Stranica 64 od 78 PrviPrvi ... 1454626364656674 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,151 do 3,200 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj NinaB prvotno napisa
    navecer prije spavanja ulozak namažite sa domaćom masti i pospricajte sa domaćom rakijom sva negativa izade iz vas-frendica je imala cin 3 prije 3 mjeseca i evo je sada papa ko kod bebe :D :D :D
    E ovo neću isprobavati, osim ako baš neću morati... mast+rakija Šta je mužić rekao na to?!?!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

NinaB..... :D :D :D :D :D :D ..... pa svaka čast!!!!!
    Čuda se ipak događaju
    Tebi i tvom mužu od čestitam!!!!!!
    Mislim da smo svi ostali bez daha i bez teksta

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Jaja, kako ide? Lijepo je "vidjeti" te Piši nam malo o dojmovima... kako se osjećaš...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

NinaB sigurna sam da ti muž nije bio oduševljen
    jaja kako si ti draga?? daj nam malo piši kako napreduje trudnoća

aurora ono pitanje i je postavila zeena (mi se znamo sa drugog foruma )
    znači doktori gore dozvoljavaju pauzu 4 mjeseca između 2 stimulirana?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gabi, to je zato što su stimulacije sada blaže nego dok je bio stari zakon(sada se ide na optimalno 5-6 stanica, a nekad se išlo na 10-15, zato se jače stimuliralo). Ja sam potrošila samo 18 menopura. A osim toga nekim curama treba, nažalost, preko 40 menopura da bi dobile 2-3 stanice. Tako da je i ta pauza između stimulacija individualna stvar.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pa drage moje....
    Ja sam vam u 13 tjednu i za sad je sve super
    Beba divno napreduje (možete si misliti kako mi je kad ju vidim na UZV????)
    No hormoni ili moja luda glava su naravno radili svoje (strah da se nešto ne desi i sl.), mučnine HVALA BOGU prestaju, a ja se uopće ne prepoznajem - sve što me prije zanimalo sve pada u vodu.... tak da se pomalo tražim u novom životu.... zato se valjda ovo stanje i zove "drugo stanje"
    Ja sam na komplikacijama, tak da mirujem sve u 16
    To vam je to u kratko.
    Eto NinaB je otvorila novu sezonu trudnica u Vinogradskoj, a ja jedva čekam vidjeti koja će nam se slijedeća pridružiti (pratim ja vas)
    Puse svima i SRETNO U NOVIM POBJEDAMA

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

eto, zvala ja gore bolnicu, pa moram nazvati u pon kad je dok tamo. sad opet
    i da tamo sam ja postavila pitanje...
    i nije mi se odgovor svidio.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zeena, nema doktora danas gore?

Jaja, nadam se da ćemo ti se sve odavde vrlo brzo pridružiti! Samo ti uživaj u svom 2.stanju, otkrivaj sebe. I sretnoooooo!!!!
    I javi nam se tu i tamo

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zeena, nema doktora danas gore?

Jaja, nadam se da ćemo ti se sve odavde vrlo brzo pridružiti! Samo ti uživaj u svom 2.stanju, otkrivaj sebe. I sretnoooooo!!!!
    I javi nam se tu i tamo

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ocito ga nema, ili je s necim zauzet... a valjda bi mi onda rekla sestra da zovem kasnije... :/

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Drage moje....
    danas sam isla vaditi betu u utorak je bila 5289 danas 9700..malo sam :? :? mislila sam da ce se poduplati...
    znam da cete me spotatti ali doma mi je broj od Vinogradske moze brojcek tel?

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

3787 689

i dobra je beta draga, nikad se to ne dupla skroooz tocno... dakle, ovo je skoro 2x vise. nemoj se brinuti!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

NinaB... za ß je bitno da raste od 60% pa na dalje... nije nužno da se podupla... ß ti je super.... niti meni se nije pravilno duplala

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

U utorak nisi vadila betu rano ujutro, nego kasnije. Da si je danas vadila malo kasnije bila bi ti veća

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

NinaB, u pocetku se beta treba uduplati za 48 sati, kasnije za 78 sati....tvoja je superr!!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

drage moje hvala Vam. Aurora da u pravu si vadila sam ju oko 10.30 a danas vec imas dva kolača od mene :D . Znaci bitno je da raste vise od 50%
    jaja draga vidim da uživaš jel radis ili mirujes?
    hvala na tjesenju ali nakon onog sto sam prosla na hladno pusem.

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Negdje cak i ima trend rasta bete po trajanju trudnoće...tablica, ali ne mogu naći...uglavnom dok je beta mala dupla se svakih 48 sati, kasnije 78 sati pa još rjeđe....ne sekiraj se...tvoja je za poželiti nama svima... :D

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

evo copy paste vrijednosti bete http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...5900f3328369f0
    3 tjedan 5 -50
    4 tjedan 3 - 426
    5 tjedan 19 - 7,340
    6 tjedan 1,080 - 56,500
    7 - 8 tjedana 7,650 - 229,000
    9 - 12 tjedana 25,700 - 288,000
    13 - 16 tjedana 13,300 - 254,000
    17 - 24 tjedana 4,060 - 165,400
    25 - 40 tjedana 3,640 - 117,000

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Helou, curke

Imam jedno pitanjce na koje ne znam odgovor, a zamolila me frendica koja ide u prvi postupak u Vinogradskoj: što treba točno pisati na uputnici za psihološko savjetovanje?
    Hvala

NinaB, to je super beta

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

drage moje znam da sam sada ispala posesivna nasprem Vas najdraže moje ali sa kime cu podjeliti brigu i veselje nego sa Vama kada znam da cete mi vi jedine dati pravi odgovor i riječi utjehe

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ninab i ja sam imala istu dvojbu kad se nije poduplala točno, ali sve je to OK, i tvoja briga, i još više DOBRA beta

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa
    navecer prije spavanja ulozak namažite sa domaćom masti i pospricajte sa domaćom rakijom sva negativa izade iz vas-frendica je imala cin 3 prije 3 mjeseca i evo je sada papa ko kod bebe :D :D :D
    E ovo neću isprobavati, osim ako baš neću morati... mast+rakija Šta je mužić rekao na to?!?!
    mm nista to radim kada je na putu, a najsmješnija situacija je bila u utorak kada je MM pitao dr. pa kak??? kada smo mu pripočili da sam trudna

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

nista to radim kada je na putu, a najsmješnija situacija je bila u utorak kada je MM pitao dr. pa kak??? kada smo mu pripočili da sam trudna
    I jel mu dr.T.objasnio kak?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

da pitao je dali sam mu ja žena ili
    Mislim da bi i ja isto reagirala nakon toliko dugo vremena borbe sa prirodom

Marina27 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Drage moje danas je gore bio kaaaaoooos!!!
    Dosla u 7.30 bila treca na redu, dr. T dosao u 8.10 pregledao 5 zena (ja nisam bila medu njima ) i pokupio se i otisao u 8.40, dr. K dosao u 9.45.....sad zamislite guzvu...setra solo druga bolesna..... 8)

Sve u svemu ja zadovoljna u pon sam ponovno gore....
    Puse svima!!!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Marina, jesi li bila naručena?

Marina27 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Da, bila sam narucena. Mislim da je prvo uzimao samo one koje su bile danas za aspiraciju. Ma nema veze bitno da sam dosla na red...ali je stvarno bila pomutnja.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ahaaa, znači dr K.te pregledao kasnije (razumjela sam da si otišla neobavljena posla). I kakav je plan za dalje? Na folikulometriji si za prirodnjak?

Marina27 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Da, da Kuna dosao pa nas je sve on pregledao... :D
    Mi smo na IVF/ICSI po prvi put....folikulometrija ponovno u pon. pa cemo vidjeti...
    Jel ima netko gore u ponedjeljak....

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

drage cure, evo nešto razmišljam o prebacivanju sa VV u Vinogradsku pa me zanima koliko dugo se čeka na postupak i kakav je po vašem mišljenju dr. Kuna. Može odgovor i na pp
    Evo i da zavribram malo za vas ~~~~~~~~~~~~~~~ želim vam svu sreću svijeta, da trudnice imaju bezbrižnu trudnoću, a trudilice čim prije postanu trudnice

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Marina27 prvotno napisa
    Da, da Kuna dosao pa nas je sve on pregledao... :D
    Mi smo na IVF/ICSI po prvi put....folikulometrija ponovno u pon. pa cemo vidjeti...
    Jel ima netko gore u ponedjeljak....
    Ja, ja...

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj petra30 prvotno napisa
    Helou, curke

Imam jedno pitanjce na koje ne znam odgovor, a zamolila me frendica koja ide u prvi postupak u Vinogradskoj: što treba točno pisati na uputnici za psihološko savjetovanje?
    Hvala

NinaB, to je super beta

Mene su danas zvali za psihološko savjetovanje da me naruče i rekla mi sestra da mora pisati "pregled - psihijatar", ali nisam sto posto sigurna u redoslijed riječi obzirom da mi je taj papirić ostao na poslu. Mogu provjeriti tek u ponedjeljak, ali važno je da oboje donesu uputnicu, svatko od svog liječnika opće prakse.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno bok

fiona bitno je da ti pise psihijatar,pregled nije bitan redoslijed,bitna je sifra n97 da pise i kod tebe i kod tm. Mm je doktor napisao depresija mislim a rekla sam mu za sta mu treba,al sestre su bile ljubazne pa prihvatile uputicu. Tebi uputnicu daje gin,a tm doktor opce prakse

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Cure, stvarno vam puno hvala na pomoći za ive uputnice

Mene već par noći progoni san da lijekovi nikako nisu stizali i da sam preko godine dana čekala da krenem u postupak.. Baš sam neka blesava..

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

eto, samo da vam jos kazem, meni je uputnicu dao moj doktor, ne ginic... u biti je potpuno svejedno, jedino je bitna sifra jer inace imate komplikacije... primiti ce vas, ali eto... cemu komplicirati (mm je isto doktorica napisala depresija, pa je kao trebao platiti i ne znam sto sve ne, a ovako vas samo upisu i gotovo. )

i da kaj se tice krasne e.coli kod mm, jutros sam zvala i rekao mi je dok da to nema veze ako idemo na ivf. i danas u 14 h idem napraviti kontrolni uzv... nisam mogla vjerovati kako se sve to brzo sredi... ajde da je i meni nesto poslo za rukom! a za manje od tjedan dana pocinjem s pikanjem. :shock:

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zeena, sam ti rekla

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

a, napisem post pa me izbacilo vec 2 puta! jel se to desava i vama?

Aurorablu, hvaaaala ti jer si me bila utjesila, a zvala sam cisto da mi dok potvrdi sto si mi ti rekla.

sad vise nemam oko cega dramiti, sad ce se sporo kretati dani...

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

prerano sam rekla da je sve kak treba.

ja imam na 22 dc folikul. opet. na desnom jajniku je bila o, a na lijevom sjedi komad od 14x16 mm. i nevjerovatno ali istinitio, do sada kad god sam bila na uzv-u u lutealnoj fazi ciklusa uvijek sam imala jedan zaostali folikul.
    sto reci?!?!

i dobila sam dabroston da pijem 2x1 narednih 5 dana da taj folikul pukne cim prije. sto vi mislite o tome svemu??? jer ja sam :?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

pozdrav djevojčice moje...
    samo da ne mislite da sam ja Vas slučajno napustila,a li mala gužva pa evo ne stižem sve...
    nas dvoje smo dobro bila na ulz sve 5 osim ciste koja jos malo narasla valjda radi trudnoće ali nisam zabrinuta u srijedu sam gore ide jos netko???????
    zeena draga

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zeena, kad ideš opet na pregled? Držim fige da pukne za 5 dana!!!

Nina, uživaš? Jesi li na bolovanju ili radiš?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Zeena, kad ideš opet na pregled? Držim fige da pukne za 5 dana!!!

Nina, uživaš? Jesi li na bolovanju ili radiš?
    Zeena ako je vodena puknut ce sigurni i ja drzim fige
    Ja evo isla vaditi betu sutra da imam nalaz za Vinogradsku radim naravno, ja bi do kraja negdje 6 mjeseca radila...taman GO i 45 dana prije...a ako nebu islo BO ali nedam se ja.....
    Sutra tko je gore ja cu oko 10-10.30 h biti jos netko????

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

AuroraBlu, ma budem otisla vjerovatno u petak da vidimo jel otisao
    cini mi se da sam sestrama gore u vinogradskoj vec dosadna sa svojim zivkanjem... i rekose mi ako je folikul da on u biti ne smeta, ali ako je cista nekakva onda bi to bio problem. zato cu otici na jos jedan uzv, ako nestane do petka budem krenula sa stimulaciom, a ako ne, nemam pojma, mozda cek i pricekam jos jedan ciklus... zlu netrebalo.

ninaB, samo ti uzivaj... a cista ce se povuci... bez brige!

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj Zeena prvotno napisa
    ... rekose mi ako je folikul da on u biti ne smeta, ali ako je cista nekakva onda bi to bio problem. zato cu otici na jos jedan uzv, ako nestane do petka budem krenula sa stimulaciom, a ako ne, nemam pojma, mozda cek i pricekam jos jedan ciklus... zlu netrebalo.
    folikul se računa cistom ako je veći od 24 mm i naravno ostane poslije ovulacije
    mene kuna nije pustio na postupak s cistom a meni skoro svaki mjesec ostane koja, ode ona s m ali nisu sigurni da li će otići pa onda odgađaju ...
    meni je teško mi pogoditi mjesec kad je nema

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nina1, dugo te nismo čitali Vidim da se spremaš u Mb u 10.mj. - a ja ti držim fige da ti tada neće ni trebati :D Ti bi u biti trebala na uzv 3.dc da se vidi je li puklo, pa ako je, taj dan krenuti sa stimulacijom

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

nina1, na detaljnom objasnjenju. onda ovo moje nije cista. tocnije to je polu-cista, polu-folikul. poslije ovulacije je, ali je 14x16 mm.
    a kaj se tice cisti, sad sam procitala da bi se trebalo s kontracepcijom smiriti hormone pa onda... :/ ili kako je aurora rekla.

ma ako ja ostanem normalna nakon svega ovoga, dici cu si spomenik... a vama ga cure vec dizem...

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Nina1, dugo te nismo čitali Vidim da se spremaš u Mb u 10.mj. - a ja ti držim fige da ti tada neće ni trebati :D Ti bi u biti trebala na uzv 3.dc da se vidi je li puklo, pa ako je, taj dan krenuti sa stimulacijom
    da...da ... malo sam se povukla...tu i tamo sam vas pročitala ali se nisam javljala ...
    da spremam se u mb ... mb je s jedne strane toliko daleko ali je i opet i blizu ... ovo za 3 dc uzv bi bilo super da to prakticiraju u vinogradskoj kao što prakticiraju na vv...
    NinaB , sa zakašnjenjem , čestitam !!!

baš sam si nešto razmišljala jučer, vinogradska je počela s radom prije cca godinu dana ... da li ima već rođena koju beba iz vinogradske ?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nina1, kad sam u 11.mj.odlazila doma s punkcije i transfera iza 12 sati, čekaonica je bila puna trudnica s gooolemim trbusima te sve su do sada sigurno rodile. Tako da nije sve baš tako crno kako ti se čini.
    Zašto misliš da ne primijenjuju uzv 3.dc - ako za to postoji razlog? Pitaj doktora... jer ako ti je tako kako ti kažeš svaki mjesec - stvarno nećeš nikad doći na red.

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

da, ima trudnica ali mislim da su to kunine s odjela ginekologije a ne "naše" trudnice , jer kad sam početkom prošle godine počela ići na u vinogradsku dolazilo je isto dosta trudnica gore na 5 kat tražiti kunu ...
    ovo za uzv ću možda koji drugi puta iskoristiti ... sad mi je prekasno ...
    sutra sam već na punkciji

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nina1, sretno sutra na punkciji! ~~~~~~~~
    I javi nam kako je prošlo.

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno