Wow, lijepih li folikulića ... a punkcija .. kraljevski tretman 8)tikica_69 prvotno napisa
Držim fige za ugodno spavanje i četiri lijepe stanice![]()
Wow, lijepih li folikulića ... a punkcija .. kraljevski tretman 8)tikica_69 prvotno napisa
Držim fige za ugodno spavanje i četiri lijepe stanice![]()
Opa, nude i narkozu, zasad stvarno super!
Bravo tikica za tvoju ekipu. :D
Al' će sad pasti navala na Vinogradsku za kraljevski tretman.![]()
Krio nemaju zbog zakonskih propisa, ali ako ce biti odobreno zamrzavanje, kazu da ga nabave za tri dana.....
Cure,
dali je duga lista čekanja za IVF u vinogradskoj? Ja bi rado prešla tamo ali neznam kod kojeg doktora i gdje i kako da se tamo naručim. Do sada sam bila u Petrovoj ali gužva je ogromna i čeka sa po godinu dana.( već ima iza sebe dva neuspješna IVF-a). Ako netko zna odgovor molila bih da mi pomogne.
kate32, nije guzva i mozes se naruciti, cekanja nema, na PP sam ti poslala broj na koji se mozes naruciti
Dakle, dr. su ok![]()
Tko su i kakvi biolozi ? :?
Budući da je odjel nov, pretpostavljam da je i oprema nova ( za razliku od ostalih bolnica) ?!
I nema liste čekanja ?!!! :D
Zvuči prilično dobro 8)
Odjel je sasvim nov, o biologu sam od frendice cula sve najbolje, mladi decko, nadobudan (isli su skupa u srednju), oprema ja skroz nova....sve je novo i dobro izgleda
Hvala tikice na brzom odgovoru. Dali se naručuje na pregled ili na IVF ili dogovor za protoko.Ni sama neznam pošto tamo idem prvi put. Oprostite na mom neznanju!!!!
Da, nazovi ih i reci ce ti kad mozes doci, bilo na pregled, bilo dogovor
Puno ti hvala tikica, nazovem ih sutra pa ču vas izvjestiti o daljnjim događanjima.
Baš mi je drago tikice da je sve ok. Po veličini folikulići su dobri, do veđenja će već biti 20 ako ne i veći. Držimo fige da iz njih budu i 4 jako dobre js i neka pogode pravog "punoglavca" i da vidiš kaj buš imala pune ruke posla za godinu dana :D :D :D
Bilo bi baš dobro da tikica kao prvi pacijent bude "bingo"! vibramo svi skupa ~~~~~
Znam da nem je svima jako teško kada ne uspije. Taj tren ruši nam se cijeli svijet (barem meni). Taj dan samo "cmoljim" kako kaže MM, a drugi dan je već glava gore i opet smo u utrci zas dvojke![]()
Tko ja tješim sam sebe.
Tikica drago mi je za anesteziju mada mislim da ti možda nebi ni trebala. Što manje anestezija tokom života to bolje. Zavisi i kakav netko ima prag bili. Na IVF daju intravenozno samo nešta za omamljivanje, brzo popusti. Zadnji puta za vrijeme punkcije sam cijelo vrijeme razgovarala sa dr. Tomićem i skoro ništa osjetila. Kaže ti da se napneš, mali jače zakašlješ, on pikne jednom i drugi puta i za par sec je sve gotovo (a bilo na desnom 6 folikulića a na lijevom 5).
Ah, prezivjela sam takvih 5 pa mi bas i nisu bile bezbolne. Kad se sjetim one sa 6 JS u stimuliranom kad ih cetvero bilo na meni da nekaj ne razbijem tam*nada* prvotno napisa
![]()
No, ovo mi je prva anestezija u zivotu i sa gustom cu je priustiti![]()
tikica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~odda ovaj put bude bingo
![]()
Bravo tikica za lijepe folikule. Na toj veličini ja bi več jučer primila štopericuI endić ti je super. Sretno!
tikica_69 prvotno napisa
šteta... ali ne kužim baš ovaj dio zbog zakonskih propisa..
tikice, sretno!!! sve zvuči odlično![]()
tikice ,sve ide po planu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se tako i nastavi![]()
Vibram i ja....i pratim pomno.
tikice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
jedva čekam da nam objaviš broj malenih![]()
![]()
tikice~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju punkciju i da uspješno probiješ led.
Tikica, nadam se da je punkcija bila uspješna![]()
Čekamo rezultat!
tikicai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da je bila uspješna
![]()
Evo komadi, dobili 2 js, dobre, sutra u 10 zovem da vidim kako je proslo udvaranje![]()
Nisu me uspavali, ali dobila sam nesto od cega sam bila toliko drvena da nit sam mogla ista rec a ni pomaknut se, a sto je najbitnije, vjerojatno ne bi osjetila ni da su mi noge pilili![]()
Jos uvijek sam sva zdrogirana, pa idem lec prije nego poljubim patos![]()
samo ti odmori zasluzila si
:D :D :D bravo za 2 js ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ludi provod u labosu![]()
Oooo, super za dva komada ..... sada vibramo da se curke i dečki malo "spetljaju" ~~~~~~~~~![]()
tikice~~~~~~~~~~~~~~~~~za jednu i drugu mrvu
sretno![]()
Tikice, glavno da je prošlo bez problema, a malo droge dobro će ti doći za opuštanje![]()
Je. dr. Tomic a dr. Kuna je asistirao i komentirao i mene tetosioDeja2 prvotno napisa
![]()
tikice :D za dvije lijepe stanice, neka od njih postane barem jedna predivna bebica![]()
znači, zadovoljna si sa postupkom gore? ja sanjam o punkciji prije koje se ne tresem kao prutić![]()
Odlicni su svi bili na punkciji...stalno su pricali sa mnom, sestra me je drzala za ruku bez obzira sto nisam nista ni vidjela ni osjetila i jedva usta otvarala od droge![]()
Cijelo vrijeme su govorili sto rade i koliko jos (mada je meni bilo tak sve svejedno) i vec nakon prve epruvetice je biolog iz prostorije do vikal - "Imamo vec jednu!"
Nakon punkcije sam ostala tamo u sobi lezati jos sat i pol: Fino su me utoplili, rekli da pola sata ne smijem piti a onda mi donijeli vode. Dolazili su me jedan po jedan svako malo pogledati da vide jel sam ok.
Ma super su! Svaka pohvala cijeloj ekipi gore!
zvuči odlično!za poželjeti
![]()
i još mi nije jasan onaj dio za krio, ma ne kužim kak sada nemaju :? stvarno se nadam da će ga uskoro dobiti
tikice, bravo i sretno dalje!
Jedna se oplodila i pocela lijepo dijeliti, druga se jos necka.
Al imamo jednu :D :D :D
U nedjelju u 9 ujutro transfer![]()
Super :D , ~~~~~~~ za nedjelju!tikica_69 prvotno napisa
:D :D :D ,već vidim ko će biti prva trudnica iz Vinog.,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
:D Bravo Tikice za stanicu i ~~~~~~da se i druga udobrovolji, ona se vjerovatno ne da odmah da ne bi ispala laka ženska![]()
:D :Dtikica_69 prvotno napisa
Bravo!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni postupak.
tikice vjerujem da je moja zelja jako blizu![]()
drzim fige~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Tikice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh!!!!!!!