dal li netko zna kad se nose nalazi za prvi dogovor moram imat uputnicu?ako da kaj na njoj treba pisat preled?
dal li netko zna kad se nose nalazi za prvi dogovor moram imat uputnicu?ako da kaj na njoj treba pisat preled?
Ako je samo dogovor, bez pregleda, možda ti ni ne treba uputnica. Ali ja bi je ipak uzela, treba na njoj pisati spec.pregled. Si se već naručila?
Treba uputnica bez obzira da li je pregled ili samo dogovor. Treba pisati pregled.
Ja danas prespavala da nazovem..![]()
Sutra ću, nadam se da će biti mjesta da me prime tj. da danas nije sve popunjeno..
Nisam se jos narucila cekam jos jedan nalaz testosterona on ce bit gotov 27,1 pa cu se probat narucit za drugi dan....ali me sve veze za mengu nebi voljela propustit ovaj ciklus,a ne znam kakav je postupak kod AIH...Rekao mi je dr T da ne zna da li cu u prirodni ili stimulirani tako da cu sutra ganjat taj alaz da mi sto prije ga naprave
Pozdrav žene! Imam samo jedno pitanje vezano za doktore sa VV. Sorry ako sam off topic. Naime ja i moj muž idemo na MPO u Prag , ali su mi tamo savjetovali da netrebam čekati na red ako mi netko od naših MPOvca odredi stimulaciju a pošto još nismo bili u postipku zanima me kojeg mi doktora savjetujete. Puno hvala!![]()
jutroooo svima![]()
ja jos malo pa na razgovor sa našim najdražim dr :D :D :D u Vinogradsku...
javim ako ima kakvih noviteta opcenito![]()
![]()
drzte fige![]()
![]()
NinaB sretno!!!!
Javi se obavezno i ispitaj da li ima kakvih novosti, jel gužva i tako to![]()
JA SAM TRUDNA
nemogu vjerovati kako ali jesam i to 6 tjedana. Bila sam kod dr. Tomića najdivnijeg doktora. jos je rano za sve ali NADA je tu iducu srijedu opet ulz..imamo malu tockicu i slikicu :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
guzve nije bilo mi sami ali ujutro kazu da je bilo 20 pacijentica.
NinaB :D :D :D :D :D
Ajme koja predivna vijest :D :D
Čestitam draga od srca![]()
Pa kako to? Radila si test, jel tako? Ajme ovo je predivno![]()
Čestitam!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
NinaB, molim te napiši kako se sve događalo... kako to pozitivna pa negativna beta... Da li je trudnoća posljedica aih, ili domaće radinosti???
Ajme, konačno jedna trudnica s foruma u Vinogradskoj, ne mogu vjerovati...![]()
![]()
sbonetic hvala draga :D
Draga Gabi nisam draga ni na kraj pameti mi nje vilo samo mi je m kasnila ali od dabrostona sam prepisala ali opet malo predugo, ali kako sam prosli mjesec svako malo krvarila tako da niti neznam kada se desilo tocno.![]()
![]()
evo upravo dobila nalaz bete 5289 :D :D :D :D :D :D
Ajme, koja beta!!!
Nina, daj nam kronološki ukratko napiši kako je šta išlo![]()
Pa ti nisi ni test radila, Nina? Nego si danas otišla na pregled da doktor vidi di je ta m. kad ono pronašao nešto drugo, puno ljepše :D :D :D
Dakle, ovakav scenarij još nisam pročitala 8)
NinaB :D :D :D
Pa ovo je preeeeeeedddddddiiiiiiiivvvvvvnnnnnnooooooooooo!!! !!!!!!!!
Sve nam ispricaj, jako nas zanima!!![]()
jesi skužila šta?? jesi i u 1.mjescu uzimala Utriće??
Predivna vijest!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Cestitam!!!!!!! :D
Pa ti nisi ni test radila, Nina? Nego si danas otišla na pregled da doktor vidi di je ta m. kad ono pronašao nešto drugo, puno ljepše :D :D :D
Dakle, ovakav scenarij još nisam pročitala 8)
Aurora ni ja ali sam se sama nadala takvom scenariju 100 putaOno dođem na redovnu kontrolu a gin mi kaže- pa vi ste trudni
Nisam to dočekala ali drago mi je da ti Nina jesi
![]()
Draga NinaB, ovo su prelijep, prelijepe, predivne vijesti![]()
![]()
!!!! Čestitam od srca
Curke, ja tek jučer naručila lijekove, ali se nadam da će sve stići još za ovaj ciklus. Gabi, možda opet budemo zajedno![]()
NinaB :D :D cestitaaaaaaaaaaam! i beta je preeedivna!
ovaj je scenarij iz svih nasih snova...i bas mi je drago sto se nekome san i ostvario. :D
NinaB... ajme ... čestitam od![]()
daj to pls objavi na odbrojavanju, ti si nam prva trudnica u 2010![]()
Joj draga držim fige na rukama i nogama da lijekovi dođu i da opet budemo skupapetra30 prvotno napisa
Ja se naručila na kontrolni pregled u ponedjeljak kod privatnika. To će mi biti 27dc. Nadam se da neće biti nikakvih cisti i da krećemo negdje oko 21.01. :D :D
Drage moje najdraže![]()
HVALA VAM SVIMA OD SRCA
![]()
![]()
vidite da se cuda desavaju nase nakon 5 godina a i Vaše će USKORO MORA..samo da znate da se ja ne micem odavde cak cu dolaziti na ULZ gore na 5 kat da Vama i dalje budem potpora. Jer VI ste one koje ste me tjesile kada mi je bilo najteže i kada sam imala 1000?????????? nad glavom. Posebno hvala Gabici, Aurori, mmaslacku,Zeena,petra30, zedra...to je trenutno sta se mogu sjetiti...
![]()
![]()
![]()
..
da ja sam otisla vidjeti dali spadam u vlakic 1 mjesec s obzirom na novu cistu.....
moze linkic od odbrojavanja..ja prva trudnica u 2010![]()
![]()
ajoj...placem, pa se smijem pa neznam sta bi
NinaB evo link http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...7062&start=550, javi tamo, svi će se veseliti
čestitam :D :D :D
Ovo je stvarno uzbudljivo: Vinogradska otvorila sezonu!!! :D :D :D Nina, prva si u dugom dugom nizu u 2010...
NinaB, čestitam od srca i želim lijepu i školsku trudnoću.
Svima ostalima puno, puno sreće!
Svi ćemo mi jedna po jedna, neko brže neko duže, al biće.
Kako sretna35 kaže: Ne odustajem dok je jajašca u meni.
hvala vam curice moje.....![]()
![]()
![]()
Jaja je nasa probila led pa niste valjda nju zaboravilia![]()
Koja je gore iducu srijedu????
Ja imam sada opet 100 upitnika nad glavom sta dalje..., javila sam se na odbrojavanje :D
Ma Jaja je vijest od prošle godine, ti si naša PRVA!![]()
Idem sad čitat redom sve tvoje postove jer mi i dalje nije jasno ovo iz tvog potpisa: beta poz.pa neg. Da li se to odnosi na 1.aih, a ovo je bio 2.aih? Sjećam se samo da smo se čudili zašto te doktor šalje na te aih, zašto te ne stavi odmah na ivf![]()
![]()
Ali sad vidimo svi skupa zašto...
![]()
Evo da olaksam....
Znaci 09.11 sam isla na Aih beta je bila 12 dan pozitivna ali samo 10, znaci nada je bila ali mala rasla je 2 tjedan i onda stala, zuto tijelo gestacijska se vidjela ali se pocelo razdvajati. Dobila mengu 03.12 i dosta dugo krvarila sa prestancima cca 3 tjedna. nisu me dali u postupak odmah valjda su predvidjeli da ce mi se tako dugo biti to čišćenje. Krajem 12 mjeseca sam isla na papu i pregled da vidimo stanje mojih jajnika. Papa upala mala, jajnici cista ne desnom, dobila duphastone da pukne cista kod menge iduce, prestala ih piti 01.01. i trebala sam prosli tjedan dobiti. Nazvala u Vinogardsku da se narucim na konz da vidimo kako sta dalje s obzirom na cistu. Danas dosla kod dr. Tomića![]()
i saznala da sam trudna evo kazu 6 tjedana a termin 08.09 :D :D :D :D . Znaci kako kazu spontanim putem ali utjecaj hormona u tijelu je napravio svoje....
Pozdrav svim curama....
ovo mi je prvi put u životu da sam se uključila na bilo kakav forum pa se nadam da pišem u pravom "okviriću"![]()
Za sutra sam naručena na prvi pregled/razgovor u Vinogradsku obzirom da već više od godinu dana pokušavamo, a nalaz spermiograma mog dragog nije baš najbolji. Ja još nisam radila nikakve pretrage pa pretpostavljam da ću sutra dobiti nekakav popis pretraga koje moram obaviti...?
Nadam se da sam za taj prvi kontakt izabrala pravu bolnicu..?
Javim kako je bilo....
NinaB, hvala na objašnjenju.Pa ti i TM ste sami uspjeli, bez ičije pomoći
Bravo! :D :D :D
NinaB evo jos malo :D :D :D i zelim ti lijepu i skolsku trudnocu...![]()
FionaM, imas pravo, dobiti ces papirus s popisom pretraga koje treba obaviti. a tu ti zelim srecu da sve prode brzo... mene su te pretrage skroz izmucile, a ni mm nije bas bio odusevljen![]()
a prava bolnica je, definitvno...barem sto se cekanja na red tice.
ps. koja je dijagnoza? ja znatizeljna baba.![]()
Fiona, dobro nam došla! Dobit ćeš sutra popis pretraga koje ti i TM morate obaviti, ali sve ti jako brzo ide tako da teoretski za mjesec dana možeš već biti u akciji. Donesi sve nalaze koje imaš od zadnjih 12 mjeseci. Sretno![]()
nego, zaboravila sam... ja sam danas pribavila svu potrebnu aparaturu za pikice. 8) i ostatak ljekova. i sad sve lijepo ceka u frizideru jos kojih 11, 12 dana.![]()
i da pitam, za choragone, di se on pika? u trbuh ili u guzu?![]()
![]()
a koja mi to igla treba?i jel dosta ova sprica od 2ml?
![]()
nemoram niti provjeravati kad nam je Aurora tu
Sveznalica jedna, sva sreca da te imamo :D :D
marina27 imas pravo... ja ne znam sto bi ja bez zenskih na forumu...morala bi svaki dan zvati gore sestre da ih pitam 100 pitanja.
![]()
ah, prošla sam jednom sve to, pa samo dijelim svoje iskustvo![]()
Ja sam ti Choragon kupila u ljekarni u Zagorskoj i odmah sam kupila iglu i špricu koju mi je teta magistra preporučila. Ali ako te pita, kažeš joj da ide intramuskularno i dat će ti stvarno tanku iglicu. Moja nije bila preduga, svega nešto malo duža od menopurske iglice, a jednako tanka.
Evo mene cestitam nini od srca i sad mi je ulila velike nade da mozda i moj prvi AIH uspije jedva cekam da se nesto pokrene
AuroraBlu, hvala na info. onda mi jos ta iglica samo fali. milsim, stignem ju kupiti i riskirati cu tih 50 lipa...a ova teta tu u ljekarni jadna nije znala sto ce prvo vaditi kad sam joj dosla s popisom.
![]()
a i zbunili su se svi kad je dosao frajer pitati kaj treba za ciscenje da se marihuana cim brze makne iz tijela..![]()
ma to mooooožeee samo naša Nina ...scenarij za film....što kaže Gabica
sve smo ga zamišljale kada smo dolazile kod doktora ( barem ja jesam) čestitke još jednom Nina B moja draga......jako sam sretna zbog tebe jer što si prošla poslije AIH-a definitivno si ovo malo čudo zaslužila....ja se narućila za slijedeći utorak na kontrolu i da vidimo što i kako dalje...voljela bih da idemo sada na IVF a vidjet ćemo što kaže dok.
pusa svima !![]()
![]()
![]()
![]()
NinaB čestitam od srca!!!!Danas kada sam na poslu pročitala da si trudna rasplakala sam se od sreće!!!!Tvoja priča je preprepredivna...neka nam svima jedna takva!!!A ti se pazi i neka ti cijela trudnoća bude super!!!!
NinaB pa to je predivno!!!!! Čestitam ti od srca, naša prva trudnice u ovoj obećavajućoj godini :D .
O ovome i ja često maštam, da ostanem prirodno trudna, a da sam recimo naručena već za posupak i onda javljam doktoru da otkazujem postupak jer sam trudna.
Ja idem u četvrtak na dogovor što i kako dalje i da vidim da li je ta cista od onih Menopura otišla (nadam se da je).
Draga marni, ninochka, narnija Hvala vam na divnim rijećima i ja još se svako malo uštipnrm jer jos kao da sanjam 8) 8) 8) 8) 8)
JA SAM UVJERJENA I MOLIT ĆU SE ZA SVE VAS da ce se ako ne moj ali slični scenarij ponoviti SIGURNO SVAKOJ OD VAS..
Nove curke na pravome ste mjestu ovo je kao soba za plakanje, tješenje SVE POTREBNE INFO,sto nigdje necete dobiti nego tu zato na pravom ste mijestu. Ja sam zahvaljujući ćitanju i vasim vibrama dosla do ovoga i sada je red na meni da Vam vratim~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
DIVNE STE i naravno nisam zaboravila svoje obecanje Aurora ako se sjecas kolačići kada ostanm trudna da Vas sve vodim![]()
![]()
![]()