Stranica 68 od 78 PrviPrvi ... 18586667686970 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,351 do 3,400 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

a jesi probala u trbuh...ja sam mislila da se nikako neću moć sama piknuti ali u trbuh stvarno nije teško jer ipak možeš uhvatiti malo sala i tu nema greše(naravno ako imaš sala, ja imam i ovaj put mi je baš drago radi toga )
    probaj...a i ja ti vidiš nekom blesavom logikom koja vjerojatno uopće ne pije vodu držim da je trbuh bliže jajniku nego ruka...pa valjda brže izreagira ...eto koja opsjednutost

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

zeena pa ja se cijelo vrijeme pikam u desnu stranu trbuha, to apsolutno nema nikakve veze, meni je lakše u desnu pa tako i radim. možeš cijelo vrijeme u istu stranu, vidiš da je kod mene reakcija ok, i ima folikula i na jednoj i na drugoj strani

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ninochka28, i pikam se ja u trbuh. nisam spomenula u kaj se pikam...
    znaci nebum vise ni pokusavala se pikati tam di boli... jer tamo mi se vidi di sam pokusavala, a tu di sam se pikala nista...

da, i ja sam se razveselila da mi to saleko necemu ipak sluzi...

Marina27 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bilo je grozno bez naseg foruma danas!!! Sva sreca opet u funkciji

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Stvarno je bilo grozno... Ali izgleda odlično!!!!
    Svaka pohvala!!

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Jao kako je neobično sada...ali fora izgleda!!

Ja sutra na prvi uzv i totalna me panika hvata od loših vjesti....danas grizem sve oko sebe!!

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

super je sad forum...
    samo kaj jos nema smajlica...
    ninochka, sretno sutra... i nemoj se brinuti, sve bude bilo super.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo mene sa folikulometrije, danas 10dc svi folikuli su na broju i svi su od 15-18 mm. Sutra navečer štoperica i u ponedjeljak punkcija
    ninochku sam vidjela samo u prolazu pa čekamo da nam se javi

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ninochka28, di si? kaj je bilo na uzv-u?
    cure svima ~~~~~~~~~~
    ja danas prelazim na 2 menopura... i jedva cekam taj ponedjeljak da vidimo kaj se zbiva jer osjetim samo malo jajnike kad idem spavati (valjda kad legnem i umirim se) i nista drugo pa se uopce pitam jel ja imam ikakve reakcije na hormone... :???:

Marina27 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Gabi25, bravo za folikulice!!!!! Kaj kaze dok kakav je endic?

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

bok cure! jutros sam i ja bila gore na folikulometriji i onaj folikulić na lijevom j. je porastao na 18mm, a čak se idesni probudio s folikulićem od 11mm (dr. je rekao da to ne znači da će nešto biti od njega, ali nikad ne znaš). Sutra štoperica u 21h i u ponedjeljak punkcija . Tako da ćemo Gabi25 biti zajedno gore u ponedjeljak na punkciji .

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ajme bas mi je drago kaj ima tako puno dobrih vijesti...
    zavidim vam, nevolim ovo tapkanje po mraku...:neodlucan:

endic kod gabi je 10 mm.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Marnie pa jesmo mi razgovarale?? Ti si bila u muževoj majici??
    Ja sam bila u bijeloj vesti, tajicama i crnim čizmama

Da, da, endić za mene odličnih 10mm

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Marnie pa jesmo mi razgovarale?? Ti si bila u muževoj majici??
    Ja sam bila u bijeloj vesti, tajicama i crnim čizmama

Da, da, endić za mene odličnih 10mm

Ja sam imala sivu dolčevitu, crnu suknju i sive čizmice. Nisam razgovarala, samo sjedila i živcirala se što će biti na uzv-u

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo i mene s folikulometrije. 8.dc, imam desno 4 folikula (10,11,12,13 mm) a lijevi mi se dosta teško vidi jer je povučen, pa mi je rekao da me neće danas gnjavit, nego da će u ponedjeljak točno pogledat i lijevi. Uglavnom, u pon.u 10 sam opet gore.

Gabi i Marnie, bravo!!!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Aurora 4 komada, vauuuuu bravo, bravo, vidimo se onda u ponedjeljak
    Marnie onda si mi sjedila sa desne strane?? Kako bilo, u ponedjeljak se vidimo na punkciji

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

AuroraBlu, pa to je odlično! To ti je stimulirani postupak ili samo klomifeni?
    Gabi25, onda sam bila desno od tebe, ti si ušla kod dr. iza mene .

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zaboravila sam napisat da mi je dr.T. rekao da mi je endometrij jako tanak, nisam pitala koliko točno. Ali valjda će mi u ponedjeljak propisati estrofem ako se ne zadeblja... eto, inače cuclam tablete matične mliječi i pijem folnu (to uvijek) i sad još tablete a,c,e vitamin + selen - to mi je za kvalitetne j.s. a sad bi još trebala ciklu i ananas za endić..

Gabi i Marnie, mogu vas ja upoznati, jedino što ću ja doći tek u 10 kad vi budete već u odavno sobici. Ali možda vas vidim kad budete išle na wc :wink:

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Drage moje curke,

nisam se dugo javila, ali iskreno, kod mene nema ništa novoga. Vidim da ima jako lijepih vijesti za folikule, cure držim vam fige da vam budu uspješne i plodne punkcije i da se uskoro javite sa plusekima.

Gabi, mislit ću na tebe stalno, stalno i naravno, držim fige

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hvala ti draga moja petra
    i ja se tebe često sjetim i jedva čekam neke lijepe vijesti od tebe

Aurora a kakav ti je endić bio u stimuliranom?? Ja se sama sebi ne mogu načuditi, konstantno probelmi sa tankim endometrijem i onda je sad odličan. Inače mi je znao biti 5-6 mm a sad je duplo. Samo papaj puno ananasa i cikle

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gabi, isto mi ko i tebi, u stimuliranom mi je endo bio ok, 10 mm, a bez stimulacije mi je uvijek tanak (4, 6 mm). A probat ću ciklu i ananas, iako dr.T.kaže da to ništa ne utječe (NiniB je, čini mi se, to rekao)

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Curke evo i mene...dr.zadovoljan sa stanjem na 7 dc...nije mi rekao točan broj ali ih je pokazao i po mojoj slobodnoj procjeni po 5 komada na svakom jajniku
    e sada...ima jedno dva komada koji su se požurili i prilično su veliki ali nadam se da to neće smetati endometrij 5,5mm pa sada neznam jeli to ok ili nije??
    Uglavnom u pon ponovo gore na uzv oko 9....vidim imat ću društvo)
    Gabi baš mi je žao kaj smo se tako mimoišle danas ali eto vidimo se u pon

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Gabi, isto mi ko i tebi, u stimuliranom mi je endo bio ok, 10 mm, a bez stimulacije mi je uvijek tanak (4, 6 mm). A probat ću ciklu i ananas, iako dr.T.kaže da to ništa ne utječe (NiniB je, čini mi se, to rekao)
    Meni ti je dr.Tomić rekao da su sve to gluposti i da on zna žene koje su ostale trudne a da su samo vodu pile) Mene je tada izbedirao jako ali ja i dalje vjerujem na nemože odmoći pa samo naprijed ananas i cikla

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ninochka, u koliko sati si bila danas? Ja sam došla u 10.00 i bila gotova negdje u 11.20

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja sam došla negdje oko 9 i 15 i bila gotova prije 10...i s tobom se mimoišla
    jesi i ti u pon gore na uzv?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Jesam, ali isto sam naručena u 10.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ninochka bravo za folikule
    a ni meni ti on ne kaže koliko ih ima, ja sam ih sama izbrojala na onom papiru na koji upisuje stanje uzv-a
    ja sam danas došla malo prije 8 i bila gotova u 9.15...
    ninochka jel odradio punkcije prije tvog uzv-a ili tek poslije?

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ninochka, AuroraBlu, Marnie ooodlicno za folikulice!
    ima nas puno gore u pon? biti ce guzva...

ja sam danas naletila na jednu neispravnu spricu... naime kad sam ubrizgavala u prvi menopur mi je otislo malo fizioloske na drugu stranu... valjda nije dobro dihtala ili nesto pa sam ju zamijenila... i da, definitvno me vise boli u desnu stranu jer sam se danas tamo piknula.

da, i kad oni rade punkcije? u koliko h? mislim ako se vec ceka dulje kaj ne bi bilo logicno da se i stoperica dobije kasnije? :neutral:

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Gabi odrađivao ih je poslije jer je iza tebe prozivao sve za uzv tako da sam ja jako brzo bila na redu.

Jeli ok da endometrij bude 5,5 mm 7 dc, da li se to isto povećava? Ma super je meni taj dr.T. samo što svaki puta
    kada odem od njega ne znam više što da mislim....tako on meni danas kako je zadovoljan a onda rečenica iza toga
    kaže on meni ali vidjet ćemo da li će se dalje razvijati, a joj meni kaj sada...taman se riješim jedne panike i eto ti druge)

Zeena štoperica bi kao trebala držati do 37 sati ( to sam negdje pročitala) pa valjda onda oni to imaju u vidu, mislim nadam se)

Ma di su ti smajlići???

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ninochka za endometrij ne brini, stigne se on podebljati, a ako ne bude sam prepisat će ti estrofem i sve će biti ok. znači punkcije su zapravo bile poslije 10 sati??

aurora i cure koje ste prošle stimulaciju imam jedno pitanje vezano za dan štoperice i suprefact- rekao mi je dr. danas da sutra uzmem 3 puta suprefact i štoperica u 21h. Da li zadnji put šmrkam prije ili poslije štoperice? Jel to jako bitno?? Nekak sam si rasporedila na svakih 8 sati- u 6.30, 14.30 i 22.30 pa sad ne znam da li da ovo zadnje bude prije ili poslije štoperice:-?

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ma ja mislim da ti nije ok endic da bi ti dao nekaj da se podeblja, ili ce ti dati u pon. tako da se nemoj brinuti.
    a iskreno vise mi se svida taj njegov pristup da cemo vidjeti (iako ga nije ugodno za cuti) nego da mi maze oci da je sve super i u najboljem redu.
    a kad oces smjalice dolje kod brzog odgovora imas i idi na napredno ili kao i prije odgovori na temu.

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    aurora i cure koje ste prošle stimulaciju imam jedno pitanje vezano za dan štoperice i suprefact- rekao mi je dr. danas da sutra uzmem 3 puta suprefact i štoperica u 21h. Da li zadnji put šmrkam prije ili poslije štoperice? Jel to jako bitno?? Nekak sam si rasporedila na svakih 8 sati- u 6.30, 14.30 i 22.30 pa sad ne znam da li da ovo zadnje bude prije ili poslije štoperice:-?
    e sad neznam stvarno što bi ti na to odgovorila... toga sam se ja sjetila tek kad sam to trebala napraviti , ja sam šmrknula pa se onda odmah upiknula... nadam se da je to bilo ok ...
    našla sam neke starije postove cura s vv gdje je njima dr rekao da 30 min ide supresija , samo one nisu imale suprefact nego one neke injekcije za koje sam sad zaboravila kako se zovu... najbolje da postaviš pitanje na odbrojavanju pa će ti se iskusnije cure javiti .... a opet meni dr napisao : supresija do uzimanja štoperice ..... tako da

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

a jesam ga zabrljala prethodni post
    mislila sam napisati : 30 minuta nakon štoperice da ide supresija

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

nina to sam i ja negdje pročitala... idem sad naći temu o suprefactu pa ću postaviti pitanje
    hvala ti svejedno

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gabi, ja se ne mogu točno sjetit... znam da sam imala isti raspored za suprefact kao ti: 6.30-14.30-22.30. I čak mi se čini da sam ga na dan štoperice uzela 2 puta a večernju dozu nisam, nego je išla štoperica u 20h. Nisam baš 100% sigurna, ali mi se čini da je tako bilo. Trebala si jučer nazvat sestre i pitat...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

haj curke citam vase postove i pocnem pisat,al ne mogu od suza vec treci dan. Naime sad za obradu sam vadila hormone i imam povisen tsh i tpo tj hipertireozu i endokrinolog preporuca da ne idem ni u jedan postupak,dao mi je da pijem eutirox 2 mjeseca pa ponovit nalaz,a dr T me sad u ponedjeljak narucio na folikulometriju i bas sam tuzna zbog toga.Zelim vam svima srecu koje idete na punkciju sutra

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

lastavica, nemoj biti tuzna... znam da je tesko, ali ta 2 mjeseca ce proci za cas... i sama znas da je bolje ako ides u postupak kad je sve u najboljem redu jer ovako ionako riskiras razocaranje (i zdravlje -sto je definitvno vaznije od cekanja )...

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

kao što ti je zeena rekla, nemoj biti tužna , bolje da pričekaš 2 mjeseca nego uđeš u postupak
    s visokim vrijednostima hormona , to ti ne može biti dobro
    nisi napisala koje su ti vrijednosti nalaza, možda nije ni tako strašno
    ja već duže vrijeme bolujem od hipotireoze i ako si držiš hormone u granicama ,
    neće ti to toliko smetati

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Tsh mi je 6.8,a tpo 19. Endokrinolog mi ne preporuca da idem u postupak jer on kaze da u prva dva mjeseca dijete uzima najbolje gene od majke i oca,a to se desava kod povisene stitnjace tako da dok to ne svedem u normalu citat cu vase postove i veselit se s vama. Tuzna sam jer bila sam zakoracila takorekuc u postupak i mislila si ajde napokon i eto moram opet biti strpljiva i cekat

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

ne, ulazak u postupak s povišenim hormonima ti definitivno nije dobro
    ali tvoje stanje nije ni toliko strašno
    tsh bi za mpo koliko sam ja pročitala prema preporuci više liječnika trebalo održavati
    oko 1-2 a i neznam koji se su ti referentne vrijednosti u tvom labaratoriju
    moj tpo je bio zadnji 115,3
    a ovih 2 mjeseca pauze ti je zbog toga jer treba 5-6 tjedana da se vidi
    kako ti organizam djeluje na terapiju ...
    vidjet ćeš, malo strpljenja i sve će biti ok
    možda je to bio faktor koji ti je dosad spriječavao trudnoću
    pa je bolje da si otkrila sad da to možeš ispraviti

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

lastavica nemoj se žalostiti...vidjet ćeš kako vrijeme brzo prođe
    Ja sam isto bila u sličnoj situaciji prije par mjeseci kada sam trebala
    u postupak i vadila briseve i otkrila ureaplasmu...ali tako brzo sve to
    prođe...sreća je u tome da barem nisi išla uzalud u postupak nego ćeš
    sada to lijepo riješit i ići u postupak zdrava

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

mislim da svi znamo kako je grozno to cekanje... recimo meni su svi nalazi bili gotovi na pocetku 12 mj, a tek sam sad usla u postupak... cekanje me najvise ubijalo jer sam se bila i uspanicila kako cu ja to sve podnjeti, cak sam razmisljala da i odustanem od svega... a uvijek je neka panika posredi... recimo meni je sad panika kako sam odreagirala na hormone... mrvicu me strecnulo u jajnicima i to samo jednom, dva put pa sad mislim kaj ako sutra necu imati folikula... a jutros sam imala osjecaj ko da sam progutala balon...
    tako da nemoj se previse zalostiti jer bude i to vrlo uskoro a dotle mozak na pasu i pokusaj uzivati!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Hvala vam na ohrabrenju puno mi pomazete u ovim trenucima,nadam se da ce vrijeme sto brze proci i da cemo se skupa veselit pozitivnom rezultatu za sve na koje to jedva cekamo

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pozdravljam sve curke....nisam se dugo javljala, jer sam još u fazi pretraga...ovaj tjedan smo riješili psihijatra i pravnika, u utorak vadim još progesteron i očekujem da će i ostali nalazi biti gotovi za par dana. Ipak sam odlučila privatno vaditi hormone. Sve u svemu, zadovoljna sam s prolaznim vremenom ako se uzme u obzir da smo MM i ja na prvom razgovoru kod doktora K. bili prije tri tjedna.
    Iako se nisam javljala, čitam vas svaki dan....drago mi je da trudnoća Nine B. dobro napreduje, a čini mi se da će biti još dobrih vijesti )
    Lastavice, žao mi je, ali kao što reče Nina 1 bolje da si sad to otkrila i da to što prije riješiš. I mene pomalo brine TSH jer je 3.06, a iako su referentne vrijednosti od 0.27 do 4.20, čitala sam da za trudnoću mora biti ispod 2.

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

FionaM, sto se tice stitnjace meni je doktor rekao da sve sto je u granicama je dobro. jel sam se i ja zabrinula kad sam vidila da mi je iznad 2. tako da se ne brines. jer istina je da mi sad tu razvijamo razno razne teorije a do prirodnih trudnoca dolazi u kojekakvim slucajevima i po meni je sve to vise jel imas srece ili nemas... jer nekad nemoze sve biti savrseno, a opet ne dode do trudnoce... nemoj se previse opterecivati s tim...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

lastavice, cure su ti sve rekle, 2 mjeseca ti prođe taj čas a čemu uopće ulaziti u postupak ako znaš da postoji razlog zbog kojeg nećete uspjeti (jedan od)
    Fiona stvarno imate dobro prolazno vrijeme za čas ste i vi u postupku

mene od štoperice stalno boli trbuh, osjećam jajnike i jedva čekam da prođe punkcija sutra da mi budem barem malo lakše držite fige i javim se sutra

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Gabi25 puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnju punkciju

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Evo mene prve s vijestima...današnje stanje je 13 folikula između 13 i 15 mm, endometrij 9 mm
    jakooo jakooo zadovoljna

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ninochka28, tvoje stanje je super!!! Bravo!!!

Gabi25,Marnie, javite se!!!! Vibriram da je punkcija prošla uspješno.....

Ja sam damas bila na UZV prije menge i cista; Dobro da sam obavila taj pregled prije stimulacije jer bi mi cijeli postupak propao!!!!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo mene s punkcije. Bilo je uspješno, jedan folikul koji mi je donio jednu js . Nije loše hehe. Sutra zovem biologa, pa ću znati da li ima materijala i za transfer.
    Arkica, baš mi je žao za cistu. Nadam se da ćeš ih se riješiti uskoro

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •