Aurora, jedna odlična je odlično
Bok cure! Bila sam jutros u Vinogradskoj po otpusno pismo, pa sam se iznenadila kada sam vidjela da mi je dr. u povijesti bolesti napisao da dođem odmah idući ciklus 9 d.c. za prirodni postupak. Sad nisam niti sama sigurna da li da idem ili ne s obzirom da u travnju idem na postupak u Maribor. A opet, meni su ciklusi jako kratki (svaki 24 dan), pa možda da odem na još taj jedan prirodni...
Cure čekalice vibram vam za lijepe betice.
marnie a jel si u mariboru u dugom protokolu? kad bi trebala početi sa kontracepcijom?
ako ti se to ne poklapa odradi još taj jedan prirodni, ko zna...
Curke bokic....
Aurora jedna ali dobitna sigurno..Ninochka, Gabica, Reny svima ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
he he od mene se racuna duplo tako da nitko vise od mene nemoze vise vibrati vam....Mis mo super osim sto su pocele mucnine, u cetvrtka priv ginic papa +ulz a iduc tjedan Vinogradska.
Petrice![]()
di nam je bebica![]()
Ne, nisam u dugom protokolu, idem u postupak bez kontracepcije. Doduše nisam 100% sigurna, jer sam samo komunicirala sa sestrom Jasnom, ali idući ponedjeljak idem na konzulatcije u Maribor, pa ću sve detaljno ispitati, a 9 d.c. će mi vjerojatno biti iza tog ponedjeljka, pa imam još vremena za donijeti odluku. Mada, htjela sam se malo odmoriti, ali sad sam se opet zagrijala za postupak (ah ta nada, zadnja umire).
eto da ja javim svoj tulum u labu. 2 js su bile dobre i obje su oplodene,na jednoj se vec jutros vidi napredak (kolko sam ja skuzila jer je taman biolog jeo) i transfer mi je u cetvrtak.
![]()
marnie pa onda možeš odraditi još jedan prirodnjak...
petra draga javi nam se češće
zeena evo onda puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za 2 hrabrice
Zeena, odlična vijest! Pridružujem se i ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje mališane do četvrtka
Zeena
idemo po dupliće
Ja evo mirujem doma i čuvam svoje mališane ali me sve boli...nadam se da je to normalno![]()
Zeena, bravo2 su taman
Nadam se da ćemo sve biti trudnice ovaj mjesec!!!
Marnie, ajde u još 1 prirodnjak, možda baš to bude to!
Svima![]()
Hvala cure na podršci. Vjerojatno ću ići, ako ne budem morala uzimati kontracepciju.
Marnie, vidim ti u potpisu da su ti sve prirodnjaci bili??
To si ti tako htjela ili??
Svima~~~~~~~~za uspjeh!!
a javila bih se, ali kad nemam kaj za reći... osim da vam svima želim ono kucanje srčeka ispod svoga~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Netko je pitao za Bebicu. Srela sam je u čekaonici u ponedjeljak. I da, zašto nam se više ne javljaš, Bebicaaaaa????
Gabi, Ninochka, ima li kakvih simptoma? Kod mene nikakvih.
ja sam pitala za bebicu... šta je s njom? zašto nam se ne javlja??
Aurora simptome NE PRATIM osim što sam opet pročitala cijelu temu nakon transfera
Ne stvarno, sve oni standardni sad još izraženiji jer utriće pijem. I ovaj put se uopće ne zamaram sa time, nekako mi je sve puno opuštenije nego prvi put. A i tek je 6dpt, još je rano za bilo šta.
A ja sam tek na 2.str. Nakon transfera
Kopiram ono što sam tražila, a našla u svom klubu 39+
Nakon transfera zametka starog 3 dana događa se slijedeće:
1 dpt...zametak raste i razvija se
2 dpt...zametak se razvija u blastocistu
3 dpt...blastocista se izliježe iz omota
4 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice
5 dpt...započinje imlantacija (ugnježdenje) i blastocista sve više tone u sluznicu
6 dpt...proces implantacije se nastavlja, morula i dalje tone u sluznicu maternice
7 dpt... morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa
8 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
9 dpt...sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija
10 dpt... još više HCG-a se luči
11 dpt...nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz
urina
PS. Dan transfera je nulti dan, dakle prvi se računa sutradan.
Ma nema simptoma nego mene stalno od transfera nekaj bolucka
Ovaj put sam obećala sama sebi da neću pratiti simptome jer nema pravila....ak mi je suđeno da se mrvice prime vidjet ćemo za 12 dana![]()
E da...jedino što si ne mogu objasnit je ta moja žeđ...od transfera sam stalno
toliko žedna, nenormalno, nikad u životu me nije hvatala takva konstantna žeđ!
jel kome taj osjećaj poznat?
Ninochka28, žeđ inače može biti poslijedica stresa, a iščekivanje bete je svakako stresno. Zato su normabelići zakon za vrijeme tog isčekivanja
-
Zedra, pitala si me da li sam ja baš htjela prirodnjake: nisam to htjela, ali kada sam počela s postupcima FSH mi je bio užasno visok (čak je išao i do 47), pa je dr. L sa VV preporučio samo prirodnjake, budući da stimulacijom ne bih ništa bolje dobila, prema njegovom mišljenju. U međuvremeno se počeo vatiti i AMH (hvala Bogu) koji pokazuje kolika je rezerva js tako da mi je potvrđeno da mogu i na stimulaciju.
hvala ninochka
Marnie, odi probati jos jedan prirodnjak... ionako nemas sto za izgubiti osim malo vremena... a nikad ne znas... mozda bude dobitno!
mene malo prpa da mi sutra nebudu imali kaj transfreirati... ali definitvno se nadam najboljem i javim se sutra... mislim da cu si uzeti neku knjigicu pa da si malo cituckam dok kratim vrijeme... a tamo sam jedno 2 sata, jel da?![]()
zeena di je onaj tvoj optimizam nestao? kakav strah? sve će biti ok sutra i samo se opusti
Meni je već lagano dosta ovog izležavanja, ja bi na neku kavicu i šetnju![]()
I ja sam doma ovaj tjedan... nagovorili me, iako nisam planirala.
Zeena, nemoj se brinuti! Imala si 4 js od koje su izabrali 3 najbolje za oplodnju. Ma čak i da 1 otpadne još uvijek je ok da ti vrate 2. Držim fige za sutra i javi nam se kad dođeš doma. A nisi danas zvala da vidiš kako su tvoje mrve?
Ups, Zeena, sad vidim da su 2 j.s. bile dobre, ništa se ne brini, to ti je taman!!!
ma optimizam je jos tu... svakim duplim padanjem malo tone (8 folikula, 4 js, 2 dobre, nadam se da ce biti barem 1 beba), ali se jos drzim...
i nisam zvala danas... rekao mi je da dodem u cet i eto drzim se ja toga... kaj cu gnjaviti ljude.
aurora, i bolje kaj si ostala doma... malo uzivaj.![]()
A gle kaj da ti ja velim...prvo 9 j.s., pa onda sve osim tri u banani i na kraju dvije dobre
nek bude i jedna samo nek bude vrijedna![]()
ma bude... samo smireno.tu i tamo me opere neka mini sumnja, ali prode brzo... znam ja da su to mali borci.
meni se tako nenormalno spava...![]()
Vidim da je veselo ovdje... Ja danas prvi put izlazim iz kuće, tjedan dana nisam niku mrdnula- idem frendici na kavu
zeena ništ ne brini, ja stvarno vjerujem u ta tvoja 2 borca
aurora ja isto kažem- pametno kaj si ostala doma- navodno je vani opći kaos sa ovim snijegom pa bolje da su nam bebice na toplom...
mene danas boli glava i isto mi se spava stalno- mislim da će me ovaj utrogestan oralno ubiti
Joj Gabi, bolje utrogestan oralno, nego ovo vaginalno... pa sva sam već iziritirana od 3 x dnevno.
A ja htjela ići danas na prosvjed za Varšavsku, ali po ovakvom vremenu otišao MM sam, gledat ću ga ako bude na tv
Zeena, ma pitala sam jer u prošlom postupku (kad su još radili transfere 5.dan) sam zvala svaki dan osim u nedjelju, tako mi je biolog rekao. Ali te 3 koje su bile prvi dan, bile su i do 5. Tak da, nemoj brinuti, te 2 će te sutra dočekati!
ninochka i tebe bu glava boljela nakon tjedan dana ne izlaženja iz kuće
zeena sretno sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
e Aurora ja ti želim da stavljaš utrogestane još bar 10 tjedana, i vaginalno...eto, možeš reći da sam zločesta, ali vjeruj mi da nisam![]()
mene već sada živci peru...danas me ulovio neki blesavi napad panike i plać
mislim da mi je dosta izležavanja...poludjet ću do vikenda...nadam se da će se bar isplatiti![]()
Cure, dobro da ste doma, jer ovo vrijeme je danas totalna koma. Jedva sam se probila do posla budući da živim u brdskom dijelu Zagreba. Mm i ja smo jutros sat vremena čistili snijeg da bi mogli izvući auto iz dvorišta i priključiti se očišćenoj cesti (naša ulica je slijepa, pa ju ralica nikada ne čisti
). Samo se grijte i pazite mališane.
Jadro, hvala na dobrim željama za utrogestane
Zeena, vibram i mislim na tebe i tvoje 2 djece!!!
Gabi, kako je vani na svježem zraku? Ja ću u subotu izać u šetnju ako ne bude mećava
Marnie, a gdje stanuješ? I ja sam pod Sljemenom, u Šestinama u slijepoj uličici, samo što nemam zimske gume pa na auto i zaboravim u ovim uvjetima![]()
Aurora ja sam uživala jučer onih 15 min vani koliko sam bila na snijegu... stvarno je divno
ali da moram na posao i čistiti auto svako jutro ne bi tako mislila
javila mi se zeena, vratili su joj jedan zametak, 4-6 stanični, kaže biolog da je oplođen u ponedjeljak popodne oko pola 3 pa onda stigne još napredovati
evo za veliku betu za 12 dana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A što se tiče nekakvih simptoma, ne znam kako je vama Gabi i Ninochka, mene jednom dnevno nešto štipne unutra, ali samo 1 dnevno![]()
Držimo fige onda za tog malog Zeeninog borca!!! Baš mi je žao što je drugi odustao, ali neka, samo neka ovaj jedinac napreduje i uživa sam kod mame!!!![]()
Ma super zeena!!!jedan ali vrijedan!!!!
Jesmo za ovaj mjesec sada svi gotovi sa transferima i sve čekamo bete![]()
Ninochka, a ona cura koja je u ponedjeljak ležala između tebe i Zeene, jel na forumu?
nije na forumu jer je rekla da ju to previše opterećuje ali rekla mi je zeena da je i ona danas bila na transferu
Drage moje vidim ja da ovdje vlada TEŠKA pozitiva BRAVOOOOO:
Mi smo danas bili na ulz ( ja i moja mrvica mislim) i ajoj jos sam u oblacima i mislim da danasnji dan necu tako brzo zaboravitiimamo sve prstice, rukice, nogice ma Sve..
CUR MOJE SVE OVO STO PROLAZITE ZABORAVIT CETE TOG TRENUTKA KADA OVO DOZIVITE a ja vam iz sveg srca zelim da to bude vec ovaj mjesec
Netko je pitao za za žeđ meni je zed od kada sam trudna pojacana na 100-tu cak mi se dr zabrinula i odmah isla secer vaditi ali sve ok tako da mislim Ninochkadaj Boze..
SVIM CURAMA ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Netko je pitao za za žeđ meni je zed od kada sam trudna pojacana na 100-tu cak mi se dr zabrinula i odmah isla secer vaditi ali sve ok tako da mislim Ninochka daj Boze..
Mene žeđ počela loviti nekih sat vremena nakon transfera tak da ipak mislim da nije zbog trudnoće ali svejedno hvala ti na lijepim željama
iza tvoju mrvicu
Nikolinica, zar se sve to što si nabrojala već sad vidi!?!?! Pa koliko si sad, 2 mjeseca trudna??? Daj bože da doživimo što prije i mi to...