-
Kinki, žao mi je i za IVF, a za prijateljičinu bebu nemam komentara, mi smo isto svi zanijemili, Bene su mjesto di obavezno idemo čim dođemo iz ZG-a, pravi raj
. A propos idućeg IVF-a, možda s doktorom prokomentirate ICSI tj. da drugi put radite ICSI (nisam shvatila je li ste sad radili IVF ili IVF-ICSI). To ti govori idiopatica s 8-godišnjim iskustvom, koja je tek s ICSIjem došla na svoje i do pristojnih embrija - evo, recimo, na VV-u jednomo od 13 stanica, ako sam dobro shvatila, nijedna oplođena prvi dan pa rađen rescue ISCI (što inače treba izbjegavati, to treba na ICSI odmah prvi dan jer su s ovim rescue ISCI isto loši embriji). ICSI nije samo za loš spermiogram, njega rade i idiopatima i onima kojima IVF dugo ne uspijeva, tj. svima onima kojima ne kuže razlog zašto se stanice međusobno ne plode, i pomogne koji put - briga te za razlog, ako tehnika pali. Porazgovorite o tome prije jeseni. Sretno, a na malu bebicu mislimo svaki dan i nadamo se da će izać' na dobro, nakon grozne i nepravedne tragedije koja ju je u njenom bebinom mirnom svijetu snašla
.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma