mmaslacak prvotno napisa
![]()
ma luda si
![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum !!!!
mmaslacak prvotno napisa
![]()
ma luda si
![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum !!!!
drage moje,
napokon sam dobila mengu ...kasnila mi šest dana...valjda od silnog iščekivanja...a može te si zamisliti koliko sam puta pomislila da kasni zbog onog najslađeg....zviznila sam već od živaca....danas drugi dan ili treći neznam da li da računam prvi kao prvi kada sam imala samo malo smeđeg taj dan.....što kažete ?
inaće sam trebala sa Gabi25 i NinomB u red...ali ću kaskati za njima tjedan dana...klomifen kreće u nedjelju ......kada da zovem za UZV i da li zovete direktno doktora K. ili sestru..? pitanje za Gabi i Ninu B![]()
narnija drago mi je da je konačno došla da te više ne izluđuje...
ja ti zovem direkt dr K. jer sam se tako s njim dogovorila- rekao mi je zvati ga 1dc da se dogovorimo kad da dođem na uzv i tako sam i napravila
danas mi u mjesečnom horoskopu piše da je studeni pogodan za one koji već duže vrijeme rade na trudnoći![]()
od sad vjerujem u horoskop
![]()
Drage moje, nažalost ništa od mog prirodnjaka![]()
Došli danas na aspiraciju i dr.T mi radi uzv prije aspiracija kad ono nema više mog folikula - očito je pukao tijekom dana ili noćas![]()
Kaže dr. doći sljedeći ciklus 8. dan na uzv jer očito imam rane ovulacije ( ovaj pukao već 10.dan ).
Inače je dr. T bio super rasopložen, baš se zazao sa mnom - kaže prije nego me stavio na uzv da se skinem u kabinici i kao' u šali pita pa niste valjda obukli gaće? Znate da se morate skidati pa ste mogli uštedjeti vrijeme - pao dogovor da sljedeći put dolazim "gologuza" pa možda uspijemo uhvatiti folikul!![]()
Iznenadio me, nisam imala inače dojam da je spreman na šalu...uvijek mi djeluje jako 8) ( cool )
Svim curama koje su uspjele doći do postupka ovaj mjesec puno puno dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Znala sam ja da će se oni meni smijati cijeli dan, eto i do tebe je došlo.Ja sam krivacmaca2 prvotno napisa
![]()
Došla sam na punkciju u gaćicama, popadali su svi od smijeha, a ja od sramote.
Draga ja isto direktno njega... Znaci nista od druzenje ajojnarnija prvotno napisa
..Ok ti si meni i Gabi onda potpora vise...
I ja sam tako imala smede prvi dan to isto racunaj kada tije m dosla ujutro ili navecer...
A znači ti si započela foru s gaćicama?!mmaslacak prvotno napisa
![]()
Nije to ništa - ja sam na punkciji u Petrovoj prehodala cijela 2 kata i vožnju liftom do sale za punkciju gologuza, mislila da trebam skiniti gaće čim sam došla u sobu, došli mi do sale i kaže sestra sada skinite gaćice i dođite unutra - a ja joj ponosno kažem već sam ih skinula dolje u sobi!![]()
- kako me žena blijedo pogledala, sigurno misli da sam neka egzibicionistica, hodala po cijeloj bolnici samo u tankoj spavaćici luftajući se dolje...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hej trebamo mi ove svoje događaje staviti na jednu temu, da se smijemo, da nam bude lakše!
maca, dinci - zao mi je cure![]()
maslacak, danas je sve bilo po PS-u.....sad vibram za sutra i nek se sve oplode...nadam se da je dobar tulum u labu i da su tvoje js podlegle carima plivaca![]()
A ja sam danas vec u trku cijeli dan...ak se hoce ljencuga primiti nek se primi, ako nece, tko joj je kriv....ne zna sto propusta![]()
Tikica drzim fige....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Šaljem vib~~~~~~~~~rrrrreeee svima!
Cure, punkcije se isto događaju na 5.katu u onom hodniku u produžetku? Dobila sam menopure i sljedeći tjedan se trebam počet pikat. Jel se može barem za prvi put doći da me sestra pikne i objasni mi kak se to radi? Ako da, na koji kat (to mora bit između 17 i 18h)???
Evo Aurora....
http://www.fertilitylifelines.com/re...ff75iuvial.jsp
Cure,
pa meni dok K. nije dao broj ...šmrc...šta d radim ..u subotu krećem sa klomfeinam 5-10 dc i kada da uopće zvoem gore ili će mi sestra dati njegov broj ... da li bi mi vi mogel na pp
narnija, zovi sestre, one ce ti dati direktan broj ili mob od dr. Kune....ja ga imam doma, ali sad sam na poslu pa ti nemrem pomoci
....evo da prijavim rezultat svoje prve punkcije: od 12 folikula, 3 jajne stanice.
Nekako mi se čini malo?????
Ne želim biti neskromna, ali po ovome što čitam na netu, prosjel je od 7 do 10???
Čekamo nedjelju....
tikica_69 prvotno napisa
..evo Aurora još jedan filmić:
http://www.youtube.com/watch?v=lMJebh5G2Ik&NR=1
SRETNO!!!
Draga moja, šta će ti više kada ih i tako ne bi mogli oploditi po novom zakonu ?arkica prvotno napisa
Držim fige da se oplode sve 3 i budu ti vraćene!![]()
arkica, samo neka tulum u labosu bude uspjesan i nista vise ne treba![]()
Možeš slobodno otići sestrama na 5. kat da ti pokažu za prvi put, ja sam si u prošlom postupku sama davala injekcije i baš mi je to super - ne ovisiš o nikome a i manje me boli kada si sama dajem. Zavisi o tome kojom si brzinom uštrcavaš sadržaj, što sporije to radiš to manje boliAuroraBlu prvotno napisa
!
Cure,
hvala na podršci!!!
Šaljem svima dobre vibre!!!
Hvala cure na info.
Tikice, kakav jebio noćas?
~~~~~~~
Tikicebila je inseminacija. U godinama sam pa pobrkam nekad
![]()
u svakom slučaju ~~~~~ nek se primi!
arkice s obzirom da si danas imala punkciju to znači da je biolog gore? :?
i 3 su taman po ovom glupom zakonu
Aurora, bez obzira, nadam se da je bio dobar tulum, ako vec ne u labu, onda u mojim jajovodima![]()
tikica_69 prvotno napisa
drage moje, koje razočaranje danas:bila naručena u 10h30 i nakon što sam se dokoturala vlakom 4h puta: poljubila vrata: navodno doktor morao otići i nikog na odjelu, a trebala ići na dogovor,katastrofa!
ništa okret nazad i opet 4h sata truckanja nazad doma! užas!
rekli da dođem ponovno u srijedu ,divno!
Punkcija je bila jučer (29.10.)!!! Ma znam, ali doktori su mi govorili kako će ih biti i za zamrznuti pa sam se maloGabi25 prvotno napisa
....
tikica_69 prvotno napisa
jooooooooooj kako je ta inekcija debelaaaaaa....![]()
......
Drage cure,
pratim vase price od pocetka ove teme jer ću po drugo dijete vjerojatno ići u Vinogradsku, ne znam jos tocno kada.
Zelim vam pruziti podrsku i reci vam da ste kod dr. Tomica stvarno u dobrim rukama - mi smo kod njega bili na IVF postupku koji je bio uspjesan. Tako da kuda dr. Tomic - tuda i mi...
Zelim vam puno srece, strpljenja i mira u duši, bebe ce doci, samo moraju izabrati kada...
![]()
Jel kome poznato zašto 2 Choragona 5000J u protokolu, a primila jedan kao štopericu?
Daje li se ovaj drugi naknadno radi nečega?
Nisu mi rekli da ga ponesem na ET.
Ja sam jedan primila kao štopericu kad sam išla na inseminaciju, a prije IVF-a sam primila dva. Zašto ne znam!?! Možda ovisi o broju folikula.mmaslacak prvotno napisa
Ja sma si tako obijasnila. Ako imaš više folikula, više Choragona?!?
Cure?"?
Moze se primiti nekoliko puta Choragon nakon transfera, i misli se da to pomaze tijelu za implantaciju, tj. to je podrska zutom tijelu kao i progesteron (koji bi prvenstveno trebao imati utjecaja na endometrij kod implantacije). (HCG, hormon u Choragonu, potice lucenje progesterona iz jajnika, ali mozda ima i neke druge efekte za koje ne znamo.)
Nisu mi rekli da ponesem na ET, pa zato pitam, a možda zatreba za drugi put.Rekao mi dr.T da pijem Utrogestan 3x1 i Andol 100 1x1
A ovi Utogestani ko bomboni, ja zagrizla ono gumeno i napunjeno tekućinom.
I još da dodam da me od sinoć boli u predjelu jajnika od punkcije, prvo me bolilo na lijevoj strani, a tamo bilo najmanje folikula, samo dva, a danas se prebacilo na desnu.
Suseda, pino ti je sve rekla. Inace, ja radije uzimam vaginalno Utrogestan. Manje nuspojava osjecam a i navodno je jaci ucinak.
Vibram za sutra![]()
Rekao mi je oralno, al nemam nikakvih nuspojava, valjda nije ovo probadanje nuspojava.
ej djevojcice....
Sutar smo Gabi i ja na Ulz pa drzite nema fige..... :D :D :D :D
malo me frka i preluda sam od ovih klomifena.....jel na vas djeluju malo cudno ponasanje??? :D.......
pusa svima i naravno pozitivana vibra od mene![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nib B i Gabi kako je bilo na prvoj folikulometriji....javite se
Nina, ja sam od Klomifena histericna![]()
Samo urlam na svoje doma i svi su krivi za sve![]()
Sretno sutra tebi i Gabici i naravno maslackici![]()
oralno sam i ja uzimala do et a poslije et do bete vaginalno 3x1 ... sad nakon et ćeš dobiti i normabel da ti se smire kontrakcije maternice...mmaslacak prvotno napisa
joj meni Normabel ko droga, odmah zaspem ni ne sjećam se ničega![]()
Ostaće mi onda cijela tabla Utrogestana pa nemoj kupovati, daću ti ja.
ja ti ne trošim inače neke jake tablete protiv bolova i sl, ali vjeruj mi nije me ništa normabel previše ošamutio ... ma vidjet ćeš, moći ćeš sve raditi pa čak i stavljati utrogestanmmaslacak prvotno napisa
![]()
nisi ga valjda kupila? ide ti na recept....
Nisam kupila, dobila jedan kad je mama imala moždani.
Eto mene sa prvog UZV-a. Imamo 2 folikula 16mm, ali dosta tanak endometrij (mislim da sam vidjela na papiru 6 mm, dr mi nije rekao) pa sam dobila estrofem 3x1. Sljedeći UZV u utorak pa punkcija srijedu ili četvrtak. Nisam nešto preoptimistična jer je doktor rekao da s obzirom na to da imamo samo 2 folikula da postoji mogućnost da ne dobijemo kvalitetnu jajnu stanicu.
I već me pripremio da ćemo pojačati stimulaciju sljedeći ciklus.
Ali idemo dan po dan pa ćemo vidjeti šta će biti u utorak i da li će estrofem podebljati endo.
NinaB nisam uspjela skužiti koja si jer je bilo više parova u čekaoni kad sam izašla- nadam se da je sve dobro prošlo kod tebe![]()
Gabi, ja se ne bi jos bedirala![]()
maslacak, a kako si ti prosla, kad je transfer?
Večeras zovem da vidim kakvo je stanje, ET je u utorak.
Kako me kopka, ko će dočekati večeras!
Mi svi skupa i zajedno![]()
Vibrrrrrrrrrrrrrrammmm![]()
evo i mene...ja sama sa puno upitnika iznad glave ja sam isto dobila estrofem 3x1...NISTA mi nije htio reci samo da dodem u srijedu na ulz i da ce u cetvrtak ili petak biti AIH...nista drugo.... :? :? :? :? :?Gabi25 prvotno napisa
Mislim da si ti Gabi bila prva unutra sva u crnom??? ja sam ona sta je sjedila odmah kada izades iz ordinacije siva haljina i sive cizme....![]()
tako da nista neznam...kada sam ga pital parvaio se 2* da me ne cuje.....