Stranica 54 od 78 PrviPrvi ... 444525354555664 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,651 do 2,700 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj NinaB prvotno napisa
    gabi super bas mi je drago :D :D :D :D :D :D
    ja tu vise neznam tko pije a tko placa...pa koliko ja znam nema transfer vikendom kao niti Aih...........???
    malo sam razocaran, puno.....
    ja sam početkom 6. mjeseca imala transfer u subotu, ne znam da li su iza ljeta što promijenili...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

NinaB znaju biti i punkcije i transferi vikendom ako se tako nekome poklopi

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

pardon nisam znala...
    ovako je moj razg sa Kunom bio trebali bi dobiti za 2 dana znaci 02.11 znaci oko za 14-16 dana Inseminacija ali nema nam biologa i bolje da onda preskocimo da se tijelo oporavi itd...meni sada nije nista vise jasno...
    ali nema veze idemo dalje sa malo ??????????????' i cekam dfruga misljenja da mi mama javi....

Narnija beta?????

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nina, sutra moraš dobit m? Ma daj ti nazovi Kunu kad dobiješ, i reci da si čula da je biolog ipak tu - a imat ćeš i točan datum kad ti je došla m - pa ćeš čuti što će ti reći. Ja bi ga u svakom slučaju ipak nazvala. Odnosno, neće ni njega bit, ali Tomić će biti.

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno Re: bokic

Citiraj lastavica1979 prvotno napisa
    Jucer sam nazvala i narucila,sestra mi je rekla da dojdem u petak u 9.30 na dogovor bit ce Prof K. Mislim da ce i meni dati da vadim hormone,a to mi otezava situaciju jer u postupak bi krenula tek u 2 mjesecu jer mengu bi trebala dobit 27.12 a hormoni se dosta dugo cekaju,a ja sam tako nestrpljiva. Dali oni priznaju spermiogram iz privatnih klinika?
    Priznaju, priznaju...

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

gabi :D :D :D

ja sam ljuta. jako. sad sam bila po nalaze koji jos nisu gotovi. od 6.11. neka zovem u cet pa ce valjda biti gotovi. :shock:

a kaj se tice odsutnosti biologa, kaj nije tako nesto bilo i za prosli mjesec? nemojte se zamarati oko toga. ionako kad dodete gore ce vam sve reci.

i da, kaj vama pise na uputnicama za gore? ne sjecam se kaj i je prvi put pisalo ali sad mi pise ginekologija i opstetricija, pa ne znam jel to ok ili nije da odem po jos jednu uputnicu sad dok stignem.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

zeena ma to ti je ok, sestre gore meni nisu nikad radile probleme a svakave sam uputnice imala
    a za nalaze užas koliko se čeka

a gdje nam je narnija? nije li ona trebala danas vaditi betu?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

joj drage moje , ništa dobro..preskaćem vlakić u 12-tom...beta opet 9 tako da sam na istome....imam menstrualne bolove i curkam smeđe već dva dana ali nije još poprave krenulo...samo se nadam da hoće i da nije vanmaterična.... ne znam uopče koga bi zvala i šta da radim....Tomić mi je samo rekao ako je beta negat. onda idemo u postupak ako je pozit. onda nikako...a nije rekao za ishod pozitivne i da li da se njima javim ili svom giniću .... mislim da ću pričekati do petka i opet ju izvaditi...ako do tada ne iziđe iz mene onda ću morati na UZV pa vidjeti gdje se začahurilo.... ma luda sam

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Narnija, ma nije ti to vanmaterična, to ti je mala biokemijska, sama će ti proći, sutra ili preksutra ćeš procurit, vidjet ćeš. Tak da još nije sve gotovo za vlakić u 12.mj!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa
    Nina, sutra moraš dobit m? Ma daj ti nazovi Kunu kad dobiješ, i reci da si čula da je biolog ipak tu - a imat ćeš i točan datum kad ti je došla m - pa ćeš čuti što će ti reći. Ja bi ga u svakom slučaju ipak nazvala. Odnosno, neće ni njega bit, ali Tomić će biti.
    draga ja se iskreno nadam da cu procuriti jer zadnji uteric sam stavila u subotu navecer i do danas nista
    narnija draga moja ma sigurno je biokemijska jer i meni je rako nije vam vanmaternicna jer bi vrijednost bete bila puno veca....ja cu sutra ili prekosutra ici vaditi ju nadam se da smo blize nuli.....
    Uglavnom misljenja za Aih nakon 1 neuspij nas slucaj...ako sam dobr shvatial zakonski moraju 2* bilti neuspijeli i tek onda se moze na IVF velika vjerojatnost je da ce se opet ista stvar desiti i sanse su manje od 10 % kod Aih i moje dijagnoze, naravno vanmaternican nije iskljucena....
    Za ivf su sanse oko 60% moja dijagnoza i preporucljivo...ok bas me zanima sta ce mi reci u 01/2010....
    ajoj

Gabica pa 3 komada draga :D :D :D :D :D

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nina, odradi onda još taj aih, i početkom godine si u pravom postupku - a možda ti neće ni trebati više

Samo komentar za vanmateričnu (inače, doktori je u žargonu zovu - ekstrica) ja sam je imala i prva beta mi je bila 519, pa je naglo pala na 100 i nešto, pa je onda opet mrvu narasla... dakle, nema šanse Narnija, da se o tome radi kod tebe.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Da se i ja nadovežem za vanmateričnu- moja prva beta je bila 550, za dva dana 670 i za još dva dana 750. Tako da ne brini, nije ovo vanmaterična, ipak je vrijednost premala.

Sad si me Aurora sjetila ekstrice- sva sam se naježila kad sam to čula jer su ju doktori tako nazivali cijelo vrijeme u bolnici... Uf loša sjećanja

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa
    Nina, odradi onda još taj aih, i početkom godine si u pravom postupku - a možda ti neće ni trebati više

Samo komentar za vanmateričnu (inače, doktori je u žargonu zovu - ekstrica) ja sam je imala i prva beta mi je bila 519, pa je naglo pala na 100 i nešto, pa je onda opet mrvu narasla... dakle, nema šanse Narnija, da se o tome radi kod tebe.
    draga hvala mislim da necu jer malo mi je glupo iskreno da ga nazovem da sm cula da je biolog tu pa da bi ipka ja isla na Aih ove jos godine itd...
    a koliko sam čula i oni su blizu kvote ispucali ju pa možda je i to razlog...
    mislim da mi malo fali i paznje kod njih kao sto sam imala kod privatnika ali....
    Ma ljuta sam uzasno pa se hvatam za sitnice i jos sam malo u soku pa...
    pusa svima

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

NinaB draga potpuno te razumijem I ja sam nakon negativne bete prošla sve ove faze- i ljutnja, i bijes i gorčina i mržnja i svi mogući osjećaji. Bili su mi krivi i doktori i biolog i ministar, ma svi svi...
    Proći će to, a i mislim da iz narnijinog slučaja možeš vidjeti da te ne bi stavili u postupak sve dok beta nije skroz na nuli- to je vjerojatno mislio pod time da se tijelo oporavi...
    Nažalost, u istoj smo priči gdje nas spašava jedino ona stara- strpljen spašen

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa
    NinaB draga potpuno te razumijem I ja sam nakon negativne bete prošla sve ove faze- i ljutnja, i bijes i gorčina i mržnja i svi mogući osjećaji. Bili su mi krivi i doktori i biolog i ministar, ma svi svi...
    Proći će to, a i mislim da iz narnijinog slučaja možeš vidjeti da te ne bi stavili u postupak sve dok beta nije skroz na nuli- to je vjerojatno mislio pod time da se tijelo oporavi...
    Nažalost, u istoj smo priči gdje nas spašava jedino ona stara- strpljen spašen
    hvala draga mrzzim tapkati na mjestu li pokrenula sam se na druge strane pa....
    pusa

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

drage moje evo meni menga curi ko blesava i jako me boli...pa je to valjda to ...bolje da to sve samo izađe.....hvala na podršci za vanmateričnu odmah mi je lakše...inaće i ja sam ju prošla ali meni se beta savršeno duplala i što je još gore kada sam ju vidjela na uzv bebici je kucalo i srčeko bila sam 6+3 trudna uopće me ništa nije boljelo..rekao je dok. da je bila u samom rogu maternice pa se zato tako pravilno razvijala.... ..ma užaš ..zato kada se sjetim sva pretrnem...
    sada me mući ako njih nema do 11.1.2010 kako ću ja stići u postupak u 1mj kada sliejdeću mengu trebam dobiti 1.1. a dogovor ?kada da to obavim ?...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

eto vidis narnija super da si procurila ja jos nikako ....
    Jesi ti u ovom vlakicu ili u 12 mjesecu??? dali ti je dao klomifene ili kakvu stimulaciju sada kada smo bile? ili mu se moras javiti nakon ove bete jucer?

inace u 1 mjesecu je Kuna gore od 11.01...meni taman ako dobijem pocetkom mjeseca ( ovisi o ovoj vjestici, ovaj mjesec) 11 sam na 1 ulz

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Narnija, da sam na tvom mjestu išla bi ovaj mjesec u postupak i pauzirala sljedeći. Budući da si dobila m. na vrijeme (nije trebala nikakva dodatna intervencija) a rečeno je da može u postupak tko dobije do 5.12. ja bi ih nazvala i naručila se na pregled 7.dc.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Doktor mi je rekao ako beta nije negativna a jučer nije bila ,( danas vjerojatno je .)..da nećemo u postupak ovaj mjesec, jedino da ju opet izvadim sutra i potvrdim 0 pa ga nazovem da li mogu ipak početi sa klomifenom...problem je što mi je sutra 4dc a klom. mi je napisao od 3dc, zato mi je frka ...isto tako za prvi mjesec ....morala bi samoincijativno krenuti sa klomifenim i samo se pojaviti 11.1. na prvi UZV ..ne znam bolje ću nazvati gore i pitati sestru šta da radim....nekako se bojim ovaj ciklus ići u postupak ...možda da se tijelo malo oporavi od ove biokemijske ...neznam niti sama...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Izvadi sutra betu, sigurno će biti ok, i probaj čisti prirodnjak ovaj mjesec. Ni ja ne uzimam ništa ovaj mjesec.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

potpisujem Aurorino....narnija
    Cak sam i dragome napravila popis kada mora biti doma u plodne dane
    jer je konstantno na putu pa.....
    meni je promjenio klomifene umjesto od 5-9 kao sada na 3-8 dan pa mozda i na vrijeme dodem na Aih a ne 17 dan....
    Bolje sam jer sam se pokrenula malo i na druge strane i pocela akcija skidanja kg koji su se skupili od hormona :/

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

NinaB i ja sam ovaj ciklus pila klomiće od 3-7dc i reakcija je puno bolja nego ono 5-9dc.
    narnija i NinaB sretno što god da odlučile

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Aurora misliš na prirodnjak bez uzimanja klomifena ,misliš da bi me primio i napravio aih ili si nešto drugo mislila....nisam baš razumjela....

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

NinaB i ja sam ovaj ciklus pila klomiće od 3-7dc i reakcija je puno bolja nego ono 5-9dc.
    narnija i NinaB sretno što god da odlučile
    da draga vidjela sam 3 komada :D :D :D :D :D

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Bok cure. Ja ću, izgleda ipak upasti u Božićni vlakić :D . Naime, dobila sam prije par sati m (smješno, nikada joj se nisam ovako veselila), doduše samo neko brljanje, ali bi uskoro trebalo biti za pravo. Nešto mi je prilično uranila ovaj mjesec, ali budući da doma imamo opsadno stanje s majstorima i preuređenjem već mjesec dana nije niti čudo koliko sam pod stresom.
    Htjela sam pitati kako je mišljenje naših dr-a s Vinogradske kada je 1. dan ciklusa, budući da moram početi sa Suprefact sprejom? Da li se računa i spotting ili kad stvarno "krene"?

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja sam krenula sa sprejem čim je počelo...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Narnija, mislim na ivf bez stimulacije. Dakle, folikul koji proizvedeš u svom prirodnom ciklusu, doktor ga punktira i oplođuje se. Isti postupak kao u stimuliranom, samo nema puno folikula nego 1, eventualno 2.
    Marnie, prvi dc. je kad krene crvena krv, dakle ne spotting. Pričekaj sutra za suprefact.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Aurora problem mi je što mi ne žele raditi IVF dok mi ne proba par AIH-a
    isti problem kao i kod Nine B ...ali ja sam odlučila sutra vadim krv akoe je negativna ..javljam se gore i pošto mi je u ponedjeljak išao samo spoting i tek mi je jučer krenula prava krv sutra mi je 3 dc pa ču krenuti sa klomifenima , kažem ako je beta negativna ...naravno pitat ću sestru da li može .....onda sam u božičnom vlakiću ...malo me strah da li je dobro odmah posliej biokemijske

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja sam maloprije čitala o biokemijskim trudnoćama i naletjela na informaciju da se IVF pokazao uspješniji u ciklusu nakon biokemijske trudnoće. Pitaj dr. o tome. Sretno!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Hvala AuroraBlu . I sama sam nekako mislila da bih trebala pričekati do sutra sa sprejem.

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Drage cure u sklopu izrade nove i jako dobre MPO stranice gdje ćemo imati jako puno informacija, za nas iskusne, ali i za sve početnike, molila bi vas da mi na PP napišete ukratko kakvi su vaši dojmovi o našem Vinogradskom MPO timu, te koliko ste dugo otprilike čekale na prve konzultacije, na prvi postupak, kakvi su vaši dojmovi o našim MPO doktorima dr.Tomiću i dr.Kuni, sestrama, a i našem biologu.
    Unaptrijed vam se zahvaljujem.
    Molim vas da nađete 5 minuta da mi napišete, sve je u dobronamjernu svrhu, za sve nas koje dijelimo istu ranu.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

mmaslacak ja sam direktno upisala se u stranicu iz potpisa...nadam se da je to ok

samo info ja naravno još nisam dobila vjesticu malo sam vec i zabrinuta sutra ponovno beta

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Super i puno ti hvala, al to su neki drugi podatci, meni trebaju osobni dojmovi i čekanje i sl.
    Ono su više protokoli uspješnost postupaka.
    Naravno ako ti se da opet, al meni
    tnx

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

jesam draga

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Dobar dan, lijepe tete
    Ja sutra idem na uzv, 11 dc pa ćemo vidjeti što kaže Tomić. zasad samo pozitivno razmišljam. Ako bude folikula - super. Ako bude stanica - još bolje. Ako bude ET-a - nitko sretniji od mene. Ako pak ne bude ništa od ovoga, ima još ciklusa. Neću odustati..
    Hvala vam svima što ste tu, stvarno ste velika podrška.

NinaB, baš sam se kod tebe nadala lijepom ishodu, žao mi je što nije uspjelo. ALi bude.

Gabi, sutra se vidimo.
    Pusa svima

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

petra hvala ti...jos sam uvijek u crnome jer cekam m...nikakko da odes...ako malo prevrtim film vec mj dana o nicemu ne trazmislaljam prvo Aih pa cekanje pa beta pa sad m...cekanje ma spremna sam za ludaru

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

petra i Gabica
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

petra u utorak se nismo vidjele ali sutra onda svakako

maslačkice, ja sam ti poslala na pp
    NinaB evo onda sad da što prije dođe~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj NinaB prvotno napisa
    petra hvala ti...jos sam uvijek u crnome jer cekam m...nikakko da odes...ako malo prevrtim film vec mj dana o nicemu ne trazmislaljam prvo Aih pa cekanje pa beta pa sad m...cekanje ma spremna sam za ludaru
    uvijek je teško kad se takve stvari dese. Ali gledaj na to kao na nešto lijepo i pozitivno, barem znaš da možeš ostati trudna. Ja nisam do toga nikad došla.
    Hvala na vibrama, stvarno će nam trebati

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

petra u utorak se nismo vidjele ali sutra onda svakako

maslačkice, ja sam ti poslala na pp
    NinaB evo onda sad da što prije dođe~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Oprosti što nisam došla, nisam mogla radi posla..
    Ali se sutra vidimo

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Gavi vibram da su sve 3 ko lopte velike i zrele :D :D :D :D

isto i Petra...........koliko ih imas?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

NinaB hvala ti, meni bi bila dosta i 2
    Vidjet ćemo sutra da li lijepo rastu

petra tebi je sutra 11dc?? I meni isto... Ja se nadam da ćemo skupa na punkciju i transfer- ako do svega toga dođe naravno

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ne znam koliko ih imam i da li uopće imam folikula, sutra mi je prvi pregled, nisam mogla otići prije na pregled. Držite fige da je barem jedan folikulić.

Gabi, je, sutra mi je 11 dc

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gabi, Petra, vidimo se sutra, i ja sam gore, meni je 10.dc

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Gabi poznam, Aurora kak te budem prepoznala????? (tome se veselim, moram priznati :D )

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

petra ne brini, ja ću vas upoznati
    baš se veselim što ćemo se vidjeti

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Vidimo se sutra, nećemo više začetavat temu.
    Veselim se :D :D

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Napišem vam litanije i nešto zbrljam..ode sve u zaborav!!!
    Uglavnom....ja vjerojatno krajem 1 mj u postupak ili početkom drugog...
    Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~...ne stignem vam pisati jer sam u ludari na poslu...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

narnija draga beta?

evo moja pala na 5, lagamo sam pocela curkati ali ne onako za prav...Dr mi je reako kada vam krene uzmite si par dana Bo...srce mi se vec sada cijepa kada sam vidjela krv...uf ako znate na sta mislim

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

meni je beta pala na 4 tako da je u biti negativna i popila sam si klomifen i krečem u akciju u novi pokušaj ......super da ti je pala i da si sama procurila ....mislim s obzirom na okolnosti....znam da ti je teško ali to je u ovim našim situacijama najbolji ishod ....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •