Stranica 59 od 78 PrviPrvi ... 949575859606169 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,901 do 2,950 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

vidila sam i ja to, ali mislim da je to bilo prije nego sto su organizirali to po bolnicama pa su ljudi isli privatno.
    nama ti je to ucer bilo ko da smo osli na kavicu. tocnije meni, mm je bio nocna pa je spavao samo sat i pol.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

evo mene drage moje,

u petak aih , dva na desnom od 20 i 22mm ...supić ...baš sam sretna endić 9mm isto ok . pusa svima

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Narnija, bravo! Za :D :D :D 2 krasna folikula u prirodnom ciklusu.

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

super Narnija :D :D ! Baš mi je drago!
    Što se tiče UZV prije stimulacije, meni je dr. Tomić rekao da ga treba obavezno napraviti da se vidi da nema neke ciste i rekao je da ga mogu napraviti i kod svog soc. ginekologa. Tako da cure koje ćete na stimulaciju obavezno to napravite i zamolite vašeg soc. gin. da vam na povijest bolesti iz Vinogradske nadopiše kakvo je bilo stanje.

vidim da su neke cure preplašene pikanja, pa preporučam da na tražilici foruma nađete temu samodavanje injekcija i tamo je sve super opisano. Kako i gdje davati, u koliko sati, koje šprice i igle koristiti, kako miksati mnepour. odn. gonal...To je i meni puno pomoglo, budući da sam si prvi put u životu sama davala injekcije.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj narnija prvotno napisa
    evo mene drage moje,

u petak aih , dva na desnom od 20 i 22mm ...supić ...baš sam sretna endić 9mm isto ok . pusa svima
    Draga prekrasno :D :D :D :D :D
    Ako me sjećanje služi prosli puta su bili manji ili :D
    Koji ti je dan ciklusa...? Na kojo stimulaciji si bila klomifen ili????

pusa

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Curke, ima li netko da je vadio betu 11 dan nakon AIH?
    šta mislite o tome?
    ja ne mogu više cekati...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

nemoj draga ....
    testic i sigurno napravila ha????
    Koji ti je danas dan?
    Ako nemozes cekati odi u Sunce 160 kn i dobijes za 1 h rezultat na mail...

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ma nisam testić..
    dana mi je 9. dan.. mislila sm u petak ujutro izvaiti betu (11. dan) ali se bojim da je prerano jer je ipak AIH u pitanju...
    ovo cekanje je noćna mora, a li sve to znate...
    Narnija~~~~~~~~~~za petak!! da bude bingo!

NinaB, a tebi draga želim najsretniji sijecanj!!!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zedra, odi rađe 8) u Božićni shopping!

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Aurora, misliš da ne radim to??
    a ni šoping nije loš... 8) 8)
    svima

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Pozdrav svim curama,ja sam isto u Vinogradskoj na mpo,pratim cijelo vrijeme sta se desava,ali nisam se javljala nekako mi je bilo lakse u tisini prolaziti kroz sve to.Evo nisam mogla da ne odgovorim na ovo,bila sam na ivf ne na aih ako to ima veze i

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

joj pobjeglo mi je uglavnom betu sam vadila 10 dan nakon transfera i bila je pozitivna (jako mala 26,95 ali pozitivna),jos jednom pozdrav svim curama i drzite se meni je uspjelo iz 3 pokusaja,Jos uvijek ne znam da li je sve ok ali iskreno se nadam.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

roz@ bravo, čestitam :D :D
    nadam se da će i meni biti treća sreća
    Jesi bila u stimuliranom ili prirodnom? Ajde malo napiši iskustva

narnija bravo za folikule, pravi su :D :D držim fige za petak

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Drago nam je da si se javila, Roz@! Ispričaj nam malo o tvojim postupcima , a naročito o ovom zadnjem.

Zedra, eto, čula si, test nemoj ni radit jer ti može biti negativan (reagiraju na 25), eventualno betu izvadi u subotu

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

roza@ :D :D :D :D :D :D

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo probacu ukratko.
    Prvo AIH-0 u 2mj.
    -IVF-0sa klomifenima u 3 mj.,pobjegla js
    -IVF-0 stimulirani suprefact,menopur primila preko 40 kom mislila sam da cu se raspuknuti u 5mj. 6js.3 vracene,ostale se nisu razvijale.pauza 6mj.
    -IVF-supr.i gonali 23 kom.6js.3 vracene 2 cet.st i 1 osm.st. i beta pozitivna.
    Bila u petak na utz 6+1 vidljiv gest.obruc 5mm s odjekom ali bez srcane reakcije :shock: ,pa cekam petak drugi utz i nadam se najboljem

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Roz@, još je stvarno rano za Opusti se i uživaj!
    Reci još samo koliko godina imaš (zanima me radi reakcije na menopure/gonale)

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

33g. jos malo pa 34g.,reagirala isto na menopur i gonal.Prvi put sam se zabrojala kod menopura i preskocila 8 dan terapiju,pa sam ih zato toliko puno primila.Dr T.nije mogao vjerovati,meni je to sve bilo nepoznato i mislila sam sto manje znam i opteretim se to bolje,ali nije bas tako.Ovaj put sam dobila gonale na poklon od cure koja je ostala trudna prirodno pred sam postupak,valjda su bili sretni

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Zedra
    pricekaj subotu kako god da okrenes i evo saljem ti vibre~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    i iskrena preporuka je Sunce za vadenje krvi...
    nedavno sam čula sve pohvale za njihov laboratorij da su jako recizni i točni..a Brayera su popljuvali..neznam ja nikada nisam nista kod njih vadila pa...
    roz@ :D :D :D :D :D :D još jedna trudnica sa nasom jajom hvala sto si nam se javila i dala nam ohrabrenje i poticaj

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

NinaB ja više ne idem u sunce- nisu mi donijeli sreću
    šalim se...

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nina B bila sam na klomifenu i u srijedu su mi bili 15mm i sad su dosta narasli u dva dana , jedan se smanjio ali ova dva su savršena ....idem večeras na hitnu po štopericu i veselim se petku ....

roz@ jesi ti bila ujutro rano oko osam na uzv ? ...plava , visoka ,lijepa naravno ....

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

narnia....ja ti držim palce draga da ovaj put bude kako treba...
    Cure....ja propuštam postupak u 1 mj sigurno radi posla...jer nemoguće će neprimjetno izbivati... 8)
    Svim curama za njihove snove...
    PS Čitam vas redovno, ali ne pišem...ne znam zašto...valjda nisam u vlakiću pa zato..
    Zedra..~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Roz@... :D
    Znam da mi je dr R rekao (vezano uz bete) da je moguće 9-10 dan već betom potvrditi T..nije svakome ali je moguće..sve ovisi kad je bio transfer i kakav je zametak bio....ja sam napravila 9 dpt bila je negativna..isto tako i 15i dan..jbg
    Ne znam jesam normalna ali..lool...mene je ta negativna beta podigla iz očaja koji sam tada osjećala...4 g patnje, prvi postupak, negativan - užas prvi tren. Nakon 5 dana, buđenje sa osmjehom...tada sam shvatila da ne vrijedi forzanje, silom nešto..počela uživati u životu i sad sam spremna na sve puno lakše...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Gabica ni meni ali dat cu Suncu jos jednu sansu pa mozda me iznenadi
    Narnija draga super meni i tebi je mjesec VELLLikih folikula :shock: :shock: samo meni bez postupka .....vibram za sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    koju štopericu si dobila?
    Moram priznati da me ovaj mj pauze vratio malo :D :D mozda zato sto je 12 mjesec
    zelimo bebu imat cemo koga tlaciti mi iz vlakica 01/2010
    Tko je sve u vlakicu 01/2010?

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

narnija, ooodlicno za folikulice. :D :D i sretno u petak. ~~~~~

zelimo_bebu, bas mi je zao sto propustas 1 mj, ali barem cete uskoro kenuti... mene ta misao tjesi. 8)

NinaB, mislim da nas ima dosta u 1 mj. skoro svi.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

narnija ,vibriram za tvoje folikulice.I ja jedva cekam sutra da vidim ,ja sam ti bila oko 12 na utz,crna uglavnom susta suprotnost od onog sto si opisala.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Zeena prvotno napisa
    narnija, ooodlicno za folikulice. :D :D i sretno u petak. ~~~~~

zelimo_bebu, bas mi je zao sto propustas 1 mj, ali barem cete uskoro kenuti... mene ta misao tjesi. 8)

NinaB, mislim da nas ima dosta u 1 mj. skoro svi.
    juhu :D :D :D :D :D :D morat cemo se dog u koje ce vrijeme koja dolaziti da nebude preveliki babinjak ujutro u 8h

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja uskačem u vlakić za folikulometrije od 25.1.a sam postupak će biti u 2.mj!
    Narnija, ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Svim curama

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

da, ja bi trebala dobiti tamo negdje 22,23,24. 1 pa onda sam u biti gore tek u 2 mj.

a ja u 8 ujutro jos ne funkcioniram, morat cu se potruditi zapamtiti sto ce mi reci.
    osim ako me vi cure ne probudite sa babinjakom.

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja isto dobivam m krajem 1. mjeseca tako da bih, ako bude folikulića išla u prirodni postupak početkom 2. mjeseca :D . Onda će biti velika ekipa tamo početkom veljače .

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Pa di ste kolegice..
    Javljam da sam i ja u vlakiću u 1. Dobila sam standardnu stimulaciju ( 30 Menopura, Suprefakt i Choragon ) i to bi sad stvarno trebalo biti to, zar ne!? Treća sreća ( šta se tiče stimuliranih ). Ja očekujem m negdje oko 10-15 prvog pa ćemo se vidjeti gore...
    Ovim putem još jednom hvala nokii na poklonu ( pola bočice Suprefakta; točno koliko mi je nedostajalo za stimulaciju ). Nema do Rode!!!

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Curke da podijelim s vama moju novogodišnju odluku a ta je da odlučujem svojem mužu za Valentinovo pokloniti zamotan u mašnu jedan Clear Blue sa velikim plusićem!!!!
    Slobodno se sve poslužite mojom ideom i poklonite i vi u 2010 takav poklon za Valentinovo

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ninochka, preuzimam tvoju ideju samo, ja ću svoj zamotati tjedan dana nakon Valentinova :D Jedva čekam!

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ma i to pali...samo mu napiši datum i reci da si mu zaboravila uručiti poklon pa se to priznaje))

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ninocka :D :D :D :D bilježim se sa štovanjem za clear blue
    Ja sam negdje po mojom izračunima i statistikama grafički gledano
    neznam krenulo krvarenje 03.12 do jucer tako da neznam s kim sam u vlakicu dal sredinom mjeseca ili krajem vidjet ćemo
    Narnija draga sutra sretno....i moras mirovati haloooo
    cure recite joj

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Narnija :D :D :D za bezbolnu punkciju! (vjerujem da je već prošla u ovom trenutku)

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

narnija, ~~~~~~~~~~~~za lijepe js!
    Ostalim curama !

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa
    Narnija :D :D :D za bezbolnu punkciju! (vjerujem da je već prošla u ovom trenutku)
    Narnija ide tek u 12h ...valjda guzva tako da oko 12 h mislimo na nju i vibramo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Tak je dogovoreno, u 12? Mislim, zbog štoperice... nadam se da ju je primila u ponoć, a ne u 21h.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

naeznam draga :? ...
    i kod mene je prosli puta bila situacija da sam stopericu dobila u 21 h u nedelju a Aih imala oko 12-12.30h, naravano da su mi rekli da ce biti u 9 h ali guzva..bila su 3 AIH, 3 IVF+sve ostalo....
    malo neozbiljno ali to je nasa mala klinika

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ma dobro, kad je aih nije bitno točno u sat, ali kad treba biti punkcija zaj... je jer pukne. To se i Gabi dogodilo prošli mjesec. Ujutro na uzv su još bila 2 folikula, a kad je u 11 došla na red za punkciju jedan je već puknuo...

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Drage moje, ljuta sam ko zvijer!
    Bila danas gore u 9h. Dr. T je bolestan, a dr. K je morao ići na Ministarstvo ( i opet nas Milinović zaj...). Slobodan dan, putovanje od 1,5h, sve uzalud! Nisu me primili. Nakon maltretiranja s prikupljanjem nalaza (gdje je moglo poć krivo, pošlo je), ovo mi je još jedna pljuska. Prolaktin mi je sigurno skočio nebu pod oblake. S obzirom na sve rečeno, ne znam hoće li danas biti postupaka!? Nadam se da se varam, zbog onih koje su pod stimulacijom.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Reny, stvarno peh! Mogu misliti kako ti je Jesi li išla po protokol s nalazima? Sigurna sam da je dr.Kuna ujutro odradio sve koje su primile štopericu. A dr.Tomić je bio nedavno bolestan ali se vratio već nakon 4-5 dana... ccc... a gripu treba odležat 8 dana!
    Ma, već smo zaključili da treba čekat da 2009.jednostavno prođe! Godina u kojoj je donesen najsramotniji mpo zakon u svijetu! Zato se svi veselimo 2010.u kojoj će isti pasti i kada ćemo sve ostati trudne! :D :D :D :D :D

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa
    Ma dobro, kad je aih nije bitno točno u sat, ali kad treba biti punkcija zaj... je jer pukne. To se i Gabi dogodilo prošli mjesec. Ujutro na uzv su još bila 2 folikula, a kad je u 11 došla na red za punkciju jedan je već puknuo...
    kao sto rekoh malo neozbiljno u NMK

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Malo sam sad razočarana kad sve ovo čitam... Neozbiljno, nema šta
    Ja sam danas dobila odgovor iz Maribora da su me stavili na listu čekanja i da će me obavijestiti o terminu

a zar nije narnija išla na aih danas?? vidim da pišete o bezbolnoj punkciji pa sam malo zbunjena :?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

drage moje ,

evo mene , obavljen aih u zadnji čaš.....zvale su me sestre u četvrtak da u petak ipak dođem oko 8 sati , jer se doktor sprema na put ili tako nešto...mene je zadnju primio i odradio oko devet sati....sve pet i evo danas mirujem ...jučer sam odmah poslije završila u šopingu a nisam mogla odoliti a sestre su rekle da smijem malo otići....sad sam na utrićima i vadim krv negdje oko 4.1. trebala bih 1.1. ali ne znam tko bi mi ju izvadio taj dan ....ali testić će sigurno pasti uoči Nove godine ....koja bi to bila ispunjena želja za novu godinu ...ah.......

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bok

Gabi da li si za Sloveniju zamolbu poslala mailom ili si osobno isla...molim te da mi napises sta si sve slala od papirologije,jer meni ako ne uspije ovaj Aih ja odmah idem u Sloveniju

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa
    Malo sam sad razočarana kad sve ovo čitam... Neozbiljno, nema šta
    Ja sam danas dobila odgovor iz Maribora da su me stavili na listu čekanja i da će me obavijestiti o terminu

a zar nije narnija išla na aih danas?? vidim da pišete o bezbolnoj punkciji pa sam malo zbunjena :?
    bravo draga
    narnija supac Vibramo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Narnija nadam se da će ti se ostvariti najveća želja kao poklon za Novu!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

nigdje nikoga
    svi u shopingu jucer bili.....
    Svim curkama koje idu danss gore SRETNOOOOOO
    Narnija vibra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    nadam se da si ostala doma

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

bok cure!
    jel znate kako oni gore rade preko preznika?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •