Drage moje, kod mene ništa.....
Nisam ni išla vadit betu jučer jer sam rano ujutro dobila mengu. Danas krvarim ko luda, doslovno sluzavi prozirno-crveni komad je ispo iz mene. Užas...A boliiii, ni ketonal mi ne pomaže. Sva sam bljak.
Uglavnom, sve je bilo dobro do subote, kad se desilo ono sranje sa manijakom i bebom u Splitu. Naime to je beba od moje prijateljice. Jako me pogodilo i nisam mogla da se ne stresiram...U nedilju sam bila još gore čitajući glupe vijesti po medijima(koje hvala bogu nisu istinite), u ponediljak mi pala temp za crticu i sise se odjednom smanjile :? , to mi je bilo čudno jer čak i da se radi o pms-u ne bi se trebale smanjit. I onda u utorak prokletinja dođe, taman sam se spremala ić vadit betu...A bar nisam još i na to novce bacala...

Najgore od svega je to što ja nikad nisam pitala doktora ni biologa šta je bilo sa ona moja dva preostala embrija koje su pustili da se dalje razvijaju. Tek sad su mi rekli da su propali, i nemam ništa smrznuto. Sestri je bilo jako žao, baš joj se čulo u glasu, i Tomiću isto. Nisam ga od muke ništa ni pitala, reko mi je da se vidimo na jesen.....Opet stimulirana.... Pozitivno je jedino to što će mi sad moć bolje pogodit terapiju jer je vidio kako reagiram. Valjda će bit bolje idući put.
I tako, moj prvi besplatni pokušaj je pao u vodu. Još dva su mi ostala....
Znate šta, nakon prvotne tuge, udahnila sam duboko i pomislila-mila majko, a šta bi bilo da sam morala dić kredit i platit ovo 17 000kn, kako bi se tek onda sad usrano osječala.....
Nemam pojma sad, jel trebam na jesen vadit opet sve hormone i briseve, kako to ide nakon stimulirane :? Da napravim to u 8. mjesec pa dođem u 9. s tim u vinogradsku, ili prvo idem kod tomića na pregled pa onda vadm sve nalaze, pa u 10. na IVF?????Ufffff, muka mi ga je zvat opet i pitat, ionako sam izgnjavila one jadne sestre tamo

Držim fge vama koje ste sad u postupku, pogotovo mojoj Petri koja betu vadi u ponediljak