pozzz
Nina1 sretno sutra i hvala![]()
citam Vas i pratim..ja sam sutra gore na ulz jel još netko?
moja beta danas 19 300![]()
![]()
![]()
![]()
puse......
pozzz
Nina1 sretno sutra i hvala![]()
citam Vas i pratim..ja sam sutra gore na ulz jel još netko?
moja beta danas 19 300![]()
![]()
![]()
![]()
puse......
Draga Zedra samo hrabro moja štitnjača utihnula nalazi fenomenalni zato neka ti je to jedna briga manje![]()
![]()
![]()
hvala![]()
![]()
NinaB, jesi bila danas gore na uzv-u? sto kaze?![]()
i da, beta je stvaaaarno onako predivna...![]()
ja bi jednu takvu...![]()
![]()
Forumašice moje drage,
trebala bi si danas dati štopericu oko 22h, a ne da mi se ići u bolnicu!!!
Da li ima neki video link za to?
MM mi je davao Menopure u stomak, ali štoperica se daje negdje u mišić????
![]()
Arkica meni je jucer moj muz dao u guzu.....uf moram priznat da mi je bilo gore nego svi oni menopuri zajedno....![]()
Sretno!
Marina27,Marina27 prvotno napisa
bilo di ili? Tih injekcija me uvik tako strah!!!
Sretno!!!!![]()
Arkica ne bas po sredini guza nego malo vise tamo gdje je misic.arkica prvotno napisa
Menopur mi je davao u ruku i to je bilo kao od sale, ali ovdje smo koristili vecu iglu uf uf, no dobro bilo pa proslo sve za nase beboline![]()
Sretno!
Drzte mi fige sutra sam na aspiraciji.
![]()
Arkica, ima na youtubeu. Kad guzu podijeliš na na 4 dijela, pika se u gornji lijevi ili desni kvadrant. Dakle, dosta visoko gore.
Nije me bilo 2 dana, vidim da se svašta događa ovdje...
nina1 kako je prošla punkcija??
marina27 tebi sutra držimo fige :D :D
curke dobila sam odgovor od aurore na svoje pitanje ali još bi pitala i vas jer me zanima kako razmišljate- maloprije mi je krenuo spotting, večeras očekujem mengu... da li za sutra računam kao prvi dan ciklusa?? i krećem sa suprefactom?? ili da jednom uštrcam i danas navečer prije spavanja?
Gabi25, ako prabo krvarenje krene iza 18 sati, onda je sutradan 1. DC
Neka me isprave ako griješim....
punkcija prošla ok , imam 5 js, mislila sam da će ih biti i više...
transfer će , ako će, biti u petak jer biologa nema u subotu...![]()
Gabi25 našla sam nešto na pretražniku , post je iz 2007, valjda se nije nešto promijenilo
Ana29 prvotno napisa
Gabi ja sam zvala sestre da vidim kaj će mi reći glede toga jer i ja isto ne znam kak se to računa i ona mi je rekla da ak dobim navečer da jednom ušmrkam navečer a da drugi dan si već dajem menopur....hmmm nije me baš zadovoljio njihov odgovor![]()
btw...ja sam trebala dobiti jučer m ali još je nema...rastura me trbuh ali nikako da krene a ja već živčana!!!!Kad ne želim da dođe onda uvijek dođe a sada kad želim da što prije dođe nje nema!!!!![]()
Evo i ja sam se sad iznenadila, zvala sam gore da se naručim za uzv 8dc i sestra mi je rekla da jučer računam kao prvi dan, bez obzira što sam dobila tek navečer. Jednom sam prije spavanja ušmrkala suprefact i danas mi je zapravo već 2dc i krećem sa menopurom. Eto za sve vas koje ćete biti u nedoumici kao ja...
Na uzv-u sam u srijedu u 9. Malo mi je čudno kak to u 9 kad su folikulometrije obično 8-9, ali valjda su nešto promijenili...
Gabi, i kako ti se sviđa suprefact?Fino, ha? Sretno danas s menopurima, vidjet ćeš da je zabavno.
Ja još uvijek čekam m. poludit ću... danas radim test, i ako bude pozitivan stvarno ću se ukomirat, jer to može značit samo vanmateričnu (u mom slučaju).![]()
Jučer mi je MM dao štopericu. Hvala svima na savjetima;!!!
Nadam se da ću ujutro na aspiraciju. Ima li koga sutra gore na postupcima??? Neću valjda biti sama u sobi???
Pusa svima i sretno!!!
Aurora suprefact je ludiloa danas ćemo vidjeti kakve su pikice
ja se stvarno nadam da ti se nije dogodila vanmaterična, jao to ti ne bi sada trebalodržim fige i javi se
arkice sigurna sam da nećeš biti sama u sobi... sretno :D :D :D
eto ih sad na, kakvo ludilo? kaj je tak lose? :/
sad me strasite prije vremena...![]()
cure svima sreeetno!
Drage moje evo me :D :D :D :D
ma guzva malo,a kada dodem doma padam u nesvjest jer mi se konstantno spava...MM se zeza da nam treba jos jedna žena da spremanje i kuhanje (imam jednu za peglanje)....
Ja sam vam SUPER, FENOMENALNO još kada sam vidjela da Vam falim ajoj![]()
![]()
. Jucer sam bila na ulz kod dr. Tomića
![]()
sve uredu..malo je bila sutnja pola minute jer nije vidio otkucaje ali sve je ok :D :D :D
Jadne cure koje su jucer bile gore neke su cekale od 7.30h a tek dr poceo primati oko 10.30( taman kada sam ja dosla) opet sam gore za 4 tjedna redovni TRUDNIČKI pregled....
Bravo za curke koje su jucer bile Nina1 i??
Gabica![]()
![]()
Draga ma nije....javi nam testic rezultat...ja vibram za plusic~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~AuroraBlu prvotno napisa
NinaB bravo :D :D :D
A kaj se dogodilo? Zašto ih je počeo primati tako kasno??
Joj već sad vidim scenarij sljedeći tjedan, a žurim na posao![]()
I da li znate da li se promijenio raspored- više nisu folikulometrije od 8-9??
Neznam draga znam da su dvije curke Nina1 i jos jedna bile na punkciji ali nije punkcija trajala 2,5h sata :? ...mozda neka operacija ili? ja zato imam praksu dolaziti najranije oko 10-10.30 h prosli put kada mi je dijagnosticiranaTRUDNOĆA nikoga nije bilo vec sam se prepala da ne rade
![]()
nema pravila![]()
Neznam draga znam da su dvije curke Nina1 i jos jedna bile na punkciji ali nije punkcija trajala 2,5h sata :? ...mozda neka operacija ili? ja zato imam praksu dolaziti najranije oko 10-10.30 h prosli put kada mi je dijagnosticiranaTRUDNOĆA nikoga nije bilo vec sam se prepala da ne rade
![]()
nema pravila![]()
Pa čudno mi je to, mene je sestra danas naručila u 9 pa znam da su prije odmah ujutro išle folikulometrije :?
A meni zbog posla paše i prije 8 da se stignem vratiti
jučer je dr kuna došao negdje oko 10 h, a dr tomić cca 15-tak min kasnije...
vjerojatno zato je sestra naručila kasnije
Nina1, što je bilo s j.s.? Jesu li se oplodile? Javi nam! Evo ti malo ~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Meni test negativan, čekam m.i dalje...
ajojAuroraBlu prvotno napisa
daj Bože da ti bude situacija ko meni da niti neznas da si trudna
:D i SVIM CURKAMA
3 se oplodile a one preostale 2 nisu bile zrele za zamrzavanje
ovaj novi zakon zbilja sucks![]()
cure evo kolektivnih ~~~~~~~ za sve
Bravo! Držim fige ~~~~~~~~~~~~~~ :D :D :Dnina1 prvotno napisa
Meni su se isto 3 bile oplodile a 2 preostale nisu bile zrele za zamrzavanje.
Ja vjerujem da će do kraja 2010.zakon past. Samo, meni je i to kasno...![]()
![]()
kasno je svakom paru... i onima koji imaju 20 i onima koji imaju 40 ...AuroraBlu prvotno napisa
grozno je kada radi nečijih demokršćanskih uvjerenja moraju ispaštati parovi kojima je stvarno potrebna pomoć...
ah ....![]()
:D :D :D preživjela sam svoje prvo samopikanje :D
nije uopće strašno, malo me peckalo ali zanemarivo... više sam se namučila sa mjehurićima u menopuru nego sa samim pikanjem. ali i to sam riješila i sve je prošlo super
AuroraBlu i meni kasni i sve si nekako mislim da odem kupiti test čisto iz razloga jer kad ga kupim uvijek dobijem na putu do kuće)
Ninochka, ~~~~~~~~~~~ držim fige da m. kasni zbog jedinog opravdanog razloga :D :D :D
Gabi, nisam bila doma pa nisam bila na netu, ali sjetila sam te se jučer navečer, jel da da je zabavnoja sutra navečer uzimam svoj prvi klomifen... vidjet ćemo kakva će reakcija kod mene biti. naručit ću se danas za folikulometriju 29.1.
Da Aurora, zabavno je![]()
Ja na klomiće nisam imala nikakvu reakciju i nikakvih nuspojava ali to ništa ne mora značiti...
Marina27 kako je prošlo kod tebe?? Koliko je bilo js i koliko ih se oplodilo??
Aspiracija je prosla :D uf uf nadam se da je to bilo prvi i zadnji put.
Ukupno je bilo 4j.s a oplodili su 2j.s. Transfer je u ponedjeljak.![]()
Dali ce biti netko samnom????? Pa necu valjda sama![]()
AuroraBlu, hvala na podršci, ali....AuroraBlu prvotno napisa
Meni je folikul bio prazan;![]()
Marina i ostale cure, sretno!!!!![]()
Arkicažao mi je. tako je i meni bilo u 12.mj. jel ti to bio klomifenski ili čisti prirodnjak?
Marina27 evo onda da 2 vrijedne stanice :D :D
arkice žao mi je, točno znam kako ti je, i meni se isto dogodilo u 12. mjesecu, mislim da nema gore stvari od toga, prođeš punkciju i onda ništa...drži se draga
![]()
cure jesu velike gužve gore?? marina i arkica koliko vas je bilo na punkciji???
arkica zao mi je. Vjerujem da ce biti bolje drugi put! Mora biti bolje!![]()
Ja sam bila samo s jednom curom koja je bila na transferu, a sestre su komentirale da je danas guzva.
Inace sve pohvale sestrama koje su zbilja odlicne pruzaju rijec utjehe, bacaju fore. Zelim da tako nastave jer nam to puno znaci!!!!!!![]()
Marina definitivno se slažem za sestre, odlične su obje, uvijek spremne za riječi podrške ili utjehe i za pomoć!!!
Znači nije tako strašno, ja sam zadnji put na punkciji ležala na onom pomoćnom krevetu a bilo nas je 5 sve skupa samo na punkciji, za transfer su cure dolazile kasnije...
Zbilja neznam, malo mi se vrtilo, a sve ostalo sam bome fino osjetila.
Jednom sam vec prije radi neke druge operacije dobila lokalnu anesteziju pa nisam nista osjetila. Malo sam zbunjena. :/
To si dobila samo koktelčić protiv bolova i za smirenje, da si dobila full anesteziju ne bi ništa osjetila
onda nije bila full. jer da je, ne bi ništa ni znala, spavala bi i probudila bi se u sobi. vjerojatno nije bilo anesteziologa na raspolaganju.