Bila sam jučer.bebica2009 prvotno napisa
pozdrav ja se vratila sa :shock: propuhivanja...bebica2009 prvotno napisa
Cula sam sestru kada ti je ovo sve govorila... i taman pomislila dali je to koja moja curka sa foruma....
Moja iskrena preporuka ti je dr.Kuna i jako budi sretna sta si kod njega....
Inace moja dijagnoza nakon porpouhivanja je desno super ljevi koma ali velika koma...sa iducim ciklusom idemo na inseminaciju :D :D ...Dobila sam tabelete od 5- 9 dana ciklusa piti(nemam kod sebe povijest bolesti javim koje)...
Ugalvnom ici cemo na 6 inseminacija max i ako nista onda oplodnja...
Kakakv je postupak inseminacije bol?? itd...
CURE MOJE bitno je da se ova cijela situacija sa j...... zakonom pomakla i da se u nama za pocetak rodila nada....
pusa idem odmarati jer lagano sam danas vec vidjela zvijezde![]()
nazovi ih i reci da si cula da su poceli raditi...mmaslacak prvotno napisa
ja mislim od danas 01.10...mozda ni oni nisu znali jos to jucer...nazovi
Ej Nina hvala na info. Ja sam do sada bila kod dr. Tomića (dva susreta) i zadovljna sam. Vjerujem da cu biti i s dr. Kunom.
Inace sam ja za ICSI, jer je nalaz MM asthenoteratozoospermia.
Da stvar bude zanimljivija imam termin za dr. Reš-a 08.10. Joj da barem ne bude opet nekih promjena do ponedjeljka.
Suseda, mozda nisi dovoljno sarmantan osmjeh nabacilammaslacak prvotno napisa
![]()
tikica_69 prvotno napisa
![]()
meni se čini da počinju samo s aih a ne s stimuliranim ivf-ovima
a meni nikako da dođe onaj nalaz iz vinogradske , čekam već više od 2 tjedna![]()
Ja idem na ICSI, to sam i sestri rekla. I ona je rekla da cu stici i ovaj ciklus ako mi soc. ginic naruci lijekove.nina1 prvotno napisa
Kod nas je još gori sa oligo predznakom..bebica2009 prvotno napisa
Ma ako mu se ja nasmijem, mh!
Idem sada kod prim.ginek. da dogovorim razmjenu ljekova, i nazvaću ih, mislim stvarno......
A možda me odbijaju jer sam premlada![]()
Djevojčica..
onda neznam ... :D da je konačno počelobebica2009 prvotno napisa
(samo da mi nalaz stigne )![]()
a čuj ... meni bi već mogla govoriti i "Vi"mmaslacak prvotno napisa
![]()
Držim fige.mmaslacak prvotno napisa
Ja se nadam da ce mi stići naruciti lijekove. A i ne znam koje...da barem pripremim svoju doktroricu. U ponedjeljak ce mi biti 7 dana prije početka novog ciklusa.
Kada se starta sa lijekovima, ako su blaži protokoli? Jel zna tko?
Znam da je to individualno, ali otprilike...
ja sam u kratkom počela s suprefact sprejem 1 dc a s gonalima 2 dcbebica2009 prvotno napisa
mmaslačak,
nama je prvo bila OA, a sada je AT sa samo 1% normalnih.
Jel to kod dr. Kune ovaj tvoj zadnji postupak?nina1 prvotno napisa
ne, kod tomića ....bebica2009 prvotno napisa
me priznati da sam ih zamijenila ...
dugo sam mislila da je kuna ustvari tomić, kad bolje razmislim ni sad nisam 100% sigurna![]()
![]()
Evo i mene odozgora... Sljedeći ciklus krećemo sa IVF-om ali nekim poluprirodnim kako je rekao doktor. Dobila klomifene 5-9 dc, moram ga zvati 1 dc da se dogovorimo kad ću na uzv.
I pitala sam da li klomifenski ciklus spada u jedan od onih 6 na teret hzzo-a pa je dr. rekao da ni sami još ne znaju ali da on misli da ne, da će u tih 6 postupaka ići samo stimulirani.
I rekao mi je da će oni 2 puta mjesečno organizirati ono pravno i psihološko savjetovanje i da će se u 10 min moći dobiti obje potvrde. Moram zvati kroz 2 tjedna da vidim da li imaju datum za to... Za sada još ne znaju.
zaboravila pitati- da li je koja od vas bila oko podne gore? S nama je u čekaoni bila još jedna žena pa sam cijelo vrijeme mislila da li je to koja od vas![]()
drage moje,
izgleda da se ipak krenulo...ja kao i NinaB , dobila klomifene od 5-9- dana i inseminacija u slijedećem ciklusu, isto mi je desni jajovod ok a lijevi koma...NinaB kada ti je slijedeći ciklus možda budemo zajedno gore ...ja trebam dobiti oko 20.10. i onda 10 dan na uzv ....jedva čekam inaće sam već bila na inseminaciji i apsolutno ništa ne boli....![]()
![]()
,
Nisam, bila jučer.
Izgleda da ću se malo načekati za ljekove jel treba naletiti neka žena kojoj trebaju Gonali pa da se zamijenimo, al sve u svemu je ok, opet imam izbor da potpišem kao da mi je drugi postupak, što neću, osim ako stvarno budem morala dugo čekati, onda ću da potpišem i poklonim nekome. 8)
Sad me baš kopka rade li postupke ili ne...
jajajajajajaj :DGabi25 prvotno napisa
mimimi.....
Ja sam bila oko 10.30 h na propuhivanju...a ti si bila iza mene sa muzem ili nisi to bila ti??'
muz strojarstvo zavrsio???
smo mozda blizanke????narnija prvotno napisa
sala...
tako negdje bi trebala i ja dobiti i isto se njemu javiti 10 dan radi UZV i onda inseminacija...
kako bi to bilo super da se potrefimo...
E da...zaboravih i ja pijem klomifin..moj ginic( jedini rimao pacjente, drugi koji je primao bio u Dubravi najblizi) mi je reako da on meni nece moci davati te ljekove za potpomognutu...da skratim dali se moze kupiti Klomifin i cijena???
PUSA...jedino me vi razumijete i moji....![]()
NinaB ne, to nisam bila ja, ja sam bila baš u podne i čekala dr. do pola 1
Možda se koji put i vidimo![]()
Joj cure, blago vama... ja nikako da počnem. Danas digla nalaz brisa, opet ureaplazma (popili sumamed MM i ja), sad sam dobila doksicilin.
A inače, i meni su slični Tomić i Kuna. Cure, prošli put sam takav gaf napravilaDr Kunu sam jednom vidjela u liftu (imao je pločicu s imenom), Tomića sam isto vidjela 1, i taj zadnji put kad sam mu došla učinilo mi se da nije on nego Kuna i kažem ja njemu: Dobar dan doktore, prošli put me primio dr Tomić... a on meni: da znam, pa ja sam vas primio zadnji put
![]()
![]()
![]()
nadam se....Gabi25 prvotno napisa
da dr Kuna je iza mene imao neki slucaj na odjelu pa si ga zato cekala...sve znam sve mi je ispricao samo da mi odvarti paznju od boli...Divan je nebi ga mjenjala ni zasta....i napokon jedan dr od kojega sam cula Kaj..kupio je odmah moga muza s time i mene....
sad brojimo do iduceg ciklusa....
draga moj je zadnji bris bio candida u velikom broju..takoder popila antibiotik i mislil sam da ce nas odkantati dok se ne izljecim ali nije...ja sam mu jos 2* ponovila candida...da nebi bilo ali evo nema problema...dok su nas drugi narucili 12 mjesec naravno preko veza ma Dr.Kuna jeAuroraBlu prvotno napisa
![]()
![]()
Jesi mislila da si u Sloveniji?NinaB prvotno napisa
![]()
tak nekak...mmaslacak prvotno napisa
![]()
AuroraBlu prvotno napisa
![]()
![]()
ja ću krepati
![]()
znači nisam jedina ... mene je zbunilo to što sam prvi puta bila vjerojatno kod tomića ali je stavio pečat na kojem je pisalo kuna... tako da sam ja mislila da je tomić ustvari kuna... ma ustvari ni sad neznam koji je koji ... nek neka cura kaže koji je koji prema boji kose... jedan je sjed a jedan nije toliko (opis mi je strašan )![]()
![]()
![]()
sramota metikica_69 prvotno napisa
totalno sam ih pomiješala ..
100 % mi je bio prvi puta tomić ali stvarno imam pečat na kojem piše kuna i tako sam ih pomiješala ...evo i muža sam pitala i potvrdio mi je da prvi puta kad smo bili je bio tomić ....
ma katastrofa ....niti neznam tko mi je u postupku ...
ajme sramote![]()
![]()
NinaB ne mogu vjerovati da ti ginić neće prepisati klomife..inaće možeš ga kupiti i milsim da je 40-tak kuna ...ako te šta u ljekarni pitaju samo ima daj nalaz od dr Kune i dat će ti..![]()
![]()
![]()
ja ću krepati
![]()
znači nisam jedina ... mene je zbunilo to što sam prvi puta bila vjerojatno kod tomića ali je stavio pečat na kojem je pisalo kuna... tako da sam ja mislila da je tomić ustvari kuna... ma ustvari ni sad neznam koji je koji ... nek neka cura kaže koji je koji prema boji kose... jedan je sjed a jedan nije toliko (opis mi je strašan )![]()
![]()
[/quote]
Nina, sigurno te taj prvi put nije gledao Tomić nego Kuna. Koji bi doktor stavio pečat onog drugog!? Trebale bi ih vidjeti zajedno, onda bi valjda naučile koji je kojiInače, meni se čini da su dosta sijedi obojica.
A inače, candida je najmanje zlo koje ti se može dogoditi. Zapravo, candida nije ni opasna, samo je opasna. I ne daje se antibiotik za candidu, jer ona upravo nastaje radi antibiotika, nego antimikotik. Ja sam sad kupila lactogyn tablete uz taj grozni doksiciklin.
Inače, Tomić je na službenom putu do 10.10 (čini mi se da je taj datum sestra rekla). Jutros sam navratila, htjela sam samo da mi pogleda nalaze koje sam skupila, čini mi se da mi fale neki hormoni od 2.do 5.dana pa dok čekam da bar to obavim.
cure to vam je super što ih miješate. Želim vam da postanete mame prije nego što ih detaljno upoznate.
Nego...
Trebala bi nekoliko infomacija od vas koje ste već bile upostupku u Vinogradskoj...
U koliko sati ide štoperica?
Tko daje štopericu?
Kada je punkcija?
Treba li što ponijeti na punkciju?
Da li se doktori izmjenjuju ili kada si pacijent npr. dr. Tomića onda on odrađuje i punkciju i transfer?
Hvala....![]()
Koliko me sjećanje služi štoperica ide u 22.00 h, MM mi ju je dao. Što se tiče punkcije čini mi se da mi je rečeno doći oko 11 ali je bila neka gužva pa se čekalo. Od stvari treba ponijeti (i za punkciju i za transfer) spavaćicu i papuče. Ja sam bila pacijent dr.Tomića, on mi je radio punkciju, za transfer mi je bio dr.Kuna.
imam pitanje za cure koje su vadile spolne hormone u vinogradskoj ....
da li ste vadile slobodni testosteroni ako da koliko ste čekale nalaz ?
sad je već 3 tjedan a nalaza još nema ...![]()
zovem vinogradsku i rečeno mi je da je sve gotovo osim togslobodnog testosterona , da se čeka neki reagens izvana i da nema pojima kad će to biti gotovo ....
![]()
Nina, i ja sam čekala testosteron skoro mjesec dana... zovi svaki dan.
Narnija, mislim da ćemo mi biti skupa, i ja je čekam 20.10.!!! :D
pa, moglo bi nas se više skupiti, a i mogle bi koju kavicu prije, ono, da se upoznamo! zamisli da pitaš neku tamo ženskicu koja leži: ej, jesi ti s foruma?![]()
da, da, definitivno kavica... 8)
da ...definitvno mora pasti kavica ..ali moramo naći neku šifru za prepoznavanja ....ja se tako veselim novom postupku ...napravila sam pauzu od goidnu dana pa mi je već dosta iščekivanja ...sve sam se nadala da će se nešto prirodno desiti ...ali šipak....
![]()
a da mašemo Klomifenima? 8)da ...definitvno mora pasti kavica ..ali moramo naći neku šifru za prepoznavanja ....
pozdrav cure...
Ja sam jucer bila na SHG-u i kaze dijagnoza: nakon aplikacije Echovista prikaze se pravilan kavum i uredna prohodnost desnog jajovoda, lijevi jajovod zatvoren na utero tubarnom ušcu.
popila sam jucer 2* sumamed 500 i danas jedan...
Danas ujutro strasna vrtoglavica ( a nemam problema sa tlakom) , malo se smanjilo ali..takoder imam i sukrvicu...
Dali je to pod normalno ili????
hvala
NinaB i ja sam imala sukrvicu i to nekih 5 dana poslije hsg-a, to je normalno... Ali vrtoglavice nisam imala. Možda da probaš nazvati doktora i pitati ga za savjet. A možda ti je samo zbog vremena tako.
NinaB ,
sve identično kao tebi, sukrvica evo jučer prestala ..znači pet dana ...a taj mi se dan vrtilo ...čak sam mislila da ću pasti u nesvjest ...ali sam to povezala sa duplom dozom sumameda ... ne brini proći će...![]()
![]()
![]()
A,
zaboravih napisati da nam je i dijagnoza identična![]()
hvala cure utjesile ste me....narnija prvotno napisa
narnija i sta je tebi rekao za dalje?
nina1, ako ti je već prošlo tri tjedna uskoro će ti novo vrijeme za slobodni testosteron, bolje ga izvadi privatno, ako ti se žuri. Ja sam sve vadila u Petrovoj jer mi je to blizu doma, i sve je sutra ili prekosutra gotovo. Tako da me ovo tvoje baš iznenađuje. Ako možeš dobiti novu uputnicu odi tamo.nina1 prvotno napisa
nije mi problem dobiti novu uputnicu nego mi je najveći problem vrijeme... nisam iz zg , radim stalno ujutro , najveći problem je vrijeme i organiziranje puta u zg....angelina1505 prvotno napisa
hvala ti na informaciji, jedna forumašica je isto vadila spolne hormone u petrovoj i rekla da je čekala nalaz mjesec i pol...
mislim da ću izvaditi taj slobodni testosteron privatno u nekom labu u zg pa koliko košta košta ... više me košta putovanje za zg i trošenje živaca
hvala ti![]()
Cure koje idete sada na postupke u bolnice po novome, zanima me kako izgleda psihološko i pravno savjetovanje i dobivanje potvrde?!?!?