Evo da se i ja malo ovde javim!!!!
Kao što već znate bila sam na IVF kod dr Tomića, prvi put smo pokušali u prirodnom ciklusu, sad u stimuliranom. Kod prirodnog nisam dobila nikakvu anesteziju ni inekciju na punkciji, ali ništa nisam osjetila. Sestre su toliko divne, ljubazne i drage-a doktor je stalno pričao viceve tako da sam bila full opuštena....Biolog je također super
U tom prirodnjaku mi nije došlo do oplodnje js, pa smo već idući ciklus išli na stimulirani. Uzimala sam suprefact sprej od 1. dana menge, i po 3 menopura 2. i 3. dan, nadalje po 2 menopura... Imala sam i pšreviše folikula, došlo je do blaže HS. Kod punkcije opet nisam dobila anesteziju jer sam budala popila kavu, alio stvarno me nije puno bolilo. Dobila sam neku inekciju koja me omamila. Sestre i dr su bili PREDIVNI!!!! Dobila sam 16 js. Odjel je čist i uredan, prezadovoljna sam sa svime. Nikad nisam čekala red za ništa! Nažalost, oplodile su mi se samo 4 js, dvije su mi vratili nakon 4 dana a dvije su pustili da se razvijaju još dva dana pa ih zamrznili. Nakon transfera su doveli pokretni krevet po mene i ostavili me da ležim koliko god hoću. (ležala sam dva ipo sata, a mogla sam i dulje) Zbog hs sam dobila i par boca infuzije u dva navrata....
Prije transfera nisam morala biti punog mjehura kao u drugim klinikama, hvala bogu! Prezadovoljna sam, stvarno. Držat ću se dr Tomića dok god mi ne uspije! A tog dr Kunu ja nisam ni vidila :?
Sad sam na utrogestanima, andolu i normabelima, strogo mirovanje sve do vađenja bete! Još 9 dana! Još jednom pohvala svom osoblju, posebno dvjema sestrama , nikad nisam doživjela da su sestre tako divne, majke mi!
Napuhana sam, boli me trbuh, grogi sam od normabela, malo me i leđa bole ajmeeeee, ne nadam se previše ničemu pa šta bude!