Narnija i Nina :D :D :D :D :D Za novu akciju! Jedan tužan ciklus je završio, ali novi je na početku![]()
![]()
Gabi i Petra, ja sam sutra malo prije 8 gore, a vi?
Narnija i Nina :D :D :D :D :D Za novu akciju! Jedan tužan ciklus je završio, ali novi je na početku![]()
![]()
Gabi i Petra, ja sam sutra malo prije 8 gore, a vi?
sretno curke moja.......
za VELIKE folikule
gdje je nasa JAJA?????![]()
da i mene zanima Jaja javi se !
Nina B kako si , jel te boli ...mene je rasturalo.....pusa svima![]()
Gabi, Petra i ja smo se družile danas. Gabi je u ponedjeljak na punkciji, ja sam na uzv opet u ponedjeljak (moj folikulić je narastao na 14mm, 10.dc, i sam je), a Petra je bila iza mene, ali sad će se i ona uskoro javiti...![]()
Eto i mene. Dakle od 3 folikula ostala su 2, 15 i 18mm. Sutra u 21h štoperica a u ponedjeljak punkcija...
Aurora baš mi je žao što nećemo biti skupa na punkciji ali se opet vidimo :D
Petra, čekamo novosti![]()
I da, danas je bila strašna gužva gore, baš sam se iznenadila obzirom da smo Aurora i ja u utorak bile same :shock:
Bravo Gabica![]()
Super Aurora jesi zadovoljna????
Narnija-ja inak malo bolje iz mene idu komadi doslovce![]()
![]()
Bebica, potpuno sam zaboravila pitat za svoj endo(ah, u mojim godinama nije ni čudo) a on nije ništa spomenuo. Valjda se podebljao... jer ni prošli put ga nisam ništa pitala, nego je sam komentirao.
U ponedjeljak ću sve pitat!![]()
Nina, i iz mene su išli komadi - to je zato jer ti je endometrij bio jako zadebljan od svega što se u njemu događalo, pa jednostavno ima više toga što se treba izljuštiti.
Jajajavi se.
Evo ja upravo dosla doma dr T mi je dao spisak sto trebam napravit od pretraga ostali su mi hormoni i drugi petak moram kod psihologa i pravnika.Je me moze tko uputit sto cu ja pricat s psihologom,a sto sto s pravnikom d mi je znat
lastavica ja neznam dali je tko od nas cura bo gore u Vinogradskoj...
Narnija i ja kada smo bile cule smo da sestre zovu valjda nove cure koje su krenule za dog sastanak sa pravnikom i psih.
Pravnik bi te trebao upoznati sa tvojim pravima a psih. upozoriti na sve negativno sto donosi MPO.
Ako se dobro sjecam ako netko ima od prije tu potvrdu moze prilozoziti vrijedi...Barem je nama tako bilo sa psih. Mislim da bi i ja mogla malo do njega ponovno![]()
![]()
lastavica1979 ne znam sto se prica na P&P savjetovanju, ali malo pretrazi, na Forumu su neke cure to vec prošle čini mi se. Na kojem odjelu će to održavati, jesu ti šta rekli?
Evo javljam da sam i ja u vlakicu. Nakon dugog proslog ciklusa, danas mi došla M. U petak 1.UZV.
Hahahah cijeli dan se tomu smijem to mi je tako smijesno uzalud potrosen slobodni dan. Uglavnom oni imaju to organizirano,ja sam sestri rekla da mi odgovara iduci petak i tako me predbiljezila. mora i mm ic s menom jer dr T mi je danas rekao da ne radim sama djecu i nisam sama u braku hahaaha ne znam kaj mi je danas al sve mi je to tak smijesno
evo i mene malo k vama.
jučer sam primila štopericu u 21h, sutra punkcija u osam ujutro, imam dva folikuliča od 22mm...
rekao Tomić da je to dobro obzirom na prvi klomifenski...
nego, osjetim jajnik od jučer popodne i danas cijeli dan pa me strah da ne puknu prije vremena...
i neće me uspavati, rekao embriolog dejan da ne budem kukavica kad sam žicala da spavam...
dajte me malo utješite...![]()
Draga Anana1,
aspiracija fakat ne boli i nije ništa strašno!!!
Dati će ti nešto za smirenje od čega će ti se lagano vrtiti pa nećeš ni osjetiti. Doktori, sestre i embriolog će te zasmijavati.....
Stvarno se nemaš čega bojati!!!
što se tiće pravnika i psihologa i to smo jučer bili.
OBAVEZNO TREBA UPUTNICA ZA OBA PARTNERA ZA PSIHIJATRICU!!!
to si zapamtite jer nas je jučer bilo četiri para i svi smo imali uputnice samo za nas cure jer su nam tako rekli i doktor i sestre...
uzmite za oboje jer će vas vratiti!
nas su jučer primili na dug i danas smo donjeli uputnicu od mm.
nije ništa strašno. pravnica vas upozori da nema osporavanja majčinstva i očinstva kada se izvrši transfer i to je to. trebate donjeti kopiju vjenčanog lista, uputnica ne treba. pravnica je u glavnoj zgradi, drugi kat, iza fotokopiraone. dobijete nalaz i to je to.
za psihijatricu treba uputnica za oboje, pita vas o osobnoj i obiteljskoj anamnezi, 15ak minuta, dobijete papire i to je to. zgrada je čim se popnete na brdo prema psihijatriji onako malo lijevo, jedina ima prilaz za invalidska kolica.
nadam se da sam pomogla...![]()
Evo i mene, nisam stigla prije![]()
Drago mi je da sam upoznala Aurorui da sam vidjela Gabicu opet
![]()
Kod mene stanje sljedeće: 11 dc, 2 folikula jedan od 9 i sitniš, drugi od 7. Kaže Tomić vidimo se u utorak, možda što bude od njih (ne previše optimističan)
Kaže Tomić i još nešto: PCOS (dobro da sam ležala jer bih se valjda onesvijestila) - mislim si ja da je stvarno to već previše. Kak sad PCOS odjednom?
Jedino dobro u svemu je što je sluznica odlično (good for her)
I kaj sad sve vi velite na to?
Ja sam malo potonula nakon svega, a Gabi me tješi da još nije sve gotovo..
Hvala Ana1 na informaciji htjela sam okvirno znat o cemu se radi
Ko ispisuje uputnicu za psihijatra, opća praksa ili ginekolog?
evo cure da i ja javim...ja idem sutra na uzv kod dr.T jer mi je u četvrtak bio jedan folikul od 11 mm (bez klomifena).Ne znam da li je to ok jer nije ništa komentirao, ali valjda je ok :?
Inače ja sam malo s njim pričala kako pijem čajeve i kako su mi se popravili ciklusi a on mi je potpuno ubio optimizam i rekao kako su to gluposti i da ti čajevi niš ne pomažu, sve u svemu super![]()
ninochka ovisi koji ti je dan ciklusa i koliko ti inače traju- meni su folikuli bili 12, 13 i 14 mm 8dc.
A ovo za pravnika i psihologa nemam pojma, mi to izbjegli![]()
bio mi je 9.dan ciklusa a inače mi traju ciklusi između 26-29 dana
joj sada me strah što će mi sutra reći![]()
po meni je 11mm za 9dc ok, vidjet ćeš sutra šta će doktor reći.
Držim fige da sve bude ok~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
joj nadam se da bu...baš me ubijaju ovi koraci do transfera...stvarno treba doći do toga
Vibra svima koje su danas gore curke i Gabi za tulum u labosu~~~~~~~~~
Evo ja sam Vama ovaj mjesec podrška moralna jer neidem znaci ja vibram i tjesim i brojim sa vama dane![]()
![]()
![]()
malo se i brinem gdje je jaja???
Potpisujem!Evo ja sam Vama ovaj mjesec podrška moralna jer neidem znaci ja vibram i tjesim i brojim sa vama dane
ja sam komotno mogla u ovaj vlakić jer je M tu...ovaj put kasnila 2-3 dana pa se ja ponadala ali eto...
~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
eto nas dvije moralna podrška.....![]()
![]()
Drage moje cure.... ja se povukla u totalnu osamu, depresiram i![]()
![]()
![]()
.... ovo me sve previše slama..... imam neki čudan predosjećaj... bojim se da nije blighted ovum.... srce mi se kida.... uopće ne znam kak budem izdržala do utorka kad imam ponovno UZV, a u pon. vadim ß, za koju uopće ne znam kaj bude pokazala.... sve u svemu
![]()
![]()
![]()
Vidim da ste vi sve krenule dalje, što mi je jako drago i navijam za vaše uspješne postupke![]()
![]()
[/b][/i][/u][/code]
hej drage moje...evo, ja u 22. DC primam veceras štopericu...jedan folikul nakon mucenja s gonalima i svacim..u pon inseminacija...
svima puno sreće.... :D
jaja, zašto misliš da nije u redu?? nisam u toku ili što?
bila danas ja na uzv i jedan folikulić 18 mm i danas u 21 h trebam primit štopericu i punkcija u pon ujutro...nadam se da bu sve dobro prošlo....danas je bila gužva gore...iznenadila sam se
draga jajajaja2 prvotno napisa
![]()
![]()
znama kako ti je jer kroz nesto slicno sam i ja prosla...
dali si jos negdje isla na ulz ili samo gore u Vinogradsku???
Kada si zadnju betu vadila i kakva je bila???Ako sam ja u toku bila je ok zadnje sto sam vidjela iz potpisa.....ili sam nesto propustila???
Ako si bila kod T...jasno mi je sta bi ti mogao reci i niti jednu rijec ohrabrenja ali nije tako sigurno...nemoj unaprijed se bedirati i zivcirati da stvarno nesto ne izazoves znam da je lako to za reci ali...pokusaj radi b...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bravo draga eto vidis sve ce biti ok i neka te nas h...ne baci iz takta....zedra prvotno napisa
vibram~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
![]()
kao i petri...Gabici, ninochka
nisam nikoga izostavila... :?
Zedra....jedan ali neka bude vrijedan, kao i tebi ninochka.
NinaB tebi hvala na brizi i riječima utjehe.
Znači skraćena priča je ovakva:
1. ß= 353
2. ß nakon dva dana= 960
točno 6. tjedan UZV u Vinogradskoj - gestacijska vrećica 19,9 mm X 4,5 mm, no bez vidljive žumanjčane vrećice i embrija(dr. T je rekao da se nadao već vidjeti embrij, no ništa)
Nisam išla nigdje drugdje na provjeru zato jer, ne znam da li vam se kad desilo da bi u nekoj situaciji najradije negdje pobjegli kao da se tako bude sve riješilo, eto meni je ovo kao neki bijeg..... čekam navršenih tih 7 tjedana pa ću onda vidjeti što ću dalje..... no, internet me suočio sa činjenicom da je moguće da se razvije samo gestacijka bez embrija i da je to onda blighted ovum![]()
(grozna riječ koja mi neprestano odzvanja u glavi)
Eto zato se nisam javljala, jer nisam vam htjela kvariti vaša raspoloženja, jer je tako meni bilo kad sam pratila vaše negativne rezultate ß.
zedra onda se vidimo u pon...ja sam u 21 sat primila štopericu pa u pon moram biti u 8 gore.
Jel zna netko da li može za punkciju donijeti MM od doma uzorak?
jaja2![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemoj biti u depresiji...jako je to teško ali moraš biti pozitivna i ne gubiti nadu
jaja2 ja sam imala blighted ovum i tocno znam sto sad prozivljavas, ali ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~1 iz sveg srca da ce tvoja prica imati sretan kraj![]()
moze, MM donjeti od doma....dali ste trazili posudicu???ako ne donesi u nekoj svojoj i obavezno ju zamotaj u foliju da ne gubi temperaturu. Uglavnom da je negdje na toplom i da ste u neko pristojno vrijeme od doma do Vinogradske mislim u rokiu 1 h? ako se dobro sjecam?ninochka28 prvotno napisa
Sretno SVIMA SUTRA MISLIM NA SVE :D :D :D :D iako nisam sa Vama gore![]()
Ne smije biti veća od 7 dana, ni manja od 2. Idealno dakle, 3-5 dana apstinencije.zedra prvotno napisa
Jaja, držim fige da se sutra konačno nešto pokaže, beta je stvarno prekrasna... i mogu misliti kako ti je![]()
![]()
Gabi, kako je prošla štoperica?Jesi se sama ili?
Vidimo se sutra!
pozdrav,
joj ja sam uzbudena sa vama akao da ja idem gore. Svima fige drzim i vibram na sve~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i javite kako je bilo
pusa![]()
![]()
![]()
![]()
jaja tebi specijalne fige![]()
![]()
![]()
![]()
Aurora štoperica prošla dobro, nisam se sama jer sam primila choragon pa ne znam kako bi to izvela... Na hitnoj su me piknuli.
ninochka sutra se vidimo gore onda, skupa ležimo![]()
jaja draga, ja držim fige da ipak sve bude u redu, iš iš crne misli![]()
svima velika pusa, javim se sutra poslije punkcije
jaja...ne misliti ružno( glupo zvuči, ali...)...~~~~~~~~
Komadima u postupku![]()
Sretno svima danas, mi čekalice mislimo na vas!!!![]()
Narnija draga, kako ti?
Bebica2009....šutiš, di si? Očekivanje UZVa?
evo mene prve po redu sa današnje punkcije koja je prošla loše...nisu uhvatili stanicu(mada mi uopće nije jasno što to znaći)![]()
Sada u čekanju kraj 1.mj. sa stimulacijom...što je tu je...
Gabi25 daj javi kako je prošlo, baš me zanima...nadam se da si bila sretnija od mene danas!!!
Cure moje :D :D :D :D :D :D :D
Mojeje ogromno, a znate zakaj????? Ma sigurno već pogađate, bila ja na UZV i moje djetešce je tu, živo i super, i vidli smo mu
kako kuca
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nismo mogli izdržati do sutra od kad smo vidjeli da mi je ß 67 300, i odmah otišli kod privatnika koji ima među najboljim UZV u Varaždinu i tu je!!!!
Ajoj drage moje nemate pojima koliko vam želim da to doživite.... i budete sigurno, samo mora doći vaših 5 minuta
![]()
![]()
![]()
Molu, hvala ti na odgovoru![]()
Puse svima :D :D :D :D :D :D :D
jaja2!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Moj AIH odrađen...
beta 22.12.
jaja2, :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
!!!!
ODAVNO NISAM ČULA OVAKO LIJEPE VIJESTI!!!
Jaja, jeeeee!!! :D :D :D :D :D :D
Stvarno bi bilo too much, da nije ovako završilo! Beta je stvarno impozantna![]()
Ninochka, događa se to u prirodnom ciklusu. Ali, treba ostati 8) sljedeći put će bit uspješno.
Gabi, javi se!
Ja večeras dobivam štopericu, folikulić se popeo na 18mmU srijedu sam na punkciji.
jaja, super :D :D :D
ninochkadrugi put ce biti bolje...
![]()
AuroraBlu, super za folikulic... i sretno u srijedu...
a sad malo o meni...![]()
svi nalazi uredni iiii
dobila sam protokoool za 1 mj. idemo u stimulirani (suprefact,menopur)... :D :D malo me strah svega, ali budem prezivjela...