Stranica 75 od 78 PrviPrvi ... 25657374757677 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,701 do 3,750 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zeena, i ja sam takva, ali mislim da je to zbog naqpetosti i iščekivanja. A temp.nemam zašto mjeriti, pa znam da mi je povišen kao i uvijek nakon ovulacije. Cure, u svakom ovulatornom ciklusu temp.skoči na dan o.i ostaje povišena do dan prije m, a u slučaju trudnoće je povišena idućih 9 mjeseci To je zbog progesterona koji podiže temp.u 2.pol.ciklusa... a mi još dodatno i utrogestane uzimamo, tako da je povišena temp.sasvim normalna

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ja sam malo dobre volje, malo plačem bezveze tak da brijem da je to nakon svih ovih hormona normalno
    ja već tri dana imam 37.1 temp i danas 37.2 i to me malo drži mada znam da može biti od utrićai imam jak pritisak, nemogu uopće ravno sjediti

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ninochka, implantacija nam je jučer i danas - zato te sve pritišće (mene malo manje, doduše) ali muka mi je sad već od cikle, jedem je svaki dan, da mi se nešto može nalijepiti na taj moj endometrij. (a što se tiče temp.pročitaj moj prethodni post)

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

A nadam se kad već nešto osjetimo da je to onda pozitivno

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

hvala, odmah mi je lakse...
    i normalna saaaam! ja pretpostavljam da to ima veze i sa progesteronom u ovim kolicinama... a bazalnu temperaturu sam mjerila mjesecima pa smatram da sad nema ni potrebe. i mene zateze trbuh i napet mi je...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pa ja isto mislim da je pozitivno. i rado bi da imam više simptoma. za sada mi je samo donji dio trbuha napet, ali nikakvo štrecanje, niš...

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ajd još malo pa bumo znali ja još danas ležuckam a sutra idem na kavu, ak se danas primilo to je to, zar ne?

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

aurora nemoj uopce traziti simptome... ionako je svaki put drugacije i nekome nista a nekome sve... bolje da ih nema pa nemas nikakvih problema.
    ja to kazem sad... a sto ce biti za par dana, ne znam...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

i ja sutra idem na kavu, a preksutra na posao.

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja se nadam da na posao ne idem sljedećih godinu i 9 mj,

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Cure, povišena temperatura je od utrića- meni je zadnji put bila 37.2, 37.3 pa ništa od svega. To stvarno ne znači ništa.

Zeena što se tiče ovih ispada- ja sam negdje čitala da i normabeli izazivaju depresiju i crne misli pa ti može biti i od njih.

I ja odoh u ponedjeljak na posao ali nadam se da ću raditi samo par dana

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

.Pa curke di ste??jel ima kakvih novih simptoma?Kod mene nit vrit nit mimo nema simptoma osim tu i tamo neka bol u donjem djelu trbuha

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

u guzvi sam pa samo da vas pozdarvim i koliko vidim gabi nije vadila betu???Aurora...Ninocka? Molim da obavjestite jer kao da ja idem vaditi tako sam nervozna..

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ninochka28 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se nadam da na posao ne idem sljedećih godinu i 9 mj,
    draga ja ti zelim školsku trudnocu ( da nemoras mirovati ) pa ti se ljuti koliko hoces
    Ja sam gore 17.02 jos netko?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gabi sutra vadi betu, ali mogla bi danas već jedan informativni testić nabaciti... baš mi se nekako čini....~~~~~~~
    Ja sam odlučila u petak ujutro testić napraviti (ne da mi se gnjaviti s vađenjem krvi i čekanjem rezultata bez veze). Ninochka, tvoj plan?

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Naravno da ne moram mirovati ali da mogu hodati na kave i okolo a ne na posao

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Gabi sutra vadi betu, ali mogla bi danas već jedan informativni testić nabaciti... baš mi se nekako čini....~~~~~~~
    Ja sam odlučila u petak ujutro testić napraviti (ne da mi se gnjaviti s vađenjem krvi i čekanjem rezultata bez veze). Ninochka, tvoj plan?
    Ma ja bi najrađe već danas napravila test
    Muče me ti simtomi, bilo mi je koma ovih dana, nisam mogla hodati koliko me sve bolilo a danas eto samo malo nešto kao bolucka ali inaće ništa drugo...više me veselilo kada sam nešto osjećala

Ja mislim isto test u petak napraviti , a ako bude poz onda u pon betu

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja bi se najrađe onesvijestila do petka... nisam baš sa živčekima najbolje...

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ma trudne smo ziher!!Sve redom...Vinogradska ima da rasturi ovaj mjesec sa statistkama pozitive!!!!A onda ćemo sve skupa na neku bezkofeinsku kavicu da nazdravimo)

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Drage moje koja POZITIVNA vibra ovdje vlada super . Ma naravno da ste TRUDNE samo jos malo strpljenja, Beta kao j manja od 25 nece test pokazati + a trudnoća je tako da nebi ipak preporučila.
    Ja cu kofeinsku kavicu i plačam kolačiče obećane kada je uopce dog kavica???

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Nije dogovorena ali bi se mogla dogovoriti ja sam uvijek za

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Drage moje držim vam fige i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete ovih dana!
    Ja od sutra krećem s klomifenima , piše na povijesti bolesti da trebam piti 2x1 dnevno, kako ste vi pile i do kada? Meni piše 3. - 7. dan ciklusa piti tablete pa 9. dan UZV.
    Nadam se da ćemo u ovom ciklusu uloviti berem 1-2 stanice ( u prošla 3 prirodnjaka nije bilo ništa, ili prazni ili pukli prije punkcije ).
    Moram li tablete piti u točno određeno vrijeme ili da pijem jednu ujutro a jednu navečer bez posebnog tempiranja?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Maca, piješ ih otprilike u isto vrijeme. Ja sam si odredila ujutro između 9 i 10, i isto tako navečer. Pila sam isto od 3.do 7.dana i imala sam 4 folikula, od kojih sam dobila 2 jajne stanice od kojih se jedna oplodila Sretno!

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Di nam je Gabi dAnas?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tu sam
    Ja sam danas bila na poslu pa se nisam stigla javiti...
    Kod mene je sutra dan D, sad već jedva čekam. Nalazi će biti oko 9, pola 10 i naravno odmah javim
    Novo je kod mene da me leđa rasturaju, ali mislim da je to od sjedenja jer sam 10 dana većinom ležala
    Sve ćemo vidjeti sutra

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Gabi25~~~~~~~~~~~~~~~~~~~evo vibrica za sutrašnju betu.

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pozdrav cure!!
    Imam par pitanja pa ako mi možete malo pojasniti...pliz...
    Bila sam kod dr.K na prvom razgovoru i nemam riječi koliko me oduševio doktor...Dao nam je popis pretraga koje trebamo napraviti-one koje se rade u Petrovoj 3.Zanima me,koliko se tamo čekaju nalazi?
    Naime,čini mi se da ćemo sve prije obaviti od psiho savj.!!!???Nevjerojatno???Ja spadam u zdrastvene radnike i znam sve Milinovićeve fore-svi režimo na njega,ali ovo je najveća glupost stoljeća sa tim savjetovanjima!!Dobili smo termin 11.3. i rekla mi je sestra da je to još i brzo!!??
    No,dobro,doktor mi je rekao da ćemo krenuti odmah sa postupkom i to blago stimuliranim ivf-valjda sam dobro shvatila ili ne??
    Može mi netko napisati okvirno šta to podrazumjeva ili je to individualno??
    Sorry,ali malo sam se raspisala..
    Puse svima koje su u isčekivanju bete........................

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Bok Mia74 i dobro nam došla!
    Ja sam sve radila u petrovoj i hormone sam najdulje čekala a to je nekih mj.dana.
    Pod ovo blago stimulirani bi moglo biti uz klomifen, neka me netko ispravi ako nisam u pravu jer nisam niti ja baš sigurna
    Znači uz klomifen se dobije manje j.s.(individualno....kod mene npr.2, ali ima i onih sa 4) .Uz njega ne moraš raditi pauzu
    od 4 mjeseca do idućeg postupka što kod drugih stimulacija moraš.Eto neka se još netko ubaci i napiše ponešto.

Gabi ti si trudna garant!!!Znam to i jedva čekam sutra da nam to objaviš!!!I brijem da su duplići

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

drage moje Ninocka , Aurora i Gabi 25 trudne ste i gotovo....nema druge .....ja u srijedu na trećem aih-u , Nina b nadam se da se vidimo , dođem oko 9 sati....imam jedan folikul desno 22mm , LH full pozitvna večeras štoperica..samo se još nadam da nije prazan folikul..... Mia74 mene je isto Kuna oduševio ...stvarno je optimističan..blago stimulirano misli na možda samo kloimefen i par injekcija gonala , a ne odmah full da vidi kako reagiraš...ovdje ti sve ide stvarno brzo ..ja sam prvi puta došla u 10mjesecu i već su skoro tri AIH-a iza mene....samo hrabro naprijed....a vi trudnjače da nam ovaj tjedan donesete lijepih vijesti ...plusića i pozitivnih beti...

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ninochka28,ne trebam hormone već one sve markere hepatitisa,HIV1 i HIV2,VDRL,KG i Rh-ono što se obavlja u Petrovoj 3.Zanima me koliko se ti nalazi čekaju?

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    Ninochka28,ne trebam hormone već one sve markere hepatitisa,HIV1 i HIV2,VDRL,KG i Rh-ono što se obavlja u Petrovoj 3.Zanima me koliko se ti nalazi čekaju?
    to čekaš 8 dana, brzo ti je to gotovo

Narnija

I ja znam da smo sve trudne a i tebi želim da što prije ostaneš trudna

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Gabi25 da ne pomisliš kako sam te zaboravila ili da nisam slučajno nestala s foruma ( a ne, ne , ja sam vječita dosada forumska), evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra i malo ću, ali ne previše da se nebi forum tresao!!!!!
    ninochka28 kaj da ti velim draga, sve pametno sam iscrpila!!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

šniki ti me uvijek tak nasmiješ
    hvala ti draga

mia74 dobro nam došla, ninochka ti je već većinu odgovorila a što se tiče blago stimuliranog postupka dr.K je do sada prakticirao samo klomifene, ja sam prije prave stimulacije bila 2 ciklusa na klomifenima

narnija pa ništa nam se ne javljaš... sretno draga~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ma sve vas volim, tako ste me napunile pozitivnom energijom ovim lijepim riječima, hvala vam

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

curke, čekam da se javite sa lijepim vijestima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Evo da se i ja javim s novostima. Obavili smo sve pretrage u roku od tri tjedna (ne mogu vjerovati kak' je sve išlo brzo) i prošli tjedan odnijela dr. K. sve nalaze. Dogovorili se da od 4. do 8. dc pijem Klomifen 2 x dnevno (rekao je da mogu odjednom popiti obadvije tablete, amogu jednu ujutro i jednu navečer) i onda UZV između 9. i 11. dc. Ne mogu vjerovati da ću biti u postupku ni dva mjeseca otkako smo obavili prvi razgovor sredinom siječnja. Zbilja sve ide jako brzo

Ninochka, Aurora i Gabi.....sretnooooooo)

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gabi, ja sam uvjerena da je to to!!!"
    Nestrpljivo očekujemo vijesti

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Curke moje stare i nove jutrooooo....
    gabi nisam radi tebe spavala...al ozbiljno....kad ce tih 10 sati ooooo....

narnija mene su narucili u 10.30 h sutra tako da se vidimo sigurno ako mi ne zgibas ranije...
    Svim ostalim cekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    kada je kava???

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Dobro jutro cure!
    Gabi, užasno sam nestrpljiva (kao i sve ostale cure sigurno), javi čim dobiješ betu! ~~~~~~~~~~~~~~~~još malo za bebača (ili više njih) ! Ninochki i AuroriBlu~~~~~~~~~~~~~ za strpljenje i pozitivne betice za koji dan.
    Baš je lijepo vidjeti nove cure na našem Vinogradskom forumu i svima im želim dobrodošlicu (i da što prije odu s ovog foruma hehe).
    Ja sam jučer bila u Mariboru i kako sam se dogovorila s dr. Vlaisavljevićem neću ići na prirodni ovaj mjesec ovdje kod nas. Dugo smo razgovarali s dr. o mojoj dijagnozi i dr. V. je savjetovao da je za mene najbolje da ne idem u nikakve duge protokole (mjesec ili dva prije stimulacije kontracepcija, pa onda supresija i stimulacija), već da je jedino rješenje kod mene da se prate ciklusi tako da se na 1. ili 2. dan m vade hormoni FSH i estradiol i ako su oni ok da onda 3. dan ciklusa ide stimulacija sa supresijom ili čak supresija nakon par dana kad se folikulići razviju. Ako hormoni ne budu ok onda se čeka idući ciklus. Tako da nećemo čekati četvrti mjesec već idemo u postupak već idući ciklus ako budu hormoni ok !

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

cure danas sam nositelj losih vijesti... Gabi je morala na sastanak pa vam nije stigla javiti da je beta 9,5 znaci nista ovaj put...

a kaj ste sve na mene zaboravile... i ja cekam betu...

marnie, sretno!

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mia74, evo ja danas obavila hormone 3DC u Petrovoj, krv se vadi od 7-9h, ne treba se naručiti, i nalaz gotov za manje od sedam dana, s tim da sam ja pitala mogu li ga podići kad dođem 21DC, i naravno, mogu.
    S tim, da pazi, meni je na uputnici pisalo i TSH, ali to ti ne vade u Petrovoj, tako neka ti dr.za to da drugu uputnicu jer to moraš vaditi na nuklearnoj na Rebru (ili u nekoj drugoj ustanovi, žena nije znala sa sigurnošću koja).
    Spermiogram, u Petrovoj gotov za par dana (recimo, od petka gotov u utorak) i možeš ga i ti podići
    Nalazi od hepatititsa itd. gotovi za 8 dana, tamo se krv vadi do 10:30h (ili 11..već sam zaboravila), ja sam dosla u 10 i bila 3. na redu

a ovim trima trudnicama šaljem

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

A ne vjerujem
    baš mi je žao

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

a joj, Gabi, , drži se .
    Zeena, oprosti, ~~~~~~~~~~~~~~i tebi za betu .

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gabi, jednostavno ne mogu vjerovat!!! Ali i 9,5 je nešto. Ne bi se ipak ponovila betica u četvrtak-petak? Si zvala Vinogradsku?

Zeena, ma naravno da ti držimo fige, ali ti si za ovaj mjesec (od nas na forumu) zadnja na redu, pa...

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Gabi, jednostavno ne mogu vjerovat!!! Ali i 9,5 je nešto. Ne bi se ipak ponovila betica u četvrtak-petak? Si zvala Vinogradsku?

Zeena, ma naravno da ti držimo fige, ali ti si za ovaj mjesec (od nas na forumu) zadnja na redu, pa...
    Meni je isto ova beta malo sumnjiva, šta nije da može i 5 biti ok i narasti??

zeena ma mislimo i mi na tebe

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ma moram vas malo cure... ne ljutim se ja, samo malo zezam... a za tocno 7 dana je i moj dan d...

a definitvno sam ostala u soku kad mi je javila... ja sam bila 100 % sigurna da je to to!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo me
    Zvala Vinogradsku i sestra mi je rekla da ne prekidam terapiju i da ponovim betu u četvrtak ili petak pa da se ponovo javim. Iako je to po meni samo odgađanje neizbježnog, stvarno ne znam šta bi se trebalo dogoditi da ovo ispadne dobro. Pretpostavljam da se radi o biokemijskoj pa ne znam čemu više daljnje mučenje.
    U totalnoj sam komi ali dobro, preživjet ćemo i ovo pa će jednom i nama uspjeti Jednom kad skupim snage ponovo ići u postupak jer sad je trenutno nemam

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Gabi nikad se ne zna, mozda jos bude sve dobro...

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Gabi znam da je teško ali izdrži još malo jer možda ipak bude ok:heart

ja nekako još uvijek mislim da će biti sve ok

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo me
    Zvala Vinogradsku i sestra mi je rekla da ne prekidam terapiju i da ponovim betu u četvrtak ili petak pa da se ponovo javim. Iako je to po meni samo odgađanje neizbježnog, stvarno ne znam šta bi se trebalo dogoditi da ovo ispadne dobro. Pretpostavljam da se radi o biokemijskoj pa ne znam čemu više daljnje mučenje.
    U totalnoj sam komi ali dobro, preživjet ćemo i ovo pa će jednom i nama uspjeti Jednom kad skupim snage ponovo ići u postupak jer sad je trenutno nemam

halooo curke pa 9,5 je pozitivna beta koja se moze nakraju jako lijepo poduplati, ČEMU OVAKVO RAZMISLANJE dok se ne dokaze suprotno ja smatram Gabi trudnoma vi kako hocete. samo da Vas podsjetim da je moja prva bila 10 i nije bila biokemijska...Sad sam ljuta na ovako negativna razmišljanja.grrrrr

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Potpuno se slažem!!!Ipak je to vađeno 12 dpt a ne 14dpt i vratili su ti predembrije 3. dan

Po meni tu isto ima još dosta optimizma za pozitivu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •