Tikice ~~~~~~~~~~~~~ za ET, baš mi se sviđa ta tvoja 4stanična mrvica![]()
tisa wow, 14 komada, blago tebidržim figice da bude puno malih blastica
![]()
Tikice ~~~~~~~~~~~~~ za ET, baš mi se sviđa ta tvoja 4stanična mrvica![]()
tisa wow, 14 komada, blago tebidržim figice da bude puno malih blastica
![]()
Bravo cure, samo naprijed :D :D :D
Ja odlučila sljedeći ciklus na jedan prirodnjak kod dr. Tomića, tko zna možda se nešto zalomi![]()
javljamo za sada 12 oplođenih, nazvati opet sutra
cure puno~~~~~~~~~~~ za vas![]()
tisa, baš ovo lijepo zvučineka bude sve ovako dobro i dalje
![]()
evo i mene sljedeći tjedan u prirodnjaku.. iako baš i nemam volje i nade, dosta me uzdrmao ovaj zadnji neuspjeh
Uuuuuuuu Tisa, pa ti si nam rekorderka :D
Moja mrva je kod mamice. Rekao mi je biolog da polaze puno nade ovaj put jer je zametak stvarno kvalitetan, tako da sam sretna i mirujem, ko bubica sam![]()
Izdrzat cu bar do ponedjeljka![]()
Tisa bravo za 12 oplođenih :D
tikice samo se opusti i laganini![]()
cure javljam da su danas 10 pilića u odličnom stanju
ET je u utorak idemo na blastociste ako sam dobro pohvatala
tikica_69 ~~~~~~~~~~~samo miruj i mazi bušu![]()
tikice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
tisa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ super, za utorak
Joooj, Tisa blago ti seeeee!!!
Blago se svima vama koje ste u postupku.....Ja se sad nakon neuspjeha tako prazno osječam....I sad kad vas čitam, sve imate više embrija i bolje su vam kvalitete nego šta su moji bili....Čemu da se ja uopće nadam....
kinki i ja sam bila u bedu i blizu odustajanja samo pusti da malo vremena prođe i u nove pobjede
prvi put sam imala jednu stanicu, drugi put tri i eto sad ih ima malčice više
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Predivnoj, zdravoj i voljenoj bebici.kinki prvotno napisa
Zaboravi statistike, broj embrije, kvalitetu...
Iz mojeg iskustva, mogu reći kad hoće-hoće i nema odustajanja dok nas neki drugi faktori ne uspore.
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim curama u postupku
Uvijek samo škicam iz prikrajka, ali evo da se prijavim: od jučer sam pikalica. u četvrtak je prvi UZV.
Da~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima kojima treba![]()
kinki iz kakvih stanica su sve rodjene prekrasne, velike i zdrave bebe...mislim da uopce ne bi trebale razmisljeti na taj nacin. Mislim da samo trebamo biti pozitivne i vesele![]()
Kinkica, ja uopće nisam imala stanica, pa eto opet sam u pozitivi i nadam se vrlo brzo jednom malenom čudurekao je mm "nema predaje!"
tisa, :D za blastice
tikice samo ti draga laganini, sve to nekak super miriši![]()
Cure da li netko zna da li daju anesteziju kod punkcije? Nešto sam načula da ne pa me uhvatila panika... :shock: :shock: :shock: :shock:
ja sam ,čini mi se, čitala da kod stimuliranih daju, samo se ne smije ništa piti taj dan ... nadam se da sam dobro pročitala ....kate32 prvotno napisa
![]()
Kod stimuliranih daju ali moras biti skroz na taste, u prirodnom isto daju ako bas inzistiras, ali nema potrebe. Zaista je bezbolno kad to dr. Tomic radi.kate32 prvotno napisa
u stimuliranom svakako daju anesteziju, za prirodnjak si možeš popiti nešto doma.
Nakon 4 odrađene punkcije na SD, bez ičega (osim kućnih čarolija - Normabel i Tramal), punkcija s anestezijom je stvarno pravi preporod![]()
zaboravih nadodati - ako se prima anestezija, onda ništa ne konzumirati 6 sati prije (ni hranu ni vodu)
Super hvala cure, sada mi je već lakše. Dosada sam uvijek gdje sam bila primila anesteziju ali sam čula da od državnih daju samo u Petrovoj, ne znam zašto tako da mi je ovo puno olakšalo odluku.
s iskustvom sam primanja anestezije u Petrovoj 2x....
jako je bitno biti bez gutljaja ičega taj dan kada
se dobiva anestezija jer bude zbilja grdnih mučnina...
prvi put sam popila gutljaj vode i žlicu meda, da je teta s injekcijom to znala rekla je da mi ju nebi dala....
drugi put mi je isto bilo grdo mada sam bila skroz natašte ali drukčije...
a tablete? smiju se piti tablete prije anestezije?
npr hormoni štitnjače euthyrox ili letrox ?
nina 1 meni je anesteziolog rekao obavezno kod kuće popiti svoj euthyrox sa gutljajem vode taj dan kad je zahvat(bila na više operacija i svaki put su mi to naglasili)
super ... hvala ti puno goodwitch...goodwitch prvotno napisa
![]()
ej cure evo mene k vama, mi za sad obavljamo pretrage sve moguce i nemoguce pa ako bog da u 6.mjesecu idemo na ivf kod dr.Tomica u Vinogradsku... prvi nam je put
ja planiram isto u postupak 6 mjesec...sad ovaj 5 bih naručila sve šta mi treba i izvadila hormone...
Mislim da ni neću ništa drugo nego hormone i briseve....
e imam jedno pitanje ako netko zna da li je moguće radit Imuno pretrage u toku stimulacije (ja se mislim ako sam već u zagrebu to punkcije ima li šanse to usput provjerit)... thnx
Jeli netko zna slučajno kakav privatni smještaj blizu Vinogradske???
Raspitat ću se. Ne znam jesi li uočila ponudu od naše rikikiki:thegirl25 prvotno napisa
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...343&highlight=
pozdrav wannababysoon...wannababysoon prvotno napisa
![]()
vidim imamo slične dijagnoze....
i ja sam kod Tomića ali u 5 mj....
cure da vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspješne postupke![]()
samo da se javimo dvije blastice kod mame,a jedna blastica i jedna morula nas još čekaju
puno~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve![]()
dižem malo....
cure s vinogradske ... ima kakvih novosti?
I jaaa čekam oće li ko što pisat...ja sljedeći mjesec planiram gore u postupak.... nemogu dočekat...... ajde cure pišiteeee
...tikica_69 prvotno napisa
držim ti fige....to ti je jedan super dan... za super betu...![]()
I ja čekam 06.05......u međuvremenu se ništa ne događa, osim što nestrpljivost raste!
Grrrr, kako mrzim čekanje!
tikica_69, kofer~~~~~~~~~~~~~~~~~~za 06.05
nina1~~~~~~~~~~~~~~~~
mi smo vikend ß 09.05 pa čemo odgoditi do 11.05![]()
ispravka imamo dvije blastice na čekanju
ona morula se razvila u blasticu :D
škicam redovito na vinogradsku. sigurno nas ima više koje prate kako se situacija razvija tamo.
tisa to su očito bile krasne stanice. bravo! :D :D :D a ostalih 6 odlikaša se prestalo dijeliti?
thegirl jesi našla smještaj?
thaia28 ~~~~~~~~~~~~~~~ za prirodnjak![]()
svima![]()
Da i ja podnesem izvještaj: danas bila na folikulometriji (dr. napisao nekakvih 11 brojeva, to je valjda 11 folikula :? )
Aspiracija u utorak, na moj rođkas!
pinkybunny, super brojčica! ~~~~~~~~~ za najmanje toliko lijepih stanica
ništa od našeg prirodnjaka, stvorila se neka zlić cista i pomrsila nam planovesljedeći ciklus novi pokušaj
jelena da onih 6 se nažalost prestalo dijeliti ostala dva eskima
pinkbunny~~~~~~~~~to je to 11 folikula=11 JS :D za utorak
thaia28~~~~~~~~~~puno za novi pokušaj![]()