Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3872

Tema: POTPOMOGNUTA U VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ninochka, ma nije to nista... ja sam sigurna... to si se samo malo pogrebla kad si stavljala utrice ili nesto tako slicno....
    i mene to najvise pati... kaj ako dobijem i prije nego kaj betu moram izvaditi... a ja bi "po rasporedu" svoju trebala dobiti ove subote... (meni je lutealna faza duga svega 11 dana, 12-ti dobivam) i nadam se da ce mi barem utrici pomoci u tome da ne dobijem pa da se nadam jos par dana...

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Zeena prvotno napisa Vidi poruku
    ninochka, ma nije to nista... ja sam sigurna... to si se samo malo pogrebla kad si stavljala utrice ili nesto tako slicno....
    i mene to najvise pati... kaj ako dobijem i prije nego kaj betu moram izvaditi... a ja bi "po rasporedu" svoju trebala dobiti ove subote... (meni je lutealna faza duga svega 11 dana, 12-ti dobivam) i nadam se da ce mi barem utrici pomoci u tome da ne dobijem pa da se nadam jos par dana...
    ma joj prepala sam se, to je bilo svjetla krv i to u roku od sat vremena sam dvaput vidla na papiru kao nekakva kapilarica plus nešto kao jako malo smeđeg.
    Ja inače kad dobim m onda je to odmah tako da nemam spotting ak se to tak kaže a ovo nije to.Ma samo se nadam da ću preživjeti noć da ne dobim i da ću lijepo izvaditi betu sutra
    sada me više čak ništa niti ne boli
    Sutra dobim rezultate valjda do 11 ili 12 pa javim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •