od dr Kune dobila isto mišljenje - ajmo probati par puta sa inseminacijama... Frustriraju me i naše godine i što sam toliko dugo čekala i ništa ne poduzimala... Ali bolje da si to sve lijepo izbijem iz glave i krenem dalje...

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ČItam i ne vjerujem... i opet čitam.... :shock: :shock: :shock:

To znači da sam ja sada slučajno u postupku, kao što sam trebala biti, da mi nije spotting potrajao predugo... da bi se ja pikala i onda shvatila da nema biologa!!!! :shock: :shock: :shock: ma nemogu vjerovati.
    Još me je doktor nagovarao u petak da ipak počnem sa pikanjem kada krene prava M ali sam odustala jer mi je početak ciklusa bio stvarno čudan.

Ma blaženi Vili i dr. Radončić. To se njemu nikada ne bi dogodilo. Pa da svaki dan jedem bombone bilo bi previše a ne da se pikam menopurima i onda da .... ma nemam komentara. Slično se nešto dogodilo i na VV-u.... strašno.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Da je krenula kada je trebala meni bi punkcija bila 9-tog....

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Pozdrav svima,
    pino je otvorila jednu dobru temu pa molim sve koji su bili u postupku po novom zakonu da daju mali doprinos za našu dobrobit.
    Hvala

VAZNO - statistike o postupcima ove jeseni:

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=86347

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

evo mene još jedne koja ne može vjerovat da biologa nema...ja u čet trebam na uzv jer kao ovaj mjesec idem na ivf prirodni i to bi mi trebao biti 9.dan!!!Pa to je za poluditi, mislim kaj si ne nađu neku zamjenu...tolkio sam se veselila ovom i sada mogu očekivati u čet da će mi reći da sve pada u vodu za ovaj mjesec!!Grozno!!Nemam riječi!
    meni je isto na knap...mislim da stignem na punkciju ali transfer baš i ne...možda on to zamuti pa objasni doktorima di je kaj da nam sami vrate, ha :? :? sada u glavi imam sto solucija kako bi oni to mogli izvest

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mislim da to nisu "stvari" za objasniti doktorima. Sa time ne omalovažavam doktore nego svatko treba raditi svoj posao i u svom poslu biti profesionalac. Kao što ne bi vjerovala biologu koji bi mi radio ultrazvuk.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Dodirko prvotno napisa
    ČItam i ne vjerujem... i opet čitam.... :shock: :shock: :shock:

To znači da sam ja sada slučajno u postupku, kao što sam trebala biti, da mi nije spotting potrajao predugo... da bi se ja pikala i onda shvatila da nema biologa!!!! :shock: :shock: :shock: ma nemogu vjerovati.
    Još me je doktor nagovarao u petak da ipak počnem sa pikanjem kada krene prava M ali sam odustala jer mi je početak ciklusa bio stvarno čudan.

Ma blaženi Vili i dr. Radončić. To se njemu nikada ne bi dogodilo. Pa da svaki dan jedem bombone bilo bi previše a ne da se pikam menopurima i onda da .... ma nemam komentara. Slično se nešto dogodilo i na VV-u.... strašno.

i ja sam čula za Vili i baš za dr. Radočića samo sve naj naj i malo danas gledala po netu i nista lose o njima ne pise....
    Da i zamene je malo neozbiljno jer nije ovo prvi puta da nema biologa mislim da bi barem trebali imati neku alternativu, jer od kada smo mi gore vidjela sam na kalendaru svaki mjesec da ga par puta nije bilo a mislim da je i meni raden AIh tek 17 dan jer ga nije bilo..to je bilo onda kada su Gabica i cure cekal ne transfer i na Aih jako dugo jer je bila guzva...ajoj....

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ovo što si napisala me stvarno brine....

A nemam novaca za cijenu privatnog IVF-a + injekcije....

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Mislim svaka čast njima ali nama koje živimo za svaki postupak, barem ja jesam jedna od takvih, ovo je noćna mora...jel recimo u mom primjeru ovo nije prvi put da zbog nekih gluposti odgađam postupak, i ovdje se radi o tome da znaći punkciju stignem napraviti a transfer ne, što je jedan korak koji me dijeli od barem trunke zadovoljstva neovisno o ishodu! novi je odjel ali slažem se s Ninom, trebala bi postojati zamjena ili neko rješenje za ovakve situacije

Uglavnom jedva čekam četvrtak i uzv da vidim što će mi reći

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sad sam i ja ostala :? za biologa, ali to je uvijek rizik..ići negdje di je jedna osoba na određenom radnom mjestu.
    Za dr R i Vili, samo riječi hvale jer smo u petak, poslije Vinogradske i mojih konzultacija i pregleda-išle nas tri u Vli-prijateljica imala biopsiju radi CINa....ona oduševljena iako sam ja ne znam kako dovezla kući nas dvije od straha...
    Dodirko, radi toga nisam stigla do tebe! Žao mi ko psu...
    Onda dođem kući, odspavam i sutradan još gore vijesti! Boxica izgubila dijete...ne znam di je svemu ovome kraj....
    Zato uvijek hvalim Bogu što sam bar zdrava, koliko toliko...i moja obitelj, jer takva tragedija ostavlja duboku ranu u srcu...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

jutro...
    dali smo si za razmisljati....i nije ok...pogotovo kada je nastala tolika guzva nas starih pacijentica i novih...mislim da je i mene odgodio za 01 mjesec jer taman kada bi ga ja trebala :/ ne zele valjda riskirati ko prosli put 17 dan da mi naprave Aih...mislim...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Drage moje...pitam se cijelo vrijeme kako uz sve ovo što nam se događa uspijevamo ostati normalne...
    Svi vi radosno čekate svoje ß baš kao što sam je i ja (samo što sam ja svoju i dočekala).... no mojoj muci nigdje kraja .... ja sam u 6. tjednu trudnoće, bila jučer na pregledu kod dr.T, gestacijska je tu, no žumanjčane i embrija nigdje , sad opet moram za 7 dana vaditi ß, i ići na UZV ....srce mi puca od straha, tuge i jada i uopće ne znam kak ću sve ovo podnijeti

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

jaja2 NIje to tako loše. Da li je 5+ nešto dana ili 6+ nešto dana? Srce prokuca do 8 tjedana.

Znam da je briga.... sigurno i veća nego negativna beta.

Drži se!

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

zelimo_bebu vidimo se u prvom mjesecu!

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

jaja2,

ti si bila naše svijetlo na kraju tunela i sad opet "sranje"; !!!

Drži se!!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Draga jaja
    dali si to bila u Vinogradskoj kod njih gore ili??? Odi po jos jedno, dva misljenja...kolika je beta???

ne nerviraj se unaprijed, nije sigurno nista

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala vam cure na podršci

Jučer mi je bio točno 6. tjedan.
    NinaB ja sam ti jučer bila gore između 8,30 i 10,00 h.

MM i ja smo tolko klonuli duhom, da smo ko sjene.... znam da još nije sve izgubljeno, no moj optimizam je do sad uvijek urodio

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Jaja, znam da te ništa sada ne može umiriti, ali sa 6 tjedana je rano da se sve to vidi. Ja ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Pa i beta ti je bila više nego ok... a to je vrlo ohrabrujuće!

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

jaja-ja bi otišla privatno jer imaju puuno bolje uzv,tako riješiš ovo teško iščekivanje.sretno

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bile smo Gabi i ja jutros gore. Gabi mi je samo uspjela reći (dok je izlazila iz ordinacije, a ja ulazila) da ima 3 folikula. Jeeee!!!!

Meni je danas 7.dc i imam jedan folikul od 9 mm, naručena sam ponovo u petak da vidimo kako raste. Ali endometrij mi je u komi - 2 mm - nije ni čudo kakva mi je m.bila. Dakle, nije mi spominjao uopće da biologa neće biti, valjda me nije htio unaprijed zabrinjavati, a mene je bilo strah pitati ga.
    Sad čekamo što će Gabi reći
    Ovo je čista patologija već, ja sam zadovoljna čim bilo što radim gore... 1 uzv i ja sva happy

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bokic

Jucer sam nazvala i narucila,sestra mi je rekla da dojdem u petak u 9.30 na dogovor bit ce Prof K. Mislim da ce i meni dati da vadim hormone,a to mi otezava situaciju jer u postupak bi krenula tek u 2 mjesecu jer mengu bi trebala dobit 27.12 a hormoni se dosta dugo cekaju,a ja sam tako nestrpljiva. Dali oni priznaju spermiogram iz privatnih klinika?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj jaja2 prvotno napisa
    Hvala vam cure na podršci

Jučer mi je bio točno 6. tjedan.
    NinaB ja sam ti jučer bila gore između 8,30 i 10,00 h.

MM i ja smo tolko klonuli duhom, da smo ko sjene.... znam da još nije sve izgubljeno, no moj optimizam je do sad uvijek urodio
    ti muz ste bili ili ti sam????

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Gabica draga super

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

NinaB bila sam sa MM.
    Gabica lijepe vijesti.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

sjedila si do vjesalice, plava kosa tajice....

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mene je dr. T. tražio nalaz sa VV ili Petrove! Imala sam iz svoje bolnice.

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Jaja2 ~~~~~~~~~~~~~~~~da će sve biti dobro, pa ß je bila više nego divna .
    Zvala sam danas Vinogradsku i na žalost ako dobijem m 06.12. ne mogu ući u postupak, samo do 05.12. . A naravno, kako su mi kratki ciklusi, idući će biti negdje 30.12., tako da neću upasti niti iza 11.01. kada se vraćaju s GO i tako lijepo odu 2 ciklusa, odnosno već 3, jer sam ovaj prethodni propustila čekajući Menopure . MM me jutros zeza da li da me dobro iživcira kako bih dobila ranije m

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj bebica2009 prvotno napisa
    Mene je dr. T. tražio nalaz sa VV ili Petrove! Imala sam iz svoje bolnice.
    Ovo je odnosi na nalaz speriograma, a vezano za odgovor lastavici

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno Re: bokic

Citiraj lastavica1979 prvotno napisa
    Jucer sam nazvala i narucila,sestra mi je rekla da dojdem u petak u 9.30 na dogovor bit ce Prof K. Mislim da ce i meni dati da vadim hormone,a to mi otezava situaciju jer u postupak bi krenula tek u 2 mjesecu jer mengu bi trebala dobit 27.12 a hormoni se dosta dugo cekaju,a ja sam tako nestrpljiva. Dali oni priznaju spermiogram iz privatnih klinika?
    moze moj je imao iz Ivf poliklinike i sve ok....

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo i mene
    Dakle imamo 3 folikula, 12,13,14 mm :D Kaže dr da je još rano reći da li će svi lijepo narasti ali nema veze, u petak sam opet gore. Aurora vidimo se

Dakle za biologa ovako- mene je danas dr. K naručio da dođem u 7.15 k njemu ali on se nije pojavio. Pregledao me dr. T pa sam Kunu nazvala na mob poslije pregleda da ga pitam za biologa. dr. T me bilo strah pitati
    Kaže K da biologa nema fiksno za vikend 12. i 13.12. a ostale dane (09.-11.12.) će bti po potrebi- tako da nema straha curke, sve je pod kontrolom. I da dr. K mi je napomenuo da ide na službeni put i da ga neće biti do kraja drugog tjedna- samo nisam povezala kad točno ide. Ali T je tu i sve će nas riješiti

jaja draga odi po još jedno mišljenje, nekome ko ima bolji uzv

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gabi, laknulo mi je! Tomić je toliko strog danas bio da nisam nikakva suvišna pitanja postavljala
    Super reagiraš na klomifen!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

gabi super bas mi je drago :D :D :D :D :D :D
    ja tu vise neznam tko pije a tko placa...pa koliko ja znam nema transfer vikendom kao niti Aih...........???
    malo sam razocaran, puno.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •